nezelodo

Szinte az összes brit hibának tartja a kilépést az EU-ból
Még a brit szavazókat is megvezették! Pedig még Európa egyik legfontosabb politikusa, a mi vezérünk is, mennyire kérlelte őket, hogy ne tegyék, mert az ő befizetésük elmaradásával csökken az EU-ból ellopható milliók mennyisége, és ez neki is fájni fog.
Meglepő újdonság Orbán Viktor friss vagyonnyilatkozatában: kiderült, hogy mégsem annyira szegény
Remélem ez a hír nem jut el a kisnyugdíjasokhoz, mert csak a királyi hírforrások találják meg őket, és nem fogja szegni a Viktor részére való adománygyűjtő kedvüket sem.
Újabb csapást mér az Orbán-kormány a pedagógusokra? Elvehetik a köznevelésben dolgozó tanárok közalkalmazotti státuszát
@Gyurka80: Kakas-boci a haverjaiddal és a kenyéradóddal gyakorold ezt a "keresztény stílust", ha már ilyen lumpemnek neveltek.
Újabb csapást mér az Orbán-kormány a pedagógusokra? Elvehetik a köznevelésben dolgozó tanárok közalkalmazotti státuszát
@Gyurka80: Ha gyerekem lennél, már a tejfogaddal kivertem volna belőled ezt a stilust, tanulj meg tisztességesen vitatkozni, hülye az apád , az anyád, és te akit ilyennek neveltek.
Újabb csapást mér az Orbán-kormány a pedagógusokra? Elvehetik a köznevelésben dolgozó tanárok közalkalmazotti státuszát
@Gyurka80: Nincs ez bagetelizálva, biztos hogy a NER embere, másképp nem ülne az igazgatói székben. Ha pedig a Völner éa a másik ficsúr esetét nézzük, vagy a Flóriét, a Simonkáét stb. akkor tényleg bagatell, de most be kell bizonyítani, hogy jogállam vagyunk. Akkor a végrehajtói főficsur tárgyában talált bizonyítékokat miért semmisítették meg??? Úgyhogy ne terelj, és ne tégy úgy mintha a keresztény fidesz nem lenne tele ilyenekkel, nyiltan támogatva a vezér által őket!
Újabb csapást mér az Orbán-kormány a pedagógusokra? Elvehetik a köznevelésben dolgozó tanárok közalkalmazotti státuszát
@Gyurka80: Kiskakas, azért mert a Borkai szexorgiát rendezett az adófizetők pénzén, és a Józsi buzult, a kaleta meg pedofil volt, és a vakkomondor balesetet okozott, és volt aki álkapcsát törte az oldalbordájának, attól még nem mindegyik fideszes ilyen! Az az igazgató sem azért van a helyén, mert az állampárt ellen agitált!. A dr. Flóri, a Völner, és a végrehajtócska mellett ő is elfér a NER palettán.
Orbán Viktor ígéretet tett az összes magyarországi településnek
A MANYUP megvédése és az ellentételezésként beígért egyéni nyugdíjszámlák óta pontosan tudjuk mennyit is ér Orbán ígérete. Viszont fontos, hogy az egykori besúgók jól megértik egymást.
ByeAlex teljesen kiborult! Angliából üzent: "Rohadt London; szétfagyok"
A NER alkalmazott fentebb, szégyenlősen még csak célzást sem tesz a halódó nyugaton szokásos jövedelmekről az "igyé' gáz" mellett, mert még belepirulna a külömbségbe.
Súlyos gyerekkora volt, őszintén beszélt a múltról Schobert Lara
Nem is csodálom, hogy lázadoztak a "kicsit más" szüleik ellen! Lehet, hogy mostanra őket is átnevelték apu-anyu mintájára?
ByeAlex teljesen kiborult! Angliából üzent: "Rohadt London; szétfagyok"
"Gyere haza fiatal!!!" Nem ismered a vezényszót? Itt még az iskolákban is hideg van, aztán utána meg kötbért hajítanak a fenntartó nyakába amiért megspórolta a gyerekeink náthája, láza árán a vezér parancsára a gázt! Szóval kedves világsztár, engedelmeskedj a hívó szónak, és irány haza Tündérországba!
Bayer Zsolt földbe döngölte az Orbán Viktort lekövérező Zacher Gábort: "Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből"
Tényleg kár cikizni a mi Viktorunkat a túlsúlya miatt! Nagyobb baj az, hogy ő maga is azt hiszi, Európában is akkora túlsúlya van a döntéshozatalban, mint a testsúlyában. Hát nézzük a jó oldalát a dolognak, mert mindkét tény megszabhatja, meddig oktathat bennünket a keresztény hitre, az erkölcsi tisztaságra, és meddig óvhatja Európát pl a nemi eltévelydéstől, a Soros veszedelemtől, és a gonosz Amerika befolyásától. Remélem hogy ezen idő alatt, a saját szektáján kívűl másokkal nem hiteti el, hogy nekünk kizárólag az egykori KB-s Putyin és a rendszere az egyedüli üdvözítő.
Fakidőlések nehezítik a vasúti közlekedést a Dunántúlon
Ennyi fakidőlés, ami egyértelműen a vasuti pályák környezetének lehangoló állapotából következik! Mi lene a MÁV-al, ha egy normális téli időjárás lenne?
Halász János szerint a baloldal elárulta a hazáját
Kicsi Halász, a kekec még mise alatt sem hagy benneteket pihenni? Szerintem kérjetek tőle előbb egy Nemzetbiztonsági pozitív átvilágítási dokumentumot, aztén kiabáljátok az üzenetét!
Orbán Viktor megmutatta a horvát elnöknek, hogy mire büszke most igazán – körbevezette a Magyar Zene Házában
Elsőre azt hittem a hatvanpusztai juh hodályokat mutatta meg neki, és lifteztek is a birkáknak szánt lifttel, nehogy elfáradjon a hosszú sétán a vendég.
Megütöttek egy nőt a botrányos debreceni akkumulátorgyáras közmeghallgatáson
Magyarország kétségtelenül fejlődik. Ennek csalhatatlan jele, az Euró árfolyama, az infláció, a tempósan növekvő államadósság, a magas kamatra felvett uzsorakölcsönok, az ország kiárúsítása az orosz, kínai stb demokratikus államoknak, és kétségtelen ha országként kezeljük, viharos tempóban gyarapszik a pénztáros Lőrinc, (Orbán), magánvagyona.
Kettős csapdába sétált bele az Orbán-kormány: A tragikus végeredménnyel is számolniuk kell
Érdekes, hogy mindenki a magyart, (Orbánt), báncsa... Aztán mindenki hibás, mint 1956 után a "sötétben bujkáló ellenforradalmár", csak a mi nagyon demokratikus, enyveskezű vezetésünk nem! Szemmel láthatólag sem a pávatánc, sem a kanyarban előzés, sem a számtalan kicselezés nem jött be. Szerencsére azért a mi vezetésünk az egyetlen a legjobb a leghaladóbb, és a leg-leg nemzetibb Európában, csak éppen beledöglünk lassan az elszigetelődésbe. Majd talán ha a ruszkik haza után Orbán vissza tudja édegetni őket, és a haza fényra deül! Vagy nem?
Nagyon megsértették Orbán Viktort, Menczer Tamás azonnal visszacsapott a kekeckedő szlovák külügyminiszternek
@justhpeter: Jól teszi a szlovák koma, ha kerüli az olasz melegbárokat, és csukva tartja a száját, a V. Juciról is, és kerülje a magas épületeket is, nehogy kiessen az ablakon a tizedikröl, ha a vezérünk kebelbarátját bírálja!
Hadházy az épülő recski kőbányáról: "érthetetlen, hogyan mehetett ebbe bele a polgármester"
@kereső: Úgy tudom az egykor oly hírhedten szabálykövető bányakapitányság a Vakondi katasztrófavédelme alá lett besorolva. Azóta az Orbán papa röhög rajtuk és a törvényszegéseinek se szeri se száma, és a megtorlás minden esetben elmaradt.
Nagyon megsértették Orbán Viktort, Menczer Tamás azonnal visszacsapott a kekeckedő szlovák külügyminiszternek
Basszus, mi volt az ami abban a nyilatkozatban ami nem felelt meg a valóságnak? Méghogy kekeckedett Magyarországgal? Nem! Magyarország azért nem egyenlő Orbánnal! Ha meg kekeckedett, azért tette, mert ugynazt a módszert alkalmazta egyszer, mint Orbán évek óta minden esetben, és nem az országunkkal, hanem Orbánnal szemben. Mint látszik nem csak brüsszelben elégelték meg a nyegle stílusát! Már annak idején Vaclav Havel is vészjóslóan nyilatkozott a mi kekecünkről, és igaza lett! Micsoda éleslátó volt egykor az a katonatársa is, aki találóan keresztelte kekecnek!
Hadházy az épülő recski kőbányáról: "érthetetlen, hogyan mehetett ebbe bele a polgármester"
Hogyan ment bele? Leszóltak a pártközpontból, mert ma sincs új a nap alatt. Aztán mennyire meg tudnak sértődni a dalszövegtől, ami elevenbe talál, "Ezek ugyanazok".
Lopják és rongálják a vármegyetáblákat
Ne csodálkozzon senki vannak akik jó üzletet látnak a már rég letünt korok relikviáinak gyűjtésében!
A másik lehetőség, bizonyítékokat gyűjt valaki a döntéshozók elmeállapotának igazolására. Erre megfelelnek ezek a táblák, de mellé kellene kötözni a félkegyelműt is a kinevezett főispánjaival együtt.
A Nyomozó Főügyészség nem tudja, "vajon ki lehet Tóni, Barbara és Ádám a Schadl-ügyben" – Hadházy szerint ugyanakkor "a nevek passzolnak Rogánra, a feleségére és a kabinetfőnökére"
Ez a nyomozó hatóság akkor sem tudná kikről van szó, ha a személyi számukat is számjegyenként kétszer hozzáfűzték volna a nevekhez, hogy a hülyék is megértsék. Aztán még ezek mondják magukról, hogy nem kell az Eu-s ügyészség, mert ők maguk is jól végzik a munkájukat! Csak az a kérdés, hogy az ország, vagy a politikus maffia éerdekében munkálkodnak-e!? Ja ez csak költői kérdés volt...
Rövid időre őrizetbe vették a német rendőrök Greta Thunberget – videó
Még sokra viheti et a kislány! Emlékezzük, a D. Tompika drogos bandájának is hogy bejött a prágai szobormászás! Horn Gy. pdig nagyot hibázott, amikor hazahozatta a Nemzeti Hősöket Prága városából! Hagyni kellett volna őket, az ország is jobban járt volna, ha kicsit marasztalják a bandát legalább egy elvonókúra erejéig!
Ez Mészáros Lőrinc fogyásának titka: ragyog és fitt mióta rátalált az igaz szerelem – fotó
Nem lesz ennek jó vége Lőrinc, ahogy az Orbán barátsága sem kecsegtet semmi jóval, úgy eltűnsz majd a süllyesztőben mint a simlicska, és még örülhetsz, ha csak olyan módon ér véget a sikersztori!
Orbán beígérte a gemenci kisvasút meghosszabbítását, azóta már a meglévő síneket is elnyeli a föld lassan
@Macskaszem: ma 8:40. Még örülhetnek is, hogy nem disznóhízlaldát telepít oda a fidesz civisvárosbeli esze, illetve a nagymamája, mert az meg büdös. De beszállhatna a buliba a kőgazdag csengeri magánasszony is, akivel olyan bájos liezon esett meg, amikor még a Lala a 3000 milliárd Ft bűvöletében le semszakadt róla, és űgy ézett rá mint a megváltóra.
Akadnak olyan városi távhőszolgáltatók, melyek még nem kaptak kötbért az MVM-től
@magyar1: Na a boldogabb országokban, ahol valóban a polgárok és az ország, és nem az egyéni érdek mentén dolgozik a vezetés, megoldották a szigetelés kérdését, és pl. a svájci Frank féle szélhámosságot is. A szigerelésre pl. hatalmas EU-s támogatás állt rendelkezésre.
Tetten érhető az egyéni érdek a szél és napenergia felhasználásában, egyértelmű az akadály állítás e témakörben. Rögtön megérti az ember, ha az elektromos és gázhálózat tulajdonosi, üzemeltetői körét áttekintjük. Természetesen erről az átlagpolgár nem rendelkezik ismerettel, nem is érti a lényegét, és arra szavaz, ami még a vízcsapból is folyik, ha van egyáltalán vízvezetéke.
Akadnak olyan városi távhőszolgáltatók, melyek még nem kaptak kötbért az MVM-től
@magyar1: Nem kell hülyeséget írni, azok a vezetékek az érvényes szabvány szerint szigetelve vannak. A baj nem a vezetékel, hanem a felhasználói végpontokkal, a beton panel lakásokkal van, amit az eddig ide ömlő EU-s pénzekből kellett volna szigetelni program szerűen, de a pénz elvesztette a közpénz jellegét, és a pénztáros Lölö és társai zsebébe vándorolt, és lett belőle sok minden mellett pl Hatvanpusztai kis nyaralócska.
Megöltek egy 83 éves nőt Borsodban, egy 14 éves fiú a gyanúsított
Ez is a dr Flóri köreihez tartozik, azt gondolhatta a kis gyilkos tanonc, hogy neki is bármit el lehet követni, majd elsikálja vezér dakota.