ajovomunkahelye

Számolási példák és kidolgozott témakörök segítik az érettségizőket a Sokszínű Kémia platformon - Női váltó

A közép- és emelt szintű kémia érettségihez nyújt elengedhetetlen tudást a tavasszal indult sokszinukemia.hu pályaorientációs platform, ahol a kidolgozott témakörök mellett mostantól az utóbbi évek érettségi feladatsorainak több számolásos példája és megoldásai is elérhetők.

Az elefántfogkrémtől az ionvadászatig - kísérletekkel lehet megszerettetni a kémiát

Elefánt fogkrém, pattogó tojás, ionvadászat.

Szebb képeket és több élményt ígér az új iPhone 14 - Női váltó

A nők körében várhatóan nagy sikere lesz a testhőmérsékletet is mérő, péntek óta Magyországon is kapható iWatch Series 8 órának.

Store Insider - A Bátor Sali adja az új szupererőt!

Két év kihagyás után újra kinyitotta kapuit a Bátor Tábor.

"Szerettük volna, ha kicsit visszakapják az életük irányítását" - az iCentre adománya a menekülteknek - Női váltó

A háború elől menekülő emberek egyik legnagyobb vágya az, hogy biztonságban legyenek, és tudják tartani a kapcsolatot az otthoniakkal.

Több fronton állnak helyt, mégis kevesebb fizetésért dolgoznak a női vezetők Magyarországon - Női váltó

Minden nyolcadik vállalatból teljesen hiányzik a női vezető, a felsővezetők és a munkavállalók pedig jobban elfogadják az iránymutatást és az információkat egy férfi vezetőtől.

Lassan már egy jó saláta is luxus lesz? Mutatjuk, miért!

Jó harminc éve már, hogy a magyarok rákaptak a friss, ropogós levelekre, ami nagyrészt a konyhakész saláták előállításában és forgalmazásában piacvezető Eisberg Hungary Kft-nek köszönhető.

A salátaimádók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája

A saláta szerető közönség álmodta meg Az Ország Salátáját. A három héten át tartó szavazáson a jégsaláta, a római saláta, a sárgarépa, a kukorica és az édes frisée győzedelmeskedett. A frissen összeállított gasztro különlegesség már a boltok polcain is megtalálható.

Már kapható az ország kedvenc salátája: mutatjuk, mi van benne

A saláta szerető közönség álmodta meg az Eisberg új termékét: Az Ország Salátáját. A három héten át tartó szavazáson a jégsaláta, a római saláta, a sárgarépa, a kukorica és az édes frisée győzedelmeskedett. A frissen összeállított gasztro különlegesség már a boltok polcain is megtalálható.

Szülés utáni segítség a nőknek

Kutatási adatok szerint a 30 év feletti nők kb. 30%-ának volt már úgynevezett inkontinens epizódja, illetve érintett valamilyen mértékben a kismedence problémákban. A vizelet- és széklettartási problémák szinte népbetegségnek számítanak az idős nők mellett azoknál, akik természetes úton szülték meg a gyermeküket. A...

Emlékezetes karácsonyi bulira vágysz a kollégákkal? Segítünk! - Nőiváltó

Milyen a jó céges karácsonyi parti?

Mitől lett legjobb munkahely a WHC?

Stratégia célként fogalmazták meg egy évvel ezelőtt, hogy a Legjobb Munkahelyek közé kerülnek és sikerült. A legnagyobb magyar tulajdonú munkaerőközvetítő cég mindezt úgy érte el, hogy közben a növekedés miatt 80 új kolléga is érkezett hozzájuk. A WHC dolgozói azt mondják, hogy elsősorban a családias légkör, az összetartó...

Saját hibákról brutál őszintén

Még a legjobb munkahelyeken dolgozó vezetők is hibáznak.

Kötetlen munkaidő, külföldi gyakorlat, fizetésemelés, megbecsültség. Jöhet?

Országok között átjárható karrierutak, szabadon választható munkaidő, táppénz kiegészítés,  ösztöndíj pályázat külföldi egyetemekre a munkavállalók gyermekeinek.

Kik változtatják meg a munka világát? - World of Work MoonShot 2017

Ki akar ma már 8-4-ig dolgozni?

A munka halott. Találjuk fel újra!

 2020-ra, vagyis három év múlva az Egyesült Államokban várhatóan a munkaerő 40%-a szabadúszó lesz és ötmillió munkahely szűnik meg a robotizáció hatására. Magyarországon is egyre nagyobb az igény a rugalmas munkavégzésre, ahol nincs kötelező törzsidő és a kollégák maguk választhatják ki, hogy milyen projekten szeretnének...

Design thinking a hr-ben?

A HR rákényszerült arra, hogy újraértelmezze önmagát.