lusta

Karácsony Gergely marad a főpolgármester – Nem tudott fordítani Vitézy Dávid
@balos: Igen, igen. Az adónkat, mindegy, hogy az országos, vagy helyi, kisajátították, de a nemzethy matyar gyapjas nem látja, hogy az elveszi az adónkat, ugyanakkor egyre több kötelezettséget ró a nyakunkba. Gyorsan példát is mondok. Az önkoriknak valamikor járó szja teljes egészében az ő zsebükbe megy. Nézhetjük az eü hozzájárulást, ami egyre több, de az orvoshoz jutás egyer nehezebb. Mindezek ellenére a mostani választás is megmutatta, hogy a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak van még mindig stabil 2 millió szavazója, az ellenzéki választók meg az új nemzethy matyar Messiás mellett teszik le a voksukat.
Bayer Zsolt kiakadt, tüntetni hívja az embereket: “Ez nem ítélet, hanem az Európai Bizottság politikai furkósbotja”
@Horizont: @Pusztai: Ettől világosabban és tömörebben még senki sem foglalta össze, mint Lattmann Tamás. Az a baj, hogy a nemzethy matyar gyapjas még ezt sem érti.
www.atv.hu/videok/20240614/brutalisan-megbuntette-magyarorszagot-az-europai-unio-birosaga
Karácsony Gergely marad a főpolgármester – Nem tudott fordítani Vitézy Dávid
@Pusztai: Nagyon szkeptikus vagyok. Az egy másik történet, hogy az országos politkában is ilyenek a választók. Semmi jóra nem lehet számítani.
Újraszámlálás: eddig ez a főpolgármester-jelölt kaphatta a legtöbb új érvényes szavazatot
Rövidesen kiderül, hogy nem csak rosszul voltak k9tegelve, de rosszul is voltak ütemezve. Az ütemezés után kiderül, ha addig a kötegelés miatt még nem nyert Vitézy, hogy mégis Vitézy nyert. Ha mégsem, akkor kérem a mostani napsütés felülírja a vasárnapi esős szavazást és Vitézy nyer.
Orbán Viktor: "Soros György bírósága hozta meg ezt az ítéletet, köztudott, hogy az EU tele van az embereivel""
@sándorbence: Ne legyen már ennyire bonyolult Ezt a nemzethy matyar gyapjas nem érti. Neki bőven elég, migráncs, és már tudja mi a helyzet. Báncsák a matyart.
Bayer Zsolt kiakadt, tüntetni hívja az embereket: “Ez nem ítélet, hanem az Európai Bizottság politikai furkósbotja”
@jesz: Itt nagy gond. A kommunikácós hazugság. Magyarország nem a migráncsok nem beengedése miatt kapta a büntetést, hanem röviden szólva, a menekült kérdés kezelése miatt. Az uniós, nemzetközi elírások semmibevétele miatti figyelmeztetés ellenére a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk semmit sem tett. Erre most léptek, ami havi 12 milliárd forint kifizetését, vagy meg nem kapását jelenti.
Orbán Viktor: "Soros György bírósága hozta meg ezt az ítéletet, köztudott, hogy az EU tele van az embereivel""
Napi 400 millió ingyenforinttól, ez havi 12 milliárd, esik el az ország csak azért, mert nem hajlandó a menekültügyi jogszabályt az uniós jogszabályhoz igazítani.
Bayer Zsolt kiakadt, tüntetni hívja az embereket: “Ez nem ítélet, hanem az Európai Bizottság politikai furkósbotja”
Természetesen megteheti az ország, hogy nem fizeti ki a büntetést. Ez az Uniónak nem okoz semmilyen csődhelyzetet. Ugyanaz lesz, mint a lengyeleknél volt. Egyszerűen levonták a nekünk járó összegből. Ennyivel kevesebbet kapunk. Lefordítom a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk híveinek, a nemzethy matyar gyapjasoknak. Naponta kb. 400 millió forinttal kevesebb jön az országba. Pedig csak annyi volt a lényeg, hogy menekültügyben a nemzethy matyar jogrendet az uniós jogrendhez kell igazítani.
Orbán Viktor: "Brüsszelnek nincsen joga megmondani, hogy mi kikkel éljünk együtt"
A pedofilsimogató felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár arról mélyen hallgatott, hogy a jogszabály módosítás elszabotálása miatt kapta Magyarország a bírságot.
Szóval, ha idehaza kapok egy határozatot, akkor azt nem kell figyelembe vennem, nehogy már nekem magyarázzák a tutit.
Orbán Viktor: "Soros György bírósága hozta meg ezt az ítéletet, köztudott, hogy az EU tele van az embereivel""
A pedofilsimogató Szíjj Ártó Panama Pubi épp most büszkélkedett a Fülöp-szigeteken, milyen nagyszerű ország ez a Magyarország. Persze csak akkor, ha jön 10 ezer migráncs onnét.
Orbán Viktor: „a döntés felháborító és elfogadhatatlan” – A miniszterelnök tombol az Európai Unió Bíróságának büntetése miatt
@szegfue: @kereső: @rücsü41: Ez bizony hülye. Ez várható volt. A miértre csak a lengyel-cseh turówi vitája adja a választ. A lengyeleket szintén megbüntették és azért, mert nem hajtották végre a korábbi határozatot.
Tönkreteszi a hazaiakat az olcsó külföldi tojás – Kiakadtak a magyar termelők
Ha kicsit szétnézünk, azt vesszük észre, hogy itt minden drága és gyakorlatilag semmit nem ér meg idehaza előállítani.Engem, mint fogyasztót abszolút nem érdekel a termelők síránkozása. Ugyanis a mázat megkapargatva láthatóvá válik a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk gazdasági megszorítása, ami gyakorlatilag ezeket az anomáliákat eredményezi. Mindezek ellenére egységesen rájuk szavaznak. Akkor miről beszélünk?
Hipergyorsan reagált Vitézy Dávid, ezt gondolja most
Szépen elmondja, hogy őt biza ez nem érinti, de nem elhatárolódik, hanem még meg is erősíti csendesen a pedofilsimogatók támogatását.
Szentkirályi Alexandra: "elállok a főpolgármester-jelöltségtől"
A végére minden a helyére kerül. A pedofilsimogató felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár unokaöccse mától hivatalosan is a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk jelöltje.
A kormány megvette a repteret – Nagy Márton szerint a Gyurcsány-kormány anno "elkótyavetyélte ezt a nemzeti kincset"
@csapnivalo: Ezbígy nem igaz. Nem magáncégek, hanem Lölő birtokába fog kerülni. Egyébként hazudnak, mint a vízfolyás. A reptér eddig is magyar tulajdonban volt. Ferihegy üzemeltetési jogát vettük meg, mert ez a pénz a miénk.
Orbán Viktor reptérrel kampányol – Így örül a miniszterelnök a sikeres visszavásárlásnak
Szemenszedett hazugság. A reptér magyar tulajdonban volt eddig is. Az üzemeltetési jogért fizettek egy rahedli pénzünket és csak idő kérdése, nem fog sokáig tartani, mikor lesz Lölőé.@Dr. Proktor:
Rangos atlétikai világverseny rendezését nyerte el Budapest
@balos: Ha már pénzszórás. Az idő nagy úr. Előbb-utóbb minden kiderül. Itt a hatalmas siker az atlétikai VB számairól.
24.hu/fn/gazdasag/2024/06/05/atletikai-vilagbajnoksag-budapest-jegyek-bevetel-kiadasok/
Trükköznek egy hatalmasat, zsonglőrködnek a számokkal, majd sikerként könyvelik el azt, amit mi kőkeményen fizetünk.
Vitézy Dávid tízezer forintos kupont ígér a budapestieknek
Igen csóró az, aki még ígérni sem tud. Különösen, hogy nem a sajátjából, hanem a miénkből jótékonykodik.
Erre senki sem számított – Szenkirályi Alexandra rendre intette Dobrev Klárát: "nem, nem önt kérdeztem"
A pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjai csak akkor vitáznak bátran, ha vannak vagy tízen és minderre, a vitára, van 10 perc. Egy az egyben, vagy párfős csapatban ők már a pelust cserélik, emiatt nincs idejük megszólalni.
Kész, vége! Szakított Sebestyén Balázs felesége
Csak a pedofilsimogató Récsőlt kellett volna bevenni még a buliba és akkor lett volna száguldás.
Szijjártó Péter nem fogta vissza magát Bakuban: "felháborító, elfogadhatatlan, hazánk visszautasítja"
Nem engedünk senkinek sem beleszólni a magyar szuverentitás alapkövébe. Nekünk senki sem mondhatja meg honnan, kitől, mikor vehetjük az oroszoktól legdrágábban az energiahordozókat.
Menczer Tamás teljesen kikelt magából: "Vissza kell állítani a sorkatonaságot és ki kell terjeszteni a nőkre is" – a németek szerint
Ennek a pedofilsimogató bagázsnak nincs egy rendes orvosa, aki a mgefelelő gyógyszert felírná nekik és be is vetetné.
Drága jacht került hirtelen a kalocsai polgármester 79 éves édesanyjának a nevére
Nyugdíjas és van bőven szabad ideje. Végre teljesült a nagy álma, erre jönnek az akadékoskodók.