colibri

Durva dolgot állít Karsai Dániel az új köztársasági elnökről
Akárhogy is durva állítás, Karsainak igaza van. Nagyon jó, hogy kimondta, legalább azok is megtudják, akik eddig nem tudták. Másoknak sajnos nem mondott újdonságot, csak megerősítette a hitében.
Ez gyors volt: február 26-án már meg is választja az új államfőt az Országgyűlés
Mint ha mi sem történt volna, orbánc nagyon gyorsan túl akar lenni ezen a gyalázatos pedofilügyön. Pedig ütni kellene a vasat, nem hagyni kihűlni, nem igaz, hogy nem lehetne rájuk égetni ezt mocskot! Már elég sok történetet göngyölítettek fel a család múltjából, tovább kellene kutakodni és tényfeltárni folyamatosan!
Deutsch Tamás a sokszínűséget a hányáshoz hasonlította, majd nyelvi sokszínűséggel, francia, német és magyar szöveggel posztolt listavezetőségéről
Pont ilyen kábítós hányadék ember illik a fidess képviselők élére, azonos orbánc pártjával. Gondolom az EU-ban is jól kiismerték már a sok év alatt és remélem hátat fordítanak neki, ha meglátják.
V. Jánost kiengedhetik – Jövő héten döntenek a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójáról
Így kell ezt csinálni. Az időzítés is szuper! Lehetőleg vissza a gyerekek közé..., akár az igazgatói székbe! Szép lesz fedess!
Újabb egyházközség vezetése botránkozott meg Balog Zoltánon
@Nessy: Politikusnak sem volt tisztességesebb. Még Farkas Fróriánnak is falazott. Igaz, azzal is orbáncnak nyalt. Nem ajánlatos neki a napra menni, mert annyi vaj van a fején, hogy árnyékban is ráfolyik.
Újabb egyházközség vezetése botránkozott meg Balog Zoltánon
Takarítsák el a püspöki székből, mire várnak még? Nem kell félteni, anyagilag jól megszedte már magát, Katyival bejárta a világot, nem igaz, hogy nincs a református egyházban egy nálánál alkalmasabb, priusz mentes tisztességes pap, aki a helyébe léphetne. Vagy miért jó ez a véget nem érő megosztottság, ami az egyházat is nap mind nap lejjebb minősíti ...
Bombát robbantott az ombudsman a bicskei kegyelmi/pedofil-ügyben
Csak ismételni tudom magamat: ez a c@r ember se miniszternek nem volt jó, se egyházi vezetőnek. Lehet, hogy pénzt tudott becsatornázni az egyházába, na meg a mentoráltjával bejárta a világot, pásztorórákkal megfűszerezve a jókapcsolatot. Mostanra egy bukott senki lett belőle.
Minden forintot megért: 4,3 millióból kísérték el Balogék Novákot az ausztrál turnéjára
Nem kérdés, Balog minden pénzt megér/t a fidessnek, a kormánynak, de legelső sorban orbáncnak és nováknak. Bizonyára helytállóak azok az értesülések is, amelyek a mentorális pásztorórákról, kapcsolatról szólnak.
Somos András otthagyja a televíziót a pedofíliáról tett kijelentései után
Én ezt az atv-s történetet nem értem. Az adást nem láttam. Mégis, hogyan eshetett meg ez az eset, aminek a főszereplője egy tanult ember, egy jogász?
„Sok-sok ezer nagyon értelmes felnőtt, mint beszart óvodás” – Alföldi Róbert Novák lemondásáról
@Philip Marlowe: Te nagyon te! Magyarország gránitszilárdságú "alkotmányát" véletlenül nem egy ereszen csúszó-mászó orgiázó buzeráns fidesznyik szülte? Mielőtt nyilatkozol, előbb használd az eszed... ha van!
Kocsis Máté szólt Kövér Lászlónak, hogy a Fidesz-frakció szavazni szeretne a svéd NATO-csatlakozás ratifikálásáról
...és lőn, a fidess frakció megszavazza a svédek NATO csatlakozását. ... és ha majd kövér, mint ke. aláírja, akkor s@gget fog csinálni a szájából. Ez mind azt jelenti, hogy abszolút hülyének néznek minket állampolgárokat és észre sem veszik, de folyamatosan erodálják a saját, hatalmukkal járó tekintélyüket.
A Fidesz-frakció támogatja Svédország NATO-csatlakozását
Nahát! Mi történt, mi változott meg hirtelen? Ez a hosszú procedúra tudjuk ki fejében dőlt el, az ég világon semmi köze nem volt ehhez a 135 bátor embernek. Vagyis volt, annyi, hogy orbánc parancsára cselekedtek.
A legfőbb ügyész szerint nem az ő dolguk, ha valaki korruptnak érzi Magyarországot
Ezt a főügyésznek kinevezett szemetet már régen el kellett volna takarítani a hivatalából. orbánc mellett a legaljasabb szekértolója.
Kész, vége: Karsai Dániel innentől mindenkit arra biztat, hogy ne szavazzanak a Fideszre
@Philip Marlowe: @Csizmás Kond: A helyetekben én nem hülyézném le és pláne nem titulálnám geczinek, meg nyomoréknak ezt az embert! A sors még nektek is hozhat hasonló meglepetést, amire nem vagytok felkészülve. Akkor hallgatnám meg a véleményeteket, ha utolérne titeket is egy gyors leépülés jó nagy kínokkal fűszerezve!
Kész, vége: Karsai Dániel innentől mindenkit arra biztat, hogy ne szavazzanak a Fideszre
@vacsi: Tudod-e már a választ a múltkori kérdésedre, hogy van-e vaj Balog páter fején?? Gondolom, azóta volt időd megfejteni a választ.
Curtis is ott volt Orbán Viktor évértékelőjén - ezek szerint az nem "politika"
Értjük. Oda tartozik Nagyferó, Patakiattila, Ákos, Szikorarobi és orbáncék társaságába. Nem dicsőség ez, de ez van.
Lemondott Balog Zoltán
Ez a lemondás félmunka volt. Mint püspök, remélhetőleg a kollegái által lesz mellőzve és a hívek is maximális ellenállásba lendülnek ellene. Biztosan éreztetni fogják vele, hogy nem összeegyeztethető a viselkedése a püspöki hivatásával.
Rendkívüli kormányinfó lesz Orbánék döntéseiről, majd jön a feketeleves a Fidesz-kormány nyakába
Azért az elég érdekes, hogy az összes Romániából ide szakadt "magyar", akikkel megnyerették a tehetségkutató versenyeket, mind adta a nevét a tüntetéshez.
„Ahova Balog Zoltán bemegy, én onnan kijövök”
Úgy gondolom, ez az állapot nem tarthat sokáig. Nálam okosabb emberek arra jutottak, hogy le fog mondani. Kérdés csak az, hogy mikor. Mert látjuk mennyire vastag bőrű ez az ember is... De húzza csak az időt... mert ezzel az egyházának is, a hatalomnak is és még orbáncnak is árt. Csak így tovább, hajrá!
47 éves korában meghalt Alekszej Navalnij - Legyen könnyű neki a föld!
Nagyon sajnálom! Különösen sok szenvedésben volt része. Putyinnak fele ennyit kívánnék és nagyon időszerű lenne, ha valaki eltakarítaná már a sorból.
Perrel fenyegetőzik K. Endre: „A bosszúszomjas, istentelen gyűlölködőknek két tisztességes hölgy nem indokolt lemondása sem elég”
@KisTehen: Tehén! Áruld már el, napi hány lájkot csinálsz magadnak a rengeteg három szavas hozzászólásod alatt? Nem gondolod, hogy már ez eleve elárulja rólad, hogy egy buta tehén vagy? De tudod mit, ne is válaszolj, mert nem vagyok kíváncsi rá/d! fidessestől nem várhat az ember semmi észszerűséget, tőled meg még úgyse.
Schiffer András: Ha Novák Katalin megindokolja a döntését, ma is köztársasági elnök lenne
Azt hogy lehet megmagyarázni, hogy pont azok, akik beültették a Sándorpalota elnöki páholyába és nem utolsó sorban kiadták neki a kegyelem megítélését, azután kihátráltak mögüle, eldobták és lemondatták, ezt hogy lehet megmagyarázni? Miért várják el egyesek, hogy s@gget csináljon a szájából, vonja vissza a szóban és írásban tett lemondását és azokkal a vezetőkkel dolgozzon tovább, akik elárulták? Ez nonszensz, ennyire nem hülye ez a nő.
Orbán bosszúja: a miniszterelnök annyira retteghet, hogy nem engedik be a kormánykritikus lapokat az évértékelőjére
Szűk a hely... aha... A zorbán évértékelők mindig a hencegésről és utána a vastapsról szóltak, DE most különösen nincs hencegni való. A sunnyogásban, a balhék sorozatában nem is tudom, mit mondhat. De orbáncot nem féltem! Lehet, hogy belül reszket, de értékelni fog. Talán! egy picit szégyelli magát? vagy a kialakult helyzetet a nem kormánypárti média előtt.
Pesty László maffiás hasonlattal reagált Magyar Péter akcióira: „Petit féltem egy kicsit”
Hogy kinyílt a csipája ennek a nímandnak. Akárcsak hol lik... csupa csipa ez az egész nyomorult.
Volt MSZP-elnök: Balog Zoltán egy g*ci
Mert az. orbán és a mellette kitartó környezete mind.