lusta

Ma szavazhatnak a veszélyhelyzet meghosszabbításáról a Parlamentben
Milyen vészhelyzetről van szó? A vadászati dzsembori, a meccsek, meg ez, meg az látogattható minden biztonsági intézkedés - oltási igazolás, maszk használat, távolságtartás, stb. - nélkül.
Kovács Zoltán: a vadászati kiállítás méltóképp fogja bemutatni az országot
Itt csak vadászati kiállítás lesz és nem valami világkiállítás. Mint mindig. Magyarországon világhírű a ...
„Édes Istenem, ne hagyj el” – Ennyit tudott mondani Kövér László Gyurcsány beszéde után
@r2d2: 2021.06.30-n 39.406,00 milliárd forint az államadósság, míg 2010.03.31-n 21.283,98 milliárd forint volt az államadósság.
Nagyon hivatalos a forrás. akk.hu
Tényleg olcsóbb a Lidl külföldön?
Az egybites 300 forintos budiforradalmároknak üzenném, hogy azon a hanyatló liberális nyugaton jóval kevesbb adót szednek be azokon bolti termékeken, amit mindenki szinte minden nap megvesz. Mindezek ellenére valahogy mégis jobb az ottani élet.
Kövér: túl sokan mennek nyugatra dolgozni, ezért is Brüsszel a hibás
@kereső: A francia és a magyar lidiben egy gyakorlatilag ugyanolyan bevásárlat végeztek. Milyen érdekes volt a végeredmény? A G7 összehasonlítása arra jutott, hogy a 33 termékes bevásárlásuk a magyar nettó átlagkereset 4,76 százalékát viszi el, a franciának viszont csak a 2,5 százalékát. A legérdekesebbet persze a végére hagyták. Hát kérem szépen a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk közben szépen kirabolja a polgárait. Az összehasonlításból ugyanis az is kiderült, hogy a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk ugyanezért a bevásárlásért 2,7-szer több adót szedett be, mint a francia. Mégis jobb az élet a franciáknál.
g7.hu/adat/20210919/tenyleg-olcsobb-a-lidl-kulfoldon/?utm_source=Facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=G7o
Hollik István szerint már több mint 400 ezren írták alá a Gyurcsány és Karácsonyt megállítani akaró petíciót
Én nagyon jóhiszemű vagyok. Tányleg 400, sőt rövidesen 500 ezren írták alá. Na bumm. Mit és értek el ezekkel az aláírásokkal?
Kövér: túl sokan mennek nyugatra dolgozni, ezért is Brüsszel a hibás
@human: A NER-társ, ha meghallja a franciakulcsot, a boltban francia kulcsot akar venni.
MOK-főtitkár: a magyarokat nem zavarja eléggé a harmincezer halott
@karma1: @Pálinkás Pál: Mégis minek oltsák be magukat a zemberek? Azt látják, hallják, hogy nem kell ide semmilyen korlátozás, hiszen lehet vadászati kiállításra, kongresszusi dzsemborikra, meccsekre járni maszk, oltás, meg fertőtlenítés meg enélkül, meg anélkül járni. Számára mindez azt jelenti,hogy itt bizony nincs veszély. Igaz 30 ezren meghaltak, de haltak meg már többen is, ezért ne is foglalkozzunk vele, ne is beszéljünk róla. Spongyát rá.
MOK-főtitkár: a magyarokat nem zavarja eléggé a harmincezer halott
@karma1: Na a franciák kőkeményen léptek. Elgondolkodtató. Ha valaki tagadja az aoltás szükségességét, értelmét, akkor pl. ne szálljon vonattra, metróra, buszra, villamosra, trolira, menjen gyalog.
MOK-főtitkár: a magyarokat nem zavarja eléggé a harmincezer halott
@Sámannus: Nem egy, nem kettő porosodik ott. Minden tesztnek van egy felhasználási ideje. Na most az nagyon érdekelne, meddig lehet ezeket a teszteket felhasználni, és ki a felelős a teszttek jövőbeni kidobásáért?
Kósa Lajos stratégiai tanácsadó lett a Debreceni Egyetemen
@RonaGyuri: Közben meg ezerrel csesztetik Karácsonyt. Hol foglalkoztatás, hol nyelvvizsga, hol meg ez, hol meg az.
Becsődölt az állami milliárdokkal kitömött kisvárdai csigaüzem
@ómió: Látom, hogy a gazdasági folyamatok, értékelések Öntől messze, oly' messze vannak, mint Makó Jeruzsálemtől.
Aranybánya nyílik a Börzsönyben, több száz tonna nemesfémet termelhetnek ki
@kissé felnőttem: Nem kell ahhoz bányászat. Az aranybánya 12 év óta zavartalanul működik.
Becsődölt az állami milliárdokkal kitömött kisvárdai csigaüzem
@ómió: Ez bizony így igaz, egy gazdasági társulat, sőt nem egy, bizony be is csődölhet. A gondok ott kezdődnek, hogy ész nélkül lett(ek) közpénzzel kitömve. Aközpénz, közte az Öné is, elveszíti az ilyen vállalkozásoknál a közpénz jellegét. Világosn látszik, vannak vállalkozások, akik mindennemű business plan nélkül, vagy annak kiértékelése nélkül, pénzmosás miatt kapják a lovettát.
Becsődölt az állami milliárdokkal kitömött kisvárdai csigaüzem
Minden ilyen és hasonló nagyobb beruházás halálra van ítélve. Látszik, hogy nem szól másról, minmt a pénzmosásról. Miért. Egy kis apróság. A csiga nem fog a feldolgozóba menni,m minmt a sertés és a marha sem megy. Mindegyiket beszállítják a szerződött cégek. Ezt pedig felvásárlók segítségével tudják megcsinálni.A kertünk művelve van, de a környező kertek sajnos nem. Édesanyám naponta egy vödör csigát szedett össze, amit kivittem a mezőre és ott kiöntöttem. Valamikor a csigaszezonban a felvásárlók minden mennyiséget megvettek. Mostanság egy darab felvásárló sem volt a környéken, na ezért vittem ki a mezőre. Anélkül mit akarnak feldolgozni. A csigák huss és befutnak a kapun?
Középső ujját mutatta a fideszes képviselő, annyira dühbe gurult egy kiállítás miatt – fotó
Erről jut eszembe. Látszik, hogy egy oszlop beveréséhez már nem kell bunkót keresni. Helyben van. csöndben szeretném megjegyezni, hogy a Sixtus-képolna mennyezeti freskóját - Utolsó ítélet -festvén néhány iiiiigen nagy előkelőség megjegyezete, hogy ezek a képek inkább alkalmasak bármely étteremben, de nem a szent kápolnában.
Gulyás: ekkor jöhet a 200 ezer forintos minimálbér
@archive: Ne álljunk meg. Tudom a lehetetlennel próbálkozom, ezzel nem vagyok egyedül, de az egybites 300 forintos budiforradalmároknak mindezt a számok nyelvére is lefordítanám.
2010-ben a nettó minimálbér 272 euró
2022-ben a nettó minimálbér 380 euró
G.G. janárban volt szíves a minimálbérrel kapcsolatban elregölni a pórnépnek, hogy szerinte ezeket a folyamatokat kell folytatni, tehát ez a helyes irány, aminek a végén a magyarok életszínvonala sokkal közelebb kerülhet a sokszor példaként felhozott osztrákokhoz.
Na ez már döfi. Legyünk egy kicsit szerényebbek.
A szlovákok közelebb vannak hozzánk.
2010-ben a nettó minimálbér 307 euró
2022-ben a nettó minimálbér 524 euró
Ezzel kapcsolatban szeretném felhívni a Soros-béren föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk figyelmét arra az apróságra, ha már a szlovák példát hoztam fel, hogy a minimálbérnek el kell érnie a két évvel korábbi országos átlagbér 57 százalékát.
Közben a román minimálbér is megelőzte a magyart.
Ez lenne a siker?
Gulyás: ekkor jöhet a 200 ezer forintos minimálbér
Ja kerem szepen, igy kell atverni az egybites 300 forintos budiforradalmarokat. Kezdjuk az elejen a heyreigazitast. A minimálbér 2010-ben 73 500 forint volt, A bruttó es a nettó is, miutan a minimalber adómentes volt. Valóban igy nagy eredmény lenne, ha 2022. január elsejével elérne a Soros-berenc fold-trafik tolvaj artunk es qurmanyunk a 200 ezer forintot. Igen am, de ez bruttó, aminek a nettó ja mar csak 133 ezer forint. 12 ev alatt, amikor ugyi szaguldott a gazdasag es mindenki minket irigyelt. Menjunk akkor egy kicsit tovabb ls nezzunk szejjel a mi kornyekunkon. A lengyeleknel 2022. január elsejével a bruttó minimálbér 3010 złoty lesz, ami 231 200 forint. Kozben a lengyel kormany a minimálbért adómentesse akarja tenni. Persze a lengyelek messzebb vannak, mint a romanok. Na ott is magasabbak a berek.
Akkor megis mirol beszel ez a szerencsetlen?
Magyar Nemzet: Karácsony nem oktathatott volna a Corvinuson – lezárult a vizsgálat
@Csizmás Kond: Bocsi, de hol mondtam, hogy jó X jelölése, Y jelölése? Én csak azt mondtam, hogy amit most előhoztak Karácsony ellen, az egy kalap szärt sem ér és nagyon visszájáára tud elsülni, ami már meg is történt, mert a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjairól egyre-másra jönnek elő a disznóságok. Hol újak, hol a régieket leporolja mindenki. Az internet nem felejt, amiről úgy látszik a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk és az egybites 300 forintos budiforradalmárok szívesen hallgatnak.
Magyar Nemzet: Karácsony nem oktathatott volna a Corvinuson – lezárult a vizsgálat
@Csizmás Kond: Valóban, álljunk hozzá böcsölettel. Akkor lenne jogos a lejáratás és akkor lehetne Karácsony szemére bármit is felhánytorgatni, ha hamis papírok, igazolások, stb. után vették fel. Ez azt jelentené, hoggy megvezette, becsapta a munkáltatóját. Éppen ezért mindezt, mint kiderült, Lánczi elvtárson kell számonkérni. Nem hallotytam, hogy bárki is poszkálna bárkit is a Corvinuson. Innentől kezdve valóban, számomra, egyszerű a dolog.
Magyar Nemzet: Karácsony nem oktathatott volna a Corvinuson – lezárult a vizsgálat
@csak úgy...: Nem. A kijelölt személyt kell elpusztítaniuk. Ez a céljuk. Az, hogy közben a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjairól mindezzel kapcsolatban sokkal súlyosabb dolgok derülnek ki, őket csöppet sem zavarja.
Orbán elég erős üzenetet küldött ajándékával a pápának – Közben az egyházfő épp arról beszélt a püspököknek, hogy fontos, hogy a magyar társadalom befogadóbb legyen
Tlnyleg nem ártana egy kis történelmet tanulni.
˝...mint tudjuk, akkor Magyarországnak végül sikerült visszavernie a második tatárjárást.˝
Ez bizony olyan jól sikerült, hogy Lodomér esztergomi érsek Honorius pápának írt levelében azzal vádolta IV. Lászlót, hogy "tatárokkal, szaracénokkal, nyögérekkel (a király különféle etnikumú nomádokból álló testőrsége és kísérete) és pogányokkal" él együtt, az ő életmódjukat követi és ő hívta be a tatárokat is. Az érsek odáig ment, hogy keresztes hadjáratot kért László ellen.
Magyar Nemzet: Karácsony nem oktathatott volna a Corvinuson – lezárult a vizsgálat
@Csizmás Kond: Vannak itt azért szebb dolgok is, csak meg kell a mázat kapargatni.
Tömjén Zsóti 1991-ben, a Pázmány Péter Hittudományi Akadémián készített teológiai doktori disszertációjáról kiderült, hogy jelentős mennyiségű szöveget és szó szerinti fordításokat vett át korábbi művekből, idézőjelek alkalmazása nélkül. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem nem indított vizsgálatot.
Ugyancsak kiderült, hogy az 1992-ben, az ELTE Szociológiai Tanszékére beadott szakdolgozata és a doktori disszertációja között jelentős átfedések mutathatók ki. Arra is fény derült, hogy a szociológiai szakdolgozata szó szerint megegyezik Molnár Attila Károlynak, Tömjén Zsdti egykori konzulensének két később publikált cikkével. Az ELTE súlyos szakmai-etikai vétség miatt elmarasztalta Tömjén Zsótit.
Végül az is nyilvánosságot kapott, hogy 1997-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem szabálytalanul minősítette át Erdő Péter akkori dékán egyedi döntésével Tömjén laureatus fokozatát vallástudományi PhD-vé, ugyanis 1. az egyetemen nem volt vallástudományi képzés, 2. Tömjén a doktori szabályzattal ellentétben nem tudott (és azóta sem tud) tudományos publikációkat felmutatni, 3. végezetül a megfelelő nyelvtudással sem rendelkezett (rendelkezik) és miniszterelnök-helyettes még mindig.