X-ray

250 ezer forint körül mozog a magyar nettó átlagkereset
Dél-Dunántúl szintén a béka segge alatt van. Minimálbérre vannak bejelentve az alkalmazottak, de néha a minimálbért sem adják oda nekik... És nem 8 órát, hanem 10-12 órát dolgoztatnak velük.
Egyre több hitelt vesznek fel a magyarok
Aztán majd rínak, amikor nemfizetés esetén árverezik a házukat...
Kubatov Gábor 2007 óta nem szólalt meg a parlamentben, most 1,5 millió a havi fizetése
"Tanulmányai: A Budapesti Kommunikációs Főiskolán kommunikáció és médiatudomány tanulmányokat folytatott, és 2012-ben kommunikátori diplomát szerzett a főiskolán."
Mondtam én a tesómnak, hogy nincs értelme az orvosi diplomájának, tanult volna inkább a komunyikációs főjiskolán, akkor nem havi nettó 200 ezret keresne, hanem másfél millát... beszéd nélkül.
Fischl Vilmos: nagy arányban nő a muszlimok száma
Biztosan nincs tévéjük... de van sok idejük... a gyerekgyártásra.
Az Origo megmutatta Orbán Viktor új dolgozószobáját a Várban
74nullanulla.hu/videok/2018/11/27/szilas-csalad-a-nagy-kaposvari-osszefogas-2018.html

"Szilas Judit nyolc gyermekével együtt Kaposváron egy 1+2 félszobás szívességi albérletben él. Az anyuka jelenleg munkanélküli, de ha minden jól megy, decembertől már tud munkát vállalni, addig a családi pótlékból és a GYES-ből él a család, amely az albérleti díjra és a mindennapi betevőre elég, azonban többre már nem futja. A szűkös lakás miatt új bútorokra, emeletes ágyakra lenne szükségük legfőképp, hogy a gyerekek kényelmesebben elférhessenek egymás mellett..."
A Sándor-palotánál elhangzott beszédek (élő közvetítés, 2. rész)
A "kevesebb rendőri túlórát"... Azért vették be az öt pontba, hogy a rendőröknek nyaljanak?
Újabb komoly bírság a Medosan-szerek reklámjai miatt
Amikor már meghallom ezt a reklámot, amit a szőke nő felolvas: Folyamatosan tapasztalom a Medosan Kurkuma kedvező, jó hatását az emberekre... Aztán utána az idős nénike, amióta szedi...
Új vezérigazgatója van a Szerencsejáték Zrt.-nek
Azt hittem, hogy a "47ezerbőlismeglehetélni" fazon távozik a szerencsejátéktól...
Élő közvetítés közben bántalmazta a fiatal terhes feleségét
Ennek a majomnak szül harmadik gyereket a nő? És nem érdemli meg a sorsát? Deeee...
Puch László milliárdos összeget kapott Mészáros Lőrinc cégétől
"A rendszerváltás után a Szabad Föld vágyott privatizációs célpont volt, hiszen bőven félmillió fölötti példány-számmal érte meg 1989–1990 fordulóját.

A lapot 1990 januárjában a Demján Sándor által képviselt kanadai CEIC Holding vette meg, amely aztán bevitte egy új cégbe, a Szabad Föld Rt.-be (korábban a Hírlapkiadó Vállalat jelentette meg az újságot). A következő évben – részben egy leányvállalatán keresztül – a Magyar Hitel Bank Rt. (MHB) vette át a céget többségi tulajdonosként, ám garantálta „a lap szellemi és anyagi értékeit”. Az 1992-es átlagpéldányszám 568 ezer volt (az előző évi 675 ezer!), s 543 ezer példány el is fogyott, a cég nyereséget hozott: 1991-ben 31 millió, 1992-ben 39 millió forintot. Ezt követően szétvált a Szabad Föld tulajdonosi (alapítói) és kiadói joga: az előbbi maradt az rt.-nél, míg az utóbbi az ugyancsak MHB-érdekeltségű Mai Nap Rt.-hez került bérleti díj (1994-ben 175 millió forint) ellenében. 1995 elején az Állami Vagyonkezelő Rt. vette meg az MHB-lapokat (a Szabad Földnél az rt. részvénytöbbségét), majd miután visszavették a kiadói jogot is, eladásra hirdették meg. A nyertes – ugyancsak még 1995-ben – a Postabank-csoport lett (ekkor a példányszám mintegy 440 ezer volt). A Postabank mellé a következő évben az MSZP-által létrehozott József Attila Alapítvány került, amely az egyik alapító részvényes, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) részét vette meg (s Annus József szocialista parlamenti képviselő került a lap élére).

Az 1998-as kormányváltás után a József Attila Alapítvány 1999-ben a Ringier Kiadó Kft.-nek adta el a részét, s ezt követően az új részvényes és a csőd szélére került, állami irányítású Postabank-csoport küzdött-pereskedett a lapért. Jellemző a Szabad Föld iránti vágyakra, hogy a Fidesz-MPP 1999. májusi kongresszusán is szóba került a lap: Homa János képviselő a baloldali érdekkörből való „kiemelését” javasolta. Ez sikerült is: a lap kiadói jogát áttették egy Postabank-cégbe, kicselezve így...
Détári Lajost nem engedték be az akadémia átadójára
Talán nem ismerték fel DÉTÁRIT? Szégyelljék magukat!
Bezzeg a VV csokit meg a VV nyalit, és a VV csöcsit felismerik, mert azon nőttek fel...
10 062 587 reklám ment le a tévében 312 nap alatt
Újabb komoly bírság a Medosan-szerek reklámjai miatt
Jogsértő állítások miatt bírságolta meg a GVH a Medosan termékek hirdetőit. A törvényileg kiszabható bírság maximumában állapították meg a pénzbüntetést. A cégek összesen 32 milliót fizethetnek.
A GVH a Medosan Kurkuma Plus étrend-kiegészítő jogszerűtlen állításokat tartalmazó reklámjai miatt már 2013 decemberében szabott ki bírságot, az akkori hirdető TVBrands Kft.-re 14 millió forint összegben.

A most a GVH a bírság kiszabásakor a kommunikációs költségekre alapozott. Súlyosító körülményként értékelte, hogy a jogsértő kereskedelmi gyakorlat elhúzódott, több mint egy évig tartott, és részben sérülékeny fogyasztókat célzott meg, akik az átlagosnál érzékenyebbek az egészségügyi problémájukkal kapcsolatos tájékoztatások iránt - közölte a hatóság.
Áder János Nyíregyházán aggódott a Föld jövőjéért
áder jobban aggódhat mint Én, mert nekem nincs jövőm, nincsenek szüleim, nem lesz gyerekem... ennek okán nem nagyon érdekel a környezetvédelem... bár szelektíven kezelem a hulladékot és nem szemetelek.
Havas Henrik: a kutya sem foglalkozik már velem
Jók voltak a műsorai. Aki mást mond, az vagy irigy, vagy bunkó.