mariaberta

Novák Katalin: "a magyar fiatalok családcentrikusak, gyermekeket szeretnének"
Családcentrikus???! Az hát! Tömegesen lakoltatják ki a családokat, a gyermekek mennek valamiféle intézetbe, a család többi tagjai mennek az erőbe, vagy az aluljárókba, mert ez a kormány kedves Novák elvtársnő olyan CSALÁDCENTRIKUS!
Tarlós: Budapest saját halottjának tekinti Heller Ágnest
Az élet?... múlandó! Heller Ágnes nagyszerű ember volt. Őszinte részvétem! És ebben az esetben köszönet Tarlós Istvánnak!
Rég látta? A 72 éves Kudlik Júlia most így néz ki
És ki is az a Kudlik Júlia? Egy volt Tv bemondó. Az olyan nagy dolog? Bemondó volt még néhány, sokkal jobbak mint Julcsa!
Rétvári: A baloldali ellenzék bárkivel összefog a minimális szavazatért cserébe
A fidesz beszél a a baloldali ellenzékről? Hiszen csak rájuk kell nézni! A környező országokat tömik pénzzel, adnak nekik kettős állampolgárságot hogy adott esetben rájuk szavazzanak. No és persze milyen pénzzel szórják a környező országok embereit? Hát nem a sajátjukat, hanem amit Magyarország kap az EU-tól a magyarok részére mégpedig a magyarországi magyarok részére! Rétvári kik fognak össze bárkivel?
Rég látta? A 72 éves Kudlik Júlia most így néz ki
Az én szimpátiámat már nem érdekli, mint ahogy nem érdekli kedvenc pártja sem. Ha 72, hát Istenem ! Megírta Jókai, el kell olvasni Mit jelent, ha "MIRE MEGVÉNÜLÜNK"
Elhunyt Tandori Dezső
Őszinte részvétem Tandori Dezső, /és egyben Natroid/ elhunyta miatta a családnak, barátoknak és olvasóinak.
Megműtötték Koós Jánost, aki a házát is eladta
Ez mind igaz...De azért ők is itt éltek, és ha mástól nem a családtagoktól hallhattak arról, hogy a fizetési boríték nemcsak a fizetést, hanem a levonásokat is tartalmazta. Ennyi "tudománnyal" már csak azért is rendelkezniük kellett volna mert általában tanult emberek.
Orbán Viktor hivatalosan is beteg
Azt elfelejtettem hozzátenni, bezzeg a Népszabadságot el is temették azóta! Az újságot sikeresen kikezelték, ellentétben Orbánnal. És Kásler nem tudna segíteni? Jó kérdés... Nem?
Orbán Viktor hivatalosan is beteg
Mint fentebb olvasom Orbán 2016 óta "infolenciás". Még Grazban sem tudják több mint 2 éve kikúrálni? Csoda kórház!
Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea titokban szétköltöztek
Ez nem magánügy? Pletyka felső szinten? Ha már az ... Bochkor egy beképzelt pasi volt, azt hitte ő a világ illetve a nők álma. Most kissé pofára esett, bár így is sokat kapott,hogy "átmenetileg" birtokolhatta Andreát!
Orbán Viktor elárulta, hogy szerinte ki számít magyarnak
Ezt hogy állapítja meg? Felkutatja az elődöket? Hát az vicces eredmény lesz!
Orbán fenyegetőzéssel válaszolt a magángépes útjait firtató kérdésre
Gyermekkorában az asztal körül kergették, ha nem repülőgéppel ment a budira. Most a budit felváltották a meccsek ahova ugyancsak repcsik viszik -ingyen és bérmentve- amit rendelkezésére bocsátanak azok, akik viszonzásul várják a lóvét!
Eljárás indult az Ékszer Tv című műsor miatt
Meg kell mondanom, engem nem különösebben érdekel hogy engem nem érdekel különösebben a Versenyhivatal véleménye.Azt tartom elfogadhatatlannak, hogy az ATV mintegy 2 órát olyan műsorra szán, ami minket -akik nem vagyunk milliomosok- nem érdekel. Nincs annyi pénzünk, hogy ilyen használhatatlan marhaságokra költsük azt a keveset. amink van. Mire a kifizetjük a havi rezsit, kiváltjuk a gyógyszereinket és megvesszük az élelmiszereket, örülhetünk, ha nem keveredünk adósságba. Az ATV Németh Sándora mit akar ilyen kétórás műsorral? Nincs más témája? Ebből elég mintegy fél óra, sőt sok is. Vagy úgy gondolják, hogy még a hajléktalanokra is számíthatnak? Vagy azokra, akit Orbán nem hagy az út szélén Mi lett az ATV-ből?
?
Mi történt Havas tanár úrral? - erre senki sem számított.... - Városi Kurír
Ebben csak az a vicc, hogy az ATV még mindig Havassal hirdeti Havas régebbi műsorait, úgy látszik nincs pénz a változtatásra. Keveset fizet az ékszerreklám?
Új csatorna indítását tervezi az ATV – Jakupcsek Gabriella is visszatér
Az ATV műsora egy -két kivétellel nézhetetlen, ki a francot érdekel az a majdnem 2 órás ékszer reklám? Az emberek nagy része örül, ha a rezsire, a kajára jut a fizetésből, nyugdíjból és emellett ki tudja váltani a szükséges gyógyszereket . Amellett lehetne normális műsorokat készíteni.Ez Németh úr legjobb ötlete? Persze a reklámért jópénzt kapnak igaz?
Titokban férjhez ment Orbán második lánya, Sára is
Micsoda szenzáció. Melyik egyház celebrálta az eskötőt, a felházi?
Megműtötték Koós Jánost, aki a házát is eladta
Volt füleki nyaraló, van szép családi ház, de kevés a nyugdíj. Ja hát a nyugdíjra fizetni kellett volna némi pénzecskét. Mint sok dolgozónak, akiktől minden hónapban vonták a hozzájárulást. Ezért nem sajnálom egyiket sem hiába panaszkodnak.
Újra kórházba került Andy Vajna
No és? Neki ez nem probléma,pénze van, kórház van, a lába is meg van. Sok beteg nem dicsekedhet ilyen pozitívumokkal! Még kórházba is csak több hónapos várakozás után kerülhet, addigra a lába???
"Olyan, mint bármelyik baba" – Őszintén vallott Szinetár Dóra: elégették férjével a kisfia betegségéről szóló papírt
Már három holtodiglan van, mi lesz vele, és hány lesz még. Ami pedig a kisbabát illeti, nem kellene annyi bizonygatás. Minek? Ha neki nem is jelent problémát, a gyermeknek fog. Nevelje szépen okosan, és elsősorban nyugodtan! Minek ez az állandó szereplés? Ezt a munkát hagyja a színházra, vagy ha nem, vonuljon vissza és törődjön a gyermekkel, szüksége lesz rá. Az embereket nem érdekli túlságosan, hogy a kis gyermek Dórikáé. Készítse fel az élet nehézségeire, mert abból lesz bőven!
Szinetár Dóra céklával eteti kisfiát – Fotó!
Ez aztán a szenzáció! Mennyit fizetnek egy ilyeny nagy horderejű hírért? Én a kisfiamat -annó- Laktorizánnal etettem Ez olyan műkaja volt. És a gyerek felnőtt!!!