nezelodo

Gyurcsány Ferenc ellen tüntettek a Kossuth téren – hihetetlen, mennyien voltak
Tényleg eljárt az idő a fidesz felett! Összehoztak akkora inflációt, hogy az a hatezer Ft, amit a békemenetesek kaptak koponyánként, már nagyon kevés. Ráadásul picit elkerülte az Euró is a 300 Ft-ot, amely határnál le kell mondania a mindenkori miniszterelnöknek, ahogy Orbán előírta.
A Rákay Kálmánka azért majd megszámolhatja, csak sikerül annyi tüntetőt látnia az utcán, mint az internetadó ellenni tüntetésen láthatott, és farkát behúzva hátrált meg a dakota az adó bevezetése elől! Hiába az adócsökkentés kormányának igy kell eljárnia.
Kósa Lajos stratégiai tanácsadó lett a Debreceni Egyetemen
Már csak a Lala csengeri milliárdos barátnője hiányzik a grémiumból, meg a disznóhizlaldás mama, hogy kiteljesedjen a tudomány a civis városban is.
Nagy Feró szerint a III/III. tette tönkre a kapcsolatát egy balerinával
Sebaj Feró, legalább vénségedre eldicsekedhetsz egy régi rajongód "győrigáboros" figyelmével. A balerina pedig lehet, hogy szerencsés volt, mert már akkor kevés voltál neki.
Nógrádi György is lemondott Antall József fiának leleplezett luxusutazásai miatt
@csak úgy...: ma 10:59.
A kárpótlási jegy 273 Ft volt a végén, sokan felvásárolták. A földárverésen az okosabbja semmire sem használható védett területeket vett, több száz hektárt, két kárpótlási jegy/ha árfolyamon. A termőföldet vásárló termelők, pedig a hasukat fogták a röhögéstől, hogy mekkora pancserek ezek. Csakhogy azt nem tudták, hogy ezek a vevők fülest kaptak, hogy az állam visszavásárolja majd a természetvédelmi területeket több száz-ezerért hektáronként. Na akkor hervadt le vigyor a képükről, amikor rájöttek, hogy ők sosem keresnek ennyit a szántás vetéssel, befektetés nélkül. Aztán az EU-s tagság évente meghozta majdnem az eladási árat is, azokon a területeken, amit még nem adtak el. Na ez volt az igazi hűtlen kezelése sok más mellett az állami vagyonnak, amit aztán a fidesz tökélyre fejlesztett, pl. a Mátrai Erőmű esetében.
Nógrádi György is lemondott Antall József fiának leleplezett luxusutazásai miatt
@sgl: Emlékszem, egy veszprémi előadásában Lengyel László azt találta mondani, hogy a "kormány minisztereinek, és államtitkárjainak kilóra ismert az árfolyama" A Raskó államtitkár volt, keveseknek sikerült akkora pusztítást végezni a szakterületén, mint neki.
Középső ujját mutatta a fideszes képviselő, annyira dühbe gurult egy kiállítás miatt – fotó
Remélem a jövő tavasszal ezeknek a kultúr-pártlényeknek tömegével mutatják be a választók ugyanezt, amolyan keresztényi módra... Persze arról nem tehet, hogy a pártjában ez az emberszeretet Orbán által meghonosított módja.
Látta már Feriné igazán erőszakos fejét? Itt a legdurvább fotó!
Basszus, ez Feriné törte el az álkapcsát a Fletónak anno! Hogy visszaéltek a hírforrások ezzel, és rákenték szegény galamblelkű Viktorra, hogy ellátta a baját az oldalbordájának! Most már csak a 2002 áprilisához kellene passzítani, azt amikor a Feriné bemosott egy hatalmasat élete párjának
Orbán már kampányüzemmódban van, Brüsszel és Gyurcsány a legfőbb célpont
@sgl: Na igen, de mit mondott Orbán 2010-ben az államadósságról? Na ezt kellene az ellenzéknek naponta minden fórumon Orbán fejére olvasni. Még a végén az lesz a hatalmas siker, és az agymosottak be is veszik, hogy az a jó, hogy ilyen alacsony kamatok mellett sikerül megduplázni az államadósságot, mert a 0 %-os kamat az EU-tól az ciki. Igaz azzal el kellene számolni, mint a Nemzeti Vejkó EU-s pénzből való led lámpás lopássorozatával.
Attól félt a vezérkari főnök, hogy Donald Trump atomháborút indít az utolsó utáni pillanatban
Ami a volt USA elnök mentális állapotát illeti, idehaza is át tudjuk érezni, mennyire kiszámíthatatlan volt a az elnök, és joggal aggódhat mindenki, ha ilyen vezető kerül hatalomra az országában.
Orbán már kampányüzemmódban van, Brüsszel és Gyurcsány a legfőbb célpont
Hát vezérem, itt valami nem stimmel! Ha a Fletó és emberei a kasszában vannak, akkor a Lölönek, és még sokaknak már el lenne törve a keze, (a Miniszterelnök úr is félkezű lenne), mert percenként kellene ráverni az enyves praclijukra, amikor a kasszában matatnak.
Egekbe szökik a benzin ára pénteken
@jesz: A minap éppen az EU egyik legalacsonyabb jövedéki adójával kérkedett a kormányunk, bár szemérmesenelfelejtették megemlíteni a listavezető 27 ÁFA %-os ÁFÁ-nkat
Elmondta a kormány mi számít homoszexuális tartalomnak – ezekre a műsorokra kell a 18-as karika
Miért ne hinnénk a kormány szakértelmében? Hiszen éppen az Orbán féle fészekaljában tülekednek azok a figurák, akik szaktanácsot tudnak adni arról, hogyan védjék meg a társadalmat a hozzájuk hasonló homoszexuálisoktól pedofiloktól leszbikusoktól és más aberrációban szenvedő társaiktól.
Megkérdezték Orbánt, hogy kiállna-e miniszterelnök-jelölti vitára – senki sem számított erre a válaszra
A vitától Orbánba beleégett rettegést is a "Böszme" intézte el nekünk, amikor felmosta a vezérrel a stúdiót a nevezetes vitájukkor, és egy füst alatt átkeresztelte a Viktort Mr Viledára. Nem is reklamál a dakota mert jó márkanevet kapott.
Ha hazudóversenyt csinált volna a Fletó a vitából, nem lett volna ekkora a baj, mert azt simán nyerte volna Orbán.
Tízmillió forintért írthatta alá Zalatnay a Stop, Gyurcsány!-petíciót
A "hála nem politikai kategória", mára pedig hozzá tehetné a bölcs szállóige tulajdonos, hogy a rovott múlt, és a pártállami érintettség sem kizáró ok, ha nekünk ír alá egy keresztényi hűségnyilatkozatot.
Tízmillió forintért írthatta alá Zalatnay a Stop, Gyurcsány!-petíciót
Nekem nem kellene a júdáspénz, de ha a településünk szakrendelőjének adna ennyi pénzt a halál doktora, talán nem kellene egy szakvizsgálatra várnom, jövő év március végéig!?
"Orbán és kormánya lop, ezért devizahitelt vesz fel az országra" – Hazaárulással vádolja Orbánt a DK
@human: Akkor még a győzelmi mámortól megrészegülve Orbán dicsérté az elődeit, (az újrázó First Lady is ép pofacsonttal megúszta), mert ahogy elmondta jó gazdasági állapotba vehették át a kormányzást, nem amolyan 2002-es kasszával, amikor még a Tompika játékszereit sem tudták kifizetni.
Hatan megtámadták Karácsony Gergely népszavazási kérdéseit, Volner János is
Ez már tényleg jogállam, most már nem a kopaszok randalíroznak a választási irodában a herceghalmi "magánasszony védelmében", aki véletlenül a volt fideszes polgi felesége, hanem egy-egy kamupárt, (Volner), vagy az éppen szarba mászott kamarai Parrag, aki parlagi beszédet mondott egy tanévnyitón.
"Orbán és kormánya lop, ezért devizahitelt vesz fel az országra" – Hazaárulással vádolja Orbánt a DK
@rokker33: Pedig lehetne kérdésed, ha áttekinted az új kormány 2010-es első intézkedéseit, a rendelkezésre álló IMF hitel egy jelentős részét a fidesz nyitotta meg és hívta le.
Azután rakták rá a kémszoftvert az Ezalényeg-főnök telefonjára, hogy Gyurcsányékkal kötött szerződést
Lassan olyan lesz a mi vezetésünk, mint a pletykaéhes öreg néni, aki a szomszédairól mocskos dolgokat híresztel. Amikor megkérdezik tőle, honnan tudja, amit pletykál, természetes egyszerűséggel válaszol: Mert poharat tettem fiam a falra és azzal hallgattam. Szóval a vezérünknek vettünk az adónkból egy nagyon drága poharat, amire ráfestették, hogy Pegazus.
Orbán Viktor és Ferenc pápa gondolatai nem találkoznak – a pápától idézett Karácsony Gergely
Hogy a gondolataik nem találkoztak? Meg sem hallotta Orbán, ha igen nem is éti mi a baj! Az még hagyján, hogy a migráció ellen lép fel, de a saját polgárai ellen is gyűlölet kampányt folytat évek óta, ha nem hozsannázzák az ő tévedhetetlen nagyszerűségét, és netán rávilágítanak a gátlástalan lopásokra. Ráadásul mindezt a kereszténységet zászlajára tűzve teszi, pedig csak egy a változásoktól rettegő szájkeresztény.
Nyugdíj: Nyugdíjprémiumot és 13. havi nyugdíjat is kapnak a nyugdíjasok
@kereső: Látod, milyen jószándékú vagyok velük, de ne aggódj, nem gond nekik azért eltapsolni, bár a 3000 milliárd lenyúlt MANYUP-hoz viszonyítva, amivel azóta sem számoltak el hitelt érdemlően, nem sok. A beígért magán-nyugdíjszámlák megalkotása pedig azóta sem jött össze, és annyira volt igaz, mint Orbán egyéb bejelentései.
Nyugdíj: Nyugdíjprémiumot és 13. havi nyugdíjat is kapnak a nyugdíjasok
@Giovanni Alba: A 30 000 covid áldozat, és a ki tudja mennyi korház kiürítési áldozat zöme nyugdíjas korú polgártársunk volt. Az ő ellátásuk ha csak évi egymillió Ft nyugdíjjal számolunk személyenként, kb 30 milliárd Ft évente. Gondolod, hogy ők nem számoltak ezzel? Ehhez képest a kifizetendő korrekció aprópénz. Aztán hogy meg vannak sértve, ha a Jakab nevén nevezi őket.
Nyugdíj: Nyugdíjprémiumot és 13. havi nyugdíjat is kapnak a nyugdíjasok
A visszakapott 13. havi nyugdíjnak csak a negyedét kapták vissza a nyugdíjasok, kedves hordószónok. Az Orbán előző választási kampányában beígért 14 haviról meg szó sem esett, hogyan lehet, hogy nem szakadt rá az ég amikor kimondta? Ja, hogy ez csak egy volt a sok hazugság közül, ami kiszaladt a száján?!
"Iszlamista terroristákat is beengedett Orbán Magyarországra" – állítja Márki-Zay Péter
@Emmersson71: Azóta szórakoznak velünk a feltöltős SIM kártyák évi újra regisztrálásával. Ugyanakkor a hirdetési portálokon százas csomagban árulják olcsón a már "no name" regisztrált kártyákat. Nem számít, fontos, hogy a kisember érezze az értelmetlen törődését a kormányának.
Háborúra készül Ukrajna, harckészültségbe helyezték a hadsereget
@lampa laz: ma 06:49.
Csatlakozott, azzal, hogy megvétózta Ukrajna NATO előcsatlakozását, azzal a kamu dumával indokolva, hogy az Ukrán nyelvtörvény hátrányosan érinti az ott élő magyarokat. Csakhogy mindenki tudta, mi is, hogy ez a törvény az orosz betelepítettek ellen született, és minden érintett náció, még a lengyelek is megállapodtak velük, csak az Orbán kormánynak nem sikerült. Ennek a történetnek a vesztese Ukrajna és Európa, és elsődleges haszonélvezője Putyin. Vajon mi vitte rá Orbánt erre a lépésre?!
"Mi magyarok világszerte védőbástyák vagyunk" – Novák Katalin beszédet mondott
@lusta: tegnap 19:45
Az elkötelezett vitapartnered kioktatott, a kormánya nagylelkű adókedvezményéről. Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy éppen Orbán volt az aki 16 %-os adóval köszönte meg a támogatását a minimálbéreseknek, amit nemrég nagy kegyesen 15 %-ra csökkentett. Ugyanakkor a több milliót kereső pártfogói is a számukra bakfitty 15 %-os adóból szintén megkapják a százalékban ugyanolyan mértékű családi adókedvezményt! Milyen szerencse, hogy az érintettek nagy része gyenge volt matekból!
Kövér László az egyházi vendégeknek: Sátáni, sötét erők veszélyeztetik a keresztény embereket
@bakcsubakka: tegnap 18:29.
Nyugodt lehetsz a mára már megtért, egykor oly véresszájú elhunyt eszmetársai mindegyikét pap temette. Az elhunytak méltatásából hogy hogy nem, mindig kimarad az előző rendszerben mutatott odaadásuk, amit a vallás kiirtása érdekében gyakoroltak. A leszármazottak pedig úgy emlékeznek, hogy a házioltár előtt elmondott imával tértek nyugovóra. Ráadásul ebből a hamis emlékből, mert most a kereszténységnek van náluk szezonja, jól boldogulnak illiberáliában is.
Kövér László az egyházi vendégeknek: Sátáni, sötét erők veszélyeztetik a keresztény embereket
@csak úgy...: Le kellett nyomatni amikor bezabált, na nem Krisztus testével az ostyával a misén, hanem az Internacionáléval.
Elhagyja Magyarországot Szász János rendező
@Málna: Látom el se olvasod mit írsz, és a cikket sem olvastad. Vagy más írta a hozzászólásod? "Mit lehet mondani arra, hogy nem bírja elviselni, hogy a rendőrök fegyverrel mentek a fiai szobájába?" Ezt te írtad.

"Van egy 8 éves gyerekem, van egy 15 éves gyerekem, és azt a képet, amikor pisztollyal felmennek a két gyerekemhez a hátam mögött megbeszélni, hogy az apádnak hol vannak az eszközei, és azt a képet, amikor a kisebbik fiam az üvegajtó mögött nézi, hogy mi történik a szüleivel, azt én nem felejtem el. És nem is fogom,"
A fentieket pedig a rendező. Szóval a cikket nem olvastad, és már arra sem emlékezel mit írtál. Tartom, fordulj szakemberhez.