colibri

Mocskos részletek: így csalt el komplett pályázatokat Völner Pál és Schadl György, fideszes képviselők neve is felbukkant a végrehajtójelöltek „támogatójaként”
Ugggyyan már, az ügyvédje is megmondta, hogy ártatlan. Semmilyen korrupcióban nem vett részt, néha adott/kapott egy üveg piát és ennyi. A másik meg csak kölcsön adta a feleleges pénzét... Lajcsi is, meg az ő ügyvédje is mindig az ártatlanságát hirdette, aztán jó pár év letöltendő lett belőle. (igaz, nagyon nehezen megy a bevonulás...) Még Lajcsi magányos bűnöző volt, ezek a doktor jogászok csapatban "játszottak". Sok játszótársnak még nem került nyilvánosságra a neve és mindent megtesznek, hogy ez így is maradjon.
Újabb top-politikust zabált fel Gyurcsány pártja
Érdekes, mikor a fidezs komplett pártokat nyelt be, akkor nem volt ekkora szenzáció hajhászás. Pedig pontosan ezt kellene tenni, a cél érdekében egybe olvadni az ellenzék nagyon nagy részének és akkor valóban két oldal állna szemben egymással!
Hatalmas és fájó pofont kapott Orbán Viktor – Az Orbánizáció ellenes politikus lett Csehország új kormányfője
@kereső: január 28. 17:06 ...és a NÉP szavazta meg, nem orbán a 136 bátor emberrel szavaztatta meg a saját pártkatonáját! Mecsoda különbség!!
Hadházy szerint új dokumentumok bizonyítják, hogy minimum bűnpártolást követhetett el Varga Judit a Schadl-ügyben
Nem kell ide jogász diploma, a köznek tudomására adott információkból világos, hogy Hadházynak most is igaza van. Varga és a többi nagy hal még vígan úszkálnak és nem veszik észre, hogy ők is benne vannak a mocsárban! Hogy mondta a dagadt Brüsszellel kapcsolatban? Ideje a mocsarat lecsapolni. Nekünk velük, itt kell kezdeni!
Mellélőtt a titkosszolgálat: Márki-Zay kampánypénzeihez számolták a Nádas-portréfilmre jött külföldi adományt is
ragyás tóni titkosszolgálata jól leszerepelt. A titkosítást is feloldva nagy kárörömmel szerte szétkürtölik az ellenzék külföldi kampány támogatását, aztán kiderül, hogy fake neews, fele se igaz. Jó nagy blamázs, de vastagbőrékről minden lepereg...
"Miért védi a Fidesz a korrupt fővégrehajtót?" – Varga Juditnak is keményen nekimentek a Völner–Schadl durva korrupciós ügyben az újabb kiszivárgott hangfelvételek után
@Macskaszem: 16:41 De Völner egyáltalán nem fog pofázni, mert meggondolta magát... Azóta felvilágosították, hogy azért van szabad lábon, jól elhúzzák az ügyet és még az is nagyon valószínű, hogy megússza az egész korrupciós ügyet, de kussol és nem pofázik... senkiről, semmit. És így tesz... saját érdekében...
Az Orbán-kormány bejelentette: Kész kivonulni az egyetemi kuratóriumokból
Mit akar ez a navracsicska? Versenyezni akar szíjjassal repkedésben, hogy ezután feszt Brüsszelbe repkedne egyezkedni? Ne versengjen a külügyérrel, úgysem éri utol, inkább spóroljon a repjegyekkel! (Tudom ez nekik nem megy.)
Az Orbán-kormány bejelentette: Kész kivonulni az egyetemi kuratóriumokból
Nafene! Értetlenkedés helyett már jóval hamarabb megtehették volna. Sőt! Az egyetemek alapítványi működésbe kényszerítését sem kellett volna végrehajtani, de orbán nem bír magával és attól boldog, ha fenekestől felforgatja maga körül az egész országot. Sajnos nincs ember a közelében, aki lebeszélné, visszafogná ezt az elszabadult guruló ágyúgolyót.
Kiderült: Várkonyi Andrea miatt ért véget a szoros kötelék
Bizonyos idióta médiumok össze-vissza irkálnak minden hazugságot! Tudtommal Bochkor soha nem volt Várkonyinak a férje, de a papír és az internet is minden valótlanságot elbír. Csak éppen hitelesség nincsen, igaz Nuus?
"Fogy a levegő az Orbán-rendszer körül" – óriási bajt vizionál közleményében a DK árnyékkormánya
Remélem igaza lesz és nem csak fogy, hanem elfogy! Bodnár Zoltán komoly szakember, mindig is érdekelt a véleménye. Az nem érdekel, hogy dk-s, vagy nem, egyébként a dk körül vette magát jó pár szakmai tekintéllyel, ami arra utal, hogy szakértői kormánnyal kívánnák helyre hozni a nagyon elfuserált 13 évet.
Háromnapos ünnepi rendezvénysorozattal és világsztárokkal kísérik III. Károly koronázását
Két napja még azt írta a sajtó, hogy akkora a balhé sorozat a királyi családban, hogy elmarad a májusi esemény. Sűrűn változik a koncepció.
Halász János szerint a baloldal elárulta a hazáját
@izéke: Meg még nem is tudjuk pontosan, hogy miért. Nem csak olajért!
Orbán Viktor mókázik: focicsapatot is kitesznek a rács mögött lévő korrupt EP-képviselők
Ez a duma q.vára nem vicces orbán szájából! Akkor humorizálhatna és vehetné szájára az unios korrupciót, ha itthon a teljes kormány, fidess és ner makulátlanul tiszta és bűnmentes lenne! De tudjuk jól, hogy polpolt péter biztosítja nekik ezt a fene nagy büntethetetlenséget! Döbrögi, még eljöhet a ti időtök is és jobbik eset, ha csak a lakat mögött és nem egy jóképű villanyoszlopon...
Új nevet kaphat a nemzeti tulajdonba került Vodafone
Ezek attól érzik jól magukat, ha Magyarországon mindent! fenekestől felfordítanak! Nem számít mibe kerül, van-e benne logika, rossz döntés, senkinek nem tetszik, de orbán/ék kiagyalják és természetesen véghez is viszik. Megmutatják, hogy ők járnak a járdán. Legyen az vármegyékre váltás főispánokkal, a Vodafon és minden más felvásárlása, a várnegyed, a kolostor elbirtoklása, a debreceni giga beruházás...és lehetne sorolni a végtelenségig. Meddig még???
Hatalmas a káosz a háziorvosi ügyeleti rendszerben
Mi nem káoszos itt már 13 éve? Valaki mondjon már csak egyet, ami a társadalmat érinti.
Meghaladta a 300 ezret a Babakötvénnyel rendelkező gyermekek száma
...pedig az sem kizárható, hogy úgy járnak, mint a manyuposok, ha orbánék a végletekig "maradnak".
Orbánék a jelek szerint továbbra sem tettek le az olimpia megrendezéséről
Ez a tetves Fürjes azt gondolja, hogy megváltozott a nép véleménye a Momentumos felmérés óta, pedig nagyot téved!
Több tízezer ember veszítheti el a munkáját a következő hetekben Magyarországon
Természetesen a fő kormányinformátor gulyáságyú is nonstop hazudik, nem szabad nézni, hallgatni.
Az igazság ebben az írásban található: varosikurir.hu/bruck-andras-ket-tortenet/
Különleges lehetőség a Miskolci Egyetem hallgatóinak: lehet menni Moszkvába vagy Szamarkadba ösztöndíjjal az Erasmus helyett
Miskolci egyetemisták! Mielőtt élni kívánnátok ezzel a szuper lehetőséggel, gondoljátok végig a magyar minielnök intő szavait, mármint mi nem akarunk belekeveredni a háborúba! Amilyen elmeállapottal Putyin bír, még az is előfordulhat, hogy a fronton találjátok magatokat! Vigyázat, nem minden arany, ami annak látszik...!
Nagy a szórás, hogy melyik város mennyi állami rezsitámogatást kapott
@division: Természetesen más is. Mi fideszes város vagyunk, de én meg se néztem, hogy ide mennyi pénzt adnak. Nincs kétségem a "jó kapcsolat" felől. Azért a pénz elosztás nyugodtan mondható, hogy neres, míg a nyugdíj emeléseket egységesen 15%-ban mérték, az önkormányzatok rezsi támogatására nincsen magyarázat. Szerintem egyik sem igazságos, figyelembe véve, hogy olyan sosem lesz, hogy mindenkinek jó legyen.
A külügy szerint nem gond, Kínában házi őrizetbe zárták a Debrecenben gyárat építő Semcorp alapítóit
Ha a debrecenieknek van egy kis sütnivalójuk, minden! eszközzel megakadályozzák ennek a kínai gyárnak a létrehozását. Építsék meg Felcsúton!!
Botrány a NATO-ban: az ukránoknak adott fegyvereken veszekednek
Forrás az origo. Látatlanban mertem volna rá fogadni! Ezeknek nagyon kapóra jött ez a háború! Örök témát ad. Mi lesz, ha egyszer vége lesz?
Gáspár Győző hivatalosan is a Fidesz tagja lett
@m73: 19:03 Eddig is mindent elnéztek neki. Ráadásul a sok hülye tv műsorral rengeteg pénzhez juttatták. Cigányok ezek, mind!
A kormány szerint 2023 a böjt éve lesz
Jó nagy faxok ezek! Nekünk a böjt éve, orbán már nem fér a zakójába, meg a gatyájába, annyit hízik hétről hétre. Maguknak meg 800 ezres fizetést nyomnak, tehát egyértelmű, hogy a böjtölés kizárólag a pórnépre vonatkozik! Hívők, ti mikor veszitek már észre a valóságot??