libellle

Szerbiába utazott Orbán Viktor
@KisTehen: Pontosan elment serbiába igy biztositotta gazdáját putint a hüségéröl.
Hivatalosan bejelentette Finnország, hogy csatlakozni akar a NATO-hoz
@jesz: Ja és a finnek már erre felvoltak készülve. Ugyhogy semmi nem történt.
Nógrádi György: az ukrán politikai vezetés pofátlanul fenyegeti a világot
@Maccska: Leikoltam azt, hogy kilétek és igenis kiléptek az EU-bol. Na mietzekaaatz akkor gyakorold már most a legelést.
Putyin tényleg be akarja vetni az atomfegyvert?
@rokker33: Miröl röffögsz. ezt a szenat elött mondta a hölgy. Azert mert te ilyeneket a nagy magyar szabad mediában és még rengeteg mást nem látsz hallassz, ettöl ez még tény marad.
Orosz katonai gépek repültek be a dán és svéd légtérbe péntek este
@ómió: Március elején orosz vadászgépek léptek be a svéd légtérbe. Nem sokkal ezután a svéd légierő katonai repülőgépei felszálltak, hogy elűzzék a betolakodókat. Az orosz pilóták szörnyű fenyegetést tártak fel. Tudatos cselekedet?

www.focus.de/politik/ausland/unverhohlene-drohgebaerde-russische-kampfflugzeuge-drangen-mit-atomwaffen-in-den-schwedischen-luftraum-ein_id_76204436.html
Gyurcsány Ferenc a családjával majálisozott május elsején – fotók!
@KisTehen: ès most mit szerettél volna velem közölni.? Talán már megint nem figyeltél, orbán kisz-titkar, papa partitkár, mama különös tagja a kommunista pártnak orbán felesége szintén jo kommunista. Hol a problemád a videoval???
Orosz katonai gépek repültek be a dán és svéd légtérbe péntek este
@ómió: Nem szunyókált Schwedország még !!! nem NATO-tag de mindenki fennt volt a legtérbe azonnal. igy botoxputin észlelhette hogy mindenki nagyon éber. Ez szinte napi szinten történik már évek ota, hogy a ruskik szorakoznak.
Gyurcsány Ferenc a családjával majálisozott május elsején – fotók!
@KisTehen:"és hol marad az Éljen május 1! tábla? " azt orbán a jo komcsi viszi. Nem figyeltél!!!
"Vesszen Ukrajna, hajrá, Magyarország!" – oroszbarát tüntetés volt Budapesten
@Málna: Definitiv nem egy kis "tüntetés" miatt. De nem kell izgulni,amikor elveszett a becsület könnyüvé válik az élet. Ott az élet már nagyon könnyü minden határok nélkül. és pont ezert van az az ország elszigetelödve. A nagy ruszkibarátság az csak egy pont a hosszu sorban.
Elképesztő, hogy miket küld Joe Biden Ukrajnába: öngyilkos drónok, titániumágyúk
@atekko: Teljesen mindegy még mindig jobb ( ha ugy lenne a propaganda) mint egy örült tramplival aki már regen felgyujtotta volna a világot.
Az orosz külügyminiszter szerint van esély az atomháborúra
@jesz: na ja már mondják évek ota. Most naponta ismetlik. Mert mit gondol ez a felnotas, hogy ö és szemét családja megussza?? Ö is megdöglik és a családja is. Mert a bolygo azt követöen már nem létezik a világürben.
Az orosz külügyminiszter szerint van esély az atomháborúra
Természetesen, beledugja a hátsólyába az atomrakétát összefogja unokáit és családját és kilöveti magat. Ez a fenyegetés megy már évek ota.
Hadifoglyok kivégzésérére adott parancsról hozott nyilvánosságra egy felvételt az ukrán hírszerzés
@rokker33: Mit keres a tetü-patkány ruski egy idegen országban. Remélem az ukránok lebombázzák moskwát ugy mit a patkány putin Mariupolt. Barom primitiv szemét ruskik.
Moszkva be akarja fejezni a háborút Ukrajnában?
@rokker33: te hülye !!! én abszolut ismerem a történelmet valoszinü jobban mint te. Németország területének is 61 % leszakadt, és most akkor örökké sirni kell? Igen nektek mert a felnotás vezered beletek verte már a nagy nacionalizmust már akibe. Örökös tegnapiak. Persze a szerencsetlen nincs abban a helyzetben a nagy nacionalizmusával, hogy gondoskodjon arrol az országrol. Magárol és a többi rablorol igen de nem rollatok. Nagyon erdekes lesz a helyzet ha a jövö honaptól 20-40 %-kal emelkenek az árak. Hogyan fog egy olyan ember megélni akinek 70.000 forint a nyugdijja ott. katasztrofa kormány.
Orbán Viktor először kel útra a választások után – Különleges helyre indul
Azt követöen ellátogat a szerb-ruski barátjához majd esetleg bolsonarohoz, és be is fejezte. Mert még gratulálni sem gratulált egy nyugati politikus sem neki. le pen és salvinin kivül de ök nem számitanak.
Moszkva be akarja fejezni a háborút Ukrajnában?
@rokker33: Minden állam suverén joga, hogy a kettös állampolgárságot megtiltsa. Ki kelett volna a cigánybanda orbánt sallangjaival Ukrainábol vágni, tiltani. Amennyiben az ukrán-magyar ajkuaknak nem tettszett ott az élet költözhettek volna Magyarországra pl. hozzád.
Moszkva be akarja fejezni a háborút Ukrajnában?
@csak úgy...: Itt is vannak magyar ajkuak Ukrainaból, és ugy szidják a magyarokat és magyar gazember kormányt. Abszolut nyugalomban és megértésben éltek az ukrán szomszedaikkal. Amig meg nem jelent a nagy vezere magyarországnak. Azota csak gyülöletet beszél. Nem is kell csodálkozni, azon, hogy Magyarország el van szigetelve.
Elsüllyedt a Moszkva rakétacirkáló a Fekete-tengeren
Hahahahaha a nagy ruskihadierö. A kiállitási darab elsüllyedt. A magyarok ruszki imádó része mindig az irogatja mindenhová, hogy a nagy medve hahahaha. A nagy fogatlan öreg medve, putin agyonbotoxolt fejével az élen.
A cseh miniszter beintett a magyar útlevéllel rendelkező ukrajnai menekülteknek
Oh roppant meglepö, nem azt magyarázta be a magyar kormányszolotáncos, hogy nem szabad az Ukránoknál magyarul beszélni mert legyilkolják öket az ukránok. Hahahahaha és rengeteg egyszerüen strukturált agyu magyar ezt még el is hitte.
Márki-Zay keményen nekiment Orbánnak: "A kommunikáció terén a hitleri mintát követi”
Abszolut.7 évvel ezelött putin elvtars kezdte el a göbbelsi rhetorikat és azt teljesen átvette putintol orbán. Na végül is egy a celjuk.
Orbán államtitkára magyarázkodik – megsértik az EU-s jogot, romlik a lengyel-magyar kapcsolat is
Mindig haboruzik ez dagadt fejü. Miert nem megy egy kicsit Ukrainába most a keleti-flankent támadja a haverja purin ö biztos egyedül legyözné ott a ruskit. Utra fel nyomjad pajtáska.
A Fidesz képviselői nemmel szavaznak az orosz gáz elleni embargóra az Európai Parlamentben
@rokker33: Nem kell elfogadni a szanktiokat, ki kell lépni az egyesületböl. Akkor talán még hideg viz sem lesz mert Magyarország nagyon szegény még az édesvizekben is. De majd lehet putin elvtars megtámogatja az országot...