colibri

Orbán legidősebb lánya családostul Spanyolországba költözött
@Horizont: Mindenki másnak ciki lenne, se a cickányokról minden lepereg.
Orbán legidősebb lánya családostul Spanyolországba költözött
@szaboria1: Akkor Hatvanpuszta kinek épül? Csak nem a 81 éves kőbányásznak?
Orbán: Én nem veszek el semmit azoktól, akik nem vállalnak gyereket
Már megint ÉN !!?? Mi az, hogy én?? Nagyon ráférne már erre az országra egy hosszan tartó koalíciós kormány-csapat, ha már a politikát nem lehet kiiktatni az életünkből és sajnos nem működtethetitk szakértői kormányok az országot!
Közpénzből épül egy közel 5 milliárdos szálloda Debrecenben
Az ország leendő új fővárosába minden kell. Erre a szállodára is nagy szükség lesz/ természetesen közpénzből, mondjuk egy csládtagnak, vagy stómannak és persze titkosítva!
Terjed a neten egy szexualitást sem nélkülöző hangfelvétel Havas Henrikről, ezt mondta róla a műsorvezető
Szegény Havas! Állandóan kóstolgatják, vádaskodnak ellene. Bizonyíték az nincs. Hogy is lenne fél évszázad multán? Ráadásul olyan alja nőket keresnek rágalmazónak, mint pl Baukó Éva, akit 0-24-ben láthatott az ország, hogy milyen! Ez az egész fidesz-tempó! Hol volt eddig ez a "zaklatott tanítvány" + az ő felvétele?
Orbán: "A nyugati baloldal támad, célba veszik a gyermekeinket!"
Orbán agyát nem csak célba vette valami agysejtpusztító szellem, de telibe is találta. Ki van zárva, hogy a miniszterelnöknek még ép egészséges agysejtjei lennének. KO = mehet a levesbe!
Pálinkás szerint nem lehet börtönbe zárni a legfőbb ügyészt
...és ha mégis...? akkor Pálinkást költöztessék be hozzá biztosítva azt, hogy mindent átbeszéljenek!
Orbán bevetette a csodafegyvert: migránsok, árulás és a gyenge akaratú EU amelyet mi védünk
Na majd, ha jön (mit jön? már itt van) a fűtési szezon, nem lesz gáz, vagy megfizethetetlenül magas lesz az ára, na az lesz majd a csodafegyver orbán ellen. Azt hiszem a tanyasi kutyát sem fogja érdekelni a migránsokról, árulásról, pláne az EU-ról szóló hadobálása. Apropó! nagytudású, mindenben intézkedő külügyérünk minek ment Moszkvába gázellátás-tárgyalás ürügyén?
Gondban a kormány – gázhiány várhat Magyarországra
Azt hiszem, egy télvíz ideji gázellátási hiány azonnal megoldaná orbánék eltakarítását. Lehet, hogy egy tavaszi választást megelőző gázbalhé eltörölné a fidesz függőséget?
Ismét csak fideszes vezetésű kerületek kaptak pénzt a kormánytól a fővárosban
Tényleg az utolsó órában vagyunk. Úgy földbe kell döngölni most már ezt a dagadt törpét, hogy soha többé ne álljon fel. Elég volt belőle!
Az exfideszes Volner szeretné meghekkelni az előválasztást, de a terheléses támadást tagadja
Ez a nyomoronc, aki kinézetre is egy Opni-töltelék, de sajnos oda nem tehető, mert az Opni bezárt. A parlamentbe a legkevésbé való,ezért jövőre takaradjon és bujjon el orbánja alsógatyájába, hogy a lehető legközelebb legyenek egymáshoz.
Eddig hat korrupciógyanús esetet tártak fel a fővárosban az előző vezetések idejéből
@Aki Én: Sajnos azok is hibásak, akik belelovalták az államfői jelölésbe/indulásba, igazán nem kellett volna. Azt hiszik, mert 19-ben nyert. mostmár orbánt is leveri. Azt nem tudom, hogy képes lenne-e rá, de az biztos, hogy (nálam) többen is jókora előnyt élveznek Karácsonnyal szemben a kormányfői posztra.
Eddig hat korrupciógyanús esetet tártak fel a fővárosban az előző vezetések idejéből
@sgl: Az megbocsájthatatlan: a kitüntetés és a dupla lelépési pénz! Ezeket, ha megdobod kenyérrel, biztosan köveket zúdítanak rád vissza!
Jakab: a börtönben még Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória
Röhögve bohócoznak, nyílván elfelejtették saját plakát-szlogenjüket, mi szerint Jakab sem hagyja, hogy orbán nevessen utoljára.
Három körzetben törölték az orosz választási eredményt
Mondom én, hogy a Putyin 2/3-os győzelme hasonlóan született, mint a belarusz Lukasenka 80%-on felüli választási eredménye!
Tarjányi Péter: ellenzék, érdemes figyelni és tanulni abból, ahogy Putyin “leradírozta” az ellenzékét!
A Putyin biztos 2/3-os győzelme kb. olyan, mint a belarusz Lukasenka 80 valahány %-a. Hazug, csaló embereknek semmit nem lehet elhinni!
Tarjányi Péter: ellenzék, érdemes figyelni és tanulni abból, ahogy Putyin “leradírozta” az ellenzékét!
Ugyan már... ha Navalnijnak "véletlenül sincs annyi támogatója" és Putyin birtokolja az összes pénzt, paripát, fegyvert, akkor mégis miért kellett likvidálni az ellenzéki vezért?
Kiküldték Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet Debrecen egyik kedvenc étterméből
@Emmersson71: Nem tudjuk pontosan mi és hogyan történt. Csak találgatunk az esetről. Az biztos, hogy kósa előre tudta, hogy a kampányoló ellenzékieket nem engedik be Debrecenben. A HVG-n talán részletesebb cikk van, azt próbálom értelmezni.
Kiküldték Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet Debrecen egyik kedvenc étterméből
Bolond kósa előre megmondta, hogy Debrecenbe ne menjen az ellenzék, mert nem fogadják őket. Nem tudom, hogy mit gondolt a vendéglős, hogy ellenzéki politikusok miért foglalnak le helyiséget kampány idején? Ez előre így lett kitalálva, nincs ebben semmi sunyiság.
Orbán közzétette a legnagyobb hazugok és hazugságok toplistáját
Bagolynak verébre kiabálni, hogy nagyfejű, mégis csak hiteltelen, de orbántól nem várható, hogy igazat szóljon. Amiben ők ártanak, azt mind az ellenfelekre tolja, mert neki jó vastagbőr borítja a ...ját és ez mindent elbír.
Orbán Viktor: Az elüldözött egyetem Budapesten
Hazudj még! Úgysem tudsz mást, ezért nem lepődünk meg. Mindent megteszünk, hogy a jövőben egy szavad se lehessen!
Dopeman véleményét idézi a közmédia
Hová süllyedtünk? Pityinger lett a megmondóember a közmédiában? Ezen röhögni kell... különösen azért mert az jut róla az eszembe, amikor a hungacell orbán-szobrot rugdosta. pestisracok.hu/dopeman-gyanusitott-lett-az-orban-szobor-ledontese-ugyeben/
Fidesz: Gyurcsányék bevándorlóországot akarnak Magyarországból, csak Orbán mentheti meg azt
Hazudik orbán, hazudik a fidesz, az is beteg, aki hisz nekik. Senki nem akar bevándorló országot az ellenzékben, meg a párton kívüliek közül sem! Ezt jó volna tudomásul venni!
Karácsony Gergely 15 percig beszélt angolul – videó
Szálljon már le a fidesz a Karácsony angol tudásáról! Qrvára unalmas és szánalmas ez az állandó lejáratni próbálás. Ideje lenne, ha kontra produktív történetet érnének el vele!
Ki jöhet Angela Merkel után?
Majd a németek eldöntik, csak ne hordja a tenyerén a magyar döbrögit!
Orbán: a nyertesek közé fogunk tartozni
A béka [email protected] alól 20 méterre is győztesnek hírdeti magát! Kár, hogy mi is ebben az országban élünk és tudjuk, hogy mindig hazudik.
Komoly döntés előtt a kormány: ma dől el, hogy meghosszabbítják-e a veszélyhelyzetet
Már előre (régen) el van döntve. Minek ez a semmire való látszat intézkedés? Nekünk lépni kell, nem vitás!