lusta

Duzzad a KESMA mellett a leendő KUSSMA!
@Eladott Ország: Abban a korban vagyok, amikor még emlékszem a múltra. Annó a szlovák határ mentén gyakorlatilag még a bolokban is ( Magyarországon) a Rock FM ment. Majd jött a Slágerrádió és a többi és el is felejtődtek a szlovákok. Ellenben ők sem álltak le. Ismét csak őket érdemes hallgatni, ha valaki zenére vágyik és nem a hülye kisérőszövegekre. Nekem a Vlna és az Antenna Rock jött be, de ott az Express, Jemne, Sro1, Europe2, na jó, a Devin a mi Bartókunknak felel meg és még maradt egy pár. Végülis nem célom mindegyik felsorolása. Van választék. Ha valamelyik éppen nem tetszik, átkapcsolok a másikra. Na ez az, ami nálunk nem lehet. Eszi, nem eszi nem kap mást. A szlovák adókat 50km-s mélységben is hallgathatom, míg a magyarokat már a határ közelében sem. Bocsi, Kossuth, Bartók és ennyi volt. Nesze neked választék.
ITM: közel 25 ezer fővel csökkent az álláskeresők száma
És a nem regisztráltaké mennyivel nőtt? 3 hónap utáán a delikvens kikerül a rendszerből. Ez lenne a siker?
Megszólalt Miklós Edit váratlan leváltása után: „Valakinek kell a helyem”
@ittott: Lenne havunk és hegyünk is, ha a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárnak a sí lenne a mániája.
Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny
Semmi gond. Majd kapnak egy véletlen anyagi támogatást valamilyen világrengető nemzethy pánlikával körbevont dologra. A lovetta a lényeg, amit ilyen-olyan úton meg fognak kapni.
Népszava: Hat megyében nincs közfinanszírozott fogorvosi ügyelet
Amíg facebook kontrolt akar Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk,. adddig ilyen szexhirdetések gátlástalanul jelnehetnek meg pl. a propin.
Közmunkások dolgoznak majd a 178 millió forintból létesített hajdúnánási húsfeldolgozóban
@Nessy: Sajnos ez a gondolkodásmód eluralkodott az utóbbi 10 évben. A közmunka is munka. Még a keleti uniós országokban is, hazánk kivételével, a közmunkások minimálbért kapnak. A munka, az munka. Erre hazánk Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártja és qurmánya a rabszolgamunkára adja a pénzt és rabszolgaberuházásokra költ.
Közmunkások dolgoznak majd a 178 millió forintból létesített hajdúnánási húsfeldolgozóban
@Nyírfa: Gyurcsány sokmindent elcseszett. Sajnos az ő ötlethelmazainak egyike sem került megvalósításra. A végigvitelezéséhez mindig valami hiányzott. Ahelyett, hogy egy pár dologra koncentrált volna, elaprózta és befejezetlenül hagyta a megvalósulást.
Közmunkások dolgoznak majd a 178 millió forintból létesített hajdúnánási húsfeldolgozóban
@Nyírfa: Lefordítom az egybites 300 forintos budiforradalmároknak, hogy megértsék. Az állam azért ad egy rahedli pénzt, a mi esetünkben 178 millát, hogy közmunkásként a megdögléshez sem elegendő pénzért rabszolgaként dolgozzanak ott a zemberek. Hajdúnánáson megérdezhetnék a kényszerközfoglalkoztatott rabszolgák, hogy is van ez? Az Audinak adott pár milliárd után az ottani melósok miért nem közmunkásbérért dolgoznak. Másképpen fogalmazva: Ha az állam egy kisebb-nagyobb összeget, akkor hogy is van ez a diszkrimináció?
Baleset történt Rogán Cecília esküvőjén, egy volt teniszező súlyos sérüléseket szenvedett
Például. 30 éves. sportpszichológus, igazgató, eg kitudja. Olyan okos, hogy inkább megpróbál felmászni az emeletre. Csak gratulálni tudok a matyar elythez.
Nem voltak hajlandóak maszkot hordani a repülőn a magyarok, 2000 eurós bírságot kaptak, és eljárás indul ellenük Németországban
@Nyírfa: Bámészkodtam, majd bementem a Deichmanba. Nem volt rajtam maszk, elfelejtettem felvenni, ámbár ez ritkán fordul elő velem. Az eladó szólt, azonnalk felvettem és elnézést kértem. A hölgy meglepődöttés elmondta, hogy néha szinte meg is akarják őket ezlrt verni, mindennek lehordják, mit képzelnek ők itt. Ők itt azért vannak, hogy kiszolgálják őket és körülugrálják a vevőt, nem pedig még utasítgassák a ˝kedves˝ vásárlót. Rövid eszmecsere után, szinte elsírta magát mondván, hogy a hétvégén a legrosszabb a helyzet és munkatársai nem is akarnak hétvégén bejönni dolgozni. Ha már hétvége. A hétvégén (a múlt héten) Berlinben voltam. MIndenkin volt maszk. Persze ki is volt írva, hogy a tömegközlekedési eszközökön a maszk hiánya 50 eurót kóstál.
Orbán Viktorék után a lengyelek is sutba dobnák a nők elleni erőszak megelőzéséről szóló egyezményt
A lengyeleknél most előjön a kőkemény ideológiaia nevelés. A zemberek náluk is la vannak [email protected] Most egy pár évig semmilyen választás nem lesz. Lehet most jönni a hülyeségekkel.
Kormány: Megvédtük a rezsicsökkentést az EU-tól
Hát valahogy így sikerült megvédeni:
A Bíróság C-771/18. számú ügyben hozott ítéletéről szóló közleményben azt írja: az Európai Bizottság kontra Magyarország ügyben jogilag megállt az Európai Bizottság azon felvetése, hogy a Magyarországon hatályos villamosenergia-törvény (vet) és földgáztörvény (fgt) "nem teszi lehetővé a nemzeti szabályozó hatóság számára, hogy a rendszerhasználati díjak megállapításakor figyelembe vegye a rendszerüzemeltetők összes ténylegesen felmerülő költségét, így az energiahálózatokra kivetett különadót és a banki tranzakciós díjakhoz kapcsolódó költségeket".
Már lehet jelentkezni iskolaőrnek – ennyi lesz a fizetés
Javaslom a pedagógusoknak a jelentkezést. Több a fizu, kevesebb a meló és egyéb juttatások is magasabbak. Ugyanakkor senki sem akar ezer forintos megbecsülést adni.
A főadatőr nekiment az ellenzék konzultációs kérdőív-gyűjtésének
@Eriksson: Már bocsánat, mi az, hogy illetéktelenül gyűjtik? Valakit kényszerítenek rá? Verik, hogy adja át az ívet? Ha kidomja a delikvens a kukába, nagyon sokan megteszik, akkor a kukások az illetéktelenek? Ha nem tartalmaz az inzultációs ív személyes adatokat, akkor kinek mi köze, hogy mire használja a delikvens?
A főadatőr nekiment az ellenzék konzultációs kérdőív-gyűjtésének
@Eriksson: Az a gondom, hogy Péterfalvi nekiment egy olyan indokkal, amiről semmi konkrétumot nem mondott.Így gyakorlatilag lejáratta magát.
A főadatőr nekiment az ellenzék konzultációs kérdőív-gyűjtésének
@Eriksson: Biztos begyuújtósnakk.
Félretéve a viccelődést, ha nincsennek rajta személyes adatok, akkor milyen adatokkallehet itt visszaélni? Vagy valamilyen kód, amiről a mezei állampolgár semmit sem tud, tartalmaz ilyet? Akkor az meg minek a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak?
A főadatőr nekiment az ellenzék konzultációs kérdőív-gyűjtésének
@Eriksson: Nem, nem ilyen egyszerű.
Első kérdésem. Hol van a személyes adatoknak a kitöltési helye?
Eldőlni látszik a lengyel elnökválasztás, folytatódhat a jogállam felszámolása
@RonaGyuri: Nem akarok nagyképű lenni, de nem véletlenül a választásról sokkal többet tudok, mint mások.
Másképp kell nézni a szoros eredményt. 5 év elnökösködés után gyakorlatilag a teljes államapparátus és a teljes közmédia a nap 24 órájából 25 órán kersztül nyomatta a propagandát, osztotta ilyen-olyan indokkal a közpénzt és csak ilyen eredményt ért el. A nyugdíjasok 13. havi nyugdíjától kezdve a családtámogatáson keresztül egyebet sem nyomattak a propaganda programokban.
Feltételekhez köthetik a járvány miatti uniós hitelfelvétel kormányzati támogatását
Magyarország tudtommal az Unió tagja. Ha jól értem uniós tagként feltételeket szabunk magunknak, hogyan és miként vegyük fel a saját pénzünket.
Eldőlni látszik a lengyel elnökválasztás, folytatódhat a jogállam felszámolása
@RonaGyuri: Azokból sem tud 400 ezer plusz szavazat összejönni. Egyébként a kampánycsendet feloldották úgy, hogy még tartott a szavazás. Duda csak 6 vajdaságban tudott nyerni, de a nyugdíjasok, a csórók rá szavaztak. Honnan ismerjük mindezt?
Hadházy Ákosnál csöngetett a HírTv
Egyébként ajánlom mindenkinek ezt a megoldást. Nem kell elszaladni, nem kell visszautasítani, de a mobillal felvbenni és elmondani, nagyon szívesen nyilatkozom élő adásban, műsorban. Csak élőben.