namihami

Hadházy megmondta a véleményét Orbánnak: meghibbant amiért "szuronyos puskával és gépfegyverrel akarja elpusztítani a járványt"
@sgl: ""Akinek humora van--az mindent tud. Akinek nincs--az mindenre képes:"" Vagy: ""Mi értjük a viccet, csak nem szeretjük!""
És még sok hasonló...
25 évig senkinek nem tűnt fel, hogy két vaginája van
Kár, hogy az a három pöcsű gyerek ilyen későn született. Szép pár lettek volna.
Egy tartalék, ha a másik kettő már fáradna, még maradna is a gyereknek.
206 halott, hét közepén jöhet az újabb enyhítés
Ha nem enyhítenének radikálisan a szigorításokon, akkor kiderülhetne, hogy a Szijjártó/Orbán tandem mennyi felesleges cuccot vett, saját ""alkotmányosra"".
Tehát:: egy gyors nyitás (ezzel a nép lázongása elhallgattatva), majd az ezt automatikusan megugrasztó fertőzések számával ismét rendszerbe állíthatók a beszerzések. Ez pedig a zsebredolgozást feledtetheti.
Így máris minden cél abszolválva.
Hadházy megmondta a véleményét Orbánnak: meghibbant amiért "szuronyos puskával és gépfegyverrel akarja elpusztítani a járványt"
@Nyírfa: 21.27: Semmi gond. Előfordul az ilyesmi. Most szegény gina (20.57:) szaladt bele. Az orvostudomány dyslexianak hívja.
Újabb 1,7 milliárd forintos közbeszerzést nyert Nemesi Pál kormánybiztos cége
Mert a szakértelem olcsó, bolsevista trükk.
Na kérem, ez keresztény, nem is szakértelem, de legalább drága. Szóval, ideális fideszes biznisz.
Hadházy megmondta a véleményét Orbánnak: meghibbant amiért "szuronyos puskával és gépfegyverrel akarja elpusztítani a járványt"
A gyógyíthatatlan bolond, amikor belehallgatott az Orbán egy-két beszédébe, csupán annyit tudott mondani:
-És ez miniszterelnök lehet? Úristen, hogy én mi minden lehetnék ott!
Feleségétől búcsúzik Győrfi Pál – Fotó
És az orbáni dekorstáb (persze tiszta véletlenül) éppen akkor mosta fel előtte a követ és, ha már egyébként is ott voltak, akkor lekattintották ezt a spontán beállást a két szerető családtag között.
Letartóztattak egy pedofil férfit Győrben
Nem a Borkai. Az qrvázik. Ez egy ""új-kaleta"".
Másik személy, csak a pártkötődésük azonos. Felvételi és kinevezési követelmény...
Visszaesett a kormányzati Facebook-oldalak elérése, értetlenkedik az államtitkár
Esetleg a Dörmöginek szólhatna valaki, hogy a kormány és csicskái csökkenésének oka abban is kereshető, hogy mára már (egy mélysötét réteget leszámítva) a fideszesek egyre növekvő rétege se annyira hülye, hogy állandóan megkajálja a fizetett reklámjaikat. Persze, maradnak még, de ezek már a reménytelenek. De, ha a Füstös megbukna, akkor a ma még vakfideszes réteg rögvest azt vonyítaná, hogy csak azt tűzte ki magának, hogy ő belülről bomlasszon. Hiszen ""Ezek ugyanazik"". --Bródy után szabadon. A tagkönyveiket (miként '56-ban), úgy '89-ben is összetépték. És ne legyen illúziónk, a vereség másnapjára megint megtennék.
Iskolai tananyag lett Pataky Attila
Na, ennyit az orbáni oktatásról. Bizonyítják, hogy ragaszkodnak egy bizonyos szinthez. Ehhez...
L .Simon László miniszteri biztos lesz
Vajon mihez nem ért ez a csodalény?
A cocializmusban vicctéma volt, hogy a káder azinnal annak lesz a mestere, ahova a párt állítja. Tiszta déja vu. Csak most a család zsebe vastagszik a cselédek szakértelme mellett. De a kinevezés menete ugyanaz. Ezek nem új családok, ""efftársak"", csupán akkor a szülők voltak még a barikád első sorában.
Megszállott rajongó üldözte, aki a használt bugyiját is elküldte neki – vallotta meg Szabó Ádám
Szegény asszonyka. Irtózatos szexuális nyomorban szenvedhet. Pedig már minden második sarkon vehetne ilyen pasit, elemes kivitelben. És még mosni, főzni se kellene rá.
Erdogan nem tett semmit, csak megmutatta Ursulának a kulturális különbségeket
Mázlija volt, hogy a janicsár nem adta el a gyaurlányt egy hárembe.
Tipikus 21. századi kelet-európai kultúra. A Mi Viktorunk és hívei is próbálják felvenni a ritmust. És, miként a tények mutatják, nem is sikertelenül.
Márciusban 3,7 százalékkal nőttek a fogyasztói árak, fél éves csúcson az infláció
Hát igen. Van a matematika és van a fideszes KSH. És ezek olyanok, mint a párhuzamosok. Csupán csak a végtelenben találkoznak.
A felsorolt százalékokból egy fideszes matematikuson kivül a világon senki nem lenne képes a bejelentett inflációt kimatekozni. Kogutowitz Manó sírva térdepelne be a sarokba.
Újabb autópálya köti majd össze Magyarországot és Romániát
Még több fideszes államtitkár érkezhet? Nem lehetne Ukrajna felé legalább egy gyorsforgalmi? Biztos jót tenne a hazai színházi életnek.
Megdöbbentő vallomás: Milliókat ajánlottak a szexért Köllő Babettnek, de Brad Pittel ingyen is elmenne
Ennyi pénzért dugás közben Bachot vagy Beatlest játszhat a pun..ja. Ha hátulról is bevállal, akkor már a Maynard Ferguson vagy Satchmo a választható előadás.
Alig csökkent az elhunytak száma a tegnapi gyászos rekord után
@ómió: 09.32: Szóval, te lennél a kölcsönadó? Akkor inkább maradok, mi vagyok. A ti kasztotok erre rendelt területe ugyanis annyira szűzterület, hogy se a tudás, se az INTELLIGENCIA még érintésére se méltatta.
Kiskorúaktól zsarolt ki meztelen képeket, letartóztatták
Ez melyik fideszes-potentát volt? Talán már nevet se mernek kiírni?
Elgurult a közmédia gyógyszere, itt a riportjuk második része a Fidesz képviselőit „provokáló” újságíróról – ez volt a hangzatos szalagcím
@solidedge: 13..30: És egyértelműen az ő táborukat erősíti. A csahosoknak dobni kell a koncot, mert ha kiéheztetnék, akkor a Gazda kezébe marnának bele.
Karácsony Gergely ellenzi, hogy kínai kampusz épüljön a Ferencvárosban
És ehhez a kínai kampuszhoz egy szorosan kapcsolódó képet sikerült passzítani, amin a Karácsonyt éppen beoltják. Csak a hülye nem érti, hogy a kép és a hír mégis hogyan kapcsolódhat egymáshoz. Vajon, mivel a kampusz és az egyéb beruházások a kínaiak érdekében épülnek, akkor legalább az oltás is legyen kínai termék?
Szijjártóék bekérették a német nagykövetség ügyvivőjét Petry Zsolt kirúgása miatt
Ezek szerint a német munkáltatónak nincs joga eldönteni, hogy kit alkalmaz?
Netán a német futbalélet már a magyar ""külügyminiszter"" felügyelete alá tartozik?
Nincs több kérdésem...
Gyermekpornográfia miatt emeltek vádat az egykori fideszes alpolgármester ellen
...mint a nyulak.
Pedofil, tolvaj vagy drogos fideszes? Nem igazán fehérholló-fajta.
Kiszivárgott, hogy elfogadták Demeter Szilárd könnyűzenei tervét
Szakembert bíztak meg a könnyűzenei élet irányítására. Köztudott, hogy a román könnyű- és rockzene a világ élvonalát képviseli.
Van még olyan erdélyi ""szakember"", aki nem ezt az országot építi?
A Fidesz-KDNP szerint bátor, építkező kormányzás zajlik Magyarországon. Világrendszerváltás közepén vagyunk.
Kisvasút-építkező. Stadion-építkező. Kastély-építkező. Szálloda-építkező. Lélegeztetőgépgyár-építkező. Család-építkező...
És még oldalakon lehetne...
Éltek a járvány alatt a hitelmoratóriummal, aztán rádöbbentek, hogy akár milliókkal is emelkedett a tartozásuk
Hogy a bankokat sem kell félteni? Tény!
De, a bank csak azzal a törvénnyel él (oda-vissza), amit egy olyan kormány hozott, amelyiknek a többi intézkedései is hasonlóan fergeteges sikereket hoztak és hoznak.
És még annyit: a ""banknak"" nincs pénze. Pénzünk nekünk van, amit ott elhelyezünk. A feladata, a mi érdekünkben is, hogy ne veszteséget termeljen. Ha a bank rosszul gazdálkodik, akkor a mi pénzünk bánja.
Persze, a fizetett kamat és a hitelkamat ezt elég ritkán tükrözi. És még rengetdg sarat lehet dobálni, de a szabályokat a kormány hozza és az érvényes rájuk (egy határig).