libellle

Matolcsy megszólalt az euróról – "Érdemes nagyra értékelni a forintot, az euró nem hozott gazdagságot"
Még szerencse, hogy nem ök döntenek mikor lehet bevezetni ott az € mint fizetöegység. Ahhoz a gazdaság bizony nagyon-nagyon gyenge.
"Brüsszel megtámadta Magyarországot, offenzívát indított a gőzhenger" – Varga Judit minden eddiginél komolyabban ment neki Brüsszelnek és a baloldalnak
@Pegero: "Semmi kunyerálás! Csak azt kérjük, ami jár!" semmi nem jár mert nem tartja be az az ország a szerzödében foglaltakat. PONT.
"Brüsszel megtámadta Magyarországot, offenzívát indított a gőzhenger" – Varga Judit minden eddiginél komolyabban ment neki Brüsszelnek és a baloldalnak
@Pegero: Aki fizeti a zenészt az mondja meg melyik dalt szeretne hallani. Megtanitani Brüsszel az akármire, azt gondolom amennyiben a viselkedés és a botrányok ilyen tarthatatlanok maradnak felfüggeszti az EU Magyarország tagságát.
Népi támogatást kér a támadás közepette Orbán Viktor: „Ismerem azokat a mesekönyveket, amikben a herceg megmenti a királyfit, és aztán összeházasodnak" – videó
@durbincs: te nem siralmas vagy, hanem egy katasztrofája annak a nemzetnek. a legalso fiokból ordibálsz. de ha ez megnyugtattja a kis mocskos lelked, hát legyen.
Népi támogatást kér a támadás közepette Orbán Viktor: „Ismerem azokat a mesekönyveket, amikben a herceg megmenti a királyfit, és aztán összeházasodnak" – videó
Nyugat-Europában meg tetoválni sem lehet azt aki nem töltötte be a 18 életévét. Mielött bárkit is "átoperálnanak" évek telnek el. Ugyanis a kivizsgálások egy ilyen esetben nagyon hosszadalmasak. Ez a tökfej pedig azt probálja szugerálni, hogy egy fiatalkoru bemegy egy orvoshoz és azt mondja, " halli, hát itt vagyok és én most delfin szeretnék lenni mátol akkor operáljon" Tényleg van olyan lény abban az országban aki ilyen marhaságot elhisz. Evekig Psychiater és és amire egy esetleges ok van arra, hogy... Na ja de hát ö már csak tudja hiszen a kisfia megmentette a királyfit és azután összeházasodtak...
Putyin törvényben tiltja meg, hogy egyenlőként kezeljék a szovjet és a náci világháborús magatartást
Es kit érdekel az ö törvénye??? 1929-töl 1953 ig a stalin ära alatt 20 millio embert gyilkoltatott meg. Miröl beszél ez az 130 cm-es kis gnom?
Karácsony fontos tárgyalásokon vett részt: „Magyarország nem lesz többé a kínai és orosz befolyás kísérleti terepe”
@jesz: Ja de ugy igazán meg kellene Kinat nézni neked. Es meglátnád, hogy 70 % a 100 évvel elötti években él és sajnos egy lépest nem tudott az ugynevezett "modern világ " felé tenni. Az Olaj és gáz??? Na csak ne legyél biztos abban, hogy az oda sokig fog "folyni". Amennyiben a Nord Stream 2 megnyilik akkor putinka lezárja az ukránok felé a gast és olajat. Igy mit gonolsz mi történik, nem lesz sem olaj sem gás ott Magyarországon. Ezt tudja mindenki de ahelyett, hogy ertelmes dolgokkal foglalkoznál te is csak hüylesegekre tud az agyad konzentralni.
Eltakart tetoválásokkal készülnek a németek elleni meccsre a magyar ultrák
@verőce21: A magyarokat mert ha nagyon ugrálnak a bolhák a nemet és nyugati holliganok eltapossák öket. Attól tartok, hogy sok dolga lesz a mentösöknek. Ezenkivül sok magyar letartoztat a rendörség. be sem mehetnek a astadionba amennyiben nincs test vagy oltás. De nem kina és ruski hanem igazi. Csak magyarországon lehet bemenni mert ott nem számit mennyi ember hal meg a mecsek után.
Rendkívüli bejelentés a Németország–Magyarország mérkőzés előtt! - Szijjártó szerint: példátlanul negatív gesztus!
Ez kizárolag a biztonságukra valo tekintettel történt. Ugyanis MI nem védjük öket. Amennyiben a szurkolók jól elverik öket, nos mi azert nem vállalunk felelöséget.
Orbán Viktor lemondta müncheni útját, nem lesz ott a meccsen
@Nessy: Hahaha, tudom, hogy amennyiben jött volna, a szurkolok kiorditották volna a stadionból.
A Bajor miniszterelnök ideológiai ok miatti időfecsérlésnek tartja, hogy nem fogadták még el az orosz vakcinát
@simmering73: Még mindig nem teljes a sputnik dokumentácio. Ez a hülye söder pedig költözzön a putinhoz. Tökfej Idiot. Mit fog a vakzinnal tenni, beleoltataja a fejébe, hogy még nagyobb legyen?? Senki nem kér a ruskiból.
Exkluzív interjút adott Mészáros: így tervezi az életét Várkonyi Andreával
@Horizont: A fantázia... ez a szép daliás de föleg nagyon magas intellekttel rendelkezö pacni,este kilép az elegans fürdöszobából törölközö nélkül. Oje Mein Gott valami felemelö látvány lesz a szerelmes feleségnek.
Kiderült, miért lehet izgalmas Orbán Viktor brüsszeli útja
A ruskik szerint ez is ok. és azis hogy egy malayziai gepet lelönek. Na und!!
Malaysia-Airlines-Flug MH17 wurde mit einem Raketensystem einer russischen Militäreinheit abgeschossen. Zu diesem Ergebnis kommt ein Team internationaler Ermittler.
Engedélyezte a WHO a kínai vakcina vészhelyzeti alkalmazását
@Pegero: semmit nem kapott meg, ezert nugodjál te meg. A WHO semmit nem engedélyezhet. Mielött ilyeneket leirsz informálodj de ne az esti meséböl.
Hidvéghi Sinopharm-vakcina engedélyezéséről: "Hatalmas pofára esés ez az oltásellenes baloldalnak. Hiába kampányoltak Gyurcsány és emberei hónapok óta"
Ez az alak ez teljesen bolond, vagy az ottani polgárokat vollidiotának nézi. A WHO soha semmilyen gyógyszert vagy Vakzint nem engedélyezhet. Absolut nem tartozik a hatáskörébe Ajánlhatja de azt sem teszi igazán.!!!
Engedélyezte a WHO a kínai vakcina vészhelyzeti alkalmazását
@Pegero: Azert tévedsz mert a ruski mé mindig nem potolták a hiányzo dukumentáciokat az EMA-nál, igy bizony eltart az nagyon hosszu honapokig amire az esetleges engedélyt megkapja.
Engedélyezte a WHO a kínai vakcina vészhelyzeti alkalmazását
@Pálinkás Pál: Perfekt. !!! Hogy mit engedélyez az a privát szórakozásuk, ajánlhat és pont ennyi. Ugyanis itt befejezödött a WHO hatásköre!!!
Holnap újabb Pfizer-szállítmány érkezik, de nem kaphat belőle akárki
Ez aztán igazán érthetetlen. Nem viselkedik jól az EU. Allandoan küld oda mindenfele Vakzint és meg a legjobbat BioNTech/pfeizer is. Valami nem olyanokat kiabál az a kormány a világba, hogy mindenert az EU a hibás mert nem küld elegendö Vakzint.
Ez az a ház, ahova Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea költözik majd!
Oho, nagyon lustig a helyzet. Ez a nö és az a kisiklott alkatü valami összkoltöznek és összeházasodnak??? Hahahahahaha. Valami olyasmiröl beszélt ahogyan visszakövettem, hogy kizárólag intellektualis ferfiaknak van elönyük a kis életében. Phu nagyon alacsony a merce tuberozsa mert ez a tökfej két mondatot nem tud elmondani összefüggöen. hahahaha
Gyurcsány keményen beszólt Orbánnak: Fradi-meccs miatt megnyitják a Pfizer-csapokat, de akinek korábban szüksége lett volna rá, azok nem kaptak
@Pegero: A fönököd bénázot, egy honapig kérette magat mind egy szüz kisasszony, hogy rendeljen már vakzint. Azután sem rendelt de viszont már más országok megrendelték. Igy az EU-nak már csak 300 millio jutott. Ha valódi hireket és az EU-s hireket hallgatnál okosabb lennel. De inkább a sok hülyeseggel megtömeted a fejed. Még mindig joval több vakzint kaptatok az EU-tol olcso pénzen mint a putin-vakzin és az ocska kina-sinopharm összesen.
Kormányinfó: újabb engedmények lépnek életbe 4 millió beoltott után
Milyen 4 millio???. 1,6 millio az akit jelentettek, hogy tényleg mind a két vakzinnal be vannak oltva. Ott még vannak akik azoknak a szélhámosoknak valamit elhisznek.
Németország 30 millió adagot vásárol a Szputnyik V vakcinából
Ma mondta, most az egészsegügyminiszter, hogy Szászország érdeklödött nem Nemetország. Miután az EU nem tart igényt a ruski anyagra a szász tartomány igy erdeklödött. Semmifele szerzödés és hasonlók nem történtek. Ezenkivül még nagyon sok kérdest kell tisztázni addig amig esetleg...
Németország 30 millió adagot vásárol a Szputnyik V vakcinából
Hahahahahahaha az Ungarische sajto. 1 orával jön egy jelentés a computeremre 10 milliot vásárolunk. holnap 60 milliot. és egy hét mulva már több milliardot. Sem az egyik sem a másik nem stimmel. Az utca embere nem adatja be a sputnikot. Tálán putinnak adják be. Erdekes modon ö csak a BioNTech/Pfizert adatta be. Ezenkivül el vagyunk és leszünk látva kielégitöen.
Orbán szerint jó eséllyel egy-két napon belül meglesz a 2,5 milliomodik beoltott is
@division: Ja ok. azt én ertettem, de nem értem azt, hogy miert kell egy kinait vagy ruskit ott az emberekbe belenyomkodni. Mert nem lehet megvárni azt amig engedélyezve vannak. Igaz a kinaiak nem is akarják engedélyeztettni. A ruski az már beadta de az elfog tartani ugy mint a többinél honapokig, különösen akkor amennyiben szintén hiányos lesz a dokumentacio. Mi történik amennyiben kiderül, hogy károkat okoznak az emberi szervezetben. A BioNTech/ Pfizer honapokon keresztül teszetelték a vakzint, és az EMA sem rohant kiadni az engedélyt. A Curevac Vakzin majd valamikor a nyár elején kezdik el gyártani. A curevac a vakzinját több mint egy evig vizsgálta. A ruskik hopladihop már piacra dobták ugy mint a kinaiak a sajátjukat. Senkit nem erdekel ezekben az országokban az ember.
Nyertes Zsuzsa boldog, hogy kínai vakcinát kapott – Azt is elárulta, miért
Azert örül mert hülye? Miket beszél az az 1 IQ-s nö. Nem ártana uttánna nézni milyen oltásokat gyermekkorában. Akkor ö is azt kapta mint orbán azert ilyenek?