nezelodo

"Én örülök annak, hogy ilyen sokan tüntetnek értünk” – Gulyás Gergely szerint az SzFE-ért tüntetők igazából a kormány mellett vannak
@balos: Talán abban is van valami, hogy a baloldal médiatúlsúlya, amit a dakota párt hírdet, ordas nagy kamu. A vidék túlnyomó hányada csak a közpénzen fenntartott fideszes párt telviziókat tudja nézni.
Lovagkeresztet kapott a CÖF vezetője
Egymást tüntetik ki a fiuk, és ha eldalolják nekik, hogy "ezek ugyanazok", akkor vérig sértődnek.
A magyar kormány ismét díszes társaságba került: itt az abortuszellenes koalíció
@Nessy: Látom kellően ki lettél oktatva (10:25), hogy mikor határozható meg a magzati rendellenesség. Van egy Szegedről származó doki, aki a 12. hét alatt ultrahang vizsgálattal. (ez a szakterülete G. J.-nak), meg tudja igen jó százalékos pontossággal állapítani a magzati rendellenességeket, elsősorban a Down-kór esetében. Persze már kb húsz éve külhonban teszi. Idehaza is van ilyen, tehát nem igaz. hogy csak későn határozható meg a baj.
Polgár Tünde felől rárohadhat a fiára a koszos ruha
Jaj de jó, hogy eddig nem tudtam ki ez a szennyesteregető! Hamar el is felejtem, ha szerencsém lesz...
A magyar kormány ismét díszes társaságba került: itt az abortuszellenes koalíció
@Nessy: Jaj, egy érintettet akarsz meggyőzni? Van ahol generációk óta öröklődik a szellemi fogyatékosság!
Péntektől kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken is
Az ultrák tudják, hogy a simaszk is maszk. amúgy tizennégy éve is bocsánatos, hazafias cselekedet volt.
Trump hiúságában megsértve nyilvánosságra hozott megjelenése előtt egy interjút
Talán nem fényezte az elvárása szerint ezt a kiváló embert? Meg is illeti Amerika a választottját.
Vajon nálunk előfordulhatna, hogy valós és kritikus kérdéseket tegyenek fel alányalás nélkül az elsőszámú vezetőnek? (nem a papírforma szerinti vezetőre utaltam)
Megérkezett a milliók által várt nyugdíjrendelet, így jön a plusz pénz
Nyugdíjas társaimnak, tudom javasolni az éleslátásuk javítására, hogy keressenek egy tavaly októberi számlát egy összegyűrt reklámtáska mélyén, és vásárolják meg most ugyanazt, és vonják ki az ideiből a tavalyi számla összegét. Ha erre sem nyílik ki a szemük, tényleg kár a felvilágosításért!
Donáth Anna asszisztenseként dolgozik a publicista-elemző Ceglédi Zoltán
Nem mindegy ki ma tanácsadó? Ha nem, akkor számoljanak be pld. a Józsi titkárnőjéről is Brüsszelből.
Bajnokok Ligája: 5-1-re kikapott a Fradi a Barcától
@Jozefina: Nem kell azon kiakadni, hogy alig van a csapatban magyar! Vedd úgy, hogy ebben grémiumban a magyarok az idegenlégiósok, és minden a helyére kerül.
Puzsér szerint Berki Krisztián Rogán és Hajdú csicskása
@Shikari: Biztos ez az újságíró is úgy szerezte a végzettséget, mint a sümegi alapellátó állami intézmény vezetője az érettségi bizonyítványát, csak arról hogy hogy nem, nem írnak a megyei lapok, és az M1 sem tudósit róla.
Saját cégével újíttatta fel közpénzből a lakhelyét egy fideszes képviselő
"Kicsi vaj..." Mondaná a Salamon Béla bácsi, ha élne. Ha összedobnák a sok "kicsi vajat" pl az Orbán paprikáskrumplijához, (érdekes Kádár is mondott ilyesmit), akkor alighanem zsiradékban úszva meg sem találná benne e krumplit.
Orbán gúnyos üzenettel reagált Jakab Péter krumplis kirohanására
Úgy jár a mini elnökünk a paprikás krumplival, mint a dobai intézmény bezárásával. Mire a térség jobbikos képviselője hazaért, már az utcán volt a közel kétszáz ápolt, akiknek a szétzavarását előtte a Matildka a parlamentbe letagadta. Most meg az egészségügyi alapellátó intézmény nagyasszonyának az érettségi bizonyítványa akadt meg a fidesz torkán, sehogy nem találják az eredetijét a tapolcai gimiből kicsapott, de egy azóta megszűnt budai gimiben mégis érettségizett kiválóság anyakönyveinek. Persze a párja a fideszes sümegi városvezető. A megyei lapot bújva sehol sem találtam erről a kis malőrről méltatást!
Ja a paprikás krumpli a megvásárolt szavazatú cigányoknak... Csakhogy kedves tesók a főnökötök pörköltet zabál a nektek szánt milliárdokból, és a kiürített dobai kastélyt sem nektek szánja ám!
Kósa Lajos a nap poénját sütötte el Jakab krumplis akciója kapcsán
Ejnye Lala, ez a humorérzék csillogtatás lapos volt mint a frissen pottyant tehénlepény! Az életed párja elvigyorodott a hallatán?
Hatalomátvételre készült a Fideszben Lázár János? Sok vezető politikus így gondolta
Orbán mindenkit taccsra vág, aki nála okosabb, vagy gátlástalanabb, bár ez utóbbiban nem nagyon akad vetélytársa. Lázárt még korai leírni.
Újabb unokája született Orbán Viktornak – fotó
Gratulálok a mini elnökünknek, de javaslom most jegyzőkönyvezzék a dokik, hány lába van, ne tizennyolc év múlva kelljen megtudnunk, hogy 98-al több a kelleténél...
Kásler Miklós bejelentette: katonákat vezényelnek az iskolákba
@SystemError: Én már régen nem lepődők meg ezen, egy távoli rokon az első békemenet után elmondta, a településükön az önkormányzat szervezésében utaztatták a békemenetre, 6000 Ft kp, és élelmiszercsomag, plusz ingyen utaztatás volt a fizetség. A szervezett buszoztatást saját lakhelyemen is láttam, amint kora reggel a az önkormányzati korifeusok terelgették a hivatali dolgozókat a buszba, és vitték az "önkéntes" meggyőződéses tiltakozókat.
Ráadásul ezektől a szervezőktől kell megtudnom, hogy se nem jó magyar nem vagyok se nem jó keresztény! Talán azért, mert gyerekkoromban ezek szülei fenyegették apámat, hogy be ne merjen íratni hittanra, a papneveldéből a szétkergetés után hazaérkezett bátyámnak meg egy napot adtak, hogy eltünjön a faluból.
Trump szerint ha Biden nyer, talán még az országot is el kell hagynia
Jöhet ide nyugodtan, legfeljebb lesz egy vetélytársa a hazugságversenyen Orbánnak, bár le nem tudja győzni.
Megyeri Csilla szerint "picit szégyen", hogy 11 évébe telt, hogy megszerezze a diplomáját
Ma nem nagy ügy az általános iskolából egy két nyelvből alapfokú nyelvvizsgával távozni, a család anyagi plusz megterhelése nélkül. Így volt ez már a nyolcvanas évek végén és a kilencvenes években is. Ma már az oktatás szédületes fejlődése okán már a középiskolából kellene vinni legalább egy középfokú nyelvvizsgát.
Tombol az árvízhelyzet Borsodban – még mindig óriási a káosz
@lusta: Ennek a szörnyű Sajó és Hernád-menti áradásnak az orvoslására ideje lenne megint 50 milliárdot dobni a Váli völgybe, a first lady szántóföldjeinek védelmére, ahogy 2002-ben is tették
Orbán: A pogácsa remek volt – videó
Mélyem él benne a jó konyhát emlegetve gyerekkorából a falhoz vágott sárgaborsó főzelék emléke. Azóta is a zabálás jut mindenről eszébe, nekünk, alattvalóknak meg a feneketlen gyomra.
Szijjártó felszólította Joe Bident, hogy válaszolja meg korrupciógyanús ügyeit
Petike, be kell rendelni a nagykövetségünkre, és rendbe rakni ezt a jenkit! Végül is a vezérünkből még nem tudták kiszerelni a vágyat, hogy a világ ura legyen. Addig meg tedd azt amit parancsol a Putinka magyar hangja!
Nagyon félrement az orvosi béremelés: sok egészségügyis készül pályaelhagyásra - Pénzcentrum
Hiába volt a hosszú előkészítő munka, az érintettekkel való hónapokig történt egyeztetés, az érdekképviseletek bevonása, nehogy egyszemélyi döntéssel vádolják a kormányt. A parlamenti pártoknak is hosszú idő állt rendelkezésre, hogy átrágják magukat a tervezeten, mielőtt a megfontolt szavazásra sor került a tisztelt házban. Vagy nem így volt? Ki hitte volna, pedig már attól féltem, úgy elkapkodják, mint a 13. havi nyugdíj visszaállítását!
Lázár János: Én is politikai húsevő vagyok, vannak még elképzeléseim
"más politikusokkal ellentétben alaposan dokumentálta magát." Mondja Lázár a volt brit mini. elnökről. Hát igen, nem dakota kormány volt, ahol még a kormányülésekről sem készült jegyzőkönyv.
Hogy tervei vannak még, az valószínűleg aggasztja is Orbánt.
Gyomorforgató bűnügy: Több száz gyerekpornóképet találtak a kőbányai machetés gyilkosnál, aki a Sátánt hívta segítségül az emberöléshez
@balos: ma,7:33. Nem lehet, ők jelképesen és valóságosan is csak lopott fotót használnak erre a célra is, mint egykor az üvöltő kisfiú fotója, (aki mára más megvénült).
Óriási megtiszteltetés a mindenki által imádott klasszikusnak – Hungarikum lett a Magyar népmesék című rajzfilm
Ezt olvasva kicsit elbizonytalanodtam, mint amikor a vezér mesélt a járvány kezdetén a húszmilla raktáron lévő védőmaszkról, aztán három hétig a "nincset" árulták a gyógyszertárak! (Igaz azt is megígérte, hogy megelőzzük Ausztriát, meg az egyéni nyugdíjszámlákat, stb) Csak nem az Orbán népmeséket érte ekkora megtiszteltetés?
Varga Judit távozásra szólította fel a közéletből Donáth Annát
Istenem, ha mégis távozna a közéletből, kin gyakorolná ez a hívő keresztény KISZ titkári gyülekezet a karakter gyilkolászást ezután? Szerencsétlen fürkészek úgy szaladgálnának és tülekednének a lehetséges áldozatok után, mint Kínában a használhatatlan szuszogógépek megszerzésért!
Mindenkit kirúgott a fideszes, miután megvette a Médiapiac nevű lapot
Nehéz idők járnak a dakota pártra, veszélyt szimatolnak! Már a Laca finom ígéretét sincs idejük betartani, hogy aszongya "egyenként levadászunk benneteket". Sietni kell, egyszerre mindet ki kell nyírni!
Egykor a kiskopasz is belehúzott, mégis meglepték az egyetemisták... Fiúk, van egy rossz hírem! Minden vezető, akit megrészegít önnön nagysága, és saját nagyságában vetett megrendíthetetlen hite, és elszigetelődik a valóságtól, a történelem sokszor villámcsapás szerűen ítélkezik felette.
Már egyáltalán nincs internet az SZFE Vas utcai épületében
Ezek az urak már elfelejtették, mekkora tömeg volt az internetadó bevezetés belengetéskor pár éve az utcán! Az internet elérés akadályozását akarják ellenük használni!
Viktorunk, ezek nem a királyi kanálisokból fognak akkor sem tájékozódni, ha elvágjátok a kábelt! Látszik, hogy ez a katona, de a főnöke is digitális analfabéta, semmit sem tanultak az elmúlt években e témában!