lusta

Nem javasolták az orosz vakcina engedélyeztetését az OGYÉI által felkért szakértők
@Yoda69: Lehet, hogy a Navalnij által mutatott rezidencia valóban nem is Putyiné, hanem a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézáré. Ezért mondta olyan bátran Putyin, hogy a kastély bizony nem az övé.
Jogosan brüsszelezik-e vakcinaügyben a kormány?
@Gazella: Hogy is írta Moldova? Pofázni könnyű, mert azt fekve is lehet.
Jogosan brüsszelezik-e vakcinaügyben a kormány?
Nem mellesleg a tömeges oltóanyaggal nem tudnának mit kezdeni, ugyanis oltási terv ahogy nem volt, úgy továbbra sincs.
Jogosan brüsszelezik-e vakcinaügyben a kormány?
@Gazella: A cikkben is világosan le vagyon írva, az EB a tagállamok képviselőinek, vezetőinek megállapodása alapján cselekszik. Ebből következik, hogy minden egyes brüsszelezésnél szembe köpi magát a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk.
Jogosan brüsszelezik-e vakcinaügyben a kormány?
Lényegtelen mi van. A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk ezerrel fog brüsszelezni.
Hollik: a brüsszeli vakcinabeszerzés megbukott
@cikicakk55: Maga a Szputnyik V oltóanyag egy vektoros oltóanyag és nagyonjó. Az AstraZeneca is ugyanilyen oltóanyaggal rukkolt elő. Ők az oroszokkal szorosan együttműköd(t)nek, ugyanis az oroszok előbbre voltak. Na máár most Putyin felhívta Merkelt a tipikus nem-e lehetne-e jelszóval gyártani az orosz oltóanyagot a németeknél. Ez azért is fontos, mert az orosz Novosztyi újság szerint csak fél millió oroszt oltottak eddig be ezzel az oltóanyaggal. Nincs elegendő gyártási kapacitás. Merkel csak annyit mondott, hogy semmi akadálya nincs, de csak akkor, ha már az EMA is áldását adta. Az oroszok be is nyújották az engedélyezési kérelmüket az EMA-hoz.
Itt álljunk meg egy szóra.
Ha már a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos zsebcézár ki sem látszik Putyin farpofájából és a magyar hatóság már zöld utat adott a hazai felhasználásra, miért nem gyártjuk iidehaza, hiszen lenne hol, lenne kivel és lenne hogyan.
Nem melleseleg teljesen feleslegesen vett a zseléhajú Szíjj Ártó Panama Pubi egy millió oltóanyagot, mert az orosz szállítási ütemtervből is látható, hogy az uniós beszerzés folyamatos és az így leszállított oltóanyagot sem tudják megfelelő oltási terv nélkül beadni, felhasználni. Amit még nem tudunk, mennyibe fáj ez nekünk. Az biztos, hogy az alkotmányos költség minimum 50%.
Hollik: a brüsszeli vakcinabeszerzés megbukott
Hát ezt ahülyét honnan szalajtották?
Kezdjük az elején.@cikicakk55: A Pfizer Inc. (NYSE: PFE)és a BioNTech SE (Nasdaq: BNTX) kidolgozott egy szállítást és kötelezettség növelő tervet. Emiatt gyártás technológiai modifikációt kellett a belga Puursban végrehajtani. Ennek következményeként január 25 és február 15 közötti időszakban az első negyedévi kötelezettségüknek megfelelő teljesítésre kerül sor. Utána növelik a kiszállítást. Ez áll a hivatalos közleményben, miután voltak olyan országok, akik erre rákérdeztek. Hülye gyerek, ha gondok vannak, előbb tájékozódj, utána lehet a [email protected] dobálózni, de a Pfizer Inc. és a BioNTech SE válaszából látható, hogy ennek a sötét véglénynek a fejére hullott vissza.
Vitézy Dávid: Sajnálom, nagy lehetőséget szalaszt el a Főváros
Dávidka, mikor a villamosmenetrend kiváló ismerőjeként vezérigazgató lettél, utána milyen társadalmiviták voltak?
Itt az újabb bejelentés az orosz vakcináról: Magyarország 30 napon belül 300 ezer ember beoltásához elegendő oltóanyagot kap
1. A Szputnyik V egy nagyon jó oltóanyag. Az AstraZeneca is ugyanezt a vektorosat gyártja. Nem mellesleg az oxfordiak napi kapcsolatban állnak az oroszokkal.
2. Az unió kormányzati szintű megállapodás keretében, lakosságarányosan látja el az oltóanyaggal minden országot.
3. Az uniós megállapodásnak köszönhetően, Igaz drágán, de még így is negyon jutányos áron jutottunk hozzáá.
4. Amit az oroszokkal megkötött egy millió oltóanyagról nem tudni, a) mennyibe került, b) mennyi az alkotmányos költség, c) ki kaszál ezen az üzleten?
5. Az esetleges mellékhatásokért a magyar állam a felelős! Tudom, a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk semmiért nem felel, de ezt már jó előre mondani kell az embereknek. Vegyünk gyorsan egy példát. A lengyeleknél a Pfizer-BioNTech oltóanyaggal beoltott 684 277 fő esetében 361 főnél jelentkeztek nem kívánatos mellékhatások. Ezekért majd Szíjj Ártó Panam Pubi fog felelni? Majd a a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk elzavarása után.
Lengyelországban megszavazták a 14. havi nyugdíjat!
@Horizont: Nem bírja el. Egyszerűen eistandolták a vállakozók által a Munka Alapba befizetett pénzt.
Lengyelországban megszavazták a 14. havi nyugdíjat!
@Nyírfa: Gyakorlatilag jövedelemnek tekintik és ugyanúgy adózik, mint minden más jövedelem.
M1: az OGYÉI szakemberei meggyőzőnek találták az orosz vakcinát
A Szputnik V kidolgozói közre adták az oltóanyag 21. nap utáni hatékonyságát, ami 91,4%.
Ulrike Demmer, a német kormány helyettes szóvivője megerősítette, hogy a németek készen állnak az oltóanyag gyártására, amennyiben az az Unióban bejegyzésre kerül. Tegyük hozzáá, hogy az orosz gyártó közvetlen, szoros együttműködét kezdett az AstraZeneca céggel.
Személy szerint nekem nincs semmilyen kifogásom semmilyen oltóanyaggal szemben, amennyiben az uniós engedélyt megkapta. Sajnos az orszáágot és annak működését a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj áártunk és qurmányunk annyira lezüllesztette, hogy a magyar hatóságokban egyzerűen nem bízom.Nem mellesleg egy klubban vagyunk, amely rendelkezik egy hatósággal, amit egyébként mi is pénzelünk, de holmi tízparancsolatos igék nélkül tevékenykednek, amelynek ez a dolga. Végezzék el az engedélyezési eljárást. Az oroszok benyújtották hozzájuk az igényt, de a kínaiak nem.
Kásler: fény derülhet a Hunyadi-család származására
Szerintem végre beigazolódik, hogy hun , netán sumér származású. Minimum.
Kórházi orvos: Inkább kidobják a maradék vakcinát, mert félnek a retorziótól
@sgl: A csehek nem véletlenül kérték az izraeliek segítségét. Az izraeli siker egytik része, hogy egy applikációnak köszönhetően a közelben tartózkodó delikvenset be tudják hívni oltásra, így a megmartadt oltóanyag nem kerül kukába.Az ilyen esetekben nnincs jelentősége, hogy a delikvens mikor kerülne sorra.
Nettó 20 milliárdért az Orbánhoz legközelebb álló oligarchák újíthatják fel a Citadellát
@Yoda69: Ez ugyanúgy fog működni, mint most is volt. A járt utat a járatlanért el ne hagyd. Az uniós pénzekre (az összesre) még az idén ˝pályázatot˝ írnak ki és a haverok és a strómanok megnyervén ezt a kiírást, az uniós pénz megfelelő helyre kerül.
Meghökkentek az étterem- és szállodavezetők: Arról kaptak levelet, hogy pünkösd előtt ne számítsanak nyitásra
A cseheknél is bezárták. Ellenben, miután állami utasításra történt, az állam fizeti az ott dolgozók bérét.
Nettó 20 milliárdért az Orbánhoz legközelebb álló oligarchák újíthatják fel a Citadellát
@namihami: Ők nyertek. A legjobb ajánlattal. Jobb ajánlatuk volt a vejkóétól. Kész röhej.
A Fidesz válasza Karácsonynak: "ne költse felesleges kiadásokra a budapestiek pénzét"
Na most látszik isten igazából mennyire fél a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk hogy az emberek máshonnan is tájékozódhatnak.
A közösségi médiumokat szankcionálná az igazságügyi miniszter
Egyből eszembe jutott, hogy biztos most az új nagy baráttal, a lengyel Kaczorral konzultáltak. Náluk ugyanis a kevesebb, mint nulla, szintén (i)gazságügyi miniszter egy ilyen tervezetet nyújt be. Ellentétben a miénkkel, a sajtóban már megjelent a szakértői elemzés, miszerint maga a törvénytervezet kiválóan alkalmas a szemétkosár megtöltésére.