lusta

Brüsszel adna pénzt sztrádákra – feltételekkel
Tudtommal az üzemanyag ára még minidg tartalmazza az útadót. Na az hol van, hova, kinek a zsebébe megy?
Orbán nem azt a homofób pedofiltörvényt látta, mint mindenki más? Legújabb közleményében meredek kijelentéseket tesz
˝Az iskolai nevelés nem állhat ellentétben a szülő akaratával, az legfeljebb csak kiegészítő lehet, formáját és tartalmát pontosan meg kell határozni, és a szülők egyetértéséhez kell kötni.˝
Basszus.
A gyerekemre, szerintem, mint szülőnek, károsan hat a derivált és az integrált számítás. A szolmizálás egyszerűen letaglózza, ezért ebben sem tudok egyetérteni. A nyelvtan, a magyar nyelv megreformált oktatásával pedig végképp nem értek egyett, mert a csángók bizonyították, hogy e nélkül is van magyar nyelv.
Bemondta a közmédia: a kormány nem az osztogatásra épít
@Horizont: Azt valahogy elfelejtette megemlíteni, hogy a minimálbér adómentes volt 2010 előtt, így nem kunszt a több adózó és a több adóbevétel. Arról is mélyen hallgatott, hogy a szja befizetése többszöröse a multik adóbefizetésének.
Kölcsey is meleg volt, akkor lecseréled a Himnuszt? – lecsaptak a kommentelők Orbán képére
Gyakorlatilag minden betiltandó. Elton John, a karácsonykor elmaradhatatlan George Michael, A bárányok hallgatnak, Judas Priest és le ne maradjon a listáról a tákolmány se.
Gyurcsány feltette a kérdést – Áruló leszel vagy hazád szent fia?
@justhpeter: Ezen nem kell semmit sem csodálkozni. Nagy Imre haláláig hithű kommunista maradt. Ezért is kellett a szobrának is mennie. Mondjuk ezzel megvárták Demján halálát.
Kiderítették a NAV nyomozói: Mészáros Lőrinc erre használja a felderítő harcjárművét bicskei luxusbirtokán
@Néro: Az ujjongás mellett kész válaszuk is van. Gyurcsány. Na esetleg Soros. Az indoklásukból még véletlenül sem maradhat ki Brüsszel. A kör bezárult.
Megtalálták a Londonban eltűnt magyar lány holttestét
@Duke Nukem: Valójában nagy különbségek vannak gyilkosok és gyilkosok között. Az említett filmben a Freeman által alakított elítélt valóban gyilkolt.
Megtalálták a Londonban eltűnt magyar lány holttestét
@Duke Nukem: Morgan Freeman alakítása.
A remény rabjai (The Shawshank Redemption)
Összeomlott a magyar válogatott a portugál meccs végére
@division: Akkor egy kicsit közelebbit is említhetek. A görögök elleni 77-es meccs szerintem jó kiindulási alap, mert azt is a Népstadionban játszottuk és ott is 3:0 volt az eredmény, de nekünk. A győzelemmel együtt csoport elsők lettünk a VB-re. Jó meccs volt és ott voltam, láttam a helyszínen.
Összeomlott a magyar válogatott a portugál meccs végére
@Duke Nukem: A Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár olyasmit is mondott, hogy a portugálok gyengébbek lettek,mi meg erősebbek és Ronaldó sem a régi már. Valahogy nem jött össze.
Marco Rossi nagyon csalódott
Elfáradt? A meccs nem 90 perc meg esetleg a hosszabítás és a rájátszás? A fizetésem töredéke ezeknek a falábúaknak, mégsem mehetek haza korábban, mert elfáradtam.
Ingyenes ellenanyagszint-vizsgálatot indít a Semmelweis Egyetem
@Néro: Bahrein kormányzata ismét bezárta a sejkséget, mert Mao könnye [email protected] se ért.
Összeomlott a magyar válogatott a portugál meccs végére
@division: Egy lesgólon lehet valóbwn vitatkozni, de a mai világban ezt is lerendezték, a technológiának hála, ámbár akkor is lehet vitatkozni, na de egy méteres lesen miről vitatkozzunk?
mellesleg látta Őn a 6:3 londoni meccset?
Összeomlott a magyar válogatott a portugál meccs végére
@tudode: Igen, sajnos sokan elfelejtik, hogy a focit gólra játszák. Lehet csodálatos kötény, hatalmas kapufa, ami után a forgácsok csak úgy röpködtek és a gyönyörű becsúszó szerelés(ek)ről már ne is beszéljünk.
Megismétlem. A foci nem pontozásos sport, hanem GÓLRA játszák.
Pedofiltörvény: durva módosításokat tett bele a Fidesz
@division: Ez egy igen érdekes felvetés. Mi van akkor, ha mindezt a szülő teszi meg. Felvilágosítja, elmondja, megbeszéli a gyermekével, stb. Nagyon sok esetben valójában jobb, ha nem a szlő teszi meg mindezt. A pszihológusok az iskolákban igenis sok jót tehetnének a jövő nemzedékéért.
Pedofiltörvény: durva módosításokat tett bele a Fidesz
Na most akkor engem világosítson már fel valaki. Mi van azokkal akik, a törvény szerint, 16 éves korukban befejezik az iskolát és kikerülnek a ˝nagybetűs életbe˝?
Mi van akkor, amikor 23. szakasz szerint
(2) A bíróság indokolt okokból engedélyezheti a 16 évesnél idősebb kiskorú házasságkötését, ha a kiskorú testileg és értelmileg elég érett a házasságból eredő jogok gyakorlásához, illetve kötelességek teljesítéséhez?
Orbán elveszi a védettségi igazolványát attól, aki nem adatja be a második oltását
És mikor kapják a harmadik oltást a kínaival oltottak?
Egyébként pofátlanul HAZUDIK.
Orbán Viktornak egy Rejtő-regény jutott eszébe az akár 6 százalék feletti GDP-növekedésről a gazdaságpolitikai csúcskonferencián – ÉLŐ VIDEÓ
Na kérem szépen az idei minimálbérek alant láthatóak. Jól látható a kiválóan kezelt gazdaság motorja a minimálbéres rabszolga. A 27%-os ÁFA kulcsról már nem is teszek említést.

Bulgária 332 EUR
Magyarország 442 EUR
Románia 458 EUR
Lettország 500 EUR
Horvátország 563 EUR
Csehország 579 EUR
Észtország 584 EUR
Lengyelorsazág 614 EUR
Szlovákia 623 EUR
Litvánia 642 EUR
Görögország 758 EUR
Portugália 776 EUR
Málta 785 EUR
Szlovénia 1024 EUR
Spanyolország 1108 EUR
Van, ahol nem lesz műtét, nappal lehet csak szülni. Komoly kórházi átszervezésre utal egy dokumentum.
@Horizont: Bezárják a kórházat? Nem. Ja, hogy nem lehet szülni, nincs traumatológia, meg ez, meg az. Helyette a megfelelő időben adnak egy zsák krumplit oszt' jó napot.
Van, ahol nem lesz műtét, nappal lehet csak szülni. Komoly kórházi átszervezésre utal egy dokumentum.
@Qqberci: Ez csak az ellenzéki szavazókat érinti. A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk elhivatott híveit ez nem érinti.
Balesetveszély: bizonyos autók már 20 hónapja lejárt engedéllyel közlekednek az utakon a járvány miatt
@Málna: És akkor, ha a delikvens úgy gondolja, hogy a kfb szintén mellőzhető a vészhelyzet idejére.
Varga Judit megsérült tüntetők fotója kíséretében jelentette be: Fejenként 862 euró kártérítést ad a kormány a 2006-os rendőrattakok áldozatainak
@Pegero: Így igaz. Ezek a fegyvereket pont arra fejlesztették ki, hogy kényszerítő eszközként legyen bevetve. Az egy másik kérdés, hogy mindezt a világ gyakorlatilag összes rendőrsége használja.
Kálomista Gábor: "Célzott lövéseket adnak le, kardlappal veretik, beviszik a kutyasétáltatót, és megkínozzák, hogy valljon? Innentől fogva engem Gyurcsány Ferenc ne hazudozzon le"
Apró kérdés. Milyen szakma támogatást kaptak? Ha ez a négybetűs fej azt mondja, hogy ˝ Célzott lövéseket adnak le...˝, holott ezek a fegyverek sok mindenre alkalmasak, de célzott lövések leadására nem.
Ennyit a szakmaiságról és a hitelességről.
Varga Judit megsérült tüntetők fotója kíséretében jelentette be: Fejenként 862 euró kártérítést ad a kormány a 2006-os rendőrattakok áldozatainak
Baromság.
˝...az Emberi Jogok Európai Bíróságának 20424/10. számú, a G. A. és társai kontra Magyarország ügyében érintett, eljárásjogi okból ki nem fizetett kártérítési igényeket...˝
1. Nincs ilyen EJEB határozat, amiből következik, hogy nem is ítéltek meg egy fityinget sem.
2. Ilyen számú ügy valóban létezik, de az L. G. és társairól szól, de abban sincs ítélet, sem határozat, hanem csak egy végzés.
3. Még az EJEB előtt sem sikerült tisztázni, kik azok a B mellékletben szereplő személyek. Mit ad isten, pont 53 fő.
Van 53 ismeretlen, akinek a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk ki akar fizetni koponyánként 862 eurót. Megint felkészülhetünk arra, hogy a papagájkommandó ezt fogja szajkózni reggeltől estig és még éjszaka is a nyitott vízcsapból ez fog folyni.