colibri

Merkely Béla meggyógyult a koronavírus-fertőzésből
Nyunyó néni szerint 21 nap után nyílvánítható gyógyultnak a covidos beteg, ha nem jelentkeznek újabb tünetek. Örülünk neki, ha Merkely úr és családja sikeresen kigyógyult röpke 1-2 hét alatt! Bár mások is ilyen szerencsések lennének!
Felrobbant az internet Rúzsa Magdi új frizurájától – fotó
Rúzsa Magdi is már inkább celeb lett és csak ezután énekesnő. Lassan kezdi közelíteni Tolvaj Renátát.
Szijjártó államtitkára szerint Orbán kigúnyolása is a migrációról szól
Tudjuk: ti ilyet nem csináltatok... ti arra sem vetemednétek... A gyerekszobára, meg a jómodorotokra hivatkozni is nevetséges. Gondoljunk csak pl. Kövér házmester elvtársra... nagyon jó példája, milyen egy fidesz-vezér...
"Füles gulyásnak" nevezte Orbán Viktort a német köztévé szatirikus magazinja – videó
"Füle nőtt gulyásleves"! Ezen jót nevettem. Orbán még örülhet, hogy a németek csak ilyen titulussal illették, bár így is szégyelheti magát a brüsszeliek előtt is, a németek előtt is, meg itthon is. Amennyi kritikát kap, ahányszor letolvajozzák... hát lesülhetne a pofájáról az a sötét bőr!
Majka brutális üzenete Gődénynek: "Jöjjön ide, ha van a pucájában vér!"
Abbahagyhatná, de igazából el sem kellett volna kezdenie a betegségével kapcsolatos kórházi "tudósításait". Azért van ott, hogy gyógyuljon, nem azért, hogy a pankrációt nyomja. Majd ha kikerül, otthonról azt oszt meg magáról, amit akar. Nagyon visszatetsző, megosztó a viselkedése. Na de mit várhatunk egy buta Majkától?
Marcona biztonságiak őrzik a Színművészeti Egyetemet
Kivezényelték a Kubatov féle biztonságiakat az egyetemisták elvadítására. Teljesen új ellenállási formátumot kell kitalálni a jövőre.
Kovács Zoltán szerint a neki nem tetsző uniós biztost Soros pénzeli
Ki a búbánatot érdekli, hogy ótvaros kovácsnak mi, vagy ki nem tetszik. Azt hiszi számít a véleménye bárhol?
A magyar kormány szerint az EU nagy részén jóval súlyosabb a járványhelyzet, mint nálunk
Persze, hogy mindenütt (főleg nyugaton) nagyon [email protected] a helyzet, de itt nálunk minden a legeslegjobb. Halvány lila ibolyája nincs azokról az egészségügyi/járványügyi dolgokról, amikről naponta zagyvál. Lehet, hogy egy szinten vannak Ceciliával?
Magyar püspök is üzent a fociválogatottnak a sorsdöntő meccs előtt
Szánalmas, ahogy a papok is kilóra meg vannak véve és a politika fő szekértolóivá lettek.
Nyílt levélben cáfolja Hollik Istvánt a Magyar Orvosi Kamara elnöke
A kormány kommunikációs főmuftija, aki nem utolsó sorban kereszténynek mondja magát: szemrebbenés nélkül hazudik. Minden megszólalása idétlen, már-már dadogó, de véletlenül se tér le a hazug betanított mondandójáról. El nem tudom képzelni, hogy szerezhetett ez az ember tanári diplomát... A legszebb az lesz, ha hollikot is kiszervezik majd EU parlamenti képviselőnek - ha még addig marad az EU-s tagságunk egyáltalán? - ott majd akkora nevetség tárgya lesz, hogy párját ritkítja!
Trump jogászai megtámadták a levélszavazási rendszert Pennsylvaniában
Idézet a HVG-ből: Hogy halad Trump jogi harca?

A Time gyűjtése szerint a választás napja óta 11 jogi keresetet nyújtott be a Trump-kampány – nem meglepő módon csak azokban az államokban, ahol Joe Biden győzött, vagy áll nyerésre. Az állami bíróságok azóta ebből már hatot visszadobtak, négy folyamatban van, és mindössze egyszer adtak nekik igazat: Pennsylvania államban a Trump-kampány résztvevőinek beengedését követelték a szavazatszámláló helyiségekbe, amit a bíróság megengedett. Ez feltehetőleg csak lassította a folyamatot, mert az eredmény nem változott.

Ez utóbbi egyébként alapvető jellemzője Trump jogi harcának: az elnök kampánycsapata többször elképesztően marginális, Georgiában például 53 darab szavazatot érintő ügyekben nyújtott be keresetet. Nevada és Pennsylvania államokban is olyan mennyiségű szavazatot kérdőjeleztek meg, ami nem változtatna a végkimenetelen, utóbbiban pedig a legfelsőbb bíróság elé vinnék azt az állami döntést, mely szerint érvényesek a választás után beérkezett, de még november 3-án feladott szavazólapok. A probléma itt is ugyanaz: Biden már akkor előnyre tett szert az államban, amikor ezeket még nem kalkulálták bele az eredménybe.
Orbán Viktor: éjfélig mindenkinek haza kell érnie!
@JAJMÁR: Tavasszal is munkahelyi igazolással a zsebükben jártak dolgozni, akik olyan munkarendben dolgoztak. Rendőri igazoltatás esetén munkahelyi igazolás elő, aztán a rendőr jó munkát kívánva elköszönt.
Videóban üzent Orbán a bécsi terrortámadás után: "Az önökkel szembeni támadás a velünk szembeni támadás" – videó
@kokopelli: A vendégmunkásokat ők saját maguk hozzák be. Saját maguk gondoskodnak róla, hogy bizonyos gyárakat, üzemeket feltöltsenek határon túliakkal - igaz, nem muszlimokkal. Pár hete derült ki, hogy egy Tisza-menti vegyi üzemben és a hozzá tartozó munkáslakásokban élő talán ukránok százával fertőződtek meg a vírussal. Aztán a debreceni még fel nem épült új német autógyárat szintén külföldi munkaerőre tervezték, direkt a keleti végeken. A letelepedési kötvénnyel érkezettek egy más tészta. Azok Nyugat-Európába akartak így bejutni, nem magyar földre vágytak.
Hogy miért nem akarnak nálunk a menekültek maradni, arról tett a kormányunk a határokon, a tranzit várókban, akik ott megfordultak, tudnának mesélni a magyar kormány "vendégszeretetéről". ... és az éheztetés még a kisebb rossz volt azok közül, amit átéltek.
Videóban üzent Orbán a bécsi terrortámadás után: "Az önökkel szembeni támadás a velünk szembeni támadás" – videó
Ha olyan őszinte lenne, mint amilyen hangzatos, az nagyon jó lenne. De! Az ilyen nagy kaliberű szózatok mellett egyszer csak megjelennek a Lázár-féle Bécsben/ről készült videók, meg a hasonló, ellenkező előjelű nagy dumák, hogy bezzeg Magyarországon nincs terrortámadás, nyugodt, biztonságos az élet, mert mi aztán nem engedjük be a migráncsokat! Hát ennyit az orbáni kommunikációról, meg a pávatáncától, amitől az embert kirázza a hideg.
Trump szerint aki rá szavaz, az az amerikai álomra szavaz
@rokker33: Az biztos, hogy nekem sosem volt szimpatikus, de a mai világban abban sem vagyok biztos, hogy valóban ő kapta a legtöbb voksot, (pl. Clinton sokkal több szavazatot kapott) , nem avatkoztak-e be a választásba online idegen nagyhatalmak, csak egy a biztos, hogy az elektorok számítása szerint ő lett az elnök. Lehet, hogy most is őt nyomják be, de ez az utolsó lehetősége, mert szerencsére az Usában csak kétszer lehet valaki egyfolytában elnök. Magyarországon is így kellene legyen!
Átvette megbízólevelét Koncz Zsófia, ezt ígéri a választóknak
Hazug fideszesek feleslegesen ígérgetnek bármit is. 2/3-os gombnyomogatónak kellett ő a parlamentbe, jól megfizetve.
Nem árulják el, hogy Orbánt tesztelték-e koronavírusra, és hogy mi lett az eredmény
Egyébként meg azzal, hogy elindították Vidnyánszki kontakt-felderítését, már el is árulták, hogy nem csak az derül ki őt ki fertőzhette meg, de az is, hogy közben, vagy utána ő kinek adhatta tovább.
Nem árulják el, hogy Orbánt tesztelték-e koronavírusra, és hogy mi lett az eredmény
Anélkül is tudjuk, hogy elárulnák, vagy letagadnák. De ki a fenét érdekli? Az inflenza elleni védőoltását is kár volt ország-világnak mutogatni.
Vidnyánszky: a baloldal irányítja az eseményeket
Minden fideszes magából indul ki. Ezek azt hiszik, aki ellenzéki, az is úgy működik mint ők. Hogy EGY ember akarata érvényesül mindenben, nincs vélemény, nincs saját elképzelés, csak a birka mentalitás, ami gondolkodás nélkül követi azt az egy embert, akkor is, ha teljesen rossz felé vezeti a nyájat...
Elismerte hibáját a lebukott kormányzati főpropagandista: hülyét csinált magából és a kormányból
Így kell ezt! ... másokat meg jól megbüntetni... elvégre meg kell mutatni, hogy ki jár a járdán!
Hamilton nyerte az időmérőt Portugáliában
Ez a majom lehet százszoros bajnok, a kinézetétől hányingert kapok és akkor is ez lebeg a szemem előtt, amikor a pályán nyomja a gázt. Fújjjj!