nezelodo

Romániába mennek a kínai vakcinával oltottak harmadik Pfizer oltásért
Én naiv pedig azt gondoltam, hogy a románok is, mint ahogy mi is az internacionalista összetartozás és segítségnyújtás elve miatt elajándékozzák a nyugati vakcinát a jobban rászoruló színes ború testvéreiknek. (Kiderült, nem annyira jószívűek, inkább a saját polgárjain segít az ottani kormány). Vagy el se fogadjuk az asszonyság vakcináit? Csak nem orrolt meg rá a vezér valamiért, és ezért csak kínai szurit akarunk gyártani?
Végrehajtó vasalta be Bayer Zsolton a Hadházynak járó 300 ezres sérelemdíjat
@sgl: Így kevesebben olvassák a publikum véleményét arról, hogyan viselkedik a Nemzethy Gerinc, ha utoléri az igazságszolgáltatás maradéka.
A nap végtelenül ostoba politikusa: náci tankkal emlékezett meg az szovjet csapatok távozásáról a fideszes képviselő
Nem is lett volna gusztusos emlékeztetni a miniszterelnökünk egyik legodaadóbban kiszolgált szövetségesét, az oroszokat, hogy egykor egy kis liberális politikus palánta "zavarta haza" az egész bagázst! Igy meg is elékezett a tanár úr, meg nem is, oda is bökött az oroszoknak meg nem is...
A nap végtelenül ostoba politikusa: náci tankkal emlékezett meg az szovjet csapatok távozásáról a fideszes képviselő
Nincs itt semmi látnivaló, azért lett politikus, mert ilyenek az ismeretei. Vagy lehet, hogy csak jelezni akarta, ez a politikai berendezkedés abból a rendszerből szemezget, amikor példaképeket keres.
Orbán fia a magyarországi és európai melegházasság kérdéséről írta a szakdolgozatát – fotó
@Málna: 'Érdekes" a beidegződésed, bár rávilágít a lényegedre. Régen közjószág volt a falu bikája, és nem kell mindjárt egy száműzött politikusra gondolni, közjószág volt a falu kandisznója, fedeztető ménje stb. Mai értelemben alighanem őszinteségi rohamot kapott ez a nyelvújító, mert közjószág lehet az, akit a köz pénzén tartanak, gazdagítanak. Aztán közjószág lehet az a gyerek, akinek nem tudja a bő választékból az anyja, hogy ki a gyerek apja.
Van olyan is aki úgy tudta, hogy Rákosi az apja, és most is azt hiszi hogy az aktuális kiskopasz a gyerekeik apja, ezért közjószágok. Az én gyerekeim nem közjószágok, mert egyik passzus sem vonatkozik rájuk, te pedig úgy nevezed a tieidet, ahogy akarod.
Ez ám a vendégszeretet! "Gárdony lesz a Velencei-tó no-go zónája?"
Pedig ezt a Tóthot sem tulajdonosnak választotta meg a település, hanem csak ideiglenes vezetőnek. Alighanem ez elkerülte a polgi figyelmét, a megbízólevelének az átvételekor.
Durván terjed a delta-variáns, vesztegzár alá vonták Lisszabont
@division: Igazad van, de az ő problémájuk a mi vezetőnké is, hiszen őket is szeretné pl megvédeni a migránsáradattól is, gondolom olvastad a brüsszeli nyilatkozatait, miért ne segítene nekik is járvány ügyben, mint pl a Zöldfoki szigeteknek is... Amúgy a járvány sem áll meg az országhatároknál. Küldhetünk vakcinát, lélegeztető gépeket, stb, van mindegyikből bőven.
Durván terjed a delta-variáns, vesztegzár alá vonták Lisszabont
Nyamvad népség, miért nem kérnek segítséget a mi mini. elnökünktől? Egy sima karmesteri pálca suhintással legyőzné a vírust, de legalább kétvállra fektetné!
Orbán fia a magyarországi és európai melegházasság kérdéséről írta a szakdolgozatát – fotó
Érdekes, hogy néhány hónapja a vejének célozgatva üzent a házastársi hűség ügyében egy péntek reggeli tömjénfüstös nyilatkozatban, most meg a Gazsi szakdolgozatának témája, (miért pont azt a témát választotta), csípődött be neki annyira, hogy törvény lett belőle.
Nemrég azt tudatta velünk egy ilyen celeb, péntek reggeli igehirdetésben, hogy a gyerek közjószág! Ma meg azt hallom a gyerek nevelésének egyedüli felelőse a szülő! teljesen összezavart, a gyerekeim és az unokáim "tulajdonlása" ügyében!
Nem kellene a vezérünknek szakemberhez fordulnia, hogy segítsen elrendezni néhány dolgot a buksijában??
Üvöltöttek, fütyültek a helyi fideszesek Gyurcsány ellen Tapolcán – megszólalt a politikus
@Néro: Igen az ő dolga és a szellemi képességére van bízva, kiért sípol. Ha kicsit fejlődne, talán megértené, egyikért sem kell tüntetni, hiszen az a dolguk, és azért fizetjük őket, nem is rosszul, hogy a polgárokért, dolgozzanak... Mára elértünk oda, hogy csak azokat képviselik, (legtöbbször csak propagandában), akik nekik fújják a sípot.
Üvöltöttek, fütyültek a helyi fideszesek Gyurcsány ellen Tapolcán – megszólalt a politikus
Hmmmm... Ennek a sípoló bajszos néninek és hasonló társainak a kezébe kellene a saját, a gyerekeim és az unokáim sorsát, jövőjét letennem? Ha csak a síp tulajdonlása, és a hozzá tartozó IQ az életteljesítménye, akkor nem kellene rám erőltetnie példaként azt amiben ő hisz.
Orbán fia a magyarországi és európai melegházasság kérdéséről írta a szakdolgozatát – fotó
@134.bátor: Nem hiszem, hogy (nagyon) verte, csak a hóna alányúlt a TEK, nehogy elfáradjon a lába, a hosszú úton hazafelé...
Üvöltöttek, fütyültek a helyi fideszesek Gyurcsány ellen Tapolcán – megszólalt a politikus
Nem tehetnek mást ott a fideszes markecolók, mert elhajtották őket a szavazók. A a város volt császárnak azért marad a bőség kosara, a kistérségi társulás kasszája.
Orbán Viktor: Gyurcsány Ferenc a legnagyobb veszély mert be akarja engedni a migránsokat, Karácsony múltjában pedig hazugságok rejlenek
Szegény "Kamugeri", még kideríti róla a dakota, hogy ő volt a "Kekec" nevű népszerű fiú a seregben, és ő lett a sikeres Győri Gábor az átkosban.
Feljelentették az MLSZ-t az UEFÁ-nál a portugál meccsen homofób transzparensekkel szurkolók miatt
Pedig ezeknek a kedvenc focidrukkereknek semmi köze az aktuálpolitikához már... (csak 2006-ban volt).
Gulácsi azt reméli, szombaton a franciák ellen szépíthet a csapat
A portugálok elleni meccs előtt még a nagykövetségük is szopatta a csapatot, hogy milyen nehéz meccs elé néznek. Ezek meg bevették... Most is remélem, hogy legalább egy kis gesztenyehéjat kikaparnak a focistáink, pedig hazudnék, ha a kedvencem lenne a foci, és különösen ami körülötte van. Azért vigasztaljon benneteket a bajban, legalább egy puccos stadionban vertek rommá bennünket, nem egy lepukkant szocreál arénában.
Videó: összebalhéztak a magyar szurkolók egy kivetítőnél
Hiányzik a békés szurkolóknak egy kis villamosborogatás, avagy együttérzésükről biztosították az ország elsőszámú focistáját.
Négy állami ingatlan is a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány kezelésébe kerül
A mi vezérünk néhány napja népszavazást ígért a kínai egyetem ügyében. Eszerint megtörtént a népszavazás. Orbán megszavazta, ő a NÉP. Pedig csak megbízott vezetőnek szánta a szavazó, és nem Magyarország tulajdonosának.
"Kívánom, hogy legyen jó nagy" – mondta a közmédia riportere Szalainak, aki szerint "a legfontosabb az lesz, hogy a lábuk között lévő dolog az valójában mekkora lesz ma este"
Sajnos igen hideg lehetett a pályán, és ami a lábuk között volt a meccs közben a végére igencsak összezsugorodott. Kár hogy ez az eredményen is látszik.
Hodász atya keményen nekiment az egyházon belüli szexuális abúzusok témájában született könyv szerzőjének
@istván irén: A katolikus egyház csaknem az egész történelme során hatalmi tényező akart lenni, és ma is azt teszi. Ha kellett az ördöggel (természetesen a mi egyházi vezetőink most is kivételek, (?)), is szövetkeztek, hogy elérjék. Természetesen nem vitatom rengeteg, őszintén hívő és az egyház reguláit komolyan vevő ember is szolgálta Istenét, így az egyházát is. A tágabb családomban is akadt jónéhány ilyen, akik ma kihajtanák ezeket is a templomból, mint Jézus a kufárokat.
Dolgozószobájából üzent Orbán Viktor miután ma megszavaztak egy halom törvényjavaslatot: "Bátor és szokatlan kormányzati döntéseket kell hoznunk" – videó
Érdekes, hogy alacsonyabbra tervezték a gazdasági növekedést, amit meg is szavaztak, mint amit a korai kampányban a családoknak ígértek a személyi jövedelemadó visszafizetés esetére. Szóval eszük ágában sincs betartani...
Vádlottak padján kellett volna ülnie a fideszes politikusnak, de a parlamentben szavazott
Ezek a fideszes bűnözők szabadon mászkálhatnak, bírósági szakaszban is, az elítéltjeik nem vonulnak be a böribe, viszont ha rámutatnak egy ellenzékire, már viszi is a Sanya bá', vagy a TEK legényei. Aztán hónapok múlva elengedik, azt se mondják bocs.
Mi van pl a hajnalban a TEK által meglepett filmrendezővel, aki néhány nappal előtte bemondta az unalmast az SZFE oktatói munkájában, és megmutatták neki hogy a Karmelitában lakik a jó(?)isten?
Hodász atya keményen nekiment az egyházon belüli szexuális abúzusok témájában született könyv szerzőjének
Az atya bizonyára elsietettnek mondaná a téma kibontását, ha merné. Minek is kapkodna az anyaszentegyház, hiszen az inkvizíciós módszerekért is csak "kicsit kivárva" kért bocsánatot az áldozatoktól.
Melyik vakcina adja a legtöbb antitestet? Az Index teszteredményei döbbenetesek
Nem tudom nem azért vitatott a hatása a kínai vakcinának, mert nagyot zökkent, amikor leesett a kamionról Orbán fürkészei szeme láttára! Emiatt kár volt a vezérnek annyit dicsérni a fürkészeit.
Ma döntenek a Parlamentben a homofóbbá fazonírozott pedofiltörvényről és a Fudan egyetemről
Pedig kinyilatkoztatta első megilletődöttségében a vezér, népszavazás lesz a Fudan egyetem témájában. Ma meg elfogadják a törvényt, aztán az azt jelentheti, erről nem lehet népszavazást kiírni! Csak nem hazudott megint az a drága ember?
Mégis találkozhat Ferenc pápa és Orbán Viktor
Ha már annyira fontos, hogy a pápa a jelenlétével is legitimálja az Orbán személyes hatalmát, legalább a Ferenc által celebrált misére tegyék meg ministránsnak a Bayert, és a Bencsiket.
Ami meg a pápaság intézményét illeti, nem szokatlan ott, hogy beférkőzik a Vatikánba az olasz maffia. Lehet, hogy azért a nagy nyomulás, mert a szicíliai klán már kifáradt, és vérfrissítésre van szükség? Megérhetjük, hogy a Lölö lesz az Isten új bankárja? Bár elég csúnyán végezte a Temze egyik hídja alatt a régi is...
Egy magyar család fájdalmas története: ennyibe került a búcsú elhunyt szerettüktől
Emberarcú társadalom. Kemény több mint 30 évi politikai munkával értünk el idáig. Az egyház kezébe kell adni, azok legalább nyomtatnak majd egy búcsúcédulát is ezért a pénzért. Ha nem tetszik, a meggyőzés eszközeként még mindig ott a régi jól bevált kiátkozás és az inkvizíció. Ilyesféle készülődik a nemi identitás hatalmi kezelésében is illiberálisan.
"Ahol magyar ember él, ... mindenhol szeretik" – új himnusz született Ákos közreműködésével
@vacsi: Érdekes, amikor a jól ismert politikus tulajdonosok nem fizették ki a pápai húsgyárnak leadott hízott sertéseket elmaradt a disznózás, pedig akkoriban dívott a libásozás. Aztán állami, adófizetői pénzből villámgyorsan kifizették az elégedetlenkedőket, részlegesen, hogy nehogy disznószarral kenjék össze a fideszt.
Mellesleg a Bajnai nem volt tulajdonos, sem vezető a bebukott cégben, hanem felszámoló biztos. Persze a fiúk ezt a feladatkört összemosták a tulajdonosi körrel. Mégsem sikerült fogást találni rajta. Érdekes lenne kipróbálni, mi lenne, ha belengetnék, hogy min. elnökségre pályázik! Alighanem még a Fletó is lekerülne a lista éléről, olyan súlyos vékonyfosás fogná el a NER elitet.
Orbán meghirdette a totális migrációs tilalom programját
@vitriol: Ha a Fletóra se harapnak, jöhet újra a Soros! A szavazók pedig a tavasszal elköszönnek, "helló röfi"