moiszikf

Ötven éves korig lesznek behívhatóak a hadseregbe a magyar férfiak
@görbetükör: Kissé elkanyarodtál a témától, azért néhány észrevételt tennék.
1. A bekebelezésen már vagy 20 éve túl vagyunk, legalábbis ami Mo.-ot illeti. Ma már az emésztés utolja zajlik.
2. Orbán nem kiszolgáltatott, hanem "hűbéres". Jól meg van fizetve azért, hogy azt csinálja, amit a "gaz EU" mind neki, miközben az ellenkezőjével hülyíti, akit lehet. Cserébe zsákmányolhat tőlünk kedvére.
3. Maga az EU is csak "hűbéres", lényegében az USA európai hídfőállása, végső megerősítése a TTIP-vel lesz teljes. (Most éppen nem erőltetik, de nem kérdés, h tető alá fogják hozni.)
Ötven éves korig lesznek behívhatóak a hadseregbe a magyar férfiak
A"szakértők" kedvéért néhány infó.:
- A Magyar Honvédség Parancsnoka, a mindenkori Köztársasági Elnök. Hadiállapot esetén, hadseregtábornoki rendfokozattal, egyenruhában. Ő dönt arról, h háború van pubik, vagy sem.

- Mivel az EU teljes jogú (és kötelezettségű!) tagjai vagyunk - Liszaboni Szerződés aláfirkantva - az Unió is bármikor kitalálhatja, h saját csapatokat állít fel, a tagországok hadköteles állampolgáraiból. Bizony megeshet, h legközelebb az a fasiszta Brüsszel küldi a pusztulásba honfitársainkat, oroszországi hadszíntérre. Orbán Viktort meg lehet nevezni majd mint bűnbakot, de neki lesz a legkevesebb köze hozzá. Ebben a kérdésben Ő nem tényező.
Már a testi épségét is veszélyben érzi a 22 éves Luca, aki azt írta Facebookon, hogy Magyarországon kilátástalan a jövője
22 évesen totálisan le kellene [email protected], h Mo.-on mi a politikai, gazdasági helyzet. Tele kellene lenni világmegváltó tervekkel és energiával, a megvalósításukhoz. Utána jöhet vagy 10-15 év "szopás" ami elvezet a felismeréshez, h itt nincs jövő... De 22 évesen ilyen bú[email protected] lenni, nem egészséges.
Senki nem buzdított még szavazásra olyan lehengerlően, mint Bödőcs Tibor
Demokrácia van. Liberális. Emőke, Orbán, Gyurcsány, Karácsony, Szél, Semlyén, Kunhalmi, egyre megy. Egyenlőek.
"Vadászként hívtak meg Svédországba" – Semjén nem tudja, hogy mennyibe került a helikopteres rénszarvasvadászata Svédországban
Svédországi rénszarvas vadászat, 7 nap (5 vadásznap) 1750 Euró. Bárkinek helikopterrel viszik el a rénijét, nem csak Semmilyen Zsótinak, mer mással nem lehet odamenni.
Eldőlt: januárban a kormány csapást mér a Soros-tervre
@Hellcat: A Soros-terv nagyon is létezik, csak már régen túl vagyunk rajta. Azért engedték be a közbeszédbe - alaposan átértelmezve - mert már késő tenni ellene. Ezek voltak a főbb pontjai: "Rendszerváltás" = Tulajdonos váltás. "Privatizáció" = A nemzeti vagyon magánkézbe juttatása, kontroll nélkül. "Liberális demokrácia" = Sötétség.
Egész nap válságtanácskozik a Jobbik: mi lesz most?
Vissza az alapokhoz. 2009 június, EP választás. A semmiből, 15%. Akkor se volt több pénz.
A rendőrség szerint Soros annyira nem veszélyes, hogy nyomozást indítsanak ellene
Hogy létezik-e Soros-terv, vagy se, nemzetbiztonsági kockázat-e Soros György, vagy nem, azt csak egy átfogó és hivatalos vizsgálat tudná eldönteni. "A többi túró", puszta feltételezgetés a "vád" és a "védelem" részéről is. Ezért kellett a feljelentés.
Jogos a kérdés, hogy ezt miért nem az "imádott országmentő" kormányzat tette meg, főleg, ha tudomása is van konkrét dolgokról. Megtehette volna hivatalból az erre jogosult és kötelezett szerv is. Azt már csak halkan jegyzem meg, h szerintem ezt most jól agyonhallgatják, majd kampányfinisben újra előszedik és eladják saját ötletként. Nem ez volna az első eset, lsd.: Sukoró. Azt is Budaházy György és egy HVIM aktivista piszkálta meg először, fityiszék csak rácuppantak, amikor már nem lehetett a szőnyeg alá söpörni.
Soros György nagy bejelentése: ellenkampányt indít Magyarországon
@JAJMÁR: A mostani "nyertesek"-nek már évtizedekkel ezelőtt le lett zsírozva a mostani nyeremény. Még akkor, amikor Soros György kiképeztette őket. Orbán Viktor maga a Soros-terv.
Soros György nagy bejelentése: ellenkampányt indít Magyarországon
@JAJMÁR: Vajon a "jótékonykodás", vagy országok (és más üzletemberek) tönkretétele nyom többet a latba? (Indonézia, Malajzia.)
Soros György nagy bejelentése: ellenkampányt indít Magyarországon
@emerencia: Soros György elsősorban üzletember. Abba tesz pénzt, ahonnan később profitot vár. Ennyi.
Migránsnak nézték a Sri Lanka-i egyetemistákat, rendőrt hívtak rájuk, pedig csak segíteni akartak
@tothjani: A romák már régen és folyamatasan változtatják a kultúránkat, ezen már túl vagyunk. A folyamat akkor lesz teljes, ha ők lesznek majd a többség. (Kb. 20-25 év)
Többek között ezért kell "migri-pánik", hogy elterelődjön a figyelem, a küszöbön álló, valós katasztrófahelyzetekről.
200 millió forintot szánna jövőre Washington a független magyar sajtóra
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ekkora baromságot! Gigászi indulótőkéből kipattintott sajtó, ami "független" lesz! Tutira nem annak a szekerét tolja majd, aki létrehozza és fenntartja, hanem TOTÁL független lesz!
Nyomozást rendelt el az ügyészség a Jobbik ellen
@Eladott Ország: Az nem a lázadás eredménye. A jelen helyzet a "lázadás" EREDMÉNYTELENSÉGének eredménye. 2006-ban jó esély volt a "Soros-terv" bebuktatására, a látszat-szuverenitást felválthatta volna a valódi, az ország újraszerveződhetett volna alulról (1956). Nem így lett. A "lázadást" leverték, minden ment tovább a maga "demokratikus" útján, eredményezvén a mai helyzetet. Demokratikus rendszerben, demokrata emberek, demokratikus módon "emélték pajzsra" a jelenlegi hatalombitorlókat. A "Böszme" ügyesen addig feszítette a húrt, míg meglett a "Vajda" kétharmados többsége. Négykezes a Soros-kottából, hülyére véve (majdnem) mindenkit. Hát engem ugyan nem...
Nyomozást rendelt el az ügyészség a Jobbik ellen
@peterkelemen: 2006-ban is volt "lázadás" országszerte. Eredmény?
Felavatták Göncz Árpád mellszobrát Budapesten
@Eladott Ország: Sok dolgot így gondolok én is, de azért hozzátenném a magamét. (Bocsesz! :-) ) "Árpi Bácsi" idején dőlt el - és tehetett volna ellene - hogy a gengszterváltás után is csak egy nagyhatalmaknak kiszolgáltatott, sor végén kullogó ország lesszünk, vagy a szuverenitást választjuk. A "Zembereket" meg lehetett szívatni, amit "Árpi Bácsi" megakadályozhatott volna. Nem tette. Ezért különösebben nem tudom tisztelni, de ahogyan írtad, kulturált ember adja meg az alapvető tiszteletet a másik embernek. Az is le volt már akkor zsírozva, h idővel a mostani suttyók jönnek. (Soros-terv, az igazi, nem a plakátos.)
U.i.: Ünnepélyesen fogadom, h nem fogom lefestékezni a szobrát! :-)
TGM: Orbán Viktor aljas gazember
Nem úgy volt, hogy TGM összecsomagol és elhúz ebből a vérnáci országból, még olyan 20 évvel ezelőtt? Mi változott? Szánalmas, megélhetési bérrettegő.
Botrány: nem szolgálta ki a román vevőt a csak magyarul tudó eladó – videó
@idppp: Tisztelt "Géniusz"!
A mo.-on élő nemzeti kisebbségek az anyanyelvük MELLETT tanulják meg a többségi nyelvet, önként és nem törvény erejével kötelezve, az anyanyelvi oktatás alanyi joguk. A határ túloldalán ez pont fordítva van. Azt se feledjük, h az itt élő kisebbségek vándoroltak ide, a határon túli magyarok nem mentek sehova. A történélmi események feledését meg bízzuk azokra, akiket érint. Ha a határon túli magyarok felejteni akarják, hát legyen, de ha nem az is az ő dolguk.
Botrány: nem szolgálta ki a román vevőt a csak magyarul tudó eladó – videó
"levonja a következtetést: megengedhetetlen, hogy saját hazájában neki kellene idegen nyelven tudnia ahhoz, hogy kiszolgálják." - Helytelen következtetés. Nem a saját hazája.