bakegya

Orbán: Akkor káosz lesz
Az nyugalmazott éveinkre takarékunk akkor nem is tudjuk "mi magyarok"hova dugtad-hogy te kis gyütt -ment g...szoktad kezdeni... ugyan úgy FOLYTATOD,aztán most hogy a Szargentini asszony összedobta nagy vonalakban,nem is tudom "mészaros" annyira a szádból az a káosz amire hajazol,SZÜKSÉG ÁLLAPOTOT ÓHAJTASZ???ÉS EZT A SÓGOROKNÁL KELL BEJELENTENI-fenyegető -furmányos törpe-teregethetnéd inkább a saját szennyesed,amit és ahogyan a fényetető pityuval és korintoszi oszlopokkal aládúcolt récsöl lányoddal össze loptatok,mint hogy a honfitársaidat a SOROS ÚR által is gyalázod-.vizes árok alján végzed,te magad borítékoltad, MOST!
Szakácsot keresnek Orbánnak
@solidedge: egye meg amit főzött!!-börtönkosztot neki!-az se jár neki.Sargentini már feltálalta neki amit a bűntársaival közösbe kifőzött ,ja hogy a maffia FÖLEMÉSZTETTE...nem baj lázár,anti és hát a pityuja tovább lophat,polt és sintér is csak kóstolgatja a bűnpártolókat, az eltolcsi pedig minden adóforintot fölemészt, tékozol a családbarátaival,a varga se ér rá arra hogy kifőzze mennyi hiányzik az ország kamrájából.Reklamációnak helye sincs-meszaros.hu -ra viszont lehet küldeni egyik száz milliárd mellé a másikat is, mert a bélpoklos mocska fölfalhatta már fél Magyarországot de egyhamar a fél világot is az EU POLGÁRAINAK ADAKOZÁSÁBÓL A ROHADT BULÉMIÁS!
Saját családját költöztette be a tiszafüredi polgármester a város pénzéből felújított lakásba
Ez is valami-SAJÁT KEZÜLEG,SAJÁT NEVÉBEN írt levelet a polgármester-megcsináltatja az utat,mert jogos az igény Ez volt Öt éve,azóta sincs út-de minden gyütt-ment azt használja amit én magamnak parentálok magánerőből!-ez fityiSS GERINC PÓGÁRTÁRSAK!
Állami kitüntetést kapott Mága Zoltán
TÍZ PARANCSOLAT-Kásler átiratban -EGY-keresztet a dísz cigány prímásának-már az óvodában is arra járják!!!
Ünnepi zárva-nyitva tartás
Keresztes CSIKI-csuki-engem az érdekel mikor teszik már lakat alá ezt a tolvaj fideSS BANDÁT!!!
Volt budapesti nagykövet: amit Orbán első körben nem tudott megcsinálni, azt most viszi véghez
Csöbörből vödörbe lökött bennünket a felcsutkai vajda-gusztustalan ahogy hazatolta az országot.Földönfutó nemzet lettünk!-MÉSZAROS BIRODALMI TÁBORNOK uralkodik rajtunk-
Kamuirodákkal fejték meg Brüsszelt, óránként 400 ezer forintos sebességgel
A király meztelen,de még mindig szabadlábon lophat és szórakozhat tovább-röpködhet mint gólyafos a levegőben(a fiókájával együtt)!
Pár hónap múlva Budapestre jöhet Erdogan
Nem volt elég hogy 50-évig itt voltak.Felházi gazsiból is török basa lesz???
Pár hónap múlva Budapestre jöhet Erdogan
@simmering73: mint ahogy a vörössegek a magyar forintot!-és még ehhez is bégetnek a birkák!
Már a szomszéd telek fáit sem kíméli Szíjj László villaépítése a Gellért-hegyen
@Eladott Ország: MERT kuss van azóta is...beköltöztek és FOLYTATJÁK AZ EGÉSZ BALATON LENYÚLÁSÁVAL.
Ma kuláküldözéssel kezdi munkáját az Országgyűlés
ALIG VÁRTA A CIGÁNY BANDA HOGY KIFOSSZÁK AZ ÖRÖKÖSÖKET IS-NE EMLÉKEZZENEK A NAGY PRIVATIZÁTOROK!!!-A KULÁKGYEREKEK ÉS UNOKÁK ITT JÁRNAK KÖZTETEK ÉS FIZETIK A BÜNTETÉSEITEKET-VONJÁTOK A NYUGDÍJUKBÓL,PL AZ TARRA VÁGATOTT ERDŐK UTÁN-VAN OLYAN AKI INGYEN VÁSÁROLJA KI A FÖLDJEIKET-OSZTATLAN KÖZÖS ERDEIKET AMIK PERSZE CSAK LÉNIÁK,MERT ARRA ÜGYELT A VICCTOR HOGY A REPRIVATIZÁCIÓ NE VALÓSULHASSON MEG.
Áder nem kérdezett, mindent aláírt
NYILVÁN-őt se kérdezték-utasították-sőt parancba kapta,vagy aláír ,vagy mehet az örökké valóságba-örüljön hogy ő kapja ingyen élete végéig minden magyar JÓL tartja EL.
Németh Szilárd: még soha nem volt ennyi pénz a honvédelemre
Viszi a rezsi befizetéseink nagyobbik felét az orsos marokszámra a kézi fegyvergyártó sorára-ekkora valaggal mégsem ültethette be a pocakos tábor nagy egy tankba-még a forgófotel is szenved alatta...!!!DDD
Ezek a Soros-bérencek szavaztak Magyarország ellen
@Shikari:-minden esetre,amikor köpködni kezdesz ,bátran telefonálj -eltekintek a pártkönyvelésedtől-A LISTÁTÓL és segítek rajtad is-ne kelljen már ERŐDÖN FELÜL IS ANNYI RENGETEGET KÖPKÖDNI!!!
Erről tárgyalt Orbán az izraeli nemzetbiztonsági főtanácsadóval az Országházban
@back up: na ide figyelj-ilyenkor sajnálom hogy nem vagyok zsidó!-ez a véleményem.
Engem arról győzzön már meg valaki,hogy ennek a kétkulacsos orbánnak a pofáját már sokáig nem kell nem csakkk elnézni,de nézegetni se.
Százmilliókkal tartoznak ismeretleneknek a képviselők
Naná erre jók a százmilliós hitel-konstruált banki ügyleteik-ismeri az adóhivatal is -ezeknek el is lesz engedve-HÜLYE MAGYAROK ERRE SZAVAZTATOK-beszartatok ,hogy majd a menekülő emberek fognak kifosztani -hát nem -Magyarországot ez a cigány-keresztény maffia fosztogatja.
Végleg elhagyta Magyarországot Varnus Xavér
@Eriksson: TÉNYLEG IGAZAD VAN A SZÁJTÉPÉS NEM SEGÍT-abba is hagyom-megyek dolgozni,ma már háromszor három felé hívtak ...
Fél év múlva költözik a Várba Orbán Viktor
@mackoka46: 2X3-as börtön cella az jár neki-ha túléli a saját disznóságait!
Fél év múlva költözik a Várba Orbán Viktor
A helyett hogy a másvilágra költözne!-akkor legalább a magyarokért is tenne valamit!
Orbán elárulta, hogy elutazik-e a foci vébé döntőjére – itt a válasz
@Commenter: a pottyantós budijában is szaunázhatna-ott RÖHÖGHETNÉ halálra magát a soros elleni győzelmi mámora okán.Akadjon a torkán a saját műfogsora.
Orbán elárulta, hogy elutazik-e a foci vébé döntőjére – itt a válasz
Isten nevét a szájára nem veheti hazug sehonnai bitang ember.-NAGYON ROSSZUL ÁLL ENNEK A SZARHÁZINAK EZ A PÁTOSZ.
Adócsalásához épített cégpiramist egy férfi – vádat emeltek ellene
A TIBORCZ PITYUKA PIRAMIS játszmáit mikor hozza NYILVÁNOSSÁGRA A NEMZET-mert azon visszanyerhetné MAGYARORSZÁG AZOKAT AZ EURÓPAI UNI ÁLTAL KISZABOTT BÜNTETÉSEKET,DE AZON FELÜL A felzárkózási hiteltartozásainkat is visszautaltathatná a MAGYAR ÁLLAMKASSZÁBA-AMÍG A LOPOTT PÉNZNEK A SEGGÉRE NEM VER AZ ORBÁN RÁHEL SAJÁT LÁBON ÁLLVA!!!-HAJRÁ MAGYAROK-NEKÜNK MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ!!!
Törvényjavaslat a focisták szidása ellen - egyelőre "csak" pénzbírság a szankció - Városi Kurír
Hát akkor kitombolom még jóelőre a véleményem a magyar focistákról-annyi végtag sérültet produkálnak játéktudás nélkül,hogy ezt a legdurvább cselekménynek tartom...drágák,trágárok,azon kívül hogy jó a frizurájuk,de az is a fodrászuk érdeme és a mi pénztárcánk kíméletlensége ORBÁN BOTLÁBÚ FOCIKARRIERJE OKÁN.NÉPHÜLYÍTÉS AZ EGÉSZ AMIT MŰVEL A SPORTTAL,MINDEN TÉREN.
Egymilliárdért utazott Orbán Viktor
Na és mennyi haszna -hozadéka van az országnak ORSOS VIKTOR csavargásaiból-SEMMI-HATALMAS VAGYONT GRUNDOLT ÖSSZE itthon az EU POLGÁRAINAK ADAKOZÁSÁBÓL A TIBORCZ PITYUNAK,RASIKÁNAK,,A MÉSZAROS LÖLŐRŐL MÁR NE IS BESZÉLJÜNK, és ez még nem elég a haveroknak folyamatosan osztogat az államkasszából.Saját hatalma,diktatúrája épül a mérhetetlen mennyiségű kampánypénzből,míg a többi pártot kicsinálja! Ezt a hatalmas összegnek is van pofája a seggére verni-EZ A SPEKULÁNS PAZARLÓ KELL Magyarországnak...csodálkozom hogy még nem lángol az ország!!!
Gulyás Gergely: tudnunk kell, hogyan működött a diktatúra
Akkora kakába tenyerelni kinek tetszene mint 56,mondd gergőke-putyinnak tetszeni fog-hát nem hinném-Friss lopkovicokkal mi van-a diktihez pénz kell,de sok-hát meg van már-akkor meg minek a bűnbakkeresés-ja hogy orsos vikinek fontos,hogy ellegyenek maszatolva a bűncselekmények amit a pereputty és a gázbúvár művel?-
Semjén tavaly két kanadai vadászaton is járt, de nem árulja el, ki fizette ki helyette
PÁSSZIÓ-mert jár neki-végül is ez a fideSS HITBÉLI KERESZTÉNY fővadász,Magyarország miniszterelnökének ORBÁN VIKTORNAK A HELYETTESE-célképzete a NEMZET KERESZTÉNY FELVIRÁGOZTATÁSA-az orvvadászatait majd meggyónja!!!
Megszólalt Gyárfás a Fenyő-gyilkosságról
Tamás báttya meséit -orbán viki átírta és átadja a sintérnek-az meg majd felolvassa nekünk,hogy pont kerüljön a gyilkoló akciózás végére-tiszta ügy!!!