nezelodo

Megnyílt Orbán Ráhel bababoltja, nyolcezer forintot kérnek egy cumiért
@Nessy: Veszik a fidesz sznobok, a Rasitól cumit, az apjától baltás gyilkost, a férjétől LED lámpákat, az öreg Orbántól dolomitot, a Dicsitől kokót, a Józsitól csatornamászó felszerelést, a Borkaitól Széchenyi szüzeket az L. Sajmontól barackmagot, a Lalától csengeri örökösnőt stb. és tódulnak a fiatal lányok hogy Jézus menyasszonyai lehessenek.
Megnyílt Orbán Ráhel bababoltja, nyolcezer forintot kérnek egy cumiért
@csak úgy...: 19:24. "Mert még meg sem hozta a gólya..." Zseni volt a daltulajdonos, azt hitte a szocializmus vezetőiről írt, most meg kiderül, azok unokáiról, és dédunokáiról dalol. Még a végén kialakul az örökösödési rend, a Karmelita előtt meg felállítják a derest.
Kásler Miklós kitüntette Müller Cecíliát
Káslert pedig kitüntethette volna a Cecília "Nyunyóka" díjjal, ráadásként az erkélyen meg is szellőztethette volna, mert pállott már alatta a bársonyszék.
Megnyílt Orbán Ráhel bababoltja, nyolcezer forintot kérnek egy cumiért
Nyolcezer egy cumiért? Az semmi, amit a választók a faterjától beszoptak, az sokkal többe kerül majd nekik
Csókolózás közben fotózták le Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát
"Semmi önelégültség, csak alázat"
Összezavarodtam, mert én egy kamaszosan pökhendi, saját sikereivel hencegő, nem éppen szerény embert látok legtöbbször.
Akadozott a Yettel szolgáltatása, ezt tanácsolják a felhasználóiknak
Ma délután megint leállt az szolgáltatóm, az agyon reklámozott Yettel. Tényleg azt akarják, hogy elhagyjam őket, pedig pontosan fizetek. Ők meg a már befizetett számla után is küldik a figyelmeztetést, nehogy elfelejtsem ezt az "emelkedő szintű" szolgáltatást kifizetni.
A nép gyermeke: Orbán Ráhel is a testvérei ruhájáit hordta gyerekként
Hát persze hogy egymás levetett ruháit hordják, hiszen a papa is bérből és fizetésből élő kisember, ahogy jellemezte magát. A a sokszoros milliárdos dédapjuk meg olyan sóher lehet, hogy sajnálja a dédunokáira is azt a pár ezer Forintot. A Ráhel környezettudatossága pedig tetten érhető volt az útszéli árokba hajított használt pelenkák esetében.
PDSZ: érthetetlen, miért a belügy alá kell tartoznia az oktatásnak
Már a Covid idején is Pintér vezette az egészségügyet, a Cecilia és a Kásler csak haszontalan bokréta volt Orbán kalapján. Eddig az eü-ben csak sejteni lehetett, hogy burkolt eutanázia történt pl. a korházak kiürítése során, lehet, hogy már nem is tagadják majd?
Orbán Viktor: A következő évtized a háborúk korszaka lesz
Idehaza már az elmúlt tizenkét év is háborúzással telt, a vezér háborúzott a lakosság nagyobb részével aki nem támogatja.
Kiröhögik a magyar facebookozók a meggyilkolt ukrajnai gyerekekről szóló háborúellenes hirdetéseket
A középkorban a jobbágynak kötelezően követni kellett a vallásgyakorlásban a földesurát. Ma önként vállalják a hívek a vállalhatatlant. Nem arról van szó, hogy igaz-e a hír, hanem arról, hogy a gyerek tabu kell hogy legyen minden kultúrában és háborúban, és aki elítéli a gyerek gyilkolását az a tanult sokoldalúan művelt véleményalkotó szerint "analfabéta". Érdekes ez olvasni egy macskás Emerenc kölykétől.
Orbán Viktor bemutatta harcosait
Fiúk, ki ellen kell harcolni? Vagy mindegyikük kettős énnel bír? Hú, menyi ellenség lesz ott összezárva!
Putyin elmondta, miért kell "nácitlanítani" Ukrajnát, és szerinte milyen veszélyes kutatások zajlanak ott
Szegény Putinka, azért gyógyuljon meg és nézzen utána, hogy abban a laborban, ahol a novicsokot sikerült megalkotni, most a béke jegyében a méhek méztermelő hajlandóságát vizsgálják-e, vagy a családi életük rejtelmeire költenek száz-millió kemény Rubelt évente?!
Befellegzett a barátságnak? Novák Katalin látogatásának híre sincs Lengyelországban
Lehet, hogy nem akarják, hogy mások is tudjanak róla, kikkel barátkoznak! Előfordulhat, hogy ragályos a pávatánc is?
Fájó döntést kell hoznia Orbánnak: Oroszországot vagy az Európai Uniót választja
@Macskaszem: ma 11:24. Természetesen ezt minden józan ember tudja, de hát a szerénysége éppen olyan, mint ahogy egykor a KGST "hét tartópillérének" egyike volt a mongol Tugrik mellett a magyar szerénység.
Amúgy nem hagyott fel a magyar mezőgazdaság tönkretételével, 1998-ban még rúgott egyet a szőlő és bortermelőkbe, a bor jövedéki törvény alá vonásával. Igen nagy ára lett, ezer hektár szám vágták ki az ültetvényeket a kistermelők, aztán sürgősen vissza kellett vonni a finánctörvényét. Persze a választói emlékezet nem ölel fel ennyi időt.
Fájó döntést kell hoznia Orbánnak: Oroszországot vagy az Európai Uniót választja
@Maccska: Bizony a Viktor tudja, mi az embargó! Amikor "haza zavarta" az oroszokat, ugyancsak haza zavarta kb négy konzervgyár dolgozóit munkanélkülinek, és azoknak a kertészeteknek a dolgozóit, akik a konzervgyárakat látták el alapanyaggal, elvette a munkáját a 3,5 millió hl szovjet exportra termelt bor előállítóinak, az érvényes szállítói szerződés felrúgásával a bauxit bányászoknak, kivágatta a nyírségi almásokat akik a szovjet exportra termeltek, és még sok sok ágazatot tett tönkre, mert fogalma sem volt a következményekről. Most sem lesz lelkiismeretfurdalása, és megszavaz mindent, itthon meg azt rikácsolja, hogy mennyire tiltakozott.
Fájó döntést kell hoznia Orbánnak: Oroszországot vagy az Európai Uniót választja
Bármit mond Orbán akár Brüsszelben akár Putyinnak, (aki lehet, hogy még Győri Gáborként ismerte meg, amikor KGB-sként itt állomásozott), a választói elhisznek mindent neki. Látom némelyik még az ötöd árú gázt is még ízlelgeti, pedig színtiszta keresztényi hazugság volt, meg az óvodai nem átalakító műtéteket is.
Rasszizmussal vádolja egy család a mentősöket, mert nem segítettek egy rosszul lett roma asszonyon
Sietnek azok a szegény mentősök, csak a rendőrök lassuak, akik odakísérnék őket a beteghez, mert lehet, hogy egy másik dakota család verekedése tartja fenn őket.
Mutatjuk, melyik vizsgálatokra kell várni a legtöbbet az egészségügyben
Ezeket a várakozási időket úgy számolják, mint az inflációt, és a hozzá kapcsolódó nyugdíj emelést.
Vajon miért kellett várnom egy szemészeti szakvizsgálatra 190 napot, és miért kell várni egy szürkehályog műtétre előre láthatólag 200 napot, amit már amúgy egy korábbi időpontról negyvenöt nappal megtoldottak, és nem biztos, hogy ez az időpont a végleges? Szóval abban a cikkben hülyeséget ír, vagy olyan tájékoztatást kapott az újságíró.
Fájó döntést kell hoznia Orbánnak: Oroszországot vagy az Európai Uniót választja
Majd mindegyikkel el akarja hitetni, hogy az a kedves. Aztán jön a sánta kutya effektus.
Szitokáradatot zúdítottak Orbán hívei a magyarokat kizáró horvát étteremre
Azt hiszem, ott is vannak megvásárolható mocskos szájú B. Zsótik. Nem kellene foglalkozni ilyen hordószónok figurákkal. Tudhatnák, ha figyelnének, ki ez a dakota szélkakas.
Varga Judit: Magyarország Európa kincskereső kisködmöne
Jaj istenem!! Megint a mesék jönnek, a kincskereső kisködmönnel! Nem volt elég a fidesz választási hazugságversenye, amit toronymagasan nyertek a dakoták, amivel nem a négyszer járt nyolcadikasokat keresték, hanem a négyszer a harmadik osztályba végzett tolvajkirály Dr. Flóri félék szellemi színvonalával lett kétharmaduk.
Egymás után kapja az uniós pénzeket a korrupció miatt 5 évre ítélt volt polgármester
@drrotf: Ez a halasztgatás a büntetés elkerülésének törvénybe rögzített módja. Mivel nem pártatlan a KE. gyakorlatilag az egy akolba tartozás miatt sosem kell letölteni a másik törvényük szerinti büntetést, mert bármeddig halaszthatja a döntést. Ha pedig egy ellenlábas az illető, talál időt a KE a döntésre, azonnal jön a kóter.
Büntetőeljárás indult M. Richárd halála miatt
Csak nem a hosszú idejű várólista miatt indított eljárást a védője? Na ha ez átmegy, igen nagy tumultus lesz a várólista, és a Covid miatt a kórházakból kirakott ápolásra szorulók halála miatt az igazságszolgáltatásnál!
Egymás után kapja az uniós pénzeket a korrupció miatt 5 évre ítélt volt polgármester
Ügyesen, mondhatni testre szabhatóan vannak kitalálva a mi kőbe vésett törvényeink. Gondolom nagy kő esett le a szívéről április harmadikán.
Varga Judit: "mi vagyunk Európa lelkiismerete"
Irigyel is minket Európa, főleg a Jucikáért, de a főnöke is főnyeremény nekik! Putyinnak meg felér egy tucat lottó ötössel a kettő.
Lehullt a lepel Berki kamu-luxuséletéről: milliós tartozásokat örökölhetnek lányai
Íme az irigyelt aranyélet, és a valóság találkozása. Aztán legtöbben azt hiszik, hogy a hasonló című filmsorozat csupán a képzelet szüleménye.
Börtön helyett uniós pénzeket kap a korrupció miatt elítélt volt polgármester
Ügyesen, mondhatni testre szabhatóan vannak kitalálva a mi kőbe vésett törvényeink. Gondolom nagy kő esett le a szívéről április harmadikán.
Finnország hivatalosan is bejelentette csatlakozási szándékát a NATO-hoz
Ukrajna független állam. Aki kicsit ismeri a történelmüket megérti, miért nem akarják az orosz fennhatóságát. Senki nem állítja róluk, hogy szentek, ahogy rólunk sem, különösen az utóbbi években, de mindenkinek jogában áll eldönteni milyen szövetségi rendszert akar. Ha pedig valakinek olyan álmai vannak, hogy ruszkik vissza hozzánk, nem gondolja komolyan, hogy ő lesz a vezér? Putyin sem tűri a bandájában meg a kekeceket.