nezelodo

A nap, amikor totális csődöt mondott a kormány oltási programja
Örök, rendszereken átíveló módszer, ha valamit nem tudsz megoldani, hozz létre egy bizottságot!
A nap, amikor totális csődöt mondott a kormány oltási programja
A vezetőink még a már bevált módszert is elfelejtik, pedig volt amikor még a hóeltakarítás is sikeres volt a hófúvás miatt megbénult országban, SMS-el.
Nem nyomoznak Orbán Viktor apjának bányacége után
@Giovanni Alba: Lehet, hogy még kisdobosnak sem vették be, annak a csalódásnak cipeli ma is a súlyos lelki terhét. és ez okozza a lelki torzulását.
Koronavírusos lett Dobrev Klára – mi lesz most Gyurcsány Ferenccel?
Na most a Gyurcsányné "asszonyság" nagy örömet okozott a gyagyásoknak. Legjobban akkor örülnének, ha egy puszit is kaptak volna tőle...
Győr fideszes polgármestere szerint is égbekiáltó baromságot nyilatkozott az országos kórház-főigazgató
Dézsi már egyszer pöttyös káder lett a Viktornál, de úgy látszik most is tempósan hajt, hogy újra az legyen, amikor ostorozza a nagyfőnökeit, amiért hülyeségeket csinálnak, vagy beszélnek. Polgikám ne háborogj, ha értenének a szakmájukhoz ők is a betegágyak mellett állnának és nem az elefántcsont toronyban pávatáncolnának.
Remek megoldás: bocsánatkérő SMS-t kapnak, akiket rossz oltási helyre küldtek
Most mondja valaki, hogy nincs fejlődés, mert akár arra is felszólíthatták volna az érintetteket, hogy üljenek át másik autóba.
Elmarad a tömeges oltás a hétvégén, nem tudta megoldani a kormány
Biztos elutazott a Sanya bá', mert ha itthon lenne akkor tuti, hogy rendet tenne pillanatok alatt, de max. két héten belül.
Nem nyomoznak Orbán Viktor apjának bányacége után
@Clavigo: Kezdem kiismerni a diliház napirendjét, a szabadfoglalkozás ütemezését. Még szerencse, hogy csak a gyógyszerbevétel után engedik a játékszeréhez. Milyen lehet az amikor még alapjáraton vegetál?
Bejelentette a kormány: elmarad a hétvégi oltási akció, majd kitörölte a hírt
Nem értem, ilyen vészterhes időben miért nem kérik fel, (vagy vezénylik), Rogánt, az istenáldotta tehetségű számítástechnikai gurut, hogy vezényelje ennek a csetlő botló portálnak a működését!
Nem zárják be a templomokat, ezután is lehet menni katolikus misére
Ez is egy eredményes módszer a nyugdíjkassza gyors apadásának a fékezésére, feltéve ha nem akarja a fidesz megvédeni a pénzünket.
Orbán Webernek: "Demokráciaellenes, igazságtalan és elfogadhatatlan" – itt a teljes levél
Vastag bőr van vezérünk, igen vastag... Nem csoda, hogy még az elvbarátaid is berágtak, és nem sikerült igazi mély kereszténnyé nevelni a vendéglátótokat és pártcsaládját. Jaj, az meg hogy a súlyos járvány idején megbélyegzik szerénységed igaz keresztény és demokrata voltát, az hallatlan! Lehet, hogy a néhai csuti juhász szelleme kísérti ezt Manfred Webert?
Nem kellene áttekinteni a rendkívüli felhatalmazás alatt sokszor az éj leple alatt hozott törvényeket? Az egyikbe belebukott kend gyerekeinek keresztapja is, (vagy keresztanyja, zavarban vagyok, hogy melyik). Esetleg meg kellene kérdezni az EÜ dolgozókat, miért ilyen vészterhes időben dobtak nehéz követ a pocsolyába az egészségügyben a jogállásuk megváltoztatására? Lehet, hogy még nem elégedett a szakma tönkretételének eddigi sikereivel?
Kemény hangon üzentek a középiskolás diákok Vidnyánszkynak és felsorolták, hogy miért nem felvételiznek az SZFE-re
Már ezek a gyerekek sem hajolnak meg az ukrán művészi és politikai nagysága előtt? Mivé lesz így illiberália!
Nem nyomoznak Orbán Viktor apjának bányacége után
@ómió: Én nem szeretném a te egyéniségedet elemezni, az egy egészségügyi szakma feladata, de nagyon hasonlít a stilusod arra akit példaképnek állított a régi hatalom a többi elé, kommunista elvhűsége miatt. A rendszerváltás után persze véres szájú antikommunista lett, és mélyen vallásos. Bár csak annyi köze volt a valláshoz, hogy mise alatt feljegyezgette a templom előtt parkoló autók rendszámát.
Ami meg a rendszerváltás utáni elszámoltatást illeti, azért maradt el, mert az MDF-ben és kélsőbb az azt követő kormányokban is, a fideszt is beleértve az elszámoltatandó kommunisták ültek, és ülnek ma is.
A történész a vírustagadókhoz hasonlította a Magyarságkutató Intézet korábban hivatásos házmesterként ténykedő főigazgatóját
@Shikari: A magyar történelem nem a te általad képviselt eszmeáramlatból áll, sőt, azzal nem szoktak még dicsekedni sem, bár neked az a valami... Amikor a magyar történelemi ismeretedre hivatkozol minimum féloldalas, de ahogy érzékelteted, az is csak a lózungok szintjéig működik.
A történész a vírustagadókhoz hasonlította a Magyarságkutató Intézet korábban hivatásos házmesterként ténykedő főigazgatóját
@Giovanni Alba: Gondolod, hogy ő az? Akkor nem lehet a választott szakmájában sem sikeres, ha állandóan itt tart pár szavas egyetemi kurzusokat, mert elkerülik a megrendelések. Igaz nem is az eszéért "szeretjük".
A történész a vírustagadókhoz hasonlította a Magyarságkutató Intézet korábban hivatásos házmesterként ténykedő főigazgatóját
@Shikari: Na én sem a guglira vagyok kíváncsi, hanem amit a tanítóink minden normális magyar gyereknek megtanítottak. Aztán ha gugli nélkül készségszinten megvan, akkor lehet beszélgetni róla kellemes társaságban, az sem baj ha tévedünk néhány adatban, de el tudjuk helyezni egy kronológiai sorban, esetleg halkan rávezetni a azokat akik a pártpropagandának dőlnek be, pl az önmagukat tömjénező, csodatévő pártállami káderek esetében el lehet mondani ki voltak ők, mielőtt szentírást tanítanának nekünk azzal a kis szájukkal, amiből nemrég még a kommunista kiáltvány szállt az ég felé.
Egy kórháznyi dolgozó tűnt el a magyar egészségügyi rendszerből kedden, ugyanakkor Kásler történelmi lépést vizionál
Azokról és a létszámukról nem szól a fáma, akik tudták, ha a fidesz valamilyen őket éritő módosításra készűl, jobb ha csendben már korábban veszik a sátorfájukat, és kimaradva a balhéból új munkahelyet kerestek, ahol egyenlőre kevésbé érinti meg a fényes szelek jelenkori nemzedékének intézkedése, a modern illeberália.
A történész a vírustagadókhoz hasonlította a Magyarságkutató Intézet korábban hivatásos házmesterként ténykedő főigazgatóját
@Shikari: Nem olyan kicsi ez az ablak, kezdhetnéd fejből a magyar királyokat felsorolni, uralkodásuk sorrendjében, és az uralkodásuk kezdetét és végét is beleértve, vagy az erdélyi fejedelmek hasonló listázását fejből, hogy lássák a vitapartnereid milyen jól ismered a magyarok valódi történelmét.
Lehet, hogy úgy járnál, mint a Lölö a saját cégeinek a felsorolásával, amikor az utcán megállítva kérik, hogy mondja el a cégei nevét. cégbírósági bejegyzését, tevékenységi körét, adószámát stb. Ja és mind az övé lehet, aminek pontosan el tudja mondani a nevét, és a lényeges adatait. Na akkor aztán kezdhetet a magyarok valódi történelmét.
Amikor még a besúgó Csurka volt az igaz magyar, néhányszor megszívíttam a höbörgőit, a környék egyik nevezetes egyházi intézményének alapítójának magyarságával. Mindegyik jó magyarnak hitte, valójában török volt, és az utódai is jó magyarok lettek. Te sem tudod magadról, hogy a nicked egy emberi termékenységgátló csigaölőszerrel megegyezik úgy családbarátilag.
Megszületett a döntés: A Fidesz azonnal távozik az Európai Néppárt frakciójából
Jöhetnek az óriásplakátok a nyájnak: Kiéptünk mert nem keresztények, migránssimogatók, és a Soros és a Gyurcsányné irányitja őket.
Nem nyomoznak Orbán Viktor apjának bányacége után
@ómió: Kolléga böszme vezéred neked van, amúgy nem őriztem veled együtt libákat, hogy ezt a tahó hangnemet megengedd magadnak, amikor én normálisan szóltam hozzád, és leírtam a tényeket.
Versenytárs nem volt mint beszállító, vagy netán a KÖZGÉP-es Simicska zavarta volna el az id. Orbánt mint ajánlattevőt? "Mindenki lehet alanyi jogon hülye", mondta egyszer a Simicska, de ő azért nem volt annyira hülye, hogy ne tőle vegye a dolomitot, miután a székház árával tuningolták fel korábban a papa cégét. Ha pedig Gyurcsány törvénytelenséget követett el, miért nem lett elszámoltatva?
Ja hogy nem tudta űberelni az utána következő fidesz kormány tolvajlásaIt! Akkor mégsem olyan tehetséges, mint amennyire rettegtek tőle?
444: Eluralkodott a káosz a tatabányai kórházban, egyedül a katonák tűnnek nyugodtnak – Egy mentőtiszt azt mondja, új szerződését az aláírás előtt nem mutathatta meg másnak
Holnapra meg már a katonák parancsolnak rá a bacikra és egyéb egészségkárosodásra,, hogy tűnjön el, vagy a papok jönnek ráolvasni. Ha mégsem sikerül, egy füst alatt feladhatják az utolsó kenetet, amolyan illiberális stílusban.
Nem nyomoznak Orbán Viktor apjának bányacége után
@ómió: És a kő felhasználójának a megrendelést a Magyar Állam adja a háromszoros áru autópálya, út stadion, bicikliút stb építésére. Ne is zavarjon a törvényesített lopás. Nyilván sokkal többet kapsz vissza a ténykedésedért, mint az ellopott adóforintjaid, és mivel a lelked is eladó helyére kerültek a dolgok.
Vona Gábor visszatér a politikába?
@verőce21: Te csak azt hiszed kevés embernek van külföldi ingatlana! Ha nem akarná senki a szavazatukat, miért a felhajtás, a határon túliak miatt? Amúgy meg a nálunk lakó svábok, szlovákok, horvátok, románok vendek, ukránok miért nem akarják meghatározni az anyaországbelieinek, hogy mekkora szarban éljenek ott? Ja mert azokban az országokban az ott adózók döntik el mi legyen és nem mint nálunk az ámerikás magyar, akinek a nagyapja vagy az apja húzott még el a Horthy miatt?
Nem nyomoznak Orbán Viktor apjának bányacége után
Bizony sok olvadó vajat törölgethetnek az illetékesek a családról. A túlárazás törvényes, a bányanyitás NP területen neki lehetséges, a letermelt bányák rekultiválása nem történik meg, (eladták a nagyon okos Lölönek, hogy ha netán lesz elszámoltatás ő vigye el a balhét), a nyolcas út építésekor pld. hány ideiglenes bányának volt engedélye, a nyomvonnal mellett a dombok mögött és mi lett velük, hogy áll a rekultiváció? Állítólag Gántról is eladták a kötelezően a rekultivációra ledepózott termőtalajt, a Magyar Államnak, Kolontárra.A gánti bányába is a Lölö hordja a földjeiről a termőtalajt? És mindez a Bányakapitányságnak fel semtűnik! Ja hiszen azoknak is a Bakondi a főnöke! Nahát!!
Vona Gábor visszatér a politikába?
@verőce21: Miért a külhoniak akkor miért szavazhatnak? Ott nem lehet csalás? A távoli rokon házaspár már több éve meghalt, a postás mégis viszi nekik amit kell. Olyanról is tudok, akinek külhonban is van ingatlanja és itthon is, mindkét helyen megkapta az értesítést a névjegyzékbe vételről. Persze ez gondolom majd véletlennek lesz keresztelve.
Valósággal rettegett a börtöntől Nagy Feró: ezt követte el
"én nem akarok részt venni abban a megaláztatásban, ahol nem szabad gondolkodni, csak bután követni a parancsot"
Miért Feró, most nem ugyanazt csinálod? Ja, hogy most fizetnek érte...