nemkati

Tisztességtelen gyakorlat volt mesekönyvként árulni a Meseország Mindenkié című könyvet a Budapest Főváros Kormányhivatala szerint
Egyébként meg egy csomó mesében levágják valakinek a fejét, felvágják a hasát, vagy csak simán megölik, sőt, sokkal durvább dolgok is vannak, az mennyivel jobb? Ha a szülők néha ilyen meséket is olvasnának a gyerekeknek mint a Meseország mindenkié, sokkal jobb lehetne a világ. Azok a gyerekek el tudnák fogadni, ha valaki más, akár mert nem hetero, vagy autista, down kóros, és fel tudnának készülni olyan szituációkra, amikor egy családban valaki erőszakos, verekszik, ordítozik, részeges, és még sok más élethelyzetre. És akkor kevesebb lesz a Csizmás Kond, a durbincs és a többi hasonló.
Tisztességtelen gyakorlat volt mesekönyvként árulni a Meseország Mindenkié című könyvet a Budapest Főváros Kormányhivatala szerint
@Csizmás Kond: "egy gyereknek a csókról nem egyből a szex jut az eszébe...tehát a könyv sem kéne ennél tovább menjen mert az már perverzió"
Mondom, nem olvastad. Ugyanis a könyvben sem mennek ennél tovább, semmi perverzió nincs benne. Ez a baj, olyanok tesznek megjegyzéseket, akiknek fogalmuk nincs, csak feltételezéseik a könyvről.
Tisztességtelen gyakorlat volt mesekönyvként árulni a Meseország Mindenkié című könyvet a Budapest Főváros Kormányhivatala szerint
@Csizmás Kond: Fujj, a királyfi megcsókolta Csipkerózsikát, majd pedig Hófehérkét. Undorító szexuális tartalmú mesék!

www.nepmese.hu/mesetar/nepmesek/mesek/tuendermesek/a-kicsi-bojtar
" elejibe futott a három királykisasszony, s kérték, hogy adja nekik az aranyliliomot. De ő bizony azt mondta, hogy annak adja, amelyik megmutatja neki a bal mellét. "

Hogy miket nem mondanak ezek a magyar népmesék!
Szlávik János most eloszlatta a vakcinákkal kapcsolatos tévhiteket
Most akkor itt is megkérdezem:
1. Veszélyes-e az oltás arra, aki már átesett a ferőzésen? Vagy esetleg ő ettől már védett?
2. Szükséges-e az előbb említett illetőnek beoltatnia magát?
3. Elkaphatja-e a vírust az, aki már átesett a fertőzésen, vagy beoltatta magát?
4. Fertőzhet-e az az előbb említettek közül, ha elkapja a fertőzést?
5. Kit véd az oltás, azt, aki kapja, vagy azokat, akik kapcsolatba lépnek vele? Nyilván azt, aki kapja. Akkor minek oltási igazolás???
Immunológus: „Nem az a dilemma, hogy melyik vakcina lehet a jobb, hanem az, hogy van-e vagy nincs vakcina"
@Qqberci: Nyilván nem, és nem is biztos, mindenről ugyanazt és ugyanúgy tanulták. De a kínai és az orosz vakcinákkal az a legnagyobb baj, hogy az emberek többségének nincs bizalma ehhez a kormányhoz, ahhoz, amiket mond és amiket tesz, mivel naponta százszor kiderül hogy a legkülönbözőbb témákban hazudnak.

Amellett a Pfizerrel is lehetnek problémák.
"A norvég hatóságok alaposan vizsgálják a Pfizer és a BioNTech gyógyszercégek koronavírus elleni vakcinájának biztonságosságát a súlyos alapbetegségben szenvedő idősek esetében, mert legújabb becslésük szerint a korábban véltnél több ilyen beteg halhatott meg azután, hogy megkapta az oltást
- jelentette a Bloomberg hírügynökség vasárnap hajnalban megjelent egyik tudósításában.

...nagyjából harminc, 80 évesnél idősebb, súlyos betegnél mellékhatások jelentkeztek a vakcina beadását követően, közülük tizenhárman meg is haltak."
Immunológus: „Nem az a dilemma, hogy melyik vakcina lehet a jobb, hanem az, hogy van-e vagy nincs vakcina"
Másik kérdés, hogy akiben van ellenanyag, annak a szintje milyen, mennyire védi meg az illetőt a fertőzéstől.

És akkor még valami. Megintcsak virológusok mondják, hogy aki védett, vagy mert átment rajta a vírus, vagy mert oltást kapott, az még ugyanúgy elkaphatja a vírust, csak már nem lesz rá nézve veszélyes, vagy végzetes. De attól még fertőzhet. Tehát egy ilyen oltási könyvnek semmi értelme.
Immunológus: „Nem az a dilemma, hogy melyik vakcina lehet a jobb, hanem az, hogy van-e vagy nincs vakcina"
Inkább azt kéne már a virológusoknak elmesélniük, hogy aki átesett tünetmentesen, vagy enyhe tünetekkel a covidon, az védett-e, és mennyire, mondjuk az oltást kapottakhoz képest. Azt is mondta már virológus, hogy az ilyen embernek nagyon veszélyes, ha oltást kap. Persze, az biztos, hogyha megkérdezünk egy kéréssel kapcsolatban 2 nagyon elismert, képzett virológust, vagy akár százat, akkor 2, vagy 100 különböző választ kapunk.

Az únió gondolkozik azon, hogy bevezessen-e valami oltási igazolást, oltási könyvet, amivel az únión belül közlekedni lehet. És ugye az egyes országokon belül is, akár az ember a saját országán belül is hátrányba kerülhet ha nincs ilyen igazolása azokkal szemben, akiknek van. Talán az oltás előtt is kellene ellenanyag vizsgálatot készíteni az emberekről, hogy védettek-e. Ez meg helyettesíthetné azt az oltási könyvet is, amennyiben van bennük ellenagyag.
Orbán bejelentette: 2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak
Az egyértelmű, hogy a Fidesznek akarja megnyerni az első szavazókat, és a 25 év alattiakat. Nem tudom, ezek hányan vannak, de hányan lesznek közülük akik az átlagfizetés alatt kapnak jövedelmet, mert csak azokra vonatkozik, az a fölött keresők jó ha ezt felfogják.

@Eladott Ország: a listád korántsem teljeskörű, dehát köteteket tennének ki ennek a gazember társaságnak a gaztettei. A manyup lenyúláshoz: akik maradtak a magánnyugdíjpénztáraknál, azoknak 80-100%-os hasznuk lett 2010 óta, tehát a legtöbben megduplázták a pénzüket. Erről és az államosított vagyon sorsáról részletes beszámolóra várok a kormánytól vagy 10 éve.
Biden tengernyi pénzt önt az amerikai gazdaságba
@durbincs: Ez a honlap mindenféle híreket szed össze. A hozzászólás a témákhoz lehetősége nem a hozzászólók minősítése céljából adott, hanem az események megítélésének megbeszélésére.
Neked, azon kívül, hogy az egyes hírekhez nincs mondanivalód, csak annyi a megjegyzésed, hogy mocskolod a hozzászólókat. Pedig mivel itt téped a szájadat, nyilván te is utána tudsz járni, rá tudsz keresni az eseményekre.

Legalább egyszer próbáld meg, hogy a témához szólsz hozzá, függetlenül attól, mások mit írnak.
Biden tengernyi pénzt önt az amerikai gazdaságba
@ómió: A 2010-es államadósság a világgazdasági válság következményeként ugrott meg, de 0rbán még így is jó állapotban vette át a kormányzást 2010-ben, ezt ő maga is elismerte. Hanem ami azóta történt, az igencsak magyarázatra szorul, különös tekintettel arra, hogy azóta dől a pénz az únióból, amit 0rbánék mind lehívtak amit lehetett, és szépen el is tapsolták, vagy értelmetlen, vagy 0rbánék saját klientúrájának gazdagítására, de nem az ország fejlődésére, vagy az uralkodása alatt egyre több és egyre jobban elszegényedő százezrek, milliók támogatására.

Kicsit tanulmányozd a következő ábrát:
www.portfolio.hu/img/upload/2019/08/adossag190821ketto-20190821.png
Biden tengernyi pénzt önt az amerikai gazdaságba
@ómió: Ahol nem lopják el az állami vagyont, ahol felismerik, hogyan kell eredményesen kezelni az egészségügyi és a gazdasági válságot, ott ez a ráfordított összeg többszörösen megtérül, nemhogy adósságot generálna.
Persze, Biden előtt még 4 év van, de pl. 0rbán előtt már csak 1, és a hatalmas adósságot és államháztartási hiányt szépen ráhagyja az őt kirugdaló következő kormányra.
Blikk: új párt környékén tűnt fel Gődény
Mi tart ennyi ideig lezárni a nyomozást és ítéletet hozni a kamupártok esetében? A törvény világos, az a párt, aki támogatást kapott a választásra, de nem érte el az 1%-ot a választásokon, az köteles visszafizetni a kapott milliókat.
Gondolom, hogy költségvetési csalásban elítélt személy nem is alapíthat pártot, vagy ha igen, az általa alapított párt nem indulhat a választásokon - vagy ez csak vágyálom?
Szijjártó csak hebeghet-haboghat – Juszt olyan mélyütést vitt be, amit nem tudnak megmagyarázni – BalraMagyar
A tarajos majd kukorékol erre is valamit. És bekéreti a nagykövetet? Melyiket? Cornsteint már nem, akkor Marc Dillard-ot? Ő ser mondhat mást, mint Pompeo.
Inzultálták, majd kizavarták Alföldi Róbertet egy pékségből
@moareka: @szaboria1: Egy kormány rengeteget tehetne az ilyen gyűlölködés ellen ha maga olyan példával járna elől, ami nem tolerálja ezt a viselkedést. A mi kormányunk viszont direkt erősíti az emberek közötti szembenállást.
Hogy Szájert miért tűrték meg maguk között, sőt, még most is az egekig magasztalják, az érthetetlen, de már nem segít.
Megvan a döntés: szamárpadba ülteti Deutsch Tamást az Európai Néppárt
- Weber úr, maga egy rohadt náci kommunista, már bocsánat!
Ezt kellett volna mondania Deutsch-nak, és akkor a Néppárt nem azzal kezdhette volna, hogy kérjen bocsánatot, hanem egyből megkérhette volna hogy távozzon a Néppártból vagy különben kizárják, és vigye magával a 12 dühös (gaz) embert is.
Váratlanul hazudott egy bődületeset a kormánypropaganda Baranyi Krisztináról
Nem kellett volna ezt mondania, de nem is úgy mondta, ahogy most a kormány által közpénzen kitömött szennymédia terjeszti.
www.facebook.com/baranyikrisztinakepviselo
A belga ügyészség szerint kábítószer volt Szájer Józsefnél
Anno a kollegisták között biztos nemkívánatos volt egy olyan fickó, aki nem hetero fehér férfi (a keresztényt nem tudom), de mivel Szájer már akkor egy lángész volt, 0rbán biztos nem akart tőle megválni, azt mondta neki: vedd el szépen feleségül ezt a Handó Tündét. Igaz, egy bányarémnél alig csúnyább, de te se vagy kimondott szépség. És akkor majd 20 év múlva megírhatod a laptopodon a vonaton az alapkatyvaszt.
És lőn.
Demeter nem mond le, nem kér bocsánatot, sőt neki áll feljebb
Demeter Szilárd kormánybiztos, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, az Országos Széchényi Könyvtárért felelős miniszteri biztos, a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) bizottságának tagja.

Ezzel a véleményével minden eddiginél világosabban bebizonyította, hogy nem alkalmas azokra a nagyon fontos, kulturális életünket alapvetően meghatározó és befolyásoló posztokra, amiknek a birtokában van!

Azt minden magyar állampolgár tudja, hogy ez nem csak az ő véleménye, hanem az egész kormányé, és elsősorban a miniszterelnöké.

Demeter lemondásával vagy lemondatásával csak egy részprobléma oldódik meg, hiszen a helyére majd egy ugyanilyen, a jóérzésű magyarok számára elfogadhatatlan embert fognak ültetni.

DEMETER LEMONDÁSA UTÁN AZ ÖSSZES TÖBBI MÉLTATLAN ÉS ALKALMATLAN VEZETŐ TOVÁBBRA IS A HELYÉN FOG MARADNI, ÉS EZ A LENAGYOBB BAJ!!!
Vétóügy: senki sem akar engedni a másiknak, alapvető töréstől tartanak Brüsszelben
A belépéskor még nem egy ilyen gazember kormány volt Magyarországon. Akkor a normális magyarok a belépést támogatták, aki meg a legtöbbet lopta el az úniós pénzekből, az azt hangoztatta, hogy az únión kívül is van élet. Sajnos, hogy a belépés hasznát meg ez a korrupt szemét banda fölözte le, nem az ország népe kapta.Itt az ideje kirugni fideszéket. Majd ha tisztességes kormányunk lesz visszakéredzkedhetünk.
Közpénzből támogatja Iványit a Gyurcsány-párti képviselő
@Csizmás Kond: 11:05 "magán hajléktalanszállót támogat a saját önkormányzati keretéből vásárolt koronavírus tesztekkel"
Megértetted ezt a mondatot?
"magán hajléktalanszálló" - az állam feladata már az is, hogy megakadályozza állampolgárai hajléktalanná válását, és a hajléktalanokról való gondoskodás!
"koronavírus tesztekkel" - az állam feladata minden állampolgár védelme a járvány alatt, így a tesztelés is!

És ezt nevezed te lopásnak? A Nagypállal kórusban? Eszednél vagy?