namihami

Fásy Zsüliett 41 kilót fogyott le
De ugye az a gyönyörű hangja azért nem sínylette meg a dolgot? Továbbra is élvezhetjük a művészetét?
Rácz Zsófia: a fenntartható fejlődés témában írnak ki pályázatot a fiatalok világnapján
Találtak egy olyan feladatot, amit végre a nevére írhattak és semmi hozzáértést nem igényel. Pont a számára való.
Hiszen fideszes és szakember. Az egyik jelző még igaz is...
Újabb honvédelmi sportközpontok építésébe kezd bele a kormány
@ómió: 09.45: ""Építés?""
Csakhogy ez nem építés (annak gazdasági értékeket előállító haszna van), ez csak a haverok ""alkotmányos költségeinek"" hozzájuthatásához szükséges alibi. (lásd a roppant hasznos stadionokat)
@kokopelli: Lölőnek/Viktornak már az engedélyező pecsét is rajta van a majd a lőtereken kizárólag erre alkalmas kispuskát gyártó vállalkozásán. Pdrsze, lesz közbeszerzés is. Csak valahogy mindig a megfelelő személy nyújtja be a megfelelő terveket.
Huszonkettővel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon
Alakul ez szépen! A nagy szabadosság csak meghozza eredményét.
Becsületsértés miatt kell megjelennie a bíróságon a brutálisan megvert miskolci nőnek, tüntetést szerveznek a többgyermekes édesanyáért
És az orbáni nőbesorolás révén meg is nyeri.
A nő egy szükséges, de sokadrangú része az általuk elképzelt keresztényi társadalomnak. Ha a fideszes férfiak képesek lennének szülni, akkor csak a borkaiknak kellenének a nők és akkor is csak csónakázni.
Sajtóközpont: a legfontosabb védekezés most az, hogy akinek tünetei vannak, ne menjen közösségbe!
Az én házisajtóközpontom pedig azt a közleményt adta ki, hogy nem kellett volna a karám ajtaját a csorda előtt kinyitni és hagyni, hogy bóklásszanak a réten össze-vissza. És ez úgy a benti, mint a kinti rétekre igaz.
Csak a sok barom már nem bírt meglenni másik legelő nélkül. Meg is van/lesz az eredménye.
Valószínűleg kompenzációt kapnak a nyugdíjasok az infláció miatt
@advocat: És milyen finom is az a filléres krumplikörettel és a potompénzért megvehető fejeskáposztából készített salátával. Hiszen tv-t mindennap eszünk, a többi zöldség-gyümölcs-liszt-cukor, stb. pedig úgyis csak a nagyobb sátoros egyházi ünnepekre kell. A mosó- szárítógép viszont rizzsel, a digitális fényképezőgép tarhonyával a legjobb.
Szelényi Zsuzsa: Orbánék az elejétől tudták, miről szól a politika és a hatalom
A család és a barátok meggazdagításáról!
De azért inkább a családéról! A ""simicskák"" volt a tanulópénz, hogy nem egykézbe kell tenni a pénzt. Aztán jöttek a ""mészárosok"", akik nemcsak régi barátok, de hülyék is. Viszont bukás esetén jók lesznek alibinek. Amire eleve szánva lettek.
Zsuzsink pedig okosabban tenné, ha a luxusautóján (állami pénzen, de magáncélra is) továbbra is inkább a széthordandó kiscsirkéket szállítaná. Az is elég blama az ő szintjén.
Majdnem megfulladt egy baba Bács-Kiskun megyében
Igazán megérdemelnének némi zizegőst a borítékba.
Még akkor is, ha egyébként a kötelességüket teljesítették. De azt, legalább, magas fokon.
A kormányalkalmazottjai milliókat és új kocsikat kapnak és még a munkájukat is [email protected] végzik...
Borkai változatlanul kapja az olimpiai járadékot, és a magyar rendőröktől sem kell tartania
""Mint kiderült, rögös út vezetett idáig""- fogalmaz sokat sejtetően a bulvárlap.
A cikk legszebb, szinte már az egészet megkoronázó mondata. Elképzelem azokat a ""rögöket"", amik a farkától a vállalkozó hölgyek ""pályázataihoz"" vezethettek. És ez a városáért minden áldozatra hajlandó, igazi lokálpatrióta, még arra is hajlandó volt, hogy az egyébként otthoni felhasználásra, a feleségének járó erőfeszítéseket feláldozza a szent cél érdekében. És az asszonyka is egy szent, aki a férjével egyetemben a város fejlődéséért a saját céljait is hajlandó feláldozni.
@advocat: Azt nem. De egy ilyen, ""hűdekeresztényvagyok"" párt az erkölcsi vonalat pusztán a másik oldal tagjaira vonatkoztathatja? Amikor az ellenzéki hülye a farkát fotózta---az fúj? Ez a mi kiskutyusunk, aki a qrvákat kefélte (köz- és EU-s pénzen)--az igazi magyaros helytállás?
Meghalt a fiú, akit kukacos sebekkel vittek be a kolozsvári kórházba
Milyen diszkrét tud lenni az origo, amikor erdélyi MAGYAROK hasonló tetteiről ír. ""Dési kisfiú""? Vajon miért nem egy erdélyi magyar család gyereke, akit elhanyagolt a családja?
Akkor már nem cseng az erdélyi jelző olyan szépen? Vajon egy migráncs-gyerek esetén is ilyen szépen írná körül?
Orbán diktátor szövetségese gumilövedékkel löveti a tiltakozó tömeget
Akkor lehet bemenni az összes haveri és rövidpórázon tartott, valamint kézből etetett, közpénzből fizetett médiumba és ott állandóan és hangosan üvöltözni arról, hogy a Viktoruknak már nemcsak az ellensége szemkilövető, de testi-lelki jóbarátja (ez nem biztos, lehet, hogy csak a tartótisztje) és lecumiztatója (ez viszont igen) is az.
Na, ki lesz az első? A Rezsibuzi? A Melegmálé? A Stüszivadász? ...és még sokan mások...
Hát csak tessék-tessék, folyton-folyvást...
A rendőrség 11 olyan halálesetről tud, amelyet egy új dizájnerdrog okozott
Gondolom, ha nem szedték volna be, akkor nem dobták volna fel a talpukat. Esetleg fegyveres terroristák kényszerítették rű őket? Neeeemmmmmm??? Akkor---
ENNYI...
Felfüggesztette párttagságát három gödi DK-s
@csak úgy...: Szerintem a Flóri-féle pénz már rég kint hűsöl valamelyik jóltitkolható baráti basibankban
Ez már az azóta tőlünk beérkezett adóforintok és az EU ""jócélra"" fordított friss adományából lett a részükre kiszámlázva. Persze, a ""számla"" szó csak képletes (az én írói munkásságom), papír nemigen készült róla.
A járványhelyzet miatt elmarad a mátraverebély-szentkúti Nagyboldogasszony-főbúcsú
Ne [email protected], el fogunk kárhozni? A pokolra kerülünk?
De azért az egyház az erre kiutalt pénzt meg fogja kapni, ugye? Nehogy károsodjanak és oda a hitük...
Esetleg a főbúcsú helyett lehetne néhány albúcsú. A kassza így is telne.
Fizetésemelést és új autót kaptak Orbán Viktor emberei
Kivánom nekik, hogy annyi és olyan áru gyógyszer legyen ennek a néhány fillérnek a végállomása. De ha hamarabb eljutnak oda, hogy nem kell erre költenünk, az se lesz tragédia.
Mészáros Lőrinc elárulta, mennyit költ évente a Puskás Akadémia
A kis csalfa. A zsebpénzük több ennél. A TAO és egyéb nyereményulleték levonása után is többe voltak. Az adóforintokról már nem is szólva...
Már vasúton zúdul Európára a kínai áru
Ez már a mi általunk fizetett vasút vonala vagy annak az elkerülője? Ha megépül az általunk fizetett, akkor lesz rajta egyáltalán forgalom vagy csak fizetjük és büszkén nézhetjük?
Gyurcsány Ferenc 2,5 év után pert nyert a Pesti Srácok ellen — a választás azonban 2018-ban volt!
Ez volt a cél! Amit aztán a bírósággal sikerült abszolváltatni! A bírók zöme is a mi tenyerünkből eszik. És ezért is mindent megtettünk!
Óriási buszkatasztrófa az M5-ös autópályán – rengeteg a sérült, halott is van
@DURBINOS: Kösz durbincs. Nem tagadtad meg önmagad. Tudod:: A vélemény...
Bár, az unokámat imádom, azt mégis kösz.
Óriási buszkatasztrófa az M5-ös autópályán – rengeteg a sérült, halott is van
@DURBINOS: @Levendula: @DR PRÉDlKÁTOR: ""Nagyot növekedett a magyar fertőzöttek száma: több tucatnyian kapták el a koronavírust""
Ezt csak úgy---ajándékba!
Óriási buszkatasztrófa az M5-ös autópályán – rengeteg a sérült, halott is van
@DURBINOS: Óhhhh, te istenmarhája! A soraidat nem kommentálom, mert az a te véleményed és tudod:: A vélemény olyan mint a böfögés, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a máséra. Egyébiránt, én nem a Garayn vettem, mert annyi lengyel barátom volt, sok kinti városban, hogy nem kellett itt beszereznem. Elég volt kinn elmenni velük a boltokba, megvenni és hazahozni. Cserébe néhány üveg vodka, pár liter benzin vagy farmer a Pewexben.
Ami miatt mégis megpróbálok leereszkedni az általad megjelenített szintre, az csak annyi: Már legalább három-négy esetben leírtam (magyarul és szó szerint), hogy a namihami egy baráti körben az egyik barátom kisfiától (kb. 35 éve) származó szókicsavarásból származó becenév. És már a ""keresztapám"" is van vagy 38 éves. És a ""férjem"" márcsak azért sem vehetné le a ""sátorméretű bugyogómat"", mert:
1. Nem hordok bugyogót
2. Ez a namihami becenév vagy 35 éve egy férfit takar. Aki ugyan már 65 éves, de ezt csak úgy mellékesen...
Gyurcsány Ferenc a momentumosokkal lángosozott
Ebben mi a gond, baj, probléma? Szereti a lángost és leül másik párt tagjaival.
Én is szeretem a lángost (csak úgy---üresen) és leülök a kertben sütögetni a több mint 57 éve barátommal, aki vérFIDESZES. Ez ugyan súlyosbító körülmény, de éreztetem is vele az erkölcsi fölényemet. És miután elmondom neki, hogy egy hungarista-nyilas, szerinte én pedig egy komcsi, egy jót röhögünk rajta. Az engesztelhetetlen és a másik oldalt kiírtani igyekvők általában az echte Fidesz berkeiben találhatók.
Ha 2020 nem lett volna elég rettentes így is: Schobert Norbi készített egy rapszámot
Még egy dolog, amiről kiderült, hogy a Mi Norbink ehhez is totál hülye. De vajon miért reklámozza ezt IS? Nincs már elég olyan valami, amiről bebizonyította, hogy neki nem kellene...
Botrányt csináltak a 35 fokos hőség elől a tengerpartra menekülő belgák
És ez nem lehet alternatívaként a Balatont megrohamozó hazai és külföldi bunkóinkkal szemben is? Mert a vírus csak ott fertőz? Itthon a Fidesz (ha már rendeletet is kiadott), akkor biztonságos védelmet biztosít a métely ellen.