lusta

Győr fideszes polgármestere egy emelőkosárban, munkavédelmi sisakban emelkedett a magasba az ‘56-os műsor után – fotó
Csak úgy teljesen mellékesen. A sisak mellet volt munkavégzési engedélye, oktatása, vizsgája, magassági orvosija és egyebek?
Nem árulják el, mennyibe kerül az MTV zenei díjkiosztója
Van itt pénz dögivel. A hatalmas alkotmányos költségeket majd az adófizetők és a nyuggerek állják.
Gyászos vasárnap: robbanásszerűen emelkedik a fertőzöttek száma, 35-en meghaltak
Sajnos Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk csak ködösít. Semmilyen kézzelfogható adatot, amit lehetne a szakembereknek éertelmezni, amit a laikus is esetleg megért, nem tesznek közzé. Milyenek a fertőzöttségi adatok éldául kerületenként a fővárosban, a településeken, milyen teszteket használnak? Azt sem tudjuk, hány embert teszteltek. A cseheknél napi 40 ezret. Más országokban azt is megadják, hogy az elhunyt csak a vírus miatt, vagy volt más betegsége is. Darabra. Olyan nehéz ezt itthon megcsinálni, ami máshol működik?
Elismerte hibáját a lebukott kormányzati főpropagandista: hülyét csinált magából és a kormányból
Csak a fénykép miatt mentem a piroson, csak a fénykép miatt ...
Hülyének néznek itt már mindenkit.
A cseh egészségügyi minisztert lemondásra szólitotta fel Andrej Babiš miniszterelnök,mert a Blesk nyilvánosságra hozta, amint Roman Prymula éjszaka maszk nélkül elhagy egy éttermet.
1. Mindnkinek kötelessége nyilvános helyen maszkot hordani.
2. Elvileg az éttermek, szórakozóheléyek zárva vannak.
Prymula nem adta be a felmondását. Azzal magyarázta, hogy egy magánlakásban volt találkozója Babiš pártjának, az ANO (IGEN) frakcióvezetőjével és a párt vezetőhelyettesével, Roman Faltynekkel. Babišt mindez nem győzte meg mondván, nem lehet az, hogy vannak egyenlők és még egyenlőbbek. A KE Miloš Zeman hétfőig kért időt a válaszra. Itt kell megemlíteni, hogy maga Faltynek egy kiváló szakember, volt kórházigazgató.
www.blesk.cz/clanek/zpravy-koronavirus/659071/prave-on-vyhlasuje-nejprisnejsi-opatreni-pod-rouskou-tmy-si-prymula-bez-rousky-vyrazil-do-restaurace.html
Persze ez itt Magyarország.
Drámai ugrás a fertőzöttek számában: 3149 új beteg és 35 halott
Az a nagy gondom, hogy nem tudni hány tesztet végeztek. A cseheknél átlag napi 40 ezret végeznek.
Tállai András: Az Orbán-kormány 2010-hez képest több mint huszonhatszorosára emelte a szülőknél hagyott összeget
Mondjuk csak azt nem mondta, mely családoknál hagyták hagyták ezt a pénzt. Persze Tállaival szemben, a józanul, na ez neki nem megy, gondolkodók meg is tudják nevezni ezeket a családokat.
Elkapta a koronavírust a lengyel elnök, Orbán Viktor jó barátja
Az egésszel csak az a baj, hogy közben végig fertőzhette a fél országot.
A magyar kivándorlók zöme köszöni, de inkább maradna, ahol van
Az egy apróság, hogy elmennek az emberek. Az megint csak egy apróság, hogy ott is maradnak. Az a legrosszabb, hogy ebben a pandémiás időkben egyre inkább meggyőződik a külföldön élő és dolgozó, vagy mostanság nem dolgozó, hogy odakint jobban megbecsülik őt, jobban törődnek vele, mert ekőbb-utóbb szükség lesz ráá. Aki meg dolgozik, csak röhög a hazai rabszolgákon.
A magyar kivándorlók zöme köszöni, de inkább maradna, ahol van
Magyarország jobban teljesít. Igen, aki egyszer elment, kétszer is meggondolja visszatérést.
Orbán általános maszkviselést akar
@Nessy: A járvány égisze alatt focimeccsek, Spa, telehotelek, ilyen-olyan tömegrendezvények.
Orbán általános maszkviselést akar
Semmi gond. Hány millió maszkot vettek a fürkészek? Szét lehet osztani az adófizetőknek, akiknek pénzéből lettek vásárolva.
A magyar kormány ismét díszes társaságba került: itt az abortuszellenes koalíció
@Csizmás Kond: Akkor bizony Ön, dráága sztrovacsek nincs tisztában a jelenlegi lengyel törvényekkel és AB döntéssel. Csak ketten, Piotr Pszczółkowski és Leon Kieres volt más véleményen. Pszczółkowski megemlítette, ...˝senki sem védi úgy a magzat életét, mint az anyja. Ehhez a védelemhez sem az államnak sem az AB-nak nem lehet beleszólása˝.
Újabb járványcsúcs: több mint kétezer új fertőzött, 47 halott, 200 magyar koronavírusos van lélegeztetőgépen
Hazánk az egyik legfertőzötteb ország, jelenleg. A szlovákoknál teljes tesztelés, kijárási tilalom, a cseheknél gyakorlatilag mindent bezártak, segítséget kértek és kapnak, a lengyeleknél rövidesen, egy órán belül bejelentik a teljes vörös zónát és mindazt, ami ezzel jár. Nálunk hosszú hétvége, mindenki odamegy, ahova akar és úgy, ahogy akar.
Ennyit a védekezésről.
A magyar kormány ismét díszes társaságba került: itt az abortuszellenes koalíció
@Giovanni Alba: Országos barátom első leánya Down kóros. Tudom milyen nehéz nekik. Akkor még nem volt méhen belüli széleskürű vizsgálat. A második gyermekük egészséges. Akit nem érint, nagyon könnyen beszél.
A magyar kormány ismét díszes társaságba került: itt az abortuszellenes koalíció
@Csizmás Kond: Megsúgom Önnek, drága sztrovacsek, nagy tévedésben él. Egy gyakorlati példa. A magzat a méhbeli rendelenes fejlődésének egyik következménye, hogy súlyos beteg és még magzati áállapotban el fog hunyni. Még ekkor sem lehet elvégezni az abortuszt! Majd, ha elhunyt, csak akkor. Addig a nő meg szenvedjen. Meg mindenki más. Persze ez Önt nem érdekli, mert jelenleg nem érintett.
A beteg magzatok művi vetélése alkotmányellenes Lengyelországban
A demonstráció még tart most is. Nem úgy néz ki, mint ami hamar be akarna fejeződni.
Négy góllal kikapott a Fradi Barcelonában, de nem égett meg
Nem értem. ez nagy égés volt. Nulla teljesítmény. Persze lehet magyarázni, de itt szeretném megemlítenia Realt. A Sahtar Donyeck gurított 3 gólt a Realnak és a madridiak a három null után csak kettőt tudtak rúgni, így kikaptak. Jelenleg az ukrán focit sem jegyzik a világ élvonalában. Kkicsit nézzünk már körül.
A beteg magzatok művi vetélése alkotmányellenes Lengyelországban
@Nessy: A lengyel alkotmánybíróságot is sikerült sóhivatalláá lezüllesztenie Kaczornak. Gyakorlatilag senki sem várt más eredményt, miután a jelszó szülni, szülni, szülni.
Csehországban tovább gyorsult a járvány terjedése
@rokker33: Ez így nem igaz. A mi gazdaságunk száguld. Minket irigyel egész Nyugat-Európa. Hamarosan hatalmas nyugat-európai tömeg fog munkát keresni nálunk. Mit nekünk egy kis lockdown. Látható például az óriási nyögdíjemelés. Hamarosan sorban fognak állni a nyögdíjasok, hogy kezet csókolhassanak a jótevőjüknek. Az űrkutatásban rövidesen lekörözzük, ebben az ínséges pandémiás időkben, az amcsikat, az oroszokat, sőt a kis kínaiak is jöhetnek könyörögve hozzánk tanulni.
Csehországban tovább gyorsult a járvány terjedése
Ha nálunk is 40 ezer tesztet végeznének és nem 7 ezret, akkor hasonló eredményre jutnánk, de ez sajnos nálunk politikai érdek és nem egészségvédelem.