libellle

Megkezdődtek a fideszes '56-os megemlékezések: "A brüsszeliták már a spájzban vannak"
Na az valaki aki ott olyan felnotás beszédeket mond nincs a helyzet magaslatán. A marxista-leninista KGB-s eszméket már regen propagálja a kormánya. Hiszen a putin-törpe törvényeit is átveszi.
Orbán megvívta a harcot Brüsszelben, ez lett a meccs eredménye
@verőce21:" Mi leszünk a mérleg mutatója az eu-s döntéshozatalban! :)" hahahahahahaha, mindig gondoltam, hogy nállad az agy-órája forditva jár de most attól tartok leállt vagy valahol beakadt. Hahahahahahaha. Csupán, hogy ne halj meg majd valamikor teljesen bután. Az EU-ban sajnos abszolut nem számitotok. Csupán annyiban hogy rengeteg pénzünk megy oda fölöslegesen.
Gyönyörű nőt végzett ki Alec Baldwin – gondolkozott már azon, milyen lehet megölni valakit
@ágimami: Ja igaz Europában. De még arra is kell engedély a lövöldözös Amiknál lehet élesen lövöldözni. De, Baldwin egy kolerikus bolond. Az egyiket lelötte a másikat megsebesitette na definitiv nem véletlen volt.
Szijjártó hatalmas bejelentést tett – elképesztő, szinte mesébe illő magyar sikerről beszélt
Hahahaha és mi köze az összeszerelésen kivül ehhez a témahoz Magyarországnak??? az a bolond ember ugy beszél mint amennyiben a Mercedes-Benz magyar vállalat lenne.
Orbán megvívta a harcot Brüsszelben, ez lett a meccs eredménye
@verőce21: hahahahahaha mit közöltek vele? "te viktor mit keresel te még az EU-ban ?? miert nem állsz tovább. A helyzet nem könyebb hanem nehezebb lesz. Nincs Merkel aki ovó kezét a fejed fölött tartja. Na kedves veröce, amennyiben az álláspontod az, hogy "Döntő tényező lettünk Európában..." akkor fájdalmas lesz az észheztérés. Nallunk valoszinü már Dezembertöl uj kormány szabja meg az irányt. Többek között sok negativummal viktor orbán felé.
Orbán megvívta a harcot Brüsszelben, ez lett a meccs eredménye
Milyen rezsicsökkentésröl Europában beszél ez a felkegyelmü lény??? Ott van, de állitolag jóval magasabbak az árak mint az állitolagos csökkentés elött!!
Orbánékat nem hívták meg a demokrácia-konferenciára, mert Magyarországot nem tartják demokráciának
@KisTehen: A legrepublikánusabb barátja pedig az örült (na egy levelen mozognak) trampli. Aki most azert indit pert, hogy nehozzák nyilvánosságra a Kapitol támadását és különösen ne az ö szerepét. Na igen ilyenkere lehet büszke a te kedves vezetöd. Bolsonaro is el fog majd menni? putin gondolom baráti csókkal lesz fogadva. hahahahahahaha
Szijjártó lazán helyretette a „hungarofóbiában szenvedő” miniszterelnököt
A Holland miniszterelnök pedig ugy megrémült ettöl az Europa szinten nevetseges tökfejtöl, hogy még a kerékpárjárol is leesett. Elfelejtette az az abnormális magyar külügyminiszter elmondani, hogy majdnem minden törvényt átvesz a kormánya a ruski kis 130 cm putinkától. A tankonyvek átirását a LMBTQI törvényt szinte szórol szóra és és.
CÖF-ös kurátor: egész Európának fog üzenni az október 23-ai Békemenet
Europa ugy látja, hogy ott a szolotáncos-kormányfö az aki mindenkivel haboruzik. Nem mellette hanem ellene kellene tüntetni. Az hogy békement na ez vicc már ezt is jól kifigurázták. Akkor kell békemenet amikor háboru van. Igaz ott háboru van .
Itt a vége, ennyi volt – Sebastian Kurz bejelentette lemondását
@Horizont: A ház-és bankszámla kutatások szerintem ott több évig tartanának.
Nem Karikó Katalin kapta a 2021-es orvosi Nobel-díjat
Nem is volt a listán. Egy találmányert nem kapnak kétszer Nobel-dijjat. A feltalálo az a BioNTech volt ök voltak a listán és ök sem kaptak. Frau Kariko az ö alkalmazottjuk aki "eladta" tudását a vállakozónak.
Nyertek a szocdemek Németországban, karácsonyra kormányt akarnak alakítani
@verőce21: Nos, ti már ebben is két lépessel az egész Europai országok elött jártok.
Ukrajna brutális válaszcsapást ígér, hatalmas a botrány a Gazprom szerződésünk miatt
@KisTehen: az északi áramlat azonnal le lesz zárva amennyiben a ruski lezárja a gásszállitást Ukraina fele. Ez benne lesz az uj koalitions-szerzödésben az uj nemet kormánynak. igy aztán putinka bedughatja magának oda, a gast vagy megihatja.
Merkel többet ártott Németországnak, mint Hitler – jelentették ki a köztévében
Ez a zavarodott elméjü elfelejtette elmondani, hogy a felsö schengeni határ Magyarország- Serbein. Ott beengedett 450.000 menekültet akiket nem regisztraltak ezeket mind ráküldte nyugatra. Semmiféle szerzödéseket nem tart be a szóllótáncos mert azt gondolja a bolondok szabadságával rendelkezik. De ha ez a zavarodott elme ennyire informálatlan, akkor kézdezze meg a vadkann kolllegáját szilárd nemeth-et. ö elmondja hány szazezret zavartak ránk. putinka üdvözletével.
Harmincegy emberrel hajtott fának egy furgon Abdánál
Nos olyan vehement védi viktor orbán a határt, akkor azok, hogyan jutottak oda be???
Nyertek a szocdemek Németországban, karácsonyra kormányt akarnak alakítani
@verőce21: Na latod igy müködik a demokrácia. ahhoz, hogy kormányt tudjon egy párt alakitani az egyszerü többségre van szüksége 51 %-ra. Ott abban az országban 27 % -os szavazattal 2/3-os többsege van a bohocoknak. Az nem demokrácia.
Ma megkezdődik Németország Merkel utáni korszaka: kinyitottak a szavazókörök
@KisTehen: Egyébként, csupán egy kérdés az SPD és a zöldek elveszik a milliomosoktól a vagyont? Na ki az a hülye aki ilyet elhisz akkor ki invesztál ??
Ma megkezdődik Németország Merkel utáni korszaka: kinyitottak a szavazókörök
@tudode: Mindig meglepödöm azon, hogy mennyire informálatlanok a magyar ujságok de mégjobban azon, hogy még forditani sem tudnak. " Ha vidéki nyugalomra vágynak, a szülővárosától, Templintől nem messze lévő nyaralójukba vonulnak, ami Hohenwaldében található. Kívülről egy egyszerű, letisztult hétvégi ház. Érdekesség, hogy 2019-ben Templinnek a tiszteletbeli lakosává választották." irja a femina.hu. Ez azert meglepö ugyanis Frau Merkel Hamburgban született. Ez nem a te hibád hanem az ujságé.
Varga Judit ismét az óvodás LMBTQ-lobbitól retteg: "Magyarország támadás alatt áll, levél elküldve, érvek kifejtve"
Talán konzentralni kellene azokra a gyermekekre akik éheznek és nincs rendes ellátásuk. Sokkal jobban állna ennek a félnotásnak az arcához.
Orbán levelet kapott Trumptól- felrobbant az internet
Hahahahaha na ez a levél legalább olyan hiteles mint viktorka dumája. !!!
Megszólalt Mészáros Lőrinc lánya: büszkeséggel töltötte el az ünnepélyes alkalom
@namihami: hahahahahaha a beszéd elött valoszinü kitakaritotta a termet és elfelejtett átöltözni. Nos szeretném azt tudni, hogy kitöl nyerte a doktorrandjat.
Szurkolói karlendítés Münchenben - Ezeknek hiába beszélnek?
@Shikari: ja a jo magyar názik absolut primitiven viselkedtek. De végül is nem volt meglepö. Viszont mi is kedveskedtünk annak az alja népnek szivárványos bussal szálitották öket, hogy valami örömük is legyen. Aztán jó párat le is tartoztattak és el is itéltek. Miután primitivek nem voltak tisztában a Bayor -Rendörökkel.
Kifestették a civilek a gyermekorvosi rendelőt, kiakadt a fideszes vezetésű önkormányzat
@Málna: De... sajnos van DE!!! Leirtam. Végül is nem valkiknek hanem a kormányotoknak vagyis a város vezetésnek lenne absolut kötelessege egy rendelöt vagy hasonlot barátságossa tenni. De azt gondolom a jó régi komcsigondolatok nem haltak és halnak ott ki. www.google.com/search?q=kinderpraxis+bilder&sxsrf=ALeKk00iCnCGXkIxUL1sMrgQnVOXnH9SFQ:1628778531669&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=ZrBmqFj9mubDAM%252CeUNWYzKq-gnmgM%25
Kifestették a civilek a gyermekorvosi rendelőt, kiakadt a fideszes vezetésű önkormányzat
@Málna: Végül is igazad lenne...de csak akkor amennyiben a gazember banditák, akik ott a szólotáncolnak az országotok élén, szintén betartanák az elöirásokat. De azok szétlopták már az országotokat és TE, mind azt csendben szemléled.