janos747

Séta a Babod Offroad Fesztiválon, egy 360-as kamerával

Egy 360-as kamerával sétáltunk körbe Babodon a lenti dagonyánál és este a Katlanban.

Családi off-road élményautózás - Off-Road Kings Domonyvölgy

Egy kis por vagy sár, néhány méter szintkülönbség, egy kanyargós terep, és a igazán izgalmas családi kikapcsolódás: kövessetek minket egy izgalmas utazásra, ahol a száguldás, a nevetés és a közös élmények teszik felejthetetlenné a pillanatokat!

Itt kezdődik a nyár és a fesztiválszezon: Somogyi Érték lett a Babod Offroad Fesztivál!

Egy autós fesztivál, ami nem csak a terepjárókról és a „sarazásról”, hanem a szabadságélményről és barátkozásról is szól.

Google cégprofil - tippek vállalkozóknak

A Google cégprofil kiemelkedő fontosságú a magyar vállalkozások számára is, mivel az online jelenlét és üzleti hitelesség kiépítésében kulcsszerepet játszik. Egy hazai szakértői csoport segít a pontosabb beállításokban és optimalizálásban, akiket egy zárt Facebook csoportban lehet megtalálni.

Belvárosi sz*roda

Gór-Nagy Mária nem fog szeretni, mert amiről itt beszélünk az nem Tanoda, hanem Sz*roda, a belvárosban.

A gyomor- és bélpanaszok okai, tünetei és esetleges megoldásai - Nutripharma

Hazánkban szinte népbetegségnek számítanak a gyomor-és bélpanaszok. Vajon milyen szerepe van a bélrendszernek az immunitásban, illetve milyen következményei lehetnek a kezeletlen gyomor- és bélpanaszoknak? Ezt fogjuk most kibontani érthetően, tisztán.

Kaland az egész családnak: Babod Offroad Fesztivál!

2022-ben újra összejönnek Babod törzsei, hogy a Szabadok földjén találkozzanak egymással, versenyezzenek és kikapcsolódjanak úgy, ahogy sehol máshol nem lehet. Lazítsunk, pihenjünk, bulizzunk, gyűjtsük az élményeket és töltődjünk fel közösen!

Új versenyszámok Babodon!

Az idei - már harminchatodik - Babod Offroad Fesztivál annak ellenére, hogy a talán a legidősebb a hazai fesztiválok között, folyton újabb fejlesztéseken, programokon dolgozik. Az offroad versenyekről már ismerős, terepjárós versenyszámokon kívül minden évben újabb és újabb programokat lehet felfedezni a rendezvény programjai...

Tavaszi nagytakarítás a somogybabodi offroad pálya körül

A somogybabodi offroad pálya környékén levő erdő kitakarítása és faültetés volt a fő program, de jutott idő egy finom pörköltre és autózásra is. Nézd meg fotógalériánkat!

Babod Offroad - a barátság garantált

A terepjárósok hazai – és Európában legnagyobb – mekkája nem csak az embertelen gépszörnyekről, a benzingőzről és a sárról szól. Valódi, országos barátságok születnek itt. 

Decopierre - prémium falburkolási technika Magyarországon

A francia Decopierre cégcsoport egyedileg fejlesztett és forgalmazott különleges falburkoló technológiája hazánkban is elérhetővé vált.

Hova töltsem fel a videóm: Youtube-ra vagy facebook-ra?

2018-as gyorslista arról, mit érdemes átgondolni akkor, ha cégedről vannak videóid, de nem tudod, Facebookon vagy Youtube-on lesz-e sikeresebb!

Nyakunkon a bogárinvázió – avagy ilyen volt a rovaripari konferencia

Nagyon színvonalas előadásokon tudhattam meg, hogy miért kéne rovart tenni a tányérra. Elvesztettem a “bogárszüzességem” és mondhatom, csodajó élmény volt! Hol lehet kapni egy jó tücsökburgert?

Itt a Korona, az új kriptovaluta

Február 15-én nemzetközi sajtóértekezlet keretében mutatták be Budapesten az új kriptovalutát, a Koronát. Az új fizetőeszközzel lehet majd globálisan a legolcsóbban vásárolni. A Korona Development Team, Jean-Marc Stiegemeier, a Wall Street egykori pénzügyi tanácsadójának vezetésével mutatta be a blockchain alapú kriptovalutát, a...