lusta

Átlagos péntek: a közvagyon alapítványokba való kiszervezését tárgyalja a parlament
Végül is miről tárgyalnak? a 133 bátor ember már eldöntötte, ogaz ék sem yudják mit, de ez most nem számít. A lényeg az ország magánzsebbe juttatása.
Orbánék meghátráltak az iskolai nyitás ügyében, a baloldal megint megkapta a magáét
Ez már tényleg hülye. Ha Petry valóban igazságtalanul lett kirúgva egy magáncégtől, akkor perelje be őket. Mi ennek az akadálya?
Hetekkel később az első oltása után elhunyt Bozsok polgármestere
@kakambuki: @division: Az AstraZeneca pont erre jó példa. Ezért nem ártana tudni, milyen oltóanyaggal oltották be. A második, pedig felhívja, sajnos ilyen brutális szomorú hír kapcsán, hogy az oltás után egy hosszabb idő kell a védettség kialakulásához. Nem véletlenül van a második és lesz a harmadik a kínai esetében. E szomorú hír kapcsán is tudatosítani kell mindezt az emberekben.
Saját tulajdonosaikkal bontatják el a Fertő-tavi cölöpházakat, hogy a helyükön Mészáros Lőrinc építkezzen
@Nyírfa: bem apó, de még Bem anyó is akadna, de Bem is csatlakozott Kossuthékhoz. Itt kihez, milyen nagy nemzeti megmozduláshoz? Mindenki hümmögött és igazat adott Sándor Máriának, majd a tiltakozásakor kiment 300 ember. Ennyit a nagy magyar tiltakozásról. Most olvasom, hogy az egészségügyiekkel hogy ki lett tolva. És? Látod, itt a nagy gond. Ezért nem lesz itt semmi. Az íreknek annó azért sikerült egy lepusztult elmaradt országból egy siker országot csinálni, mert az uniós felzárkózáshoz a társadalmi egyeztetés során -civilek, pártok szakszervezetek- megegyeztek hol, hogyan, kivel, mivel, stb. A megegyezés lényege pont abban állt, hogy a választások során hol ez győz, hol az, de ezeket a fő megállapodásokat tűzön-vizen át megvalósítják. A szakszervezetek nem fognak ezekben az ügyekben sztrájkolni, a civilek kőkeményen a megvalósítás ügyében a körmére néznek a hatalomnak, meg ez, meg az.
Ünnepélyes keretek között adott át egy víztisztítót Szijjártó a kirgiz hadseregnek
Ez hülye.
1. A technológi már ezer éve ismert a világon.
2. A kiváló szaktudású magyar szakembereknek köszönhetően működik a vízkezelő és ebbe a körbe még véletlenül sem tartozik a tök hülye Szíjj Ártó Panama Pubi..
Nagyon aljas szorit osztott meg Hadházy Ákos egy roma család és egy polgármester konfliktusáról
@Nessy: Nem kell megsértődni. Tudom, félreütés. Nálam is van ilyen és gyakran. A fentebb leírtak sajnos nagyon sok emberre igaz. Ezért is nehéz a járványvédekezés.
Quod licet Iovi, non licet bovi!
Éltek a járvány alatt a hitelmoratóriummal, aztán rádöbbentek, hogy akár milliókkal is emelkedett a tartozásuk
Itt a lényeg. A tőkerész nem változik, na de a kamatok!
˝Fülöp Norbert, a Bankmonitor pénzügyi elemzője szerint Dorka azért fizet rá ennyire, mert a moratórium előtt nem sokkal vette fel a hitelt, és ilyenkor a törlesztés nagyobb részét még a kamat teszi ki.˝
Alig csökkent az elhunytak száma a tegnapi gyászos rekord után
Pedig most nem volt adattorlódás. Nem baj, majd nyunyóka ezt is fapofával elmagyarázza a 300 forintos budiforradalmároknak.
Kaptak egy halvány reménysugarat az ózdiak
Mindenki meneküljön amerre lát.
A cégek ugyanis felszakítják az állami támogatást, de a dolgozóknak csak minimálbért adnak. Vagy még annyit sem.
Újra kettőezer alatt az új fertőzöttek száma, viszont több mint háromszázan meghaltak itthon
@Namely: A következőt nem árt tudni. Ha megfelelő lenne a védekezés, akkor ezek az emberek (egy részük) nem halnának meg. Sajnos a médiából és a közzétett statisztikáából úgyjön le, ezeknek már úgyis mindegy volt. Hát nem. Olvasom a világhálón megjelenteket és sajnos oda kell jutnom, hogy Magyarország egy másik bolygó. Mai nyilatkozat a Gdański Orvostudományi Egyetem Klinikai Központjának igazgatójától: ...október közepe és január közepe közötti időben a 4000 dolgozóból, orvosok, szakápolók, segédek, mentősök, adiminisztráció, 400 fő betegedet meg és több tíz embert kellett kórházi kezelésre beutalni. Köztők engemet és a rektort is. 1 fő elhunyt. Jelenleg 2 hónappal az oltások után kijelenthetjük annak ellenére, hogy egyesek csak egyszer lettek beoltva, hogy csak 6 fő betegedett meg és egyiknek sem volt súlyos lefolyású betegsége...Jelenleg a betgek nagy része 40-50 év közöttiek. Igaz, ott a kínai oltóanyagot nem használják. Ugyanis nem egy ismerősöm, barátom a kínai oltóanyag után súlyosa megfertőződtek és a kórház irodájában fekszenek, mert mááshol nincs hely.
Újra kettőezer alatt az új fertőzöttek száma, viszont több mint háromszázan meghaltak itthon
@Ludas Matyi: Drága sztrovacsek, Ön szerint nem kár értük. Megsúgom, a legjobb barátom is koronavírus betegségben halt meg. Tüdőrákos volt, de a kezelés szerencsére a rák koraifázisában történt és az orvosok is min. 10 évet adtak neki. Ennyit az ilyen megjegyzésekhez. Még élhettek volna.
Legkésőbb ekkor éri el beoltottak száma a 2,5 milliót
Szóval a matek. Ne beszéljünk a nyájimmunitásról. Úgy általában 2-3 héttel a második beadott oltás után éri el a beoltot az immunitást. Kivéve a kínait, mert ott még a harmadik is kevés lehet. Lefordítom a nemzethy matyarról a mi nyelvünkre. A 2,5 millió beoltott csak a darabszámot növeli és nem a védettséget. Ebből következik a negyedik hullám és az elhunytak számának növekedése, de jobb esetben az elhunytak magas arányának stagnálása
Hadházy: nem feledkezhetünk meg a Fidesz eddigi legaljasabb propaganda kampányáról
@Nessy:Nem egészen. A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk szerint a rendeleti qurmányzás világosan meghatározza a miniszterelnöki jogokat és meghatározza az ellenzék felelősségét.
Fidesz: a baloldali pártok ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen
Nézzük reálisan a képet.
1. A szputnyi V igen jó oltóanyag, csak az oroszok nem engedélyeztették az EMA-val. A miértre nem tudom a választ, de lehetséges az az indoklás, hogy nem képesek megfelelő mennyiséget gyártani belőle. A saját orosz állampolgárait sem tudják hatékonyan oltani.
2. A kínasival meg az a nagy baj, hogy csak bemondásra jók az eredmények. Semmelyik hivatalos, tekintélyes szaklapban nem jelent meg neves, akár kínai tudós által publikált eredmény, mert még ők sem akarják a bizonytalannal égetni magukat. Innen-onnan jelennek meg eredmények (Emirátusok Szaúd-Arábia, most Szerbia), hogy két oltás után sem alakul ki megfelelő immunreakció a beoltottaknál. Ezzel persze nem lenne nagy gond a harmadik kísérleti fázisnál, mert a szakemberek ilyenkor tudnak korrigálni, mert ők tudják mit és hogyan kell megváltioztatni a megfelelő hatékonysáág érdekében. Na erről tud valaki valamit? Azt igen, hogy Magyarország legnagyobb szaktekintélyű virulóguisa, Szíjj Ártó Panama Pubi szerint, a kínai oltóanyag kiváló. Pont.
Rab László: ki akar itt Brutus lenni? - avagy a politikai seggnyalást csak maszkban lehessen véghez vinni
Razab nagyon jól irta meg. Csak azt sajnalom, hogy nincs egy elelmes magyar vallalkozó, aki piacvezeto termeket lenne kepes legyartani. A vilag szamos orszagaba piacvezeto export termek lenne. Ez pedig a koronavirusos idokben a a politikai seggnyaláshoz val= megfelel[ maszk. ÓÓÓÓÓriasi garantalt siker!
Fidesz: a baloldali pártok ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen
@fergeteg: Igaz husveti unnepek vannak, de minden szakerto orvos mondta, hogy mersekletesen fogyasszanak az emberek alkoholt.
Gyurcsány: az Orbán-kormány miatt jutottunk oda, hogy naponta több száz honfitársunk esik áldozatul
11 eve kormanyoznak, 2 eve teljhatalommal es ekkor mint a derult egbol a villamcsapas kiderult, az ellenzek kormanyoz.
Meghalt 213 beteg, 3874-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Amikor az egészségügy kétvállra lett fektetve, nem kell csodálkozni. Amikor egy lélegeztetőre került betegnek gyakorlatilag esélye sincs a túlélésre, mert arra a pár ápolóra, nővérre, orvosra nem 2-3 lélegeztetőre került betegre kell felügyelnie, hanem 10-re, vagy még többre. Ezért akinek esetleg esélye lenne, az is meghal, mert nem kapja meg a szakszerű kezelést, ápolást, pedig a dolgozók mindent megtesznek, de nekik is csak két kezük meg lábuk van.
Deutsch szerint az uniós pénzek felfüggesztésének 2,5-3 évig nem lenne semmilyen következménye
Tökéletesen igaza van. A beérkező uniós pénzek reményében a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk előfinanszírozza a nagypályás lopást. A hiányzó pénz csak valóban 2-3 év múlva fog érződni, de akkor gyakorlatilag semmi perc alatt csődbe viszi az országot.
Ez a gyárbezárás lehet az utolsó döfés, szellemvárossá válhat Ózd
Ha már megemlítettem a vasutat. Nem is olyan régen, még az ország legforgalmasabb vonala volt. Aminek következtében eléggé lerongyolódott és a 30-as jellel volt tele a vonal. Miután felszámolták a kohászatot, megszűnt a bányászat, a felújítás helyett a vonal felszámolása mellett tették le a garast. A helyiek kilobboizták, hogy az 1-es vonal győri felújításánál kikukázandó síneket hozzák Ózdra és ott még a 80 km/h sebességre kis tengelyterhelésnél jó lesz. Na annak is már annyi.
A lényeg, a térség, na itt mindegy ki volt kormányon, le lett írva. Annak idején a GE is a helyi alpolgármester ismerősi, baráti kapocsolatainak kköszönhetően került Ózdra Fehérvár helyett. Az utóbbi 10 évben pedig Ózd nullára íródott. Nem véletlenül rajzolták át még a választási körzethatárokat is. Riz elvtársra még a sánta kutya sem szavazott Ózdon, mégis a térség országgyűlési képviselője lett. Ez persze máshol is igaz. A krumpli királynőre sem szavazott senki Tiszaújvárosban, mégis a tiszaújvárosi térség országgyűlési képviselője.
Az ózdiaknak az sem kellemes, hogy az ország leghátrányosabb tésége lettek, de elkeseredettségüket fokozza, hogy ugyan ez igaz a szlovákiai rimaszombati járásra is. Közben látják, hogy a rimaszombatiak állva hagyták az ózdiakat, úgy elhúztak mellettük.