lusta

382 forintos szinten kezdett az euró hétfő reggel
Ez úgy marhaság, ahogy van. A forint teljesít jobban. Míg Gyurcsány idején 250 forintért csak egy eurót lehetett kapni, addig a felcsúti ki pocakos tolvaj zsebcézár idején már mindez 382 forint. A hülye is láthatja, egyre többet ér.
A "gránitszilárdságú" 10. foltja - Varga Judit beterjesztette....
Érdekes, de semmilyen más európai kormány emiatt nem tervez alkotmánymódosítást. Persze a tákolmány bizony már más tészta.
Széteshet a Jobbik? Stummer János bejelentkezett Jakab helyére – egyre nagyobb a feszültség
Ha egy tisztújító kongresszuson mások is bejelentkeznek a párt vezetésére, miért is lenne a párt széthullásának a jele? A pártnak vannak tagjai, és választhatnak olyan vezetőt, akit akarnak. Ez nem úgy megy, hogy O1G-nek van egy pártja és mindeki másnak kuss van. Mit lehet ezen nem érteni.
Összeomlott Putyin terve: alig haladnak az oroszok, elismerték a veszteségeiket is
@csipetke: Nem leszek népszerű. Az ukránok a hazájukat, Kárpátalját (is) védik.
Az EU magára vállalja Ukrajna háború utáni újjápítésének javát
Ezt valahogy nem értem. Szerbia szétbombázása után valahogy egy vasat sem adott az unió.
Iványi Gábor felekezete ismét az Alkotmánybírósághoz fordult az elhúzódó peres eljárások miatt
Ivényinak szüksége van az viccből a nem létező Alkotmányra hivatkozó AB elutasítására. Majd az EJEB megint neki ad igazat. Itt mindenki hülyére van véve.
Bármit megtehetnek a levélszavazatokkal Erdélyben, a magyar hatóságok nem vizsgálódhatnak
@Csizmás Kond: Valaki a NVB-ben 100%-ban kijelntette valamikor, hogy a ellenőrzötten csak a címzett töltötte ki a levélszavazatot? A Választási Iroda elismerte: a határon túlról levélben szavazók listáján több mint 15 ezer halott is lehet, akik helyett bárki leadhatja a voksát. Mindezt a Kúria elismerte az ítéletében, miszerint nincs lehetőség a levélszavazás tisztaságának ellenőrzésére.
A legszegényebb településeken 80 százalék fölött nyert a Fidesz
@Málna: Igen, jól csinálta, de mi következik ebből? Sajnos csak annyi, ha sokáig hatalmon akarnak maradni, akkor konzerválni kell a szegénységet és a tudatlanságot. Hatalomtechnikailag kiváló, de az ország jövője szempontjából tragikus.
Kiszel Tünde elképesztő szettben, brutális parókában köszönti az áprilist
@Nyírfa: A nem túl hízelgő, nem csak ebben az esetben megjegyzésekre csak egy válaszom van.
Aszpaszia
Kiszel Tünde elképesztő szettben, brutális parókában köszönti az áprilist
@Nyírfa: Tényleg gyönyörű és tudom sokaknak nem tetszik, demég most is egy vonzó nő.
Európa cseppfolyósított gáz mesterterve ezer sebből vérzik
@Peller Anikó: Ez bizony bakkfitty.
Az Unió jelenleg olyan 160 milliárd köbméternyi vezetésken érkező orosz gázt használ fel évente. Persze pofázik itt mindenki és ez bizony nem véletlen, mert azt fekve is lehet (by Moldova).
Befellegzett a Paks II-nek, az oroszok elállnak az erőmű bővítésétől – állítja a 24.hu
A Paks II projektre szánt pénzügyi keret elköltése az ütemterv szerint folytatódik. A Roszatom az orosz-magyar kormányközi hitelmegállapodás alapján teljes terjedelemben teljesíti a szerződéses kötelezettségeit, beleértve a projekt finanszírozásának biztosítását.
A jövőben közösen szerzik be az energiahordozókat az EU-tagállamok
@Nyírfa: Ez eddig így van, de az ördög mindig is a részletekben rejtőzik. Honnan lehet tudni, hogy a gáz csak energiahordozó lesz? A földgáz ezer és egy termék alapanyaga. Aki olcsón szerzi be, lást Nord-Stream I és II, az bizony a maga földgázalapú termékeivel uralja a piacot. A palagázt idecipelve eldől, hogy a yenkik ismét versenybe szállnak a gázból előállított termékek piacán. Európa eddig is nagy gondban volt a kínai, indiai és hasonló feltörekvők áruival. A yenkik is, de sikerül az uniós vezetők szemellenzős volta miatt az európai országok marginalizálása.
A jövőben közösen szerzik be az energiahordozókat az EU-tagállamok
Ezer sebből vérzik ez az uniós közös beszerzés különösen akkor, amikor a drága palagázt akarják a yenkik ránk erőltetni.
Ebbe persze a felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárnak semmi beleszólása nem lesz, mert egy hét múlva már a menekülésén fog dolgozni.
Ukrán csúcsvezető Orbánék oroszbarátságáról: titokban Kárpátalja megszerzéséről álmodoznak?
@Pegero: Nem hittem volna, de egyet kell értenünk. Az egyik külföldi adón, a youtubon is elérhető, magyarázták, miért nincs igaz Putinnak az orosz és az ukrán államról alkotott történrlmi véleményében. Interaktív térképpel bizonyították mindezt. Nem akarom most értékelni, de a lényegről, a mi esetünkben Kárpát-aljáról mélyen hallgatott a szerző. Egyszerűen ukrán és passz.
Nagy István: hiába riogatja a gazdákat Bige László, biztosított a belföldi műtrágyaellátás
˝és ezzel ismételten tovább akarja srófolni a műtrágya árát˝
Hülye gyerek, akkor hozzál be olcsóbbat. Nincs??? Hogy mik vannak!
A benzinkutasok az Alkotmánybírósághoz fordulnak a 480 forintos benzinár miatt
@rokker33: Csak akkor tudnak érdemben nemzetközi bírósághoz fordulni, ha a hazai bírósági lehetőségeket már kimerítették. Mi tudjuk, hogy a hazai sóhivatalhoz fordulás csak időpazarlás, de a szabál, az szabál.
Hernádi Juditnak hatvanezer forint a nyugdíja, addig kell dolgoznia, ameddig tud
@szegfue: Erről és az ehhez hasonló gondokról az ellenzéknek sincs egy szava sem. Rengeteg ember lett KATA-s kényszervállalkozó. Isten igazábókl, ha meg akarnak élni, kénytelenek ezt a formát választani, de amikor eljön a számolási idő, hirtelen ledöbbennek és futnak fűhöz, fához. Igazi zöld vállalkozók. Mindenki széttárja karját és csak annyit mondanak nekik, ez van. A művészek, előadóművészek is ugyanebben a cipőben járnak. Ne jöjön senki nekem, hogy mit dumálnak ezek az emberek, nem tudták mi lesz? Őszintén szólva, míg fiatal az ember, nem nagyon foglalkozik vele. Mire kissé megöregszik, már késő. Egy mókuskerékbe kerül, amiből már nincs kiút. A KATA-s kényszervállakozó is átmenetnek tekinti mindezt, de csak nagyon keveseknek sikerül ebből az ördögi körből kilépni.
Hernádi Juditnak hatvanezer forint a nyugdíja, addig kell dolgoznia, ameddig tud
@magyar1: Sajnos a rendszer ilyen. Hewrnádi, mint nagyon sokan mások, pl. a katások, az előírt összegeket fizették be. Ez a megélhetéshez kevés, éhenhaláshoz sok. Sajnos a pofára esés majd akkor jön, mikor nyugdíjba vonul(na) az ember.
Elképesztően durva módszereket alkalmaz közmunkásokkal szemben a Fidesz a borsodi kampányhajrában
Megy a népbutítás. Az 5. sz. választókerület bla, bla, bla...Az ország nagy részén ez bizony így működik, működött.
Elkeserítő: ennyien támogatják Oroszországban Putyin háborúját
A nagy gond mind ezzel az, hogy nagy igazságuk is van az oroszoknak, nem propaganda, de a még nagyobb gond, hogy közben vétlen emberek sokasága hal meg.
Közröhej tárgyává vált a nő, aki Márki-Zay Péternek akart beolvasni
@Yoda69: Ez csak a kezdet. A rosszabb, hogy a konkrét cáfolat, a teljes igazság abszulút nem érdekes és nem is lehet az ilyen embereket meggyőzni. A tények szerintük nem tények. Ilyen állat pedig nincs, mondá a paraszt bácsi az állatkertben meglátván a zsiráfot.