Yeromos

Burkolt fizikai erőszakkal fenyegeti Márki-Zayt az erdélyi fideszes média: "Péter, fájni fog, de gyere!"
@Gazella: A mentalitásukra gondolok ezek magyarnak kikiáltott fidesz által pénzelt lények, rosszabbak mint Csaucseszku románjai, pont úgy gyűlölik a magyart.
Kormányinfó: Brüsszel nyílt támadást indított a rezsicsökkentés ellen
@ómió: A bérek is a legalacsonyabbak.

Ha korrekt összehasonlítást akarsz akkor számold ki, hogy a magyar átlagbérből mennyi gázt tudsz vásárolni és mondjuk tedd meg azt a német bérekkel árakkal.
Indul a Kétfarkú Kutya Párt Békemenete, így szívatnák meg a fideszeseket
Hát nyitott kapukat döngetnek a 12 pontból már legalább 10 megvalósult orbánisztánban.
Kormányinfó: Brüsszel nyílt támadást indított a rezsicsökkentés ellen
Arról valahogy nem beszél, hogy csak a lakosági energia árak hatósági árak. A vállalkozók, gyárak üzemek piaci áron kapják az energiát. Emiat már így is elszabadultak az árak, de még nagyobb áremelkedések várhatók. Egyébként a gáz piaci ár emelkedéséhez semmi köze az EU-nak csak és kizárólag orbán cimboráinak az oroszoknak van köze.
Megépültek az ukrajnát elkerülő vezetékek putyin padlóra akarja küldeni ukrajnát. És nem nagyon hallom orbántól, hogy mi lesz a kárpátaljai magyarokkal.
Megkérdezték Rossit, lemond-e, ha nagyon kikapunk az angoloktól
Teljesn minegy, hogy lemond vagy nem. Hányszor cseréltünk már kapitányt, mindenkinél ugyan az volt az eredmény. ez a Magyar foci velejéig rohadt. Ezt hozza az orbán féle teljesítmény nélküli túlfizetett rendszer. Miből lenne válogatott a fradiba egy magyar játszik, a puskás akadémia ami az utánpótlás nevelésre lenne huvatott, 7-8 migránsal áll ki. Ha a bajnokságba nem játszanak mnagyarok akkor soha nem lesz válogatott.
Rossi megpróbálja mentegetni a menthetetlent: "nem játszottunk rossz meccset"
„Összességében nem játszottunk rossz meccset." Hát ezen elgondolkozam, vajon milyen lehet egy rossz mecs Rossi szerint.
Mert ez a teljesítmény katasztrofális, egy ilyen csoportba negyedik hely, és a sok idióta szurkóló meg taapsol a vereség után is.
Vadászati világkiállítás: több mint 780 ezren látogattak ki, az érdeklődés fokozódik
Szeretném látni amikor a 780 000 látogató által megvásárolt belápőjegyek árát bevételként elkönyvelik.
Ledobták a sztriptíz-bombát az offshore-ozással vádolt fehérvári DK-s jelölt ügyében
@Shikari: Van valami bajod a sztriptiíz bárral, tiltja a törvény? Vagy a fene nagy keresztény erkölcsöd lázong ellene. Jobban szereted a csatornán csúszó buzibulikat, vagy a hajon kurvázó drogozó fideseseket, esteleg a pedofil álamtitkárokat, vagy a szórakozásból állatokat gyilkoló főkeresztényeket?
Akkor neked most melyik a valódi arcod?
Áll a bál a magyar-orosz gázmegállapodás körül, Ukrajna bekérette a kijevi magyar nagykövetet a Gazprom szerződésünk miatt és kemény választ ígérnek
@Gyurka80: mondjuk a hülyeség összehirdásában te sem panaszkodhatsz. Csak annyi történt, hogy megépült két új vezeték délen és északon, ezek elkerülik ukrajnát, az oroszok ezentúl tudnak ukrajna kikerülésével európába gázt szállítani. Magyarországra szerbián keresztül fog jönni az orosz gáz. Ha az orosz akarja akkor most ukrajna gáz nélkül marad.
Szijjártó szerint Ukrajna meg akarja akadályozni Magyarország biztonságos gázellátást
Akkor idiótát mint a tarajos ritkán látni. Két hete tolják, hogy aláírták a gáz szeződést az oroszokkal (szerbián keresztüli szállításra 4,5 Bm3/év) Petike irta alá akkor, hogy akarja az ukránk megakadályozni, ha nem rajtuk keresztül fogunk szálltani. Petike megint ködösít.
Orbán legidősebb lánya családostul Spanyolországba költözött
Akkor most ők migránsnak számítanak Spanyol honban? Mondjuk vihetnék a népes familia többi tagját is.
Zalatnay Sarolta is aláírta a Fidesz petícióját, nem is akárhol
A hangjából soha nem tudott megélni ez a köztörvényes bűnöző dagadék. Lassan összeállhat a seggnyalók zenekara.
Ákos, pataki, nagyferó, zalatnai.
Kikapott a magyar válogatott Albániától a vb-selejtezőn Elbasanban
Nem baj majd továbbra is abból élünk,, hogy ünnepeljük, hogy majd hetven éve egy barátságos, tét nélküli meccsen megvertük az angolokat 6:3-ra.
"Ha egy vesztes meccs után megtapsolják a csapatot, legközelebb talán majd nem dobálják meg az ellenfelet"
@Shikari: Takarodjon a FIFA? A FIFA-hoz tartozás nem kötelező, de ha a foci világhoz akarunk tartozni akkor nem árt. Ha eltekarodik a FIFA akkor te nézheted a migránsokból álló FTC-Felcsut meccset és ott nyugodtan niggerezhettek, buzizhatok.
Rétvári Bence: kereszténydemokráciában az alapértékek változatlanok
@verőce21: Család, haza, hit Az orbán rezsim csak a szűk családjainak az érdekeit, meggazdagodását képviseli, leszarva a szegényeket, pl. Iványi Gábor szegényeket támogató egyház ellehetetlenítése. Haza, a hazaárúló bandád eladta az országot a Kínaiaknak és az Oroszoknak hosszú évtizedekre eladósította a Magyar népet. Hitről meg annyit, hogy sokan emlékszünk még orbán vallás ellenes kijelentéseire, ennek a köpönyeg forgatónak nem több a valás csak szavazat.
"Nárcisztikus egoista fétisszemély" – keményen beleszállt Ronaldoba Puzsér
Ha tetszik ha nem Ronáldó hosszú évek óta a világ egyik legjobb labdarugója, A sztárokat az emberek vagy útálják vagy rajonganak értük. Puzsértól még mondjuk nem olvastam semmit amiben dícsért volna valakit.
Gulyás Gergely: lesz atlétikai vb
Az atlétikai VB-t Budapest rendezi vagy rendezné. BP főpogármestere Karácsony Gergely ezért neki kell ebben a kérdésben dönteni. De természetesen a diktatúrákba nem így van. Ott mindenről az orbán féle kommunista diktátorok döntenek.
Miniszterelnökség: Karácsony csak a dugókról akarja elterelni a figyelmet az atlétikai vb megvétózásával
Az atlétikai VB is csak a dugókat növelné, tehát közlekedési szempontből sem indokolt a megrendezése.
Mentőhelikopterrel vitték kórházba Schobert Norbit
Megártott szegénynek a helytelen táplálkozás, jubbulást neki.