coni

Kálmán Olga másfél hónapja nem adott magáról életjelet – felkeresték
Teljesen érthetettlen lépés volt a részéről, hogy vállalta. A minimális önkritika is hiányzik belőle, nem az a gond, hogy politikusi pályára akar lépni, hanem, hogy ő is annyira lebecsüli az embereket, hogy el akarja hitetni velük, hogy egy főpolgármesternek nincs szüksége szakmai tapasztalatra. Persze, nem tudjuk ki volt a megbízója, de a megbízást teljesítette, amennyiben Tarlóst hozzásegítette a következő ciklus főpolgármesteri székéhez.
Merkel rövidesen Magyarországra látogat?
Merkel a német multik képviseletében látogat Mo.-ra, kizárólag az ők gondjaik foglalkoztatják, de nem is az ő feladata a belpolitikai és uniós problémák megoldása.
Hajdú disznólkodott: nagyipornóval jópofizott kollégáinál
A nézettségnek/hallgatottságnak alap-receptje az ilyen győzikés műfaj. Nem véletlen, hogy az igényes műsorok készítőire (Lásd Alinda) nincs már szükség. Hajdú soha nem rejtette véka alá a bunkóságát, nem is tudná gyerekszoba híján. Az ATV régen elment ebbe az irányba, Hajdú nélkül sem lesznek már igényes műsorai...
Gundel Takács Gábor nekiment az ellenzéknek
Gundel T. hajlékony ember (arra hajlik amerre a fújja a szél), de ez nem most derült ki.
Az hogy egyes ellenzéki pártok megbundázták a meccset 2014 óta egyértelmű. Az, hogy a valóban ellenzéki kis pártok nem tudtak felnőni a feladathoz a választók hibája is hiszen tömegesen bedőltek a milliárdos propagandáknak, de ebben a magyar értelmiségnek hatalmas a bűne.
Kérdéseket tett fel Szél Bernadett a választási honlap összeomlásáról
Sokat nem változtatott a végeredményen, hiszen az LMP azért nem fogott össze az ellenzékkel mert egyedül akart kormánytváltani de ahhoz hiányzik még 41%...ennyi nincs benne .
Beszédes számok: kiszámoltuk, mi van, ha valóban összefog az ellenzék
Az ellenzéknek csak egyetlen hibája van, mégpedig az, hogy nem ellenzéki. Ha ebből a szemszögből nézzük nagyon is jól teljesítettek...
Másnap: az LMP rátámadt a szocialistákra Gyurcsány miatt
Egy zöldpártra nagy szükség van, de az LMP 8 éve félreértelmezi a szerepét és kormányváltó tömegpártot játszik az 5-8%-ával és gőze sincs az egyfordulós választási rendszerről, vagy úgy tesz mintha nem értené az alapkérdést: ki a jobb az országnak a Gyurcsánnyal beterhelt MSZP vagy az orbános Fidesz. Mert más sajnos!!! nincs a batyuban...illetve volt Bajnai de azt is az LMP cseszte el!
Hadházy lemondott, aztán beszólt a Fidesznek
Ha 2014-ben az LMP nem hajtja el Bajnait, mára egy erős, demokratikus koalícióban kormányzó párt lenne. (Az LMP támogatásával ki tudták volna szorítani az MSZP-ből az árulókat).
Kedves LMP! Köszi a kétharmadot! Ölellek, Viktor!
@Manhattan: 2010-ben az LMP-re szavaztam, de 2014-ben rádöbbentem, hogy nem mi szavazók hanem Orbán juttatta be őket a parlamentbe, hogy ne egypárt rendszer legyen egy uniós országban.
Kedves LMP! Köszi a kétharmadot! Ölellek, Viktor!
@Manhattan: "én képes vagyok félretenni a fenntartásaimat és praktikusan szavazni"
Azért, mert Te az ország érdekét nézed, ugyanakkor az LMP-nek az az érdeke, hogy "Öfelsége" örök ellenzéke maradjon minnél több mandátummal...
Mindazonáltal nyomasztó, hogy rendszerváltás óta nincs egyetlen párt sem ahova jószívvel szavazhatnál. Nem tudom meddig lehet csinálni, hogy a kicsit!! kevésbé undorítókra szavazol. Persze ha nem lenne az LMP akkor 2014-ben Bajnai leváltotta volna a Fideszt.
Koalíciós kormányzásra készül a baloldali ellenzék, Szél Bernadett szerint csak az LMP mögött nincs oligarcha
Az LMP csak Orbán meghosszabbított karja, feladata belülről bomlasztani az ellenzéket. 2014-ben ügyesen csinálták, 4 nappal a választások előtt oligarházni az ellenzéket ügyes fideszes taktika eddig bevált és 2/3-ot hozott nekik az LMP sündörgése...
Szél Bernadett: nincs meg a kormányváltáshoz feltétlenül szükséges közeledés
@Madácsi Pali: "Szél egy Lehet Megélhetési Politikus! "
Ha 2014-ben mindent megtettek a Fidesz 2/3-ért nem várhatjuk tőlük, hogy 2018-ban másképp legyen. Az LMP-nek csak az a fontos, hogy minél többen melegedjenek a Parlamentben (ellenzékben) és nem az, hogy mi lesz az országgal. Ahogy 2014-ben is...
Gyurcsány elfogadta Vágó Gábor bocsánatkérését
Ebből látszik, hogy eszük ágában sincs összefogni/kormányt váltani, különben Vágó nem a médián keresztül üzengetne, hanem Gyurcsány szemébe mondaná ha valami baja van vele (Például, hogy nem kapott a whiskyből). Az egyetlen komoly párt a Kétfarkúak mert ők bevallják, hogy viccelnek velünk.
Csobot Adél ismét babát vár
Ez pont olyan mint amikor valaki az akt képeit adja el, megélhetés. Ők a családi intimitást árusítják ki akárcsak sokan mások (Szinetár-Bercki, Nánásy-Ördög,..).
Most komolyan, az LMP tényleg megakadályozza az Orbánváltást?
2014-ben az LMP megakadályozta az utolsó kormányváltási lehetőséget, most már csak akkor lesz kormányváltás ha a Fidesz leváltja saját magát és itt hagyja a romokat az utódokra. Ca. 2022-2024. Addig teljesen mindegy, hogy mit csinál az "ellenzék", az LMP-t is beleértve.
"Soros egy dolgot tehet..." – az MSZP is összeakasztotta a bajszát a milliárdossal
Ez már 2014-ben is így volt, megrendelésre állították a majom Mesterházyt majd most a bamba Molnárt az élre...velük tuti a 2/3, ahogy ezt -Soroson kívűl- sok MSZP-s is elmondta. Legutoljára Botka.
Ezt nyilatkozta kirúgása után Havas Henrik
Az ATV leggyengébb láncszeme volt (a régi motorosok között) még a felhígulás előtt, de jelenleg már ez a legkisebb hibája az "új" ATV-nek, amit nyugodtan hívhatunk M.ATV-nek.
Éljen Fiala, de mi lesz Havas Henrikkel? - Városi Kurír
Az ATV-nek lassan vége, mindegy, hogy Havas vagy Fiala zárja be utolsónak az ajtót. Pár éve még nem hittem volna, hogy a Simicska adó fog legközelebb állni a valóságoz, még ha pártadó is...
Havas Henriket felfüggesztette az ATV
@szaboria1: Minden egyes műsorában udvariatlanul letorkolja a riportalanyait, felkészületlenül érkezik és untatja a nézőket a saját egojával ami szintén udvariatlanság. Havasról mindent megtud a néző ami pelenkás kora óta történt vele de a sokkal érdekesebb vendégeibe belefojtja a szót...
Karácsony Gergely őszinte volt: "A f***rt hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre"
Karácsony az egyetlen aki nyíltan bevallja, hogy csak akkor lehet kormánytváltani ha az összes ellenzéki párt összefog. A többi párt csak arra hajt, hogy minnél több széke legyen -ellenzékben- a parlamentben melegedni. Jelenleg az MSZP olyan rossz helyzetben van, hogy ha önállóan indulnának a képviselők többségének már nem jutna melegedő...
Karácsony, Bajnai nem politikus alkat, de legalább a lelkiismeretük tiszta, mert ők megpróbálták a nyilvánvalóan lehetetlent is.
Havas Henrik Deutsch Tamásról: megint be volt [email protected] szerintem... - Városi Kurír
Még amikor az ATV nem kormány szócső volt a Havas műsorok már akkor is nézhetetlenül mély színvonalon zajlottak. Gyakorlatilag Havas meghívott embereket a stúdióba azért, hogy az ő primitív, egoista történeteit hallgassák, a nézőkkel egyetemben. Antiriporter akire nagyon igaz hogy azt oktatja amihez nem ért.
Stohl: Soha nem fogom levetkőzni, hogy drogos alkoholista vagyok
Irritáló egy ember akkor is ha nem iszik, nem drogozik... Sokat javíthatna az imidzsén ha normálisan viselkedne és nem dőlne a butaság a szájából amikor kinyitja (lásd legutóbbi "agyonkúrós" nyilatkozatát).
Oroszlán Szonja szerint "tehetsz róla, tehetsz ellene"
Lehet, hogy Martonnak nem az esete (elég férfias jelenség), de nem minden nő ilyen túlhatározott. Martonnak -ha igazak a hírek- volt annyi esze, hogy az önbizalom nélküli, tapasztalatlan fiatalokkkal kezdejen.
Ha vele soha senki nem erőszakoskodott akkor nem tudhatja, hogyan reagálta volna le.
Tarlós önkívületi állapotban mocskolta a képviselőket
Az már korábban kiderült Tarlósnak nem volt gyerekszobája...Ugyanakkor ha igaz amit a két képviselőről állít, akkor nekik fel kellene állniuk mert ez a sok köpönyegforgató miatt tart ott az ország ahol...Megköszönném ha fel tenné a bizonyítékokat az internetre (nem csak vagdalkozna vele).
A magyarok drukkolhatnak, ki nyeri az osztrák választást
Az osztrákoknál (a németekkel ellentétben) jók a gazdasági mutatók, csökkentek az adók, a munkanélküliség... Haider idején ez fordítva volt, de az emlékezet gyakran csal. Most majd eszükbe jut ha újra megkapják őket. mert az értelmiség kivételével nem látják az összefüggést.
A pártelnök is arról beszél, Botkát meghekkelték
@Béla333: Cáfolat???
"Szél-kormányban nem lesznek "újracsomagolt" politikusok, üres ígérgetések a választások előtt, sem oligarchák és "aljas alkuk"
- miközben Hadházy Ákos a Fideszből, Demeter Márta az MSZP-ből érkezett "újracsomagolt emberek" ott ülnek szemben vele?"
Meghekkelték az MSZP-t, de hogy kik, azt nem a párt elnöke fogja kideríteni
Botka tudta, hogy a saját pártja sem támogatja (nem választották meg választmányi elnöknek se), saját magát jelölte ki a Fidesz nyomására. Mindenki tudja 2014 óta, hogy a Fidesz bevásárolt az ellenzékbe, de pl. Bajnai nem teregette ki ezt a szennyest mert tudta ezzel a Fideszt segítené. Azok akik a választások előtt kezdenek el árulózni, azok mind a Fidesz 2/3-ért dolgoznak hiszen ez régi probléma korábban kellett volna tenni ellene.
Céljuk, hogy félreállítsák Botka Lászlót
Botka a Kétfarkúaknál is viccesebb pártot csinált a már lezüllött MSZP-ből, édes-mindegy hogy kinek a vezetésével tűnnek el a süllyesztőben, hiszen 2014 óta a Fidesz finanszírozza az egész ellenzéket hogy a több-pártrendszer látszatát fenntartsák.
Kovács Zoltán kormányszóvivő ledrogosozott egy újságírót
Rájöttek, hogy nem érdemes szofisztikált kommunikációt folytatni, ezen a héten mindenki drogos, jövő héten Soros bérenc, a hatmadikon libsi. Ezt szajkózza Németh Sziszitől Koviig mindenki. Csak össze ne keverdjenek...