Zsoel

Ne menjünk most a Balaton jegére!
Hát aki a 3 centis jégre rámegy, az meg is érdemli... Én még a 10 centisben sem bízom maradéktalanul, szerintem 15-20 centi az, ami már tényleg biztonságosan megbírja az embert, nagyobb tömegben is.
Mert minimum15 centi azért az élet más területein is kell a maradéktalan boldogsághoz. :)
Közös fotót akart a biciklisekkel a pincérnő – csúnyán megalázták
Azért a nők is túlzásba viszik már újabban a feminin öntudatosságot. Jó, hát nemi aktust mímelni tényleg elég tahó dolog, de sokaknak hovatovább már bókolni, udvarolni, dicsérő megjegyzést tenni se lehet, mert kikérik maguknak ezt a patriarchális "erőszakot".
Mellesleg: lehet, 10-20 év múlva már visszasírná azokat az időket, amikor még szexuális utalásokat tettek rá a férfiak. :) Gyorsan eltelik ám az idő, aztán egyszer csak azon kapja magát, hogy már nincs női vonzereje a másik nemre...
Szétoltják Facebook-oldalán a netezők a KFC-t
Én 2007. január 23-a óta látogatom a KFC-t (egy barátom ismertette meg velem a gyorséttermet, egy jeles alkalmat követően, ezért emlékszem a pontos dátumra, és éppen a Király utca sarkára mentünk). Számtalanszor (v)ettem ott, az ország különböző pontjain; amíg Pesten élten, a Király utcai étteremben is rengeteget jártam, az átépítés előtt és után is. Soha semmiféle atrocitás nem ért, mindig normális kiszolgálásban részesültem - ha nem is mindig gyorsan -, és az ételre sem volt panaszom. Valahogy bűzlik nekem ez az egész sztori.