kakukkmadár

Ezt az állatságot – Szentkirályi Alexandra szerint még a kihalt dinókért is lassan Karácsony a felelős
Ez a nőnek látszó térbeli képződmény nagyon hasonlít egy mikrofonállványra. Bármit felolvas, amit elé tolnak. Igazi tőről metszett fideszes senki.
Orbán Viktor: A migráció tönkreteszi az unokáink életét
Csak rá kell nézni a nyugat-európai gyerekekre, mindegyik totál tönkre téve rongyosan, az éhhalál szélén koldul alamizsnát a beköltözött migránsoktól...ez a faszi nem komplett.
Kanálgép, fókázás és őrszolgálat: lassan megint kezdhetünk ezekkel a szavakkal megbarátkozni – Egyre több európai országban térhet vissza a sorkatonai szolgálat
Elképzelem a horpadtmellű, gerincferdüléses magyar tik-tok fiúkat, amit két lövés között simogatják a mobiljaikat, na lesz aztán a háború!
Nagyon durva fordulat a "dubaji prostik" perében – Kulcsár Edinát és az RTL sztárját bilincsben vihetik a következő tárgyalásra a rendőrök
@Horizont: Na, miért húzódik már 10 éve?? Mert ezek a retkek nem csak dubajban tették szét a lábaikat néhány milláért, hanem nyilván itthon is. És nyilván nem a proliknak szo.tak ötezerért, hanem a bűnöző politikusoknak adtak furulyaórát jó pénzért.
Ennél tényleg nincs lejjebb – Deutsch Tamás plagizálta Menczer Tamás dumáját
1000 milliárdos lopások, 47 féle különadó, 27% ÁFA, 53 fős megvesztegetett pénzügyminisztérumi bűnszervezet, 3000 selejtes lélegeztetőgép, 50 ezer Covid-halott, ereszcsatornán menekülő drogos alkotmányozó homár, pedofilsimogató államelnök, igazságügy miniszter és püspök úr, összefonódott minisztériumi és végrehajtó maffia, mindenható ÁVH-st játszó házelnök, gyerekpornós állami vezetők, otthonában rugdosódó bántalmazott miniszterasszony, feleségét hónapokig bezárva tartó államtitkár, és a messzire száműzött észkombájn Tompika, a többszörösen megbukott drogos EU-listavezető: a végtelenségig sorolható fidesz-kdnp bűnök. Még jó, hogy minderről (és persze a saját bűncselekményeiről) a miniszterelnök semmit nem tud, és nem is érintett. Mert Gyurcsány a hibás. (Ja, és akkor a tetejébe itt van még nekünk proliknak Maccska és az Őrnagy úr a Lendvai utcai házipénztárból, hogy utat mutasson a saját fejük végtelen sötétségével...)
Szijjártó Péter: A geopolitikának nem lehet köze a sporthoz
Így van, jól mondja Petr Szijjártovics orosz külügyi szóvivő elvtárs! Ezért hívjuk meg az oroszokat, lehetőleg aknavetőkkel, Sztálin-orgonákkal, esetleg atomrakétáikkal együtt!
Szijjártó Péter szerint Oroszország kulcsfontosságú partnerünk, melyet nem lehet legyőzni a háborúban
@Maccska: De végződhet úgy is, hogy kik.rnak minket a Nato-ból, és másnap Ukrajna megszállja Magyarországot. És akkor amit vesztett keleten, azt röhögve kipótolja nálunk. És akkor téged nagyon gyorsan főbe lőnek. Igény már most is lenne rá.
Szijjártó Péter szerint Oroszország kulcsfontosságú partnerünk, melyet nem lehet legyőzni a háborúban
@Őrnagy: Ötször olcsóbban, szegény magyar nyelv! Ezt a baromságot meg add el a nyugdíjasnak, aki zokogva fizeti be a postán a gázszámlát...
Hajdú Péter kellemetlenül érzi magát a Varga Judit-interjú miatt
Nem táncolunk úgy, ahogy Tóni fütyül! Ja, ez pont nem hangzott el tőlük. Ők pontosan úgy táncolnak. Szappanoperának szar, interjúnak hiteltelen nulla, a hülyíteni próbált célcsoportot meg nem is érdekli. Ők ugyanis az egyszerűségükben szintén elég erőszakosak.
Rétvári Bence: Szigorú, többnapos vizsgálatnak vetik alá gyermekvédelmi intézmények vezetőit
@Méhes: igazad van, de az azért mindenképp gyomorforgató, hogy egyetlen hatóság sem végzi a munkáját el. Nem ímmel-ámmal, hanem SEHOGY. Magas rangú rendőr szerint az orbán-érában a bűnügyi munka gyakorlatilag megszűnt. Csak tálcán szállított bűnügyekkel foglalkoznak. Mondok egy valódi példát: feljelentést teszel gyerekbántalmazás és pedofília gyanújával. 1. A rendőrök azonnal igyekeznek lebeszélni erről, mert akkor "tanúkat kell keresni", "ki kell kérdezni az iskolatársakat, tanárokat, rokonokat, és azt mégsem akarhatod, hogy hírbe hozzák az iskolát, a családodat vagy épp magadat", 2. burkoltan megfenyegetnek, hogy ha nem lesz elég bizonyíték, akkor "hamis vádért maga lesz büntetve", 3. ha még mindig ragaszkodsz a feljelentéshez, akkor felszólítanak, hogy "hozza be a gyereket az ondóval valamelyik testüregében!" Bakker! Egy valami nem jut csak eszükbe: lehallgatni és megfigyelni a pedofilt, átvizsgálni a telekom eszközeit, házkutatást tartani, bizonyítékokat keresni, szakértőt kirendelni a gyerek mellé. "Erre se pénzünk se időnk, se technikánk nincs" - és ennyi. ( Viszont kaphatsz tőlük jó tanácsot is: " Veresse agyon, és ásassa el a falu szélén" - ez ma a rendőri munka, és a gyerekvédelem. Nem, nem vicc.
2024, Magyarország: belehalt a tüdőgyulladásba egy kislány, pedig két orvosnak-mondott is megvizsgálta
A napokban volt szerencsém a Honvéd sürgősségi ambulanciájához. Bejelentkezés 11 óra körül, 7 óra pihi a burkolatlan vaspadokon. Az első vérvétel 18 órakor, 2 óra pihi. Kiegészítő vérvétel 20.30-kor , 4 óra pihi. Orvosi vizsgálat(na!) 0.30- kor, 1,5 óra pihi. Leletkiadás 02.10-kor. A beteg 90 éves. Több tízmillió TB-t fizetett. Magyarország 2024. ( humoros kérdésemre: "Drága uram, ez sürgősségi osztály, nem GYORSASÁGI...")
Rétvári Bence: Szigorú, többnapos vizsgálatnak vetik alá gyermekvédelmi intézmények vezetőit
Jelzem, hogy a gyerekekkel nem a vezetők foglalkoznak leginkább, hanem a nevelőik és még inkább a gyerekfelügyelők. Nos, saját tapasztalatból mondhatom, hogy egy-egy gyerekfelügyelőt mindenféle szaktudás vagy alkalmassági vizsgálat NÉLKÜL az utcáról vesznek fel. Ők azok, akik a gyerekeket etetik, öltöztetik, fürdetik, panaszok esetén tapogatják. Egy gyerek évente akár több tíz ilyen gyerekfelügyelővel is kapcsolatba kerül, mert általában néhány hónap után cserélődnek. Nem véletlenül, hiszen pl. ezalatt az idő alatt már lassan belelátnak a főnökeik lopási technikáiba, ezért kirugdossák, áthelyezik őket...Rétvári nyilatkozóállvány újabb meséskönyve! Szegény gyerkőcök.
Ügyvédje szerint Völner Pál nem tudott róla, hogy titkos megfigyelés zajlik ellene
Anyám, kik vezetik ezt az országot! Hivatali óráik alatt munka helyett lopnak mint az egyszerű strand kabinos, amikor meg kiderül, akkor a hülyét játsszák. Otthon lealázott Varga Jucus és az enyveskezű Völner, ez lett volna a magyar Igazságügy! Banánköztársaság, jó választás viktor! Hát bakker...
Karácsony Gergely akkora gyomrost kapott, hogy az a Holdról is látszik
Ungár a milliárdos fideszes mamival, és még ehhez Vitézy lázálmai -- minden másra meg ott van a Mastercard:)
Varga Judit pszichothrillerről számolt be: "Terrorban éltünk, a nárcisztikus düh és bosszú pusztító és kíméletlen" – Magyar Péter "zseniális elme, lelketlen gonoszsággal"
Kedves Judit, köszönjük, hogy ennyire pontosan leírtad a személyiségét annak az embernek, aki ma Magyarországot a pokolba vezeti. De ez az ember nem Magyar Péter ám, bár lehet, hogy ő is egy nárcisztikus pszichopata. Ez az ember Orbán Viktor, és azt teszi nap mint nap a "népével", a "magyarokkal" amit veled tett(vagy nem tett) a férjed. És a te problémád a nárcisztikus férjeddel senkit nem érdekel, mint ahogy a hasonló cipőben járók problémáira is magasról szarik az az "igazságügyi" gépezet, amit éppen te vezettél! És szolgáltad közben a fő pszichopatát, aki pontosan úgy vezetett meg a kormányüléseken mint ahogy a férjed otthon! Az elmúlt két évben elképesztő károkat okoztál Magyarországnak ezzel a "munkával", és a minimum az lenne, hogy ezt felismered és nem sajnáltatod magad, hanem sűrű elnézések közepette elhatárolódsz a volt kormányodtól! Mert az egyik szálon a házi pszichopatádat támadod, miközben a másik szálon a nemzetrontó másikat véded, te nem tanulsz semmiből Judy! Súlyos kapcsolatfüggő vagy, ezt kellene levetkőzni! Mert egyszerre ugyanis nem lehet ba..ni is és szűznek maradni. Bár te ezzel próbálkozol. Nem fog menni.
A legfőbb ügyész szerint nincs itt semmi látnivaló – Polt Péter hivatalos álláspontja: sem személyi, sem állami érintettség nem állapítható meg a Magyar Péter-ügyben
Csak rá kell nézni! - mondja a magyar. Vennél tőle autót? -kérdezi az amerikai. Kesztyűbáb. Minden reggel megkapja mailben az aznapi nyilatkozatát a rogán művektől. Nincs itt semmi látnivaló. Valójában polt nincs is, csak egy szám a fizetési listán.
Orbán Viktor megígérte, de ezt sem tartotta be – Mégsem jár az állami támogatás a recski károsultaknak
Kit érdekelnek a recski és úgy általában a magyar családok? Bezzeg a terror orosz áldozatai, oda rögvest nyomjuk a részvétet ezerrel! Az igazán fontos, hogy a kis kínaiak és a filippínók időben beérjenek az akkugyárakba. És persze a foci. Szotyolával.
Bayer Zsolt: "Ki kell irtani, éppen úgy, mint a pestises patkányokat"
Zsóti, csak óvatosan, mert a nyilatkozataid alapján te is jogosult lennél ingyenes patkányméregre!
"Naponta láttuk Juditon, hogy mennyire tart Pétertől" – Fenyegető üzenetek, a vidékiek lenézése: ez jellemezte Magyart a minisztérium két korábbi munkatársa szerint
Hát a nemlétező "közeli munkatársak" nemlétező nyilatkozatai kb. annyira hihetők, mint hogy O1G mit sem tudott a pedofilmosdatónak adott kegyelemről...csak Tóni erőlködik!!
Áder János húga Dobrev Klárát is feljelentette rágalmazás miatt
Annamária, tudott róla? Ha igen, tett valamit? És ha igen, akkor ne kamupereljen, hanem tegye ki a netre az intézkedése bizonyítékait, és ennyi.
Felfedték, mikor lehet Magyarországon német életszínvonal
Felfedték, hogy mikor fogunk FELEOLYAN jól élni, mint a németországi törökök? Négybetűs rövid szó a válasz.
"Magyar Péter posztjai tekinthetők lelki bántalmazásnak" – megszólalt a klinikai szakpszichológus Varga Judit és exférje ügyéről
Amúgy a Halacskánk talán értelmezhetné, hogy Varga Judy és Veresné mit tettek lelkileg a pedofilok által megbecstelenített volt gyerekekkel, amikor a bántalmazójukat idő előtt kiengedték a sittről!? Judy a magyarok szégyene, nem pedig pinceablakon menekülő ittas lelki bántalmazott. Szerintem.
"Magyar Péter posztjai tekinthetők lelki bántalmazásnak" – megszólalt a klinikai szakpszichológus Varga Judit és exférje ügyéről
@CsipkeRózsa: Mit vizsgáljanak Viktoron? Amit nem sikerült helyre tenni évek alatt Grazban, azon már úgysem lehet segíteni! Talán a magyar szavazót kellene vizsgálni, hogy miért szavaz egy lókupec pszichopatára, nem??
"Magyar Péter posztjai tekinthetők lelki bántalmazásnak" – megszólalt a klinikai szakpszichológus Varga Judit és exférje ügyéről
@Maccska: Judy most a Számvevőszék védelmét élvezi egy sokezer forintos koktél mellett. Magyarra viszont rátámadt egy ország összes erőszakszervezete. Szóval hülye vagy barátom a narancsHallal együtt, mint mindig.