namihami

Államtitkár: az összetartozás a magyarságban most erősebb, mint bármikor az elmúlt 100 esztendőben
Szepsi---Románia! Hol máshol?
Boldog Salkaházi---csuhás iskola! Mi más?
Állami támogatás!--- Naná!
És a legjobb a dologban, hogy itthon pl nem szakad le az iskola plafonja vagy az istennek nem működik a vécé! Persze, azok nem a nemzettudattal (és hazai adópénzzel) kitömött ""határontúli magyarok"", csak egyszerű hazaiak.
“Túlzás, hogy Feró írta a Bikini legnagyobb slágereit” – D. Nagy Lajos helyretette Nagy Ferót
A Kossuth díj nemcsak a pénztárcát vastagítja, de az emlékezést is ""felfrissíti""! Ha kaphatna mégegyet, akkor a ""Gyere kislány"" blamázs ki is tőrlődne!
Tállai bejelentette: három nappal hamarabb jön a februári és a 13. havi nyugdíj
Ez akkora öröm, hogy a 27+4,5%-os ÁFA elbújhat mellette!
Ha beválik (és a hülye fidesznyuggerek dicsérőleveleket írnak a KESMA sajtóba), akkor rendszerré fogjuk tenni! Persze, azokhoz a levelekhez azért adunk némi ""inspirációt""!
Orosz bejelentés: Egész Ukrajna égni fog
Neked nem a szaglásoddal vagy az időpontérzékeléseddel van bajod!
Újabb európai uniós ország kezdett életveszélyes akcióba
@Maccska: 17.39:. Akkor, ezek szerint, most az újkomcsi NERtársak akarnak? Akkor kényszer volt, ma jól körülírható Orbán és tsa rétegérdek? Ha a nyugati irányból nincs beáramló pénz, akkor ""Tovariscsi iscsoráz"" az új jelszó alatt a keleti lesz a kiváltó? A pretoriánust állandóan, békeidőben is etetni kell!
A Wolverhampton kiütötte a Liverpoolt, szenvedve hozta a kötelezőt az MU
Mint Livetpudli szurkoló, nem örülök a jelenlegi eredményeknek, de (sajnos) tudomásul veszem, hogy az évekig tartó nagyon jó sorozat után jött/jöhet visszaesés. Ezek nem gépek, és a terhelésük is hatalmas.
Meglátjuk, hogy mikor és mi lesz.
Őrülten csinos hölgy lett az év iskolarendőre Borsodban – fotók
Majd fotókkal támogatott tájékoztatás is jöhet, amikor a rendőrnéni a strandon és vízparton bekövetkezhető balesetekről tart oktatást.
A monokini (mint munkaruha) se lenne ellenemre!
Különös dolgok történnek Hatvanban: 140 milliós EU-s pályázatot dózerolnak le
Kell a ""beruházás"" a fideszes haveroknak!
A szolgahadat etetni kell, mert a végén még új gazda után nézelődhet! A gond jelenleg a torta méretével lehet. Lassan már torta se lesz! A brüsszeli cukrászat leállt az ingyentorta tálalásával.
Ungár Péter: a konzekvenciát levontuk, az összefogás halott
Kár!!!
De csak reménykedhetünk, hogy egy elszámolásnál nem az LMP 4-500 szavazata fog hiányozni!?!?!
„Lesz vitánk a következő hetekben” – Magyarország megint szembemegy az EU határozatával
Tehát '43-'44- ben, amikor a megtámadott Szovjetuniót amerikai szövetségese Ford teherautókkal, fegyverekkel és egyéb felszereléssel segítette--az legális és hasznos volt.
Ma, amikor Ukrajna a megtámadott, akkor a szövetségesei által nyújtott támogatás magyar részről elitélendő, mert a támadó Oroszország cárja, I. Putyin azt a direktívát adta a Kolostornak!?!?!?
Németh Balázs: Az a célunk, hogy meglepődjön a világ és Magyarország is
Mi már a Fidesz dolgain (és üzletein) évek óta képtelenek vagyunk meglepődni. Ez úgy ötletekre, mint a kivitelezésre igaz.
Miként a nyereség és túlárazhatóság is.
Hiába a rekordinfláció: Pillanatok alatt elkapkodták a leakciózott MacBook-okat, fellázadtak a kommentelők
@Pegero: 17.07:. Milyen mázli, hogy azért ilyen ""szellem napvilága"" emberek néha leereszkednek hozzám! Te biztos egy panellakó lehetsz, akinek még éjszaka is besüt a Nap a X. emeleti lakásod ablakán! Különben nem értenél ennyit a sötétséghez!
De azért egy tanács, innen a sötétből::. Főzz egy kávét, helyezkedj el kényelmesen, vedd le a sapkád (ne szoríthassa el az agyad vérkeringését) és figyelmesen(!!) olvasd el mégegyszer, amit írtam! Aztán, ha kell, akár többször! Egyszer (talán) végre meg is fogod érteni!
Tudod, a remény...
„Orbán király birodalma” címmel kellemetlen riportot hozott le címlapon egy svájci újság
@sgl: 16.04:. Már (MÁR) immunis vagyok a töketlenkedéseik és ki nem használt magaslabdáik miatt! És ehhez társul egy fotelellenzéki szavazótömeg, amelyik elvárja a ""házhoz szállított"" kormányellenes sikereket. Megfejelve az orbáni (egyébként marhára sikeres) megosztó politikával. Egy prágai tüntetésen a Vencel térre gyűlt 500.000 ember (3 milliós ország) és kiverte az eredményt a kormányból. És nem egy-egy, magára hagyott réteg, mert belátták az együtt működés sikerességét! ITT!?!?!?! Az egyetlen számottevő siker csak az internet áremelése ellen volt. Az ifjúság felháborodott amiatt, hogy többet kellene fizetni a pornóért. Komoly cél!?!?! Mit nekem egészségügy, oktatás? Lassan nem lesz adófizetőréteg, a középkorúakon van minden teher. A 25 alatti, a 30 alatti szülőnő, a 4 gyerekes? Persze, hogy nincs létszàm (se adózni, se tüntetni) és a Kmalac nyugodtan trónolhat az elefántcsonttornyában.
„Orbán király birodalma” címmel kellemetlen riportot hozott le címlapon egy svájci újság
Hááát, ezt is megéltük! Már a NZZ is liberális újság lett és a Soros kegyelméből él!?!?!
Ügyes gyerek ez a Soros!
Hiába a rekordinfláció: Pillanatok alatt elkapkodták a leakciózott MacBook-okat, fellázadtak a kommentelők
@Pegero: @ómió: A gond csak az, hogy nektek mást jent a mélyszegény és a ""mélyszegény"" kategória. Erre a masinára sem a mélyszegények álltak sorba. Ahogy a hasonló sorokat se a csirkefarhátasok alkotják.
Ezek azoknak a családoknak a gyerekei, akik az ""ügyesen"" nyert állami pénzekből élnek. A ""mészárosok, szijjak, tiborczok"" kategória. Megspékelve a ""farkasflórik"" rétegével.
Hiába a rekordinfláció: Pillanatok alatt elkapkodták a leakciózott MacBook-okat, fellázadtak a kommentelők
Ez is a ""mészárosok"" bulija lett! A legtöbbje vagy bizniszre vette vagy ""csak"", mert bizton merem állitani, hogy a tanulmányaihoz vagy a munkájához nincs rá szüksége. A tőkéje megvolt és pénzt csak pénzzel---ugyebár!?!?!
Ez pont olyan ""szükség", mint a valutával és egyebekkel seftelők 300.000-400.000-res telefonja.
A tavalyinál kétszer több támogatás segíthet enyhíteni a sportegyesületek rezsigondjait
Az egészségügyet, az oktatást át kell nevezni sportnak és a pénzkérdés máris megoldódik!
Magyarország előkelő helyen áll egy nem túl pozitív listán
Igen elit környezet! Kösz a Vikinek, kösz a Petinek és a többi hasonló fideszes jómadárnak!
Embervadászat: még a mentőket is megállítják Kárpátalján
@KisTehen: A leventék se voltak idősebbek! Mire nem(!!) szavazhat? Mert az Orbánra már igen, Ukrajnában még nem? Komolyan gondolod?
Embervadászat: még a mentőket is megállítják Kárpátalján
@KisTehen: 13.26: Miért? Talán Magyarország '44-ben nem volt az?
Ahhoz, hogy hadkötelezettség van, hogy kapcsolódik a ""jogállamiság""? Éppen a jogállam írja elő, hogy háború esetén meg kell védeni a hazát. Háború van, be kell vonulni!
Embervadászat: még a mentőket is megállítják Kárpátalján
Ukrajna (Zelenszkij) háborúban áll Oroszországgal (Putyinnal). Tehát hadkötelezettség van. Ergó, azok az állampolgárok (nemzetiségtől függetlenül), akik ennek ellenére mégsem vonulnak be, azok katonaszökevények. Ha emlékeim nem csalnak, akkor a II.vh-ban is üldözték a katonaszökevényeket. És büntetésükre még a ""felkoncolandó"" kifejezést is előírták. Akkor miért van most ez a nagy felháborodás?
Az, hogy ezek magyarok, oroszok, bantuk, indiánok vagy egyéb náció, az a helyzet szempontjából nem releváns.
Halálra gázolt egy szegedi nőt, majd továbbhajtott, hét évre ítélték a drogos sofőrt
Akkor az, hogy ez a sofőr részeg is, meg drogos is volt, az a magyar bírói karban enyhítő körülménynek számít! Mert különben csak nem úszhatná meg egy ember halálos gázolását 7 (hét) évvel!
Hadházy Ákos: Nincs Schadl-Völner ügy! Rogán-Schadl-Völner ügy van!
Még Rogán-Schadi-Völner sincs!
VARGA-Rogán-Schadl-Völker ügy van! De, mivel a Varga az Orbán kreatúrája, azt mindenáron ki kell menteni!
""Miniszterasszony first!""--adta ki a Vezér a parancsot.