nezelodo

Origo: idegrohamot kapott Gyurcsány Ferenc élő adásban
Egye fene, még mindíg jobb, mintha pozdorjává törte volna a dolgozószobáját, és az adófizetőknek kellene fizetni több alkalommal is az újjáépítést! A másik, tőle legalább megkérdezhették, Orbánntól mikor merik megkérdezni, mit művelt 2006-ban?
Pánikban a Fidesz: már pénzesőt ígérnek törzsszavazóiknak a pedofil botrányuk után
A dübörgő gazdaság lesz a fedezete a pénzesőnek? Ebből már kaptunk ízelítőt az előző választás előtti időben, mentek is a nyomdagépek, és jött a postás a festékszagú, összetapadt sorszám szerint egymást követő bankjegyekkel fizetve a nyugdíjat, de még a bankautomaták ilyen frissen nyomott pénzt toltak. Meg is lett a következménye, Európa rekorderek lettünk az inflációs sikereink meg az ársapkás csirkefarhát okán. Utána azt hittem tanult a nindzsánk ebből a katasztrfális szélhámosságból, erre ma ugyanilyen frissen nyomott pénzt hozott a postás, egymást követő sorszámokkal. Alighanem egyenes út vezet a pénzügyi és inflációs katasztrófához, de megéri Orbánnak, hogy ha kell ezzel az őrülettel menti meg a hatalmát. De mi lesz azután? "Utanam a vízözön"?
Ráégett a pedofília a Fideszre, Bayer Zsoltnak iszonyúan fáj
Ez a Bayer alighanem nem olvassaa saját cikkeit, és a valóság sem zavarja. Arról sem hallott, hogy egymás után tünnek el azok a weblapok az internetről, ami a bicskei gyermekotthon sport és politikai kötödését bizonyítják a fidesszel. Persze elsőnek az ifjabb Orbán Győző sportegyesülete és az otthon kapcsolatát bizonyító lap vált köddé, amely szerint az elítélt vezetők is együttműködő partnerek voltak vele. Hajaj, mi lesz még itt fiúk?!!!
Kiderült, miért szökhetett meg a pedofíliával vádolt fociedző a házi őrizetből
Nahát, megint egy pedofil NER kegyenc! Még szerencse hogy az orvosokat gépészmérnököket stb. nem afféle "akadémián" képzik mint a focistákat. Az meg ugyanolyan véletlen, hogy egérutat kapott, mint a kaleta, meg az erdélyi gyereknevelő szakember menlevélel való ellátása. Jaj csak nehogy még az a derék János bácsi is eltűnjön a böriből! Persze azon sem csodálkoznék, a gyermekvédelmi álságos törvény fideszes végrehajtási módja miatt.
Döbbenetes adatok kerültek nyilvánosságra, ezek leleplezik Orbán akkumulátorgyárainak veszélyét – Közleményt adott ki a DK
Azért el lehetne gondolkozni azon, hogy a profitorientált nagy autókölcsönző cégek miért válnak meg hirtelen az elektromos autóflottájuktól?!! Már maga a gyártásuk is hatalmas környezetpusztítást okoz, és mi lesz akkor ha le kell cserélni az akkumulátoraikat, és fel kell azt dolgozni, ártalmatlanítani? Vajon ha az akkutöltést nem tudják megoldani megújuló energiával, arányban állnak-e az előnyök, a fentiekben említett hátrányokkal?
Döbbenetes adatok kerültek nyilvánosságra, ezek leleplezik Orbán akkumulátorgyárainak veszélyét – Közleményt adott ki a DK
Lehet röhögni rajta idióták, de ahol átéltek egy több évtizeden át tartó fenol szennyezést a környezetükben, nem tartják olyan nyeglén viccesnek, a ma is érzékelhető következmények miatt sem.
"További jó vergődést srácok! Lehet nem a Pravdából kéne tájékozódni!" – Reagált Magyar Péter Kocsis Máté "nagy dérrel-durral" bejelentett állítására
Nahát, a Kocsis a 444-ből szerzi az információit? Vagy a Origóból? Ennyi erőből akár a Pravda is hiteles forrás lehet nekik, vagy a nindzsa kijelentései. Tényleg homokot szórtak a gépezetbe, vagy a vezér botját dugták a küllök közé, amit az EU-ban használ!?
Fideszes erődemonstráció készül: több százezer embert vinne utcára a Békemenet szervezőbrigádja
@Peller Anikó: Az első "békemeneten" részt vett egy a Dél-alföldön élt rokonom. Akkor elmondta, hogy a kisvárosukban toborzott, és autóbuszokkal a fővárosba szállított embereknek 6000 Ft-ot és napi kaját adtak, hogy hirdessék Orbán dicsőségét. Nálunk két autóbuszt töltöttek meg kora reggel, láttam, a teljes önkormányzati apparátus és a hozzátartozóiknak "illett" résztvenni "önkéntesen" a rendezvényen. Azóta nálunk megbukott a lelkes polgi, az egyik választáson még indult nagy sikerrel, azt hallani három szavazatot sikerült begyújtenie, biztos a felesége, meg az anyósa volt a sajátján kívűl, aki rá szavazott. Azért nem hagyták az út szélén azóta sem...
Dagad az újabb pedofilbotrány: kiengedték a börtönből a gyerekeket bántalmazó fociedzőt, most megszökött
@bence: Nem, miszlikbe vágta volna, mint a kegyelmeskónyát, és a kaletát, és világgá kürtölte volna mint a pedofil fociedzőt és a tesója kegyelembe részesített igazgató helyettesét. Ja nem kürtölt, sunnyogott egy évet, amíg le nem buktak. Aztán még volt pofájuk a pápalátogatásra hivatkozni, a "demens vénemberre", aki hadjáratott hírdetett az egyházban elkövetett pedofil bűncselekmények ellen.
Fideszes erődemonstráció készül: több százezer embert vinne utcára a Békemenet szervezőbrigádja
@Maccska: Ne terelj, ez nem a villanyszámla, az kevevesbb mint a heted része, a többi sima tolvajlás, a gázszerelőnek megy, (Orbánnak). Ne gyere a németek villanyszámlájával, miért nem teszed hozzá az ottani jövedelmeket, és az ottani a miénktől lényegesen alacsonyabb élelmiszer árakat is? Ami meg a "békemenetet" illeti, nagyon cinikus elnevezés, mert egyet sikerült elérni a maffiavezéreteknek, hogy magyar gyűlölje a magyart, és a külhoni potyalesőket. A békamenet pedig kezd hajazni a román Ilieszku bukaresti bányászjárására, fenyegetőztök, de lesz ez még másképp is, mert semmi sem tart örökké, tudod, százötven év alatt sem váltunk törökké. Bár erőteljes próbálkozást mutat a szektavezér, hogy visszatereljen minket az orosz birodalomba, és ők már oda tartozónak is látszanak. Érdekes, mégsem Azerbajdzsánba és kirgizeknél stb. járatják egyetemre a gyerekeiket, hanem rothadó nyugaton a Soros érdekeltségű intézetekben. A rothadó nyugat szöveg pedig nagyon ismerős a Kádár rendszerből, amikor a mi KISZ titkár csapatunk, a mai kormány, szajkózta ugyanezt.
Fideszes erődemonstráció készül: több százezer embert vinne utcára a Békemenet szervezőbrigádja
Örülök a meghírdetett nagyivű Orbán féle programnak. Az előző nagyívű világsikerre pályázó programjának éppen most kaptam meg egyik apró jelét az éves energia elszámolás formájában. Eszerint az elfogyasztott, és a részszámlákkal még ki nem egyenlített energiadíjam 1002 Ft, az ehhez tartozó rendszerhasználati díj, ( a Lölö féle védelmi pénz), 7394 Ft, több mint hétszerese a tényleges fogyasztásnak. Na kedes, írni olvasni és számolni sem tudó szektatagok, gondolom ti is ünneplitek majd akár a békemenettel is a szektavezéretek világraszóló sikerét ezen a téren is! Gondolom közben rugóztok azon, hogy Ausztria helyett talán ha szerencsénk lesz, sikerül beelőzni Bulgáriát!
Nagy Feró: Orbán Viktor zseniálisan vezeti az országot
Ha smirgli lenne a nyelve ennek a vén hülyének, biztos nem hullott volna rá díjeső!
Március 15-én utcai demonstrációt akarnak tartani a Békemenet szervezői
Remélem ott vonul velük az Orbán rendszer korábbi kegyeltje a bicskei igazgató láncon, a kegyelembe részesített helyettesével, és a kaletával meg az erdélyi gyermekvédelem egyházi ikonjával együtt. Szép kis jelenet lenne, bemutatava az Orbán rendszer valódi arcát. Emelné az ünnep fényét, ha a pegazusjuci is vinné a fővégrehajtót, a volt államtitkárát és még sokakat, akik rászolgáltak már a láncra a bokájukon.
Újabb áldozat szólalt meg a bicskei gyermekotthonból Novák Katalin lemondása után
Na ennyit a kormányunk gyermekvédelméről. Elöször kitömik kitüntetésekkel a azt a szörnyeteg igazgatót, aztán évekig hagyják a jelzéseket lesöpörve, hogy űzze a mocskos tevékenységét. Aztán a másik cinkosának "Köztársasági elnöki" kegyelmet adnak" Kb ennyi az Orbán rendszer valódi gyermek és családvédelme, kaletástól, és az erdélyi pap szervezeteinek ténykedésétől, és az igazi döntéshozó nők szoknyája mögé bújásától. Persze nem kell sajnálni a kegyenceit sem, a pegazusjucinak, és az egykori államtitkárának is a végrehajtó cimborájával együtt bíróság előtt lenne a helye, és még jónéhány rejtőzködő kormányzati maffiózónak is. A rendszerszintű változást ott a legtetején kellene kezdeni.
Novák Katalin újabb hajmeresztő kegyelmi döntése került elő
@Maccska: Na, itt a pegazusos jucika mindent aláírt, és neki az államtitkárának közel százmilla csúszópénze sem szúrt szemet, (csak ennyivel bukott le). Itt már csak az a kérdés, mennyire áll közel a felmentett pedofil zsaroló az nindzsánkhoz.
Nógrádi György kiosztotta Ukrajnát: "Ezt hogy képzelik? Fölfoghatatlan!"
N. Gyuri bácsi éppen az ATV-n osztja az észt, Zelenszkíj anyósának luxusvillájáról. Megemlíthetné a háborús vészhelyzetben befejezett Hatvanpusztai főúri rezidenciát, a háborús luxus hajókázásokat, a meccsre járós honvédségi repülőgépeket, esetleg a családi barát pedofilmosdató elnöki kegyelmét is. Közben folyik az ATV-ből a "Brüszel migránsgettót akar csinálni Magyarországból, de mi nem táncolunk úgy ahogy ők fütyülnek!" Pedig kerigőzött nekik egyet Orbán, és megszavazta az ellenkezőjét annak, amit nemzetileg megkonzultált a birkanyájjal. Mellesleg a migránsgettót megcsinálja a vezér saját erőből, a kinai akkugyárak vendégmunkásainak.
Nagyon sok nulla hiányzott a fideszes Fazekas Sándor vagyonnyilatkozatából
Az olvasó merjen nagyot álmodni, amikor kijavítja képzeletben a vagyonnyilatkozatát, ki-ki a társadalmi helyzete szerint. Van aki ezer Ft-ban gondolkodik van aki tízezerben, a merészebbek százezerben, az annyit is ér János pedig millióban, a pénztáros Lölö, (Orbán), pedig milliárdban gondolja a beírt számokat.
Megkeserítették Orbán Viktor éjszakáját, 10 percenként marhabőgést kellett hallgatnia a szállodában: "Nem volt ellenemre, én falusi gyerek vagyok"
@sokanvagyunk: Ha kimentek volna a tanártüntetésre? Lett volna ordítozás a belügyekbe való beavatkozásért! Az meg nem beavatkozás, ha más államok választásába ő avatkozik be a magyar adófizetők pénzén. Traktoros tüntetés pedig csak az ő felbujtására volt lehetséges a fővárosban, azóta mióta hatalmon van minden bevezető úton a mg-i géppel behajtani tilos tábla diszeleg. Ő pedig kiment Brüsszelben hergelni a gazdakat. Ócska egy figura.
Videón, ahogy Orbán Viktor elmagyarázza a csütörtöki brüsszeli döntését: "Kitárgyaltunk egy ellenőrző mechanizmust, amely garantálja a pénzek észszerű felhasználását"
A lelkes, nemzeti konzultációt kitöltőknek most sem kapcsolták fel a villanyt, hogy észrevegyék, megint hülyét csinált belőlük a nemzeti nindzsa harcos!?
A büntetés-végrehajtás cáfolja, hogy méltatlan körülmények között tartanák fogva az olasz tanárnőt
@simmering73: Láttam már ilyent, hogy közéjük tartozónak hitte magát szegény, a régi rendszerben "elnyomott", mégis kivágták maguk közül, (mert annyira gyökér volt), mint a macskát szarni. Azzal házalt, hogy nem vették fel az egyetemre, mert egy rokona valaki volt a háború előtt. Persze nem azért nem lett agyas, hanem mert nem volt érettségije.
A büntetés-végrehajtás cáfolja, hogy méltatlan körülmények között tartanák fogva az olasz tanárnőt
Annakidején a részeg prágai szobormászóknak nem volt ilyen gondja, mert a Horn, (pufajkás), Gyula kimetette őket, gondolom a mentoruk a Horváth belügyminiszter unszolására. Pedig nem ártott volna meg nekik néhány év a vendéglátók kaptárjában.
"Menekülhet a polgármester rendőrautóval a saját falujában, szedheti gyáván a lábát" – botrányba fulladt a sóskúti lakossági fórum
Lehet tiltakozni az akku nagyhatalom ábrándjába belehibbant Orbán és kormánya, valamint helyi szekértolói ellen, de biztos vagyok abban, hogy Sóskuton is elsöprő többséggel nyert a fidesz a választásokon. Mondanám, hogyy élvezzék akkor a következményét, de a baj nem áll meg a falu határánál. A gyár pedig megépül, ha ott nem akkor máshol, mert Orbán elkötelezte magát Kínának is, kerül amibe kerül az országnak. Na aztán lehet jajongani a dakota vészjósló kijelentése miatt, mert bizony itt is megvalósul a fajok keveredése, és elveszik az idejövők a magyar emberek munkáját! Vagy nem emlékeznek, amikor Orbán ezzel hergelte a lakosságot?
Nagy diplomáciai pofon ez Orbánnak: Elutasította meghívását a svéd miniszterelnök
Már a meghívásból tudhatjuk, és nem csak abból, hogy jó vastag bőr van a képén a mi nindzsánknak! Remélem nem gondolta komolyan, hogy eljön gazsulálni a svéd ennek a felforgató putyinlegénynek!
Orbán Budapestre hívta Svédország miniszterelnökét
Honnan tudja a nindzsa vezérünk, hogy most nem szavazzák-e le a fideszes képviselők az előterjesztést? Ugyanis Orbán eddig a bátor csapata mögé bújt, azt állítva, hogy azok nem szavazták a svédek NATO csatlakozását! Vagy most is egy csoda szem és fűltanúi lehetünk?
Orbán tajtékzik dühében: "Ezt nem vehetik el tőlünk, az iskola meg különösen nem"
Lerhet, hogy elfogytak a migráncsok, és ezért szorul rá, hogy vásároljon egy tucatnyi tizezres tételt?, És azok majd nem lakják el előle az országot, és nem építenek párhuzamos társadalmat? Hiszen így is már kézenfogva sétál a vezetőjükkel. Kár hogy a másik oldalon nem a felház vezető fogta kézen a vietnámi testvérüket.
A győri polgármester szerint normálisan gondolkodó ember nem foglalkozik Borkai Zsolttal
Hiába bújik a függetlenség álcája mögé, ő akkor is a NER tisztakazűségét, (Audi milliárdos földmutyi), és a fidesz kereszténységénak mibenlétét testesíti meg.
Botrány Gyöngyösön: kirúgták a magyar dolgozókat, filippínó vendégmunkásokra cserélték őket
Alighanem nem jött össze a Vitya rejtett erőforrásának munkába állítása Gyöngyösön sem. Na majd a vágottszeműek megtanítják dolgozni őket. Hogy legyen helye a dakota munkástömegnek a munkahelyeken, áldozatot kell hozniuk a régen munkából élő magyar dolgozóknak, azzal, hogy munkanélkülivé válnak.
Krausz Gábor az Orbán-kormány családpolitikáját méltatta a kormányközeli lapnak: "Szeretném majd én eldönteni, hogy a gyermekem szexuális felvilágosítása milyen formában történjen"
@terlasz: Az hagyján, hogy tudja, ma a nyalás az előszobája a sikernek. Azt pedig, hogy miként világosítja fel a gyerekét a szexualitás rejtelmeiről, már lekéste, a volt oldalbordája már lóhosszal megelőzte ebben, és ország-világ gyönyörködhet benne naponta, nemzetileg.
Botrány Gyöngyösön: kirúgták a magyar dolgozókat, filippínó vendégmunkásokra cserélték őket
@rücsü41: Nem értik szegény kirúgott dolgozók, hogy tulajdonképpen karácsonyi ajándékot kaptak a dakota vezérünktől, mert a kirúgással megvédi őket a fajok keveredésétől! Remélem a választás idejére majd megvilágosodnak, és karöltve a külhoni tesókkal, és az magyar nyugdíjat húzó ukrán potyalesőkkel egy emberként szavaznak a NER jelöltjeire.