colibri

Ő lőtt rá Donald Trumpra – mindössze 20 éves volt
@jancsipapa: Nem egészen értem, hogy kik mire képesek és kik vannak vesztésre álló helyzetben? Bocsi, lehet, hogy csak a meleg miatt van...
Ő lőtt rá Donald Trumpra – mindössze 20 éves volt
Mi a tanulsága a trampli elleni merényletkísérletnek? Nem szabad részt venni a kampányprogramjain! Az elkövetőt -aki nem mellékesen mesterlövész volt! - lelőtték, de a merényletben még egy ember meghalt és többen megsérültek. Ezek igazán "csak" azért szenvedtek, mert egy őrült bohóc hőbörgését mentek meghallgatni...
De! Több ilyen rendezvény nem lesz már, ezért efféle kitettség sem érhet senkit ezután.
Ki tanít majd ősztől? – Itt a bizonyíték, hogy nagy a baj
Katonák? kínaik? filippinók? Nagyon okos, ezer éves gyakorlattal rendelkező matuzsálem belügyér majd megoldja. Én csak a gyerekeket és szüleiket sajnálom.
Orbán Viktor az imánkról biztosította a meglőtt Donald Trumpot
Ha lehet hinni az imában, valaki már jó előre imádságába foglalta a tramplit, mert a célzás pontatlan volt, az ijedtségen kívül kutya baja sem esett. Ennek ellenére elgondolkodhatna magáról (ha lenne mivel) és visszavehetne a hiperaktív tempójából és a teljes egójából ez a nagypofájú bohóc.
Ő lőtt rá Donald Trumpra – mindössze 20 éves volt
Ez a fiatal értelmetlenül halt meg. Ha a terve sikerül és pár centivel pontosabban céloz, a történelem soha nem felejti el a nevét, de hogy így történt, talán emlékezni sem fognak rá.
Háborog az Európai Parlament – Karanténba zárnák Orbán frakcióját
Végre egyszer már ne feltételes módban íródnának a cikkek orbáncról! Megtörtént döntésekről, kijelentő módban kellene tudósítani a nagyérdeműt. A "mi lenne, ha" kezdetűvel már tele van a padlás...
Orbán a héten közelebb vitt bennünket a világbékéhez?
@simmering73: ...és amikor ott van, ahol előadhatná magát, csak ül. mint egy kukó, nem hogy nincs a középpontban, hanem úgy van, mint egy remete, mert ott egy ember sincs, aki kíváncsi lenne az agymenéseire.
nyugatifeny.hu/2024/07/12/erre-senki-sem-szamitott-ultrakinos-video-terjed-orbanrol-az-interneten
Orbán a héten közelebb vitt bennünket a világbékéhez?
orbán békéért történő világutazása pótcselekvés, az ország kormányzásáról való figyelem elterelés. A békére való hatása mínusz nulla. Inkább a legszemetebb diktátorokkal való találkozásokkal kapcsolatos. Jó lenne, ha tramplinak is olyan "szerencsét" hozna, mint anno Babisnak sikerült a kampányolásával.
Csoda történt: zuhanni kezdtek az üzemanyagárak
Ki érti ezt: nagymárton befenyegetésére engednek az árból az üzemanyag nagycégek. Választások előtt meg nyílt fenyegetés sem kell az árcsökkentéshez.
Ismét eredményt hirdettek a főpolgármester-választáson, Karácsony marad a székében
Jó nagyra nőtt az arca Vitézinek az utóbbi hónapokban, ideje hogy lecsituljon és békén hagyja Karácsonyt. Egy erőszakos, törtető igazi fideszes, aki nem ismeri azt, hogy vesztes is lehet.
Meghosszabbították a hőségriasztást – Megvan az idei első 40 fokos mérés is
Az a szemétség, hogy ezt már akkor is tudták, amikor elrendelték péntekig. Minden előrejelzés a jövő hétre is változatlan dög meleget jelzett. Szemét kormány, szemét belügyér, szemét főtisztiorvos!
Keményen nekimentek Orbán Viktornak – Bohócnak és idiótának nevezték
Tudom már mitől hízik, mint a pöffeteg orbáncviktor. Biztosan olvassa Géza agymenéseit! Olvassa,,,, röhög...és hízik! Természetesen mindemellett termeli magába a zsíros disznóságokat is.
Nem jut idő Orbán Viktor beszédére az EP alakuló ülésén
Az ugató kutyát nem érdekli a dagadt mondandója, különösen azok után, hogy végig látogatta putylert, meg a kínai vezért már előtte. Azoknál kibeszélhette magát és a nyelvét is használhatta, ahogy azt elvárták.
Szorul a hurok Marine Le Pen nyaka körül – Vizsgálat indul a kampányának finanszírozása miatt
Kiváló tanítványa, követője a magyar kolostordisznónak. Majd kiderül,Le pennek is van-e poltpot mentőöve.
Rácz András: "Putyin egyszerűen megmondta Orbánnak, hogy itt bármiféle rendezés az ő feltételei szerint lesz"
@Károly77: Úgy látom, te még hiszel a mesékben... Vagy gyerek vagy még, vagy már második gyerekkoros... (tudom: az utóbbi)
Brutális megtorlás készül Orbán ellen? – Ezen a trükkön agyalnak az uniós nagykövetek
Úgy szeretném már látni, hogy végre az eu olyan megtorlást foganatosít orbánccal szemben, ami végre letöri a szarvát! ...és nem évek múltán, egyszer, majd, hanem melegében... hogy érezze a törődést...
Ha Orbán Viktor eléri, amit akar, másképp néznek majd Magyarországra
Mivel a megosztottság az egész világon nagy, ezért csak azok fognak felnézni a dagadt törpére, akik most összetömörültek vele az EP frakcióban. Legtöbben meg lenézik és sz@rba sem veszik ugyanúgy, mint eddig, A legnagyobb baj, hogy az egész országot egy kalap alá veszik orbánnal (pedig nem kéne), de a sok elcsalt 2/3 után sajnos ez kissé érthető. Nem kellene hagyni, hogy elérje. amit akar, már eddig is túl sok minden volt ráhagyva, ami nem csak Magyarországot, de akár az uniót is bedöntheti szépen fokozatosan!
Orbán elszólta magát, ő is tudja: "nem állnak olyan jól a fizetések Magyarországon"
@mackoka46: Intézkedik. A sajátjáról biztosan. Már 6 millió 300 ezer felett jár... Ja, és az őt hatalomban tartók, a neres képviselők is (meg a nem neresek is) bőségesen meg vannak fizetve.
Balog Zoltán állítja, Orbán Viktor nem tudott róla, hogy kegyelmet kért K.Endrének
Hazug fideszes. Semmi szégyenérzet nincs benne. Fúújjj, de Nováknak volt hozzá gusztusa...
Kiakadt? – Ijesztő dolgokat mondott Lázár János Magyarországról – Lehet, hogy emiatt hagyja el a politikát
Nem érdekel, hogy miket zagyvál össze-vissza ez a rosszindulatú kapzsi féreg. Az biztos, ha végre eltakarodik, akkor pezsgőt bontok, pedig nem szeretem (egyiket sem)!
Eldőlt Marco Rossi sorsa a válogatottnál
Azzal hogy marad a posztján, nem ért senkit meglepetés. Így lenne ötösöm a lottón, ahogy ez előre borítékolható volt.
A posta keveselte az év eleji emelését, megtoldotta még 10 százalékkal
Lassan már be is zárhatják a postákat, mert legtöbb szolgáltatása kikerülhető, sokkal egyszerűbb, ill. olcsóbb módon megoldható. Szinte csak a hivatalos levélküldésre használom, amire szerencsére ritkán kerül sor. Csekket már régen nem a postán fizetünk, a csomagszállítás meg mindenhol olcsóbb és rugalmasabb. Csak az veszi igénybe a postai szolgáltatást, akinek nincs jobb lehetősége.
Robert Fico lehet, hogy már soha nem épül fel teljesen
Nagyon csodálkoztam volna, de el se hinném, ha maradandó károsodás nélkül felgyógyult volna egy ilyen, közelről okozott négyszeres találatból... Az maga a csoda, hogy meg tudták menteni és túlélte.
Megemelte a kormány az olimpiai érmekért járó jutalmat – Soha ekkora összeget nem kaptak még a sportolóink
Milyen érdekes, ehhez nem Brüsszeltől kérték a rávalót. Se az orbáncék fizetésemeléséhez. Csak szegény tanároknak nem tudják kiszorítani a normális fizetéseket, meg persze a családi pótlék emelésére sem jut már sok-sok éve... a kormányra szégyenteljes minimális nyugdíjak felzárkóztatására se fussa... és még a kórházak adósságállományát meg se említettem...
Új oltóanyagot engedélyezett az EU
Az utóbbi sos-ben kikísérletezett oltóanyagokból már nagyon elegünk van! Sokan pont az oltástól lettek betegek!