nezelodo

Európát Soros gázkamrájának nevezte Demeter Szilárd, eddig Vámos Miklóstól kapta a legkeményebb reakciót
Két lehetőség lenne, otthon is ilyen bátran birálta a Csaut, de ahhz túl fiatal, a másik sokat kóricál a Kármelitában, és átragadt rá is az elmebaj, mert fertőzőbb mint a covid,,,
Vidnyánszkyék érvénytelenítik az SZFE idei első félévét a friss kormányrendeletre hivatkozva
Várható volt, hogy ez a Komszomolban szocializálódott akarnok bosszút ál ahogy parancsolják neki. A végén még a Brezsnyevet is feltámasztja, pedig nem kell, van nekünk is egy arra hajazó...
Kásler Miklós leváltását követeli a DK
@karma1: Nem feledkezek meg a felházról, és a fiú körül a kegyeiért tolongó lányokról sem. Lehet, hogy nem tud választani szegény? Pedig egy herceg feleség nélkül fabatkát sem ér!
Hazugnak, gerinctelennek neveztek egy KDNP-s képviselőt a parlamentben, meg is lett a következménye
Nem kell bántani ezt a Lőrinc gyereket! Neki nem az a dolga, az csak melléktermék, hogy hülyeségeket beszél, a KDNP-s igen gyér tagság átlagéletkorát kell hogy közelitse a "fiatal demokratákéhoz", (!!!), a saját ijúkorával, 90-ről 89-re. Na és ezek szavaznak és döntenek a fiatalok életéről, és ami hab a tortán, még buziznak is, ahelyett, hogy az unokáikkal törödnének otthon. ott aztán mérlegelhetnek, hogy pelenkás unoka pisilt-e be, vagy a képviselő úr?!
Csalók élnek vissza Varga Judit nevével
Most hallottam, az utcai harcosok csapatát az a bizonyos Tasnádi Péter fogta szervezetbe, és működtette. Azt hogy a miniszterelnök urunk is ilyen utcai harcos, akkor ez sok mindent megmagyaráz...
Gyál fideszes polgármestere több millió forinttal jutalmazza meg magát
Ezzel sincs semmi baj, végre akad egy fehér holló fideszes aki szeret valakit! Ja, hogy csak önmagát? Biztos akkor nem fideszes hanem szent, és maga felé hajlik...
Megmagyarázta a kormány, hogy Orbán Viktor miért beszélt kétezerrel több kórházi betegről a rádióban, mint amiről eddig tudtunk
Jólvan, legalább nem arról beszél, milyen egyszerű eljárás a kényszerből karanténba küldötteknek a táppénz megszerzése... A háziorvosok is rém egyszerűen tudják ezt rendezni.
Lassan egy hete vár egy gyógyult koronavírus-fertőzött, hogy elhagyhassa a házi karantént
Nyugi nem vagy egyedül várj tovább türelemmel! Amúgy meg gondolj arra milyen régóta várják a családok pl a családipótlék emelését, sokan meg az isztambuli egyezmény aláírását, stb. de a vezérünknek egyik sem buli!
Orbán Viktor: A vétó hazafias kötelességem volt
Hahaha... itt van a fórumon a magyarok többsége, egy személyben mind a hatan.
Orbán Viktor: A vétó hazafias kötelességem volt
Csak nem támadt egy kis lelkiismeretfurdalása, hogy túltolta a kekeckedést? Alighanem ezt gyakran meg fogják emlegetni az EU-ban,meg azt, hogy nyíltan beismerte az a jogállamiság magasról való...
Orbán Viktor: „Ne döfjön le”
Még jó hogy nem azt mondta a mini elnök úr, hogy "Te is fiam Brutus?"! Vagy csak ez ugrott be elsőre neki...
Él egy testvérpár Magyarországon, akik olyan gazdagok, mint Mészáros és Csányi együttesen
Azért ne legyenek annyira nyugodtak az orosz tesók, mert a Lölönek van egy nagy előnye: "fehér, keresztény, és heteroszexuális, a vagyona meg Nő"! Ráadásul nincs politikai barátja...
Orbán: mi, magyarok valójában mégis összetartozunk
Vezérünk, jó lenne tisztázni, hogy a "moslék ellenzék" is magyar-e esetleg, és belefér-e a magyarok összetartozásába, vagy a "jogállamiság utcai harcosaként más kategóriát jelölt ki számukra?
Csalók élnek vissza Varga Judit nevével
Mi a baj ezzel? Gyerekcsíny mondá a gülüszemű, amikor a politikai riválisának a szerverét feltörte a jogállamiság utcai harcosának pártja.
Őrizetbe vették a Jehova Tanúinak több vezetőjét Oroszországban
@simmering73: Naja, államilag elismert egyház lett, mert beígérte, ha nem kapja meg a státuszt, párttá alakulnak. Hát megkapta...
A jehovások pedig ezután itthon is elkezdhetnek aggódni.
Orbán: "mi nem kapunk pénzt az uniótól"
@csak úgy...: Tovább megyek Orbán maga körül sem tűri meg a nála okosabb, tehetségesebb, gyakorlatiasabb alkotó embereket.
Felmérés: megint csökkent a Fidesz támogatottsága
@Málna: Valóban "elképesztően", de nem erős, hanem, korrupt erőszakos és antidemokratikus. Nagyon aggaszt, ha netán mégis elbukná a választást, akkor itt katasztrófa lesz, a felperzselt föld taktikája nem áll távol Orbántól, ebből már kaptunk ízelítőt tizennégy éve.
Kásler Miklós leváltását követeli a DK
@vacsi: Bocs, szerintem nem a korával van a baj, hanem azzal a kényelmes orvosbárói beidegződéssel, ahogy a munkahelyén sem ő húzta az igát, hanem a beosztottjai, ő csak a kasszacsengést hallotta.
Ismertem olyan embert, aki a halála előtt egy hónappal még dolgozott, 85 évesen, és tudta, hogy meg fog halni. A tesója 87 éves mérnök ember, ma is két három óra fizikai munkát végez naponta, még szemüvege sincs. Ez elsősorban alkat szerencse és akarat kérdése. Ha meg már nem alkalmas a feladatra, gügyögjön az unokáink és éljen soká! Az az alkalmatlan, aki arra posztra helyezte, vagy javasolta.
Kásler Miklós leváltását követeli a DK
Még kesztyűbábnak is gyenge, nagyon lassan, vagy sosem reagál.
Kásler Miklós leváltását követeli a DK
Minek leváltani, meg kell várni, hogy az aranyszájú Zsóti megírja róla is mint a pápáról, hogy "demens vénember". VIII. Henrik nem tökölt ennyit a Vatikánnal, meg a minisztereivel sem, ha nem tetszett lenyakazta, egyházat meg alapított egy másikat, az Anglikánt. Na nem akarok tippet adni a mienknek, furcsa lenne az Orbikán egyházhoz átsorolni...
Orbán: "mi nem kapunk pénzt az uniótól"
Mi tagadás, ebéd közben hiba volt bekapcsolni a tv-t, mert amikor elhangzott Orbán tizenéves kamasz nagyképű beszólásait idéző aranyköpése, "Mi vagyunk a jogállamiság utcai harcosai, forradalmárai" mi tagadás félrenyeltem a röhögéstől!
Aztán meg eszembe jutott a 2006-os bátor utcai harca ahonnan eliszkolt, sikerült kiköpnöm a nagyképű szöveget a krumplival együtt. Az újságírók remélem tudták türtőztetni magukat, és nem röhögték ki, nehogy egy mosoly miatt rángassa be a Külügyminink a nagykövetüket!
Gyurcsány elárulta, kisfia Brüsszelben kezdte el az ovit – fotó
@durbincs: Mi van durbi mozgolódik megint a galandféreg az agyad helyén, hogy így rákapcsoltál?
Amúgy érdektelen melyik politikus gyereke jár oviba, vagy akármilyen szintű iskolába a határon túl! Erdélybe még a legnagyobb imádói sem viszik a kölykeiket.
Az viszont szomorú, hogy százezrek menekültek el Tündérországból, és az ő gyerekeik nagy valószínűséggel vissza sem jönnek, az iskoláik elvégzése után a "halódó" nyugatról.
Bayer Zsolt az Európai Parlamentnek: A k...va anyátokat!
@Gazella: A Zsótika és már a felesegge is csak a hazát védi! Óvatosságból a zasszony eladta a vérplazma készleteket, alighanem a halódóéknak, hogy őket fertőzze a "libsibolsik" által adott vérkészítmény! Lehet, hogy ezt még a Kövér, Orbán, Tompika stb adta és a hűtőben nem vált illiberálissá?!
"Füles gulyásnak" nevezte Orbán Viktort a német köztévé szatirikus magazinja – videó
@Sámannus: Azért ismerd el, nem semmi ám tisztaszívű lobogó liberálisból " minden hájjal megkent blöffölő szélhámossá" válni! Na jó a "tisztaszívű" jelzőt már alaposan elkoptatta, az alapokat megkapta hozzá a maffia tanszéken zajló sajtóvitákon, a komcsi barátaival együtt, egymástól tanulva. Most a hatalmat gyakorolva ezt a tudást hasznosítják.
Felmérés: megint csökkent a Fidesz támogatottsága
@csak úgy...: Ma 10:49. Látszik, hogy nincs kéznél a szellemi brigádvezetője, a Habony... Így órákat kell várni arra az egyszerű szövegre is, hogy le tudja írni, amit már számtalanszor kopizott! Tudnám ajánlani neki, amint imáit mormolva le föl járkál a gumiszobábam, a padlóra szórja le az iránymutató cetliket, és ha írni akar egyet vegyen fel és másolja be . Még a Habony se veszi észre a csalást, meg az olvasók se. Az Úristen meg úgyis tudja, hogy hazug az imája.
Felmérés: megint csökkent a Fidesz támogatottsága
Basszus, már előre félek, 2022-re úgy felverik a krumpli árát a fiúk a nagy illiberális kereslet miatt, hogy a csendes többség még a héját sem tudja megvenni! A többinek meg ez csekély áldozat lesz az illiberális szekta oltárán!
Deutsch Tamás párhuzamot vont a Gestapo, az Ávó és az EU között
Láttam ma reggel a tv-ben... Na nyugodtan beletehetnék a Kincses kalendáriumba a fényképét, (mint 1957-ben a sötétben bujkáló ellenforradalmár grafikáját a maiak felmenői), hogy így néz ki egy gyilkos hajlamú, visszataszító külsejű muszlim migráncs. Remélem egyik unokám sem látta, nem szeretném ha pszichológus segítségére szorulnának miatta!
Kijött a rendelet: Csütörtöktől Pintér Sándor irányítja a kórházakat
@sokanvagyunk: 08:37. Esetleg akit a Sanya bá megcsókol, annak nem is kell patikaszer...
Kijött a rendelet: Csütörtöktől Pintér Sándor irányítja a kórházakat
Nem akadt egyetlen fideszhű, szakmájában, szervezőkészségében, végzettségében, eredményeiben kimagasló doki sem ebben a kis hazában, és főleg a határainkon túl? Ha államtitkárokat, (tizenkettő egy tucat) , találnak a határokon túl, szakorvost miért nem? Vagy próbálkozni kelle újra a "Gyere haza fiatat", vagy a "Három gyerek, három szoba négy kerék" valós tartalmu nagyon sikeres kormányprogrammal! Ne adj Isten, lehet, hogy már annyiszor vették hülyére, és sértették meg őket, hogy odaveszett az illiberáliában és a kormányzójában vetett hit?