bence

Frontális támadásban Gyurcsány Ferenc! Tegnap pedofilozott, ma éppen nácizik
@Maccska: ! Ja ! Azért kezelték titokban kényszerzubbonyban orbánt Grázban !
Frontális támadásban Gyurcsány Ferenc! Tegnap pedofilozott, ma éppen nácizik
@Csak Norisz és senki más: ! Na csak óvatosan a szülőkkel ! Lásd orbán apját és családját !
Elkesererítő híreket kapott a Mauglinak gúnyolt autista kisfiú édesanyja
És még ezeket a kormányban lévő retkeket nevezik családbarát kormánynak , ahol csak ilyen óvónők kerülhetnek kiszolgáltatott gyerekek mellé ! Remélem ennél az óvónőnél is elvégzi a karma a sorsát ?!
Hoppá! Még nincs is hivatalban, máris botrányba keveredett a megválasztott új államfő
Nincs ezen mit csodálkozni ! orbán magához hasonló erkölcstelen élősködőkkel veszi körül magát ! Aki becsületes az nem lehet fideszes !
Itt az új pedofilbotrány: tizenéves fiúkat molesztált a gyermekotthoni nevelője
@Hazaszeretet: ! Úgy tette tönkre , hogy a jelen kormány összes mocskos tagját a saját költségén kiiskoláztatta ! Ez neked a tönkretétel ? Bár hagyta volna a saját mocskukba őket !
Itt az új pedofilbotrány: tizenéves fiúkat molesztált a gyermekotthoni nevelője
@FitesZoltan: ! A hibát nem a lemondott követte el , hanem aki utasítást adott erre a lemondottnak ! Fejétől bűzlik a hal !!!
Szijjártóra zúdult a népharag: "bohóc, tolvaj, maffiózó"
@Károly77: ! Ennél nagyobb szerencsében ne legyen részed amíg csak élsz !!!Megérdemled őket !
Kálmán Olga nekiment egy református püspöknek: "maga is az orbáni pedofilhálózat részévé vált"
@Namely: ! Még ha csak ostoba lenne , de nem az hanem egy uszító , gátlástalan tolvaj , akinek minden a pofájához fér !
Küszöbön az újabb lombkorona sétány-botrány? – 646 millióból épült
Orrba szájba lopják a pénzünket amiket egyedül Hadházynak sikerül felderíteni pedig ez a legfőbb ügyész feladata lenne !
"Lealacsonyító, Rákosi időket idéző közbeszéd" – A KDNP nekiesett Gyurcsánynak
Hát nem morbid ?! A kétszemélyes KDNP mer beszélni erkölcsről ? Még ha orbánt hasonlítaná Rákosihoz megértem , hisz mindkettő népnyomorító , országot tönkretevő hatalommániás volt . Gyurcsány a fizetéséből egy fillért sem vett fel ellentétben orbánnal akinek havi juttatása hatmillió , de még ez is kevés neki mert a családtagjait is kistafírozta a magáéhoz hasonló összeggel .
Ez a politikus kihagyta a "legújabb talpnyaló" megválasztását – Inkább erre a programra szavazott
Csak a címre reagálva : Teljesen igaza van Hadházynak ! Ugyan miért is vesztegetné az idejét orbán örökös hazugságaira , másokra mutogatásaira ?!
Ráégett a pedofília a Fideszre, Bayer Zsoltnak iszonyúan fáj
@magyarigeza: ! Kommunista orbánra ráégett , hogy Gyurcsányt a hazugságban többszörösen felülmúlja , ráadásul a randalírozó csürhét becsületes járókelőkre szabadította . A TV székház kirablása és gépjáművek gyújtogatása után már a gyermekekkel való fajtalankodásra is képesek voltak ! Elvtárs ! Ez ma Magyarország !
„Itt ül velünk szemben Magyarország első pedofilbarát miniszterelnöke” – vetették oda Orbánnak
@Nyírfa: ! Az elfogyott bizalom csak tovább erősíti a tolvaj kormányt ! De hát mindenki maga tudja , csak akkor ne hőzöngjünk , hogy Gyurcsány csak beszélni tud !
Halálra késelte kolléganőjét egy veszprémi férfi
Ezért aztán meg kellett ölnie . Remélem ezt a barmot soha nem engedik emberek közé , nehogy még valaki iránt újra érzelmet tápláljon !
Mekkora téttel fogadná rá, hogy a Magyar-interjú után nyomozásba kezd a rendőrség?
Ha a külső nyomás hatására nyomozásba is kezd , ismert az eredmény mely szerint nem nyert bizonyítást a felbujtó kiléte !
Novák Katalin családját is megosztotta a kegyelmi botrány
Minden jóérzésű ember elfordul az olyantól aki főleg több gyermekes lévén elfogadhatatlan parancsot teljesít , még akkor is ha az a parancs orbántól származik is !
Élő műsorban fagyott le a Hír TV propagandistája, amikor a DK politikusa a Fidesz-szavazók elé tárta a pedofilügyet
@balos: ! 14 év tapasztalata , elhallgattatni az igazat szólókat bár ez csak ideig óráig szokott tartani mert ha nem ezen a csatornán hanem az életben minden hazugság előbb , utóbb úgyis kiderül !
Meg kellett műteni Gulyás Gergelyt
Kár , hogy őrá nem vonatkozik az időpont kérés , igazán kivárathatták volna vele a minimum egy hónapot !
Kínos videó Orbánról: a miniszterelnök pszichológiai alkalmasságát firtatja Jakab Péter
@simmering73: ! Sajnos ahhoz senki nem tud hozzáférni mert titkosítva van az is mint az országban minden , ami az idegbeteg , rángatózónak ártani tudna !
Kínos videó Orbánról: a miniszterelnök pszichológiai alkalmasságát firtatja Jakab Péter
@Csak Norisz és senki más: ! Egyedül csak Jakab meri a szemébe mondani ! A többieknek is ugyanez a véleménye róla , csak nem akarják a dillót megsérteni inkább hallgatnak ! Egyébként egyedül Jakabnak van vér a pucájában ! Bárcsak mindenki ilyen igazmondó lenne mint Ő !
"Orbán Viktor árulója a magyar érdekeknek" – Gyurcsány az évértékelőn ment neki a miniszterelnöknek
@Pálinkás Pál: ! Gyurcsány karizmatikus vezető, ezerszer jellemesebb orbánnál . Nem egy alkalommal rendezett összefogást , tüntetést a rendszer ellen ! Alig páran mentek el . A putris a nevét meghurcolva olyan lejárató kampányt indított ellene , hogy a sok megvezetett hülye teljesen ellene fordult ! Ahhoz , hogy Gyurcsány bármit is elérjen a népnek kellene mögé állnia ! No de hol a nép ? Egyáltalán milyen nép az akiket orbán a sok hazugságával így meg tud vezetni ?!