colibri

Fodor Gábor elmondta, az egész Fidesz tudott Szájer homoszexuális beállítottságáról
@justhpeter: A szavazóik süketek, vakok és pont ugyanolyan keresztények, mint a fideszvezérkar. (Bocsi, a pedofilokat kifelejtetted.)
Hatott az orbáni fenyegetőzés: átírta a Néppárt vezetése a módosítót – Maradhat a frakcióban a Fidesz?
Ezek után a Néppárt és a fidesz szenvedéséről szóló összes ál

Ezek után a Néppárt és fidesz évődéséről szóló összes hírt úgy átlépem, mint a [email protected] szokás. Nem érdekel az egyik 19, a másik egy híjján 20 története. Élvezzék egymás társaságát nyugodtan továbbra is!
Megkérdezték a Fideszt, miért nem vettünk több Moderna-vakcinát, gyurcsányozás lett a vége
Selát, sehall dömötör, buta mint a hatökör. Ha nem lenne fideszes, éhen halna. Pontosan ugyanúgy hollik sógóra.
Hadházy szerint "még a kutyák oltását is komolyabban veszi a kormány, mint az emberekét"
Merem remélni, hogy az unió előáll egy egységes oltást igazoló bizonyítvánnyal és orbán nem hozhat kénye-kedve szerint ezzel kapcsolatban egyik nap ilyen, másik nap tök ellentkező rendeleteket! Szerintem nem csak külföldre utazás esetén aggályos ez a rendelet. Azért, mert nem kötelező (és orbán fizeti) még jogom van tudni és írásban megerősítve látni!, hogy miféle oltóanyagot kaptam! Akik annyit hazudtak eddig és totál megbízhatatlanok, ne csodálkozzanak, ha mi állampolgárok ragaszkodunk a bizonyítékhoz!
Karácsony Gergely elkérte a kormány által nem lehívott EU-s vakcinákat Budapestnek
@Málna: Indulj máris, a kínait azonnal megkapod. Most! a részemet is felajánlom neked!
Orbán kilép az EU néppárti frakciójából, ha megszavazzák az új alapszabályt
@luiz: Szerinted létezik még egy hasonlóan pakány-párt az EU-an, mint a fidesz=orbán?
Karácsony Gergely elkérte a kormány által nem lehívott EU-s vakcinákat Budapestnek
Erre az emberre mondták az ellenfelei, hogy alkalmatlan? Több esze van, mint a 11 éve hatalmon levő kormánynak összesen!!!
Megnézheti videón, hogyan oltották be Orbán Viktort a kínai vakcinával
Nézze, akinek hét anyja van. Ki kíváncsi egy hazug emberre, akinek egy szavát sem lehet elhinni.. Egyébként a hetente változó oltástervbe beletették, hogy most a politikusok következnek. Mivel saját bemondásuk szerint a kínai vakcinát választják, lehetett népszerűsíteni Áderral, Orbánnal. Egy percig sem hiszem, hogy ezek a vízfejek csak most, február végén lettem beoltva.
A kínai vakcinával is elkezdik az oltást a háziorvosok
A háziorvosok már rég be vannak oltva... és nem kínaival, hanem Pfizerrel.
A kormány szerint már több mint 200 ezren töltötték ki a konzultációs kérdőívet
Ezt a tülekedést! Nahát! ...én meg még el se olvastam... de nem is akarom... visszaküldeni meg még egyet sem küldtem...
Ez van!
Eljárást indított a rendőrség egy fideszes polgármester ellen, mert megszegte a járványügyi szabályokat
Tök jó a kép! Tényleg szép pár! Illenek egymáshoz; egyforma magasak, egyformán dagadtak, egyformán derüsek... ezeknek minden oké!
Beoltották Merkely Bélát is, Szuptnyik V vakcinával
Nagyon helyes! Mármint az, hogy az állampolgárok megválaszthatják, hogy melyik vakcinában bíznak. Egyébként meg van más bátor ember is a 133-on kívül. Ők a soron következő: 134-ik, 135-ik, 136-ik , stb stb bátrak.
Péterfalvi Attila: az oltási kártya használatához nemzetközi konszenzus szükséges
Nahát! Nem is emlékszem arra, hogy valaha is egyetértettem ezzel a nagytudású senkivel, de most én is minimum eu konszenzus párti vagyok.
Fiatalok, nincs krónikus betegségük, mégis kaptak oltási értesítést – Az egyik értesített 19 éves fiúnak még háziorvosa sincs
Nap mint nap szuperebbnél szuperebb esetek látnak napvilágot ebből a titkos csodálatos oltási tervből. Minden napra jut pár olyan történet, ami csak a nagy káoszról árulkodik.
Egy etyeki férfinak 130 kilométert kellett volna utaznia, hogy megkaphassa az oltást
Titkosítottt, magasfokú oltási terv! ...és ez csak kettő eset a ki tudja mennyi közül! Ekkora káoszt? ...és erre még büszkék is! Az a lényeg, hogy orbán sorbanállás nélkül tudott gyógyszert iratni az orvosánál.
Málna: szerinted az normális, hogy 80 éven felüliek 130 km-t utazzanak az oltásért? Remélem, neked legalább 200-at kell, majd hasonló életkorban! Egye fene, a háziorvosod hívjon neked betegszállítót!
Orbán Viktor a különleges felhatalmazás meghosszabbítását kérte a Parlamentben
@kereső: Egyetértek! Már az Alkotmány szétverésekor ki kellett volna vonulni, de azóta is lett volna rá ok. Sajnos már annyi idő eltelt az elfecsérelt lehetőségek óta, hogy már az ellenzék is elveszítette hitelességét.
Orbán Viktor a különleges felhatalmazás meghosszabbítását kérte a Parlamentben
Különleges felhatalmazás?? Ez bezzeg nagyon tetszik neki. Egy frászt! Meg ne szavazza senki, aki ellenzékinek vallja magát!
Megalázó nyugdíjból tengődik a Fonográf legendás zenésze, ezért 74 évesen elment biztonsági őrnek
@simmering73: Érdekes, hogy a nagy gazdaságfehérítési projektbe ezt miért nem ellenőrzik hatékonyan?
Orbán Viktor: Magyarország erősebb lesz a járvány után, mint előtte volt
Nagyotmondásból csillagos ötös. Kár, hogy eddig annyit hazudott már, hogy normális ember nem hisz ennek a szélhámosnak.
Kirúgott felcsúti edző: valójában Orbán a Puskás Akadémia tulajdonosa
Végre legalább ezt is kimondta valaki. Igaz, aki eddig ezt nem tudta(?), az ezután sem fogja tudni.
13 év után válik Varga Judit igazságügyi miniszter, Orbán kedvenc minisztere
@human: Minden megmozdulásuk hazug és átverés, nincs egyetlen egy hiteles emberük még mutatóban sem. Sajnos sokan vannak, akik vagy nyereségvágyból, vagy szimplán butaságból, iskolázatlanságból, estleg választás előtt egy kis sonkáért, pénzért vagy pár kikó krumpliért hagyják magukat befolyásolni és ennek a rétegnek tök mindegy, hogy ki van hatalmon, mert a büdös életben nem fognak tudni felkapaszkodni a "legalsó polcról", amivel talán tisztában is vannak. A legaljább dolog orbánék részéről ennek a rétegnek a kihasználása a beléjük rugás. Hasonló a nyugdíjasokkal való"bánásmód", pedig tudott, hogy nagyon sok szavazójuk van az idősek között, bár most a járvány megritkítja az állományt, még a túlélőknek kinyílhat a szemük és elpártolhatnak. Azért itt a Propin is jól látható, hogy a nyugdíjasokat nem lehet egy kalap alá venni, mert nagyon sokan narancsos köd mentesen, helyesen gondolkoznak és nem rejtik véka alá a véleményüket.
13 év után válik Varga Judit igazságügyi miniszter, Orbán kedvenc minisztere
Ha esetleg mégsem érdekválásról lenne szó, akkor bebizonyoyodik, hogy 6 milliós+ havi jövedelemmel, egészséges 3 gyerekkel, dupla budai újlakással + balatoni nyaralóval sem garantált a családi boldogság és még a mélykereszténység sem segít.
Orbán szerint ha bevetjük kínai vakcinát is, húsvétra kétmillióan lesznek beoltva
Talán nem kellene mérget vennie arra, hogy a zemberek is annyira odavannak a kínai oltóanyagért, mint ő, és bízom benne, hogy az orvosok is nemet fognak mondani a kínaira! Nem igaz, hogy mennyire hozzá nemértő, erőszakos ez az orbán, a szíjjassal egyetemben! Hátha egyszer kiderül majd, miféle érdekük fűződik a kínai bizniszekhez.
Deutsch Tamás üzenete a Klubrádiónak: tetszettek volna törvénytisztelő rádióműködtetőnek lenni!
Nicsak, ki beszél törvénytiszteletről? ... ez a hazug tolvaj rohadék... most, hogy elkussoltatták az EP-ben, beállt itthon osztani a nemlétező eszét?
Megkérdezték a bankot, hogyan lehet 5 százalékos önrészre 1,6 milliárd hitelt kapni? A választól senki nem lett okosabb
"A Budapest Bank jelenleg állami tulajdonban van, és tagja a Mészáros Lőrinc körül szerveződő bankholdingnak. A bank egyik vezérigazgató-helyettese Puskás András, aki korábban Rogán Antal alpolgármestere volt az V. kerületben."
Itt a kérdésre a válasz!
Megszólalt a Budapest Bank Rogán Antal új feleségének a hiteléről
"A Budapest Bank jelenleg állami tulajdonban van, és tagja a Mészáros Lőrinc körül szerveződő bankholdingnak. A bank egyik vezérigazgató-helyettese Puskás András, aki korábban Rogán Antal alpolgármestere volt az V. kerületben."
Ennyi a lényeg!