glorianna

Nem vitte el a magyarok csomagjait a Ryanair a Kanári-szigetekre, aztán még egy üzenetet is küldött
Nem gömbölyű a történet, miszerint "a pilóta nem akart tovább várni". Aki látott már repteret (legalább fényképen), az tudja, hogy felszállási engedély nélkül nem mehet sehová a legtürelmetlenebb pilóta sem. Márpedig a torony még a kigurulási engedélyt sem adja meg addig, míg a földi kiszolgálók ÉS a kapitány nem jelenti, hogy minden kész. Alighanem nagyobb gubanc lehetett :(
Első parlamenti felszólalásán letegezte Orbánt – megfenyegették a fiatal politikust
Ha a tegeződés lenne a legnagyobb baj a képviselőkkel, mi lennénk a mintaország és Kánaán.
Magyar kormánytámogatással épült ovifocipálya Kárpátalján
@staro2: Abszolút egyetértésem.
Óvoda van az ovifocipálya mellett? És ki fogja fenntartani a pályákat?
Idén akár 30 ezer családot rakhatnak ki az otthonaikból legfőképp a devizakárosultakat!
A nem törlesztő adósok mellett kilakoltatják az önkormányzati bérleményekből azokat, akik: 1. lakbér+közműdíj+mittoménmi-tartozásuk van, 2. nem tartoznak senkinek semmivel, de lejárt a határozott idejű szerződésük, és valamiért az önkrmányzat nem hosszabbítja meg 3. nem tartoznak senkinek semmivel, határozatlan idejű a bérleti szerződésük, de az önkormányzat meggondolta magát, eladná/lebontaná/mittoménmicsinálna a lakással, és a bérlő nem hajlandó egy sokkal rosszabb szükséglakásba költözni.
Kétségtelen, hogy a történelem folyamán egyre rafináltabb és hatékonyabb eszközökkel pusztítottuk-pusztítjuk fajtársainkat (is). Ámde úgy vélem, hogy Kásler doktor nem pontosan erre gondolt...
Kásler Miklós az egészségügyről: Elképesztő a fejlődés
@magyarbakancs: Nincs mit köszönnöd, ez a normális - legalábbis nálam :)
Kásler Miklós az egészségügyről: Elképesztő a fejlődés
@magyarbakancs: Az, hogy mások még nagyobb marhaságokat beszélnek, nem kisebbíti Kásler szamárságait. Maradjunk annyiban, hogy miközben kiváló onkológus és kórházszervező, egyéb területeken tud akkora butaságokat mondani, mint a Himalája. A kinevezője semmilyen területen nem tud semmit felmutatni, hacsak a megosztó, kamarillapolitikával és zsarolással kialakított "egységes jobboldal"-t nem tekintjük eredménynek (a magam részéről inkább tartom a felelőtlen hataloméhség kiélésének)
Vitézy Dávid: "Teljesen méltatlan Budapesthez a 100E"
@Istvántóth: Alighanem elkerülte a figyelmedet, hogy a 2013-ban bevezetett egységes tarifarendszerrel eltöröltek MINDEN kedvezményt, 5 éve nincs reptéri transzfer.
Vitézy Dávid: "Teljesen méltatlan Budapesthez a 100E"
@Istvántóth: Bolygathatjuk, 18 éve havonta kétszer-háromszor taxizok oda. Ritka, hogy 10e alatt megúszom. Még amikor elvileg fix reptéri tarifa volt, akkor sem tartották be.
Kásler Miklós az egészségügyről: Elképesztő a fejlődés
@magyarbakancs: Senki nem az orvosi munkáját kritizálta - de lássuk be, egyéb témákban ő ugyanolyan laikus, mint te vagy én. Úgyhogy a szakmáján kívüli orbitális hülyeségeit tartsa meg magának. A gond vele az, hogy orvosi kvalitásai miatt teret kap egyéb témákban is, és nem csak a barátait és a családját hülyíti, hanem a köztévében és egyéb helyeken kap megszólalási lehetőséget olyan témákban, amikhez szemmel láthatóan lövése sincs, de amikről igen sarkos, és a vonatkozó szaktudományoktól nagyon eltérő véleménye van.
Vitézy Dávid: "Teljesen méltatlan Budapesthez a 100E"
@wagabund: A gyorsforgalmin nemigen férnének el a - mondjuk - 10 percenként közlekedő járatok. Így is szinte állandó a dugó, a bő félórás menetidő erősen elméleti, van az egy óra is. Ki kell vinni oda valami kötöttpályást - legegyszerűbb a közönséges vonat az 1. termináltól, és mintha készülne is valami, de metró vagy villamos sem lenne rossz.
Vitézy Dávid: "Teljesen méltatlan Budapesthez a 100E"
@Istvántóth: Erre ne vegyél mérget.
Ni:
A távolság Budapest, Liszt Ferenc Airport 2, Magyarország és Budapest, Kossuth tér 1 között: 24,5 km / 15.25 mi
Utazó idő: 35 perc

Fizetendő összeg: Ft11038.95 és 450 Ft alapdíj.
Innen: www.utvonaltervezo.com/taxi-viteldij-kalkulator/
Kásler Miklós az egészségügyről: Elképesztő a fejlődés
@Peller Anikó: Mo-n van kb. 9,5 millió lakos, és évente születik kb. 95000 gyerek, azaz 4 év alatt kb. 380 ezer - és borzasztóan kevesli minden hivatalosság. Nigériában van kb. 180 millió lakos, a születési ráta magasabb, mint Mo-n, az általad írt évi átlagos 7,5 millió újszülött arányaiban alig négyszerese a magyarországinak.
No és az AIDS-vírussal fertőzöttek aránya "mindössze" 1,7% (ami borzasztóan sok ugyan, de messze nem 80%)
Kásler Miklós az egészségügyről: Elképesztő a fejlődés
Bizony, elképesztő, hiszen Kásler doktorból miniszter lehetett, és ettől sokan elképedtünk.
Megtalálták a bujkáló Tiborczot, aki pánikszerűen menekült el
Sokkal informatívabb, hogy "megvédte szakdolgozatát" (negyedóra alatt... ügyes). Vajon ki írta a szakdolgozatot?
Döbbenetes méretű arab hálózat bukott le a szomszédban
" 2017-ben szerveződött hálózat Törökországból Bulgárián, Szerbián, Románián, Magyarországon és Ausztrián keresztül juttatta Németországba az illegális bevándorlókat."
Ha jól tévedek, most 2018 március 8-a van, tehát nem egészen egy év alatt az egész hálózatot felszámolták. Hm.
Németh Szilárd: aki fizet, az muzsikáltat - Városi Kurír
Hihi, Szilus von Rezsi nem tud különbséget tenni kormányzó párt alelnöke és a fizetővedég között :O Eddig is tudtuk, hogy nem az eszéért szereti, aki szereti, de ekkora szerepzavart alighanem már kezeltetni kellene.
Rétvári szerint felére csökkent az országból elvándorló orvosok száma
Khm... aki már kivándorolt, az nem tud évente újra engedélyt kérni. Kevesebb honi orvosból kevesebb tud elvándorolni is.
Egyébiránt ha valaki ráér, összekotorhatná, hány belföldi orvostanhallgató végzett pl. 16-ban és 17-ben. Ui. az a benyomásom, hogy a véges számú helyre a fizetős külföldiek nagyobb arányban kerülnek be, mint 8-10 évvel ezelőtt. De nincsenek bizonyító erejű számaim - sem időm ahhoz, hogy végigbogarásszam az egyetemek statisztikáit mondjuk 10 évre visszamenőleg...
A DK azt szeretné, ha Áder melléjük állna
Áder már rég nem azonos a tizenvalahány év előtti önmagával. Mint ahogy a többiek sem... Aki többé-kevésbé őrzi a tizen-huszonéve kihangosított elveit, az már rég nincs a fidesz első -
második vonalában.
Lázár János szerint a Közgép volt az Elios tulajdonosa, övé a felelősség is
Ó, igen! Roppant életszerű, hogy az akkori Közgép egyáltaáln észrevesz egy huszonéves tacskó által vezetett mini forgalmú társaságot. Ugyan már!
Döbbenet! Így viszik ki a postások a választási értesítőket
@Eladott Ország: "A fidesz mindent megtesz értünk, hogy nekünk jobb legyen." -> A fidesz mindent megtesz velünk, hogy nekik jobb legyen.
Botrány! Szó sem igaz a kárpátaljai nyomorból
@bencemacska: Az erdélyiekkel automatikusan megszűnt Románia EU-ba lépésével, 2007 január 1-én. És olyan sosem volt, hogy sajtpapírral igazolható a biztosítotti jogviszony... ismeretségi körömben két öreglány is folyamadott így magyar nyugdíjért a kilencvenes évek végén, nekik még rendesen kellett bizonyítaniuk - a román nyugdíjintézet hivatalos átiratával - a jogosultságot.
Botrány! Szó sem igaz a kárpátaljai nyomorból
Khm... nem vagyok abban egészen biztos, hogy Larissza egyáltalán létezik, de amit leír, az közel lehet a valósághoz.
Egyébiránt valóban botrányos. Ha itthon nem megy bemondásra a biztosítotti jogviszony igazolása, talán máshonnan sem kellene egyszerűen tudomásul venni, amit a kérelmező mesél. Egyáltalán, miután a SZU felbomlott, a Magyar Népköztársaság megszűnt, nem lehetne megszűntnek tekinteni ezt az egyezményt?
Ónodi Eszter: alkalmatlan vagyok az anyaságra, sokszor azt hiszem
Nyugi, csak kamaszodik a gyerek. Ezt minden szülő átéli, max. nem tudja ilyen szépen elmondani :)
Az állam nyakán maradnak a méregdrágán megépülő stadionok? - Qubit
"Egyre inkább úgy tűnik" ??? Volt olyan elborult egyed, aki egy pillanatig is bízott a gazdaságos üzemeltethetőségben? :O