nem tibi

Újabb információkat osztott meg egy pap Michael Schumacher állapotáról
@Tavryni őrnagy: Nem is akar . A fickó 7x -es F1 es Világbajnok és beteg .
Nem kell itt senkinek az unalomból írogatott xar . :-(((((((((((((
Emlékezzünk Hofi Gézára, ma lenne 82 éves
"A fociban a lényeg, hogy amikor megkapod a labdát, baromi gyorsan olyannak kell passzolni, akinek a meze ugyanolyan színű, mint a tied! Ja, és futni kell. A vízilabdában ezt már megoldották, aki nem úszik, megfullad."
Tóth Zsuzsa: Tényleg baj van az új generációval? - Városi Kurír
A Z Generáció
A Z generáció tagjai jellemzően 2000 után születtek. Tagjai tipikusan különböznek az előző generációk, főleg a közvetlenül megelőző Y generáció tagjaitól egy új típusú nemzedék, amelynek kialakulásában a technika száguldó fejlődése játszott rendkívül fontos szerepet. Az 1990-es évek végén születettek és az annál fiatalabbak beleszülettek a digitális technológiák világába, amelyben már elképzelhetetlen élni a Web 2.0, mobiltelefonok, más digitális és kommunikációs eszközök használata nélkül. A Z generációra használt másik fogalom a Marc Prensky által alkotott „digitális bennszülöttek” kifejezés.

A Z generáció tagjainak, akik a 20. századihoz képest egy új világban nőttek fel, teljesen megváltoztak a tanulási szokásai. Ez problémákat vet fel az oktatási rendszerben is, elsősorban a tanítási módszerek területén. A tanároknak nehéz átadniuk a tudásukat a fiataloknak, akik hozzá vannak szokva a gyors információáramláshoz és annak befogadásához. Képesek egyszerre több mindennel párhuzamosan is foglalkozni (multitasking).[forrás?]

Egyre kevesebb időt töltenek olvasással, viszont egyre többet játszanak például számítógépes játékokkal.

A kommunikációs eszközök fejlődésével és gyorsaságával egyre több információhoz jutnak, és ezeket máshogy dolgozzák fel, ami miatt másképp is gondolkodnak, mint az X vagy az Y generáció tagjai.
Tóth Zsuzsa: Tényleg baj van az új generációval? - Városi Kurír
társadalomba született bele, szüleik vagy baby boomerek, vagy az idősebb X generáció tagjai, akik nehezen, kemény munka árán küzdötték fel magukat oda, ahol tartanak. A fiatalok azt látják, hogy mindezért nagy árat fizettek a szüleik, tönkrementek egészségileg, kiszolgáltatottá váltak a munkaerőpiacon. – Ők már nem hajlandóak erre, nem akarnak „robotolni”, magától értetődik számukra, hogy karriert érnek el, jól keresnek. Felszínes életet élnek, a lojalitást, engedelmességet nem ismerik – ecsetelte Joó Zsuzsanna.[forrás?] Hiába könnyíti meg azonban a technika az életüket, az Y nemzedék olyan világban vált felnőtté, ahol örökké sietnie, önmagát megvalósítania kell, karriert kell építenie. Pontosan emiatt a tulajdonságuk miatt vannak fokozottan kitéve a mobbingnak, a munkahelyi pszichoterrornak. Egy érdekvezérelt világban élnek, ahol ha nem igyekeznek, elvesztik értéküket, és partvonalra kerülnek.
Tóth Zsuzsa: Tényleg baj van az új generációval? - Városi Kurír
Y Generáció :
Kialakulása és jellemzői
Ennek a nemzedéknek a születését (a legkorábbi ill. legkésőbbi időpontot nézve) az 1970-es évek vége[5][6][7][8][9] és a 2000-es évek eleje közé teszik.[10][11][12][13][14][15][16][17] „Ezredfordulós” generációnak is nevezik őket. Jellemzőik, hogy mivel a számítógépekkel együtt nőttek fel, szinte mind a „technológia őrültjei”. A modern technikák és a számítógép nélkül el sem tudják az életüket képzelni. Ezzel együtt azonban igen gyakorlatiasak és már kisiskolás korukban tudnak számítógépezni és mobiltelefont használni.

Nevelésükre nagyban hatott, hogy szüleik a házon belül biztosították a szellemi és testi fejlődéshez szükséges körülményeket. Megkapták a legmodernebb játékokat, kisgyermekként megismerkedtek a tudomány és a technika legújabb vívmányaival, magabiztosan kezelik azokat, sőt, mindennapi szükségletnek érzik. Szüleik önállóságra és szabad véleménynyilvánításra nevelték őket, ezért munkahelyeiken nagy önbizalommal és szabadon élik az életüket és mondják el a véleményüket, oldják meg a feladatokat.

Társadalmi beilleszkedésük elemzése alapján alakították ki a „Pán Péter-szindróma” fogalmat, mely arra utal, hogy egy részük aktív munkavállalóként késleltetetten jelenik meg a munkapiacon. 25-30 éves felnőttek még a szülői otthonban élnek, igénybe veszik a szülői ház komfortját (főznek, mosnak rájuk, nincs rezsi terhük, zsebpénzt kapnak stb.), maguk eközben nem önálló felnőtt egzisztenciájuk megteremtésén dolgoznak. A jelenség gyakran további tanulás, egy újabb diploma megszerzésének társadalmilag is preferált (lifelong learning) formájában nyilvánul meg. Kérdés, hogy a Pán Péter-szindróma mennyiben a munkapiaci helyzet következménye – amely nem képes felvenni a fiatal diplomásokat – és mennyiben egy életmód elterjedésére vezethető vissza. Az európai oktatási statisztikák azt mutatták, hogy a felsőoktatási képzési helyek száma sokszorosan növekedett az új álláshelyek számához képest.

Az Y generáció már egy fogyasztói...
Óvatosan parkoljon Horvátországban, évek múlva is megbüntethetik!
Figyelmeztetés minden autósnak !
Óvatosan parkoljon Magyarországon ! (Budapesten) Számítógépes rendszerrel és digitális fényképezőgéppel
felszerelt horda osztogatja a büntetéseket ,sok esetben már akkor gépben van amíg elment az autós pénztváltani majd a parkoló autómatához jegyet vásárolni .
Ha nem fizeted ki a bírságot behajtók követelik a parkolási összeg 200 X- át sok esetben az elévülés határidején túl durván jogtalanul próbálkoznak .( Tudják nagyon jól hogy akkor már jogtalan .) Attention ! Mindenki legyen észnél !
A gyors kiállítás pecsételte meg Kolumbia sorsát
Antifootballt játszó csapatok győzedelmeskednek vagy szereznek pontot a ruszki vb-n nagy szerencsével.
Lásd : japán , Irán , Izland :-((((
Késekkel és bozótvágóval szurkáltak halálra egy férfit Borsodban: a párját kényszerítették, hogy végignézze a brutális kivégzést
Amit Isten adott azt csak Isten veheti el !
400 évet minden gyilkosnak , tényleges életfogytig tartó szabadságvesztést a szabadonbocsájtás lehetősége nélkül úgy mint amerikában !
Leekenst hamarosan kirúgják
Xarbol nem lehet várat építeni az MLSZ -esekkel mi van ,azok maradnak ?
Még a holokauszt-megemlékezésbe is befért egy kis brüsszelezés a Miniszterelnökségtől
@RonaGyuri: Te egy okos ember vagy .
Magyarázd már el nekem hogy mi az hogy "vallási türelmetlenség" mert bár leéltem jópár évtizedet de én még ezt a kifejezést soha életemben nem hallottam . Te tudod miaz ?
Kiment százezer ember az utcára, de minek
Az hogy felhútzatok egy nátó kerítést a szerb határ elé , az hogy tek és készenláti rendőrséggel
vissza szorítottatok 300 migráncsot , meg azorbán hülyegyerek hátizsákkal öltönyben és nem diplomatatáskával járkál Belgiumba harcolni az mondhatni k... va nagy teljesítmény ,
és dabaxtak némi bözsi utalványt meg 12 000 rezsicsökkentést a legnagyobb pitiánerségre vall , pontosan Ilyen kisstílü a szavazótábora !
:-((((((((((((((((
Kiment százezer ember az utcára, de minek
Persze !
És a másik az orbáni politika pedig magától hódít és virágzik . :-( A csúsztatás ,a megtévesztés ,az döglésig ismételt marhaságok ,a harcolás kívül -belül ,az állampolgári non stop megrendszabályozás , a fenyegetés ,a listázás , migráncs ,a program nélküli választásnyerés kétharmaddal :-((((( és még sorolhatnám ...
Kukkolók lesik és fotózzák a vécézőket egy budapesti egyetemen – az intézmény figyelmeztette a hallgatókat a veszélyre
Kurva jó ,már xarni hugyozni sem lehet itt úgy hogy ne videózna le valami perverz idióta ősbarom :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Gratulálok hozzá aki teleszórta a lakosságot
videó fotó felvételre kiélesített mobiltelefonokkal és ezeknek a készülékeknek a használatával visszaélnek és megsértik a törvényt .:-((((((( katasztrófális !
Utolérte a népharag a 22 éves Lucát, aki azt írta, reménytelen a jövő Magyarországon
Kedves Luca !
Mészáros névvel komoly és nem várt előnyöket élvezhetnél , de ha ebben nem hiszel és
nincs kávéfőződ + lakhatás akkor hétköznapokon munkaidőben néha hétvégén
Kossuth tér 1-3 -nál lehet az igényt benyújtani . Nem lesz könnyű de nem reménytelen .
Számítunk a részvételedre ott , mert nekünk sincsen normális kávéfőzőnk csak egy elavult xar .
Magyarországon utálják a legjobban a bevándorlókat Európában
ennek sajnos a régmúltra nyúlik vissza a hagyománya . Ha valaki nem emlékezne vagy nem élt még akkor vagy nem látta akkor elmesélem .
80 as .évek Magyarország . Szocializmus ,Szovjet megszállás ,stb .
A Kádár behívta az arab országok fiataljait diákoskodni .Nem tudom mikor hányan voltak Munkásszállásokon helyezték el őket . Azt hogy hétközben mit csináltak azt nem tudom , ( pénzt váltottak a váci utcában azt vagy átbaxták a Magyart vagy nem ) de szombatonként tele voltak velük a szórakozóhelyek . A szélsőjobbosok meg jól elverték őket
ahol ketzdték verni a nyálukat .( pl holdfény ,Margithíd , EMG ) A rendőrség is szólt amikor kijöttek hogy üssétek őket nyugodtan .
Erre esüt teszek mert tisztán emlékszem rá . Jó szándékkal jöttek és szét lett ütve az arcuk
ahogy próbáltak bekerülni a Magyar élettérbe.
Gulyás Márton videóban üzent: nem hívtam be Soros rohamosztagosait
@Mézike: Értem a mondanivalóját és ismerem is ,talán sejtem miért ezt küldted .
Ezt én küldöm neked ez most jó és aktuális bár az én lelkivilágomat nem ez tükrözi .
youtu.be/imbu2nHYWxk?list=RDimbu2nHYWxk
Totális háború veszélyére figyelmeztet az ENSZ
@Equus1: ??? Szaddam ?
Bassár el-Aszad
és egyébként ilyen amikor egy diktatúrát véglegesen meg akarnak dönteni az USA és szövetségesei . ha volt vegyitámadás ,ha nem vége a dalnak asszad ( asszem )
@simmering73: kis paréj (általában a ház körül, kertben, szemetes helyen növő s elburjánzó gyom ) feljött éjsötét felcsútról és hazavágja az egész történelmi fővárost , Budapestet .
Ez lesz a vége ? :-(((((((((((((((