nemkati

Karácsony: „Jó estét, Pride, jó estét, szerelem”
@Csizmás Kond: "Aki a toleranciát csak a ferde szexszokásokra érti az is csak egy szexmániás valami..."

Nem tudom, hogy így van-e. Karácsony Gergely viszont mindenki mellett kiáll, akit kirekesztenek, akiket ez a mocskos 0rbán kormány a földbe akar taposni.
Gyurcsány Ferenc már 15 éve is azt mondta: el lehet innen menni
@durbincs: Az enyém ugyan végtelen, az interneté meg pláne! :))) Viszont a tied igen rövid! és szelektív. Ez megbocsájthatatlan.
Gyurcsány Ferenc már 15 éve is azt mondta: el lehet innen menni
Hogy ezek mennyire imádnak hazudni!!! :))))
Gyurcsány azoknak a vállalkozóknak mondta, hogy el lehet innen menni (Szlovákiába vállalkozónak), akik sokallták az itthoni vállalkozási adókat a szlovákhoz képest - és csak ezeknek mondta. De akik hőbörögtek, a javaslat ellenére mégsem mentek el, azoknak most itt a kánaán, mert most jóval többet adózhatnak, mint Gyurcsány alatt. :)))
A Guardian újságírója hat pontban tette helyre Kovács Zoltán Pegasus-ügyben tett állításait
A Fidesznek minden hír jó, csak beszéljenek róluk.
Mert akkor a válaszába beleszőhet egy pár, a baloldali kormányokat gyalázó hazugságot, és ez mindig maradéktalanul meg is teszi 0rbán is, és összes nyalonca.

"amióta Orbán miniszterelnök kormánya 2010-ben átvette a hatalmat a szocialistáktól, Magyarországon nem történt illegális megfigyelés."

Na ez az orbitális hazugság, Kovács elvtárs, arra célozni, hogy előtte meg volt. Ami volt 2010 előtt, az a Fidesz aljas hazugságai a megfigyelésükről, de hát ugye mindről kiderült, hogy nulla valóságalapja volt.
Rendőrök őrzik Kásler Miklós házát Budakeszin
A rendőrök nem konkrétan Káslert őrzik, hanem a közbiztonságra vigyáznak. És a közbiztonság Kásler háza előtt van a legnagyobb veszélyben. Tavasz óta minden nap.
Újpest polgármestere közpénzen vett beszédtechnika órát
"Jónás Sándor (Taxiart Bt.) megbízása 2021 márciusától szól havi bruttó 550 ezer forintról, amiért ő beszédtechnika órák biztosítása mellett ellenőrzi nyelvhelyességi és helyesírási szempontból a városháza által közzéteendő szöveges tartalmakat és az önkormányzat egyes cégeinek elektronikus felületein megjelenő szöveges tartalmat, valamint az önkormányzati szervezésű rendezvények moderálási és műsorvezetői feladatait is ellátja."

Nem lett volna olcsóbb a Városházán legalább 8 általánost végzetteket foglalkoztatni?
Megszólalt Pintér Sándor a lehallgatási botránnyal kapcsolatban
@sgl: Pontosan ez van, én is ezt látom, hogy 0rbánnak azért fontos a hatalom megtartása, hogy kiélhesse a fenketlen gyűlöletét. Akik meg istenként imádják ezt a gerinctelen valamit, azokra úgy hat az orbáni gyűlölet, mint ahogy az ellenzéki politikusok megszólalásai kellene hogy hassanak az emberekre.
Megszólalt Pintér Sándor a lehallgatási botránnyal kapcsolatban
@sgl: A Fidesz bukása elsősorban a választókon múlik. Akinek van néhány működő agytekervénye, az felfogja, mekkora mocsok kormány ez.
Megszólalt Pintér Sándor a lehallgatási botránnyal kapcsolatban
@sgl: Én azt hallom, hogy az ellenzéknél is folyamatosan ez a téma. Szerinted mit kén még tenniük?
Megszólalt Pintér Sándor a lehallgatási botránnyal kapcsolatban
Érdekes, hogy pont ezek a hazug fideszhívek kiáltanak hazugságot. Akkor meg se fordult a fejükben hogy nem igaz a lehallgatási, megfigyelési hír, amikor Deutsch állította, hogy megfigyelték a rohadt balliberálisok, amikor 2006-ban azt állították, hogy 0rbánt hallgatták le titkosszolgálati eszközökkel, a nyírfa-ügy, az UD Zrt ügy kirobbanásakor se volt szemernyi kétségük sem, de most, amikor bizonyítékok kerülnek elő, hogy a kormány ellenzéki újságírókat és politikusokat hallgatott le, egyből hazugságot rikácsolnak.

Ebből a dologból a Fidesz jól nem fog kijönni. Ha demokrácia lenne ebben az országban, mint ahogy lassan nyoma sincs, akkor magától lemondana a kormány. Vagy a nép zavarná el ezt az aljas, gazember társaságot.
Megszólalt Pintér Sándor a lehallgatási botránnyal kapcsolatban
Ez a lényeg:
2010. május 29. óta (... illegális megfigyelést nem folytattak)
Kormányközeli portálok Magyarország EU bírósági ügyéről: Brüsszel azt szeretné, hogy migránsokat engedjünk be
Ha már magyarázkodnod kell, akkor régen rossz.
De ha már rablás: az téged nem zavar, mit össze rabolt ez a kormány?
Kormányközeli portálok Magyarország EU bírósági ügyéről: Brüsszel azt szeretné, hogy migránsokat engedjünk be
@verőce21: A 4-es pontod nagyon érdekes. :)))
Vagyis elismered, hogy a mostani kormány rabol amit csak lehet (csak éppen nem zavar). A feltételezésed viszont csak fikció, semmi nem utal rá, az ellenkezőjére annál több minden.
Ujhelyi: vigyázz! Azért hazudnak, hogy ne arra figyelj, ahogy közben lopnak!
@Shikari: Igen, azt kéne, ha lenne miért. De ti az ellenzéken nem találtok fogást, ezért aztán gyártotok. Hány pofáraesésen is vagytok túl? :)))
Elfogatóparancsot adtak ki a Szabó Bálint, a korábban állítólag elrabolt és meztelenül kikötözött szegedi politikus ellen
@Duke Nukem: Arról szeretnék már egyszer hallani, hogy Duke Nukem beváltotta az ígéretét, és szétverte, széttépte, elszakította... stb. Nem zsak huzogatja itt a mézesmadzagot.