Yeromos

Hadházy Ákos: "Úgy tűnik, Mészáros Lőrinc lecserélte a harckocsiját"
@KisTehen: Lőrinc nem az Oroszok támadására készült fel, ő vállvetve együtt fog harcolni az orosz elvtársaival az EU ellen, orbán tábornok oldalán.
Közvetlen közelről lőtték fejbe a sorozóbizottságot vezető orosz parancsnokot – Felkavaró videó
@KisTehen: Megölt egy embert, egy olyan embert akinek az volt a dolga, hogy halálba küldjön egy csomó embert. Egy olyan embert aki más nemzet polgárainak gyilkolására soroz be embereket.
Szijjártó: teljes kudarc az uniós szankciós politika
Szerencsére a Magyar gazdaság politika sikeres, nálunk legmagasabb az EU-ban az infláció, nálunk legdrágább az energia, A forint még a hrinyához képes is bukott, a dollár 417 az auró 405. Főlyamatossan az oroszok seggét nyaljuk, de gázból, olajból semmivel nem kaptunk többet a szerződöttnél azt is TTF áron. De majd a nemzeti konzultásció is igazolni fogja, hogy az emberek nagyon elégedettek, úgy hogy megéri azt a néhány milliárdot amit ráköltünk.
Több uniós állam is megelégelte Orbánék vétózási gyakorlatát
@ómió: Te elvtársai a magyar parlamentbe miért nem vezetik be a vétójogot?
Nincs szakember, felfüggesztik a gyermek gasztroenterológiai szakrendelést a Fejér Megyei Kórházban
@ómió: Nem unod még, hogy mindent az előző kormányra próbálsz rákenni. próbálj meg gondolkodni,12 éve a hazaáruló kommunista bandád kormányoz. Mennyit is fejlődött az egészségügy 12 év alatt?
Hány orvos és ápoló kényszerült elhagyni a pályát, vagy külföldön munkát vállalni, erről nics véletlenül adatod?
Hány kórháziágyat is szüntettek meg a kovidra hivatkozva, Mennyivel csökkentették a fekvőbetek ellátást. Hány lálegeztető gépet is vettek feleslegesen? Hány milliárdot bukot rajta az ország? Miért is kell egy vérvételért kéthetet várni (saját magam tapasztaltam)? Néha vedd figyelembe a tényadatokat is ne csak a hazaáruló kommunista elvtársaid propagandáját told. Vagy talán te is egy fizetett troll vagy?
Nincs szakember, felfüggesztik a gyermek gasztroenterológiai szakrendelést a Fejér Megyei Kórházban
Pest megye valóban nem a világ vége, Viszont beteg gyermekkel esetleg tömegközlekedéssel nem egyszerű a megoldás. Itt jelen esetbe egy megyeszékhelyen szüntették meg a szakrendelést, És úgy gondolom, hogy azért a megyei kórházakba szüksége lenne rá.
Több uniós állam is megelégelte Orbánék vétózási gyakorlatát
Addig még ilyem orbán féle orosz bérenc komcsik bármit megvétózhatnak, addig az unio működésképtelen.
Ahhoz, hogy ez a működésképtelenség megszünjön talán be kellene vezetni a minősített (2/3) többségi szavazást.
Nincs szakember, felfüggesztik a gyermek gasztroenterológiai szakrendelést a Fejér Megyei Kórházban
@ómió: Vajon akkor is ez lenne a véleményed ha a gyermekednek, unokádnak szüksége lenne a szakrendelésre. A böszmén gondolom orbánt és bandáját érted. Ezek 12 év alatt teljessen lezüllesztették az egészségügyi ellátást.
COVID botrány: Tíz évre titkosította a kormány, hogy mi alapján döntött az Operatív Törzs
Hát elég nehéz lenne megmagyarázni, hogy miért vettek 16 000 db lélegeztetőgépet.
Amelyeknek a tizedét sem haználták fel.
Magyarország megvétózta az oroszok által elkövetett emberi jogi visszaélések vizsgálatának biztosát
@KisTehen: Természetesen lehet szőszálat hasogatni, de a lényeg akkor is ugyan az a büdos komcsi kormányod ismét az oroszok seggét próbálja védeni. Illetve kinyalni. Már lassan elérjük a rákosi rezsim színvonalát.
Dömötör Csaba: az Oroszország elleni uniós szankciók ártanak Európának
Nem igazán értem orbán és rablóbandája folyamatosan bírálja az EU döntéseit, semmit sem szavaznak meg, ennek ellenére folyamatosan az EU-s pénzek után ácsingózank. Érdekes módon nálunk van a legnagyobb infláció, a forint még a hrivnyához képest is romlott.
Gulyás Gergely elnézést kért a Kormányinfón – Itt vannak az újabb részletek a rezsicsökkentés csökkentéséről
Most már csak azt nem éretm, hogy kb. egy hónapja miért nem írták alá az EU által javasolt 15% csökkentést.
Százezer forint a nyugdíja, és most 118 ezer forintra emelkedik a gázszámlája
Szerintem kormányzati segegítségként, be kelle vezetni a nyudgdíj folyosítónak, hogy a szolgáltatóknak utalják a járadóságot
és így már csak 18 ezret kellen befizetnie. Mert senkit nem hagyunk az útszélén. A bölcs nagyvezérünk tanácsát meg kell fogadni, fogyaszunk kevesebbet vagy keressünk többet.
Orbán államtitkára szerint az állami iskolákban is vonzóvá kell tenni a hitoktatást
FIDESZ módra: vonzóvá tenni = kötezető lesz
És mely hitek oktatását kell bevezetni, katolikus, zsidó, muzulmán, jehova?
Orbánék milliárdokból építenek giccset felcsútra: A hattyú-farhát kilátót Mészáros Lőrincék építik
@ómió: Talán nem kellett volna semilyen kilátót építeni egy 1800 lakosu faluba, a 4000 férőhelyes stadion mellé.
Gondolom a kilátó és a stadion között fog közlekedni a kisvasút.
Októbertől drasztikusan emelkedik néhány gyakran használt gyógyszer ára
Majd jönnek az idióta fidesz fanok és megmagyarázzák, hogy tuladonképpen nött a gyogyszertámogatás.
És különben is a gyurcsány, migránsok, soros és a háborús infláció.
Meg különben is aki nem tudja megvenni az keressen többet.
Az Agrárminisztérium államtitkára szerint baloldali hazugság, hogy csökken az erdők területe
@ómió: Felfogtam, ezekszerint azt mondod, hogy az orbán kormány 12 év alatt olyan energia politikát alakított ki, hogy tartani kell az emberek éhenhalásától, fagyhalálától. Mi előtt elkezdenél károgni, mit is tett a 12 év alatt az energia függőség megszöntetésért?
Csak, orosz kőolaj, csak orosz gáz, rosatom,
Az Agrárminisztérium államtitkára szerint baloldali hazugság, hogy csökken az erdők területe
@ómió: Megint csak bolsizól, Brüsszelezel, most a sorost meg a gyurcsányt kifelejtetted. De ha nem lennél ennyire szúklátokörű akkor felfognád, hogy mit jelent. a felújítás nélküli tarvágás lehetősége és a természetvédelmi területeken történő fakitermelés.De ezen teljesen felesleges vitatkozni met te nem csak az idóta pártársaid direktíváját mantrázod, távol áll tőled a gondolkodás.
Negatívra rontotta a magyar gazdaság kilátásait a Standard & Poor’s
@verőce21: Mindenki dolgozhat, hol élsz te az, hogy többszázezer ember dolgozik közmunkásként az nem azt jelenti, hogy van munkahely. A munkahely teremtés nem azt jelenti, egy normális gazdaságoba, hogy százezreket foglakosztatsz éhbérért, olyan munkára amelynek semmi köze a GDP-hez.
Az Agrárminisztérium államtitkára szerint baloldali hazugság, hogy csökken az erdők területe
@ómió: Hogy ne csak a párt propagandát olvasd! Ne ezt hívod te erdőgazdálkodásnak. .A múlt heti, nagy port kavart rendelet, amellyel a tűzifa biztosításához a fakitermelést ösztönözné a kormány, több lényeges ponton is természetvédelmi alapvetésekbe gyalogol bele. Ezek közül a legnagyobb hangsúlyt a felújítás nélküli tarvágás lehetősége és a természetvédelmi területeken történő fakitermelés kapta, de legalább ilyen problémás az is, hogy engedélyezi a favágást az úgynevezett vegetációs időszakban.
Az Agrárminisztérium államtitkára szerint baloldali hazugság, hogy csökken az erdők területe
@ómió: Ezt sok baromságot a elvtársi agymosó tréningen verték beléd? Nincs egy értelmes gondolatod és folyamatosan mellé beszélsz. Ez a rendelet nem ez erdőgazdálkodásról szól. Ez erról szól, hogy az elvtársaid letarolhatják a természetvédelmi területeket, hogy tudjanak rá építkezni, gondolom amilyen idióták letérkövezik felét. És úgy próbálják beállítani, hogy a tüzelő hiány miatt van rá szükség. ÓVD A FÁKAT EGYÉL HÓDOT.
Az Agrárminisztérium államtitkára szerint baloldali hazugság, hogy csökken az erdők területe
@ómió: Olvasd el a kormány rendeletet szertinted abban van szó újratelepítésről, az csak arról szól, hogy az elvtársaid annyira bíznak a sikeres energia politikájukba, hogy engedélyezik a természetvédelmi területek tarra vágását is.
Ami környezeti katasztrófához is vezethet. Egyébbként annyi eszetek sincs mint egy kezdő favágónak, mert azok is tudják, hogy a frissen kitermelt fa nem alkalmas tüzelőnek, a nedvesség tartalma 40-45% elégetéskor rengeteg káros anyag távozik belőle, kb 1, - 1,5 évet szokták pihentettni. Politikától függetlenül lehetne annyi eszed, hogy óvd a természetet, gyermekeidnek, unokáidnak, úgy ahogy még néhány fideszes polgármester is teszi: Még nélatok sem ért mindenki egyet idióta vezéretek természet károsító intézkedésével.