h2so444

Stohl András őszintén beszélt fiatal szerelmével való kapcsolatáról
Bucikám fél óráig röhögtem ezen a kenetteljes dumán...vállald már fel önmagadat és mondd ki az igazságot: 51 évesen kapuzárási pánik előtt állok, fiatal pina kell oszt jónapot. Az hogy a kislánynak ebben mi a jó most ne firtassuk:))
Levelet írt az áldozatok családjainak a belga gyermekgyilkos – a férfi több kislányt is elrabolt, akiket rendszeres megerőszakolt – négy gyermek belehalt a kínzásokba
@Shikari: Figyelj csak te patkány! Anyád botlott liberálisan amikor nem nyelt le! Biztos a többszáz katolikus pap akik évszázadokon keresztül folyamatosan erőszakolják a gyerekeket az mind liberális szerinted ugye? Az ilyen rohadék patkányok miatt beteg ez az ország.
Bunkó beszólást kapott egy anyukától a bajai lángosos, aki megvendégelt egy hajléktalant
Élettapasztalatom szerint az ilyen gyűlölködő emberek a legnagyobb jajveszékelők és segítségért koldulók amikor ők is bajba kerülnek. Mindazonáltal a hajléktalanok sem egyformák és egyetértek azzal, hogy segíteni kell a nem agresszív ,önhibáján kivűl bajba jutott embereknek de nem kockázatnak kitéve magunkat. Sajnos igaz az a vélemény, hogy a szélsőjöbb miatt jutott ide ez a társadalom és bizony a cigányvajdát alakító miniszterelnökünk ebben vastagon benne van.
"A Jobbiknak nincs jövője" – Novák Előd és más párttagok is a kilépés mellett döntöttek
@Shikari: A nyilas-náci-fasiszta terror mióta magyar eszmeiség shikari barátom? Nézzél már szét a világban és a magyar történelemben, a virágzó országokban sehol nincs náci kormány! A történelem szemétdombjára került eszméket akarjátok feléleszteni pedig ennek köszönhette az országunk Trianont és a II. világháborús tragédiát is. Szálasi testvér egy elmebeteg szánalmas figura volt aki nyugodtan nevezhető hazaárulónak. És ezeket istenítitek.
Óriási barátkozás volt a szerb-magyar kormányülésen
A románok is addig nyaltak amíg eu tagok nem lettek. Mostmár akasztanának bennünket.
Feltételekhez kellene kötni a támogatást uraim.
Gyurcsány: még a választás előtt előkerülnek az Orbán-kormányra terhelő bizonyítékok
Teljesen mindegy mi kerül elő és mi nem. Ez a bűnözői kör aki markában tartja az országot erőszakkal meg is fogja tartani a hatalmat. Ha kell akkor statárium lesz, ha kell akkor robbanások lesznek hogy az anarchiára és terroristákra való hivatkozással betiltsanak minden gyülekezést vagy kikapcsoplják a mobilokat és lekapcsolják a netet. Már el is kezdődött,
" fokozott rendőri ellenőrzések a jogsértések megakadályozására 5 hónapig"
Ovis lányokat zaklatott egy gyakornok
@Shikari: anyukád , az volt a szexuális liberális amikor nem nyelt le téged az utcasarkon ahol a munkahelye volt, talán nézzél szét az egyháznál te szemét fizetett csőcselék
Bolondulnak a lányok első magyar családban nevelkedő menekült gyerekért
@durbincs: Hagy már abba bazd meg. Mindenütt nyomatod ezt az érthetetlen obszcénnek szánt szövegedet, közben meg látszik, hogy se irni se olvasni nem tudsz rendesen. Kb egy hatéves gyerek szinvonala. Ne égesd tovább magad faszikám.
Semjén Zsolt szívből gyűlölheti a CEU-t – Nyugati Fény
Az a legszebb amikor bevonul Erdélybe lóháton és önelégülten mosolyog mint egy jóllakott napközis...
Megszűnik a Barikád újság
@Pergető: Menjél haza mert anyád megint a sarkon van...
Nyilvánosságra hozták az auschwitzi haláltábor őreinek névsorát
@krumpli: Wan. SS legényeket nem parancsra sorozták oda jelentkezni kellett.
Halálfejes jelvényük volt tudták mi lesz a dolguk. Ártatlanok? Van kérdés?
"Putyin és Trump Orbánnak adja Erdélyt" – tarol a kamuhír a román neten
@Szókrakész: Ja , ja kedves nyilas barátom, a nácik bezzeg mennyire szivesen emlékeznek arra hogyan irtottak ki 6 milla nőt gyereket öreget! És te emlékszel még a munkásőr egyenruhádra? vagy az apád, nagyapád nyilaskeresztes karszalagjára? Mert ennyit nézek ki belőled.
"Putyin és Trump Orbánnak adja Erdélyt" – tarol a kamuhír a román neten
@gulyasgyula: Szintiszta hazugság kedves gulyásgyula bácsi. Surányi egy grammot sem adott el senkinek. A csurkapistabácsi hazugsága az egész.Surányi "mindössze " annyit tett, hogy stabilizálta az antalljózsibácsi által szétbarmolt országot amihez addig fingja sem volt senkinek.
Nemzetközi csodálatra. Szokás szerint kiátkozták érte, majd jött matolcsy és itt tartunk.
"Putyin és Trump Orbánnak adja Erdélyt" – tarol a kamuhír a román neten
@szocdem: Idióta vagy kisfiam. Ezt a baromságot szajkózza a komcsi média vagy 40 éve. Ugyan miért is tenné tönkre? A sok nyersanyaglelőhellyel? a hatalmas új piaccal? az idegenforgalmi vonzerejével? a lelki megnyugvással amit a magyar népnek okozna ha a magyarok magyarként élhetnének nem pedig román üldözöttként? Néha gondolkodni is kellene nem csak szajkózni . A németek azért költöttek annyi pénzt (amit meg sem éreztek)mert óriási különbség volt a két állam gazdasága között. Ez itt nem igaz sőt lassan Erdély gazdagabb lesz mint az anyaföld ha orbán még tovább rabol.