nusika

Tizenharmadik havi nyugdíj: fontos a gyors visszaállítás
Tizenharmadik havi nyugdíj: fontos a gyors visszaállítás...12 év után, extra gyors! ...lenne... ha nem kölcsönből lenne!!
Megszabadult a fideszesektől a néppárt: Deutsch Tamásék így reagáltak a mai szavazás után
Én értem a fidesz kilépését, de mi van a KDNP-vel? Egyik ment a másik maradt? Miért? Most már ,itt, elválnak?
A fideszes vezetésű városi szövetség üdvözli a kormány önkormányzati megszorításait
...fogalmazott a közleményben Szita Károly, hangsúlyozva, hogy "ezért azonban közösen kell tenni"...azt javasolnám, hogy minden képviselő, a pandémia alatt, mondjon le a fél juttatásáról és adja be a közösbe !!! + a gazdagok, a milliárdosok, pedig fél összegekért vállaljanak munkálatokat !!!
Maradt egy kiskapu: így tűzijátékozhatunk szilveszterkor
@Jozefina: ...de ki felel a túzesetekért, ha talán, remélem nem lesz, túz keletkezik??? ...aki a törvény alkotta, vagy aki előidézte???
Maradt egy kiskapu: így tűzijátékozhatunk szilveszterkor
...például a kertből vagy az erkélyről ...erkélyről-erkélyre hullanak ...túzveszélyes...
Donald Trump: Elsöprő, fölényes győzelmet arattunk
...""fölényes győzelmet arattunk"" ...még valaki szokta mondani, még ha veszített is !!
Orbán döntött a kijárási korlátozás módosításáról: kettészakad az ország
"" Az idősek védett időzónájára vonatkozó intézkedéseket fenntartják'' ...ez vidékre is vonatkozik ?? ...össze - vissza intézkednek !!!
Óriási árrobbanás: Egyre drágább az élet
@Eladott Ország: ...szerintem, ebbe benne van az, hogy 800 milliárd forintot emésztenek fel évente a semmit nem érő magyar focisták !
Kiderült, mi volt az a nagy kékes-lilás folt Orbán Viktor tenyerén évértékelője közben
::))))))...tinta ...??? ...ez is egy hazugság, amit meg akarnak etetni Velünk ! ...szerintem, ennyire tudatlannak tartják az országot ! ...kár erről többet írni és mondani ! ...ez Nekünk is egy...!!!
Hátrányos helyzetű afrikai gyerekek ezreit segíti a magyar kormány
...és mi lesz a nagyon szegény , magyar keresztény gyerekekkel ?? ...őket ki segíti ?? ...mindent adómányokból nem lehet teljesíteni !! ...szégyen, amit a kormány csinál !!
Feltörték Erzsébetváros honlapját, Niedermüllert gyalázták a hackerek
...ebben az országban nem ellenfél van, hanem ellenség, aki nem tud belenyugodni a vesztésbe , mert NAGYON fél a következményektől !!, mert loptak, csaltak és ...és egy korrupt társaság ! ...nagyon jó példa volt és most már kezdődik, a 2006-os törés-zuzás, mert azt is fidesz csináéta az akkori jobbikkal !!!
Hosszú Katinka üzent az atlétikai vb-t nem támogató Karácsony Gergelynek
...azt nem értem, hogy "" okosak"", miért nem javasolták, kezdeményezték, a tervezők főképp, hogy olyan stadiont építsenek, mint máshol a világon, hogy atlétikai pálya is legyen. Egy kis bővítéssel és nem egy ÚJ STADIONnal bővülne a BETONMONSTRUM !!! ...llehet, hogy akkor kevesebb pénz került volna .a barátok zsebébe ?? Katinka ??? kapott az ""úsztatott"" kijelentésért ??
Kövér Hadházyról: "egy szerencsétlen, beteg ember, félnótás, kár érte"
@Józsipapa: „Amikor Kövér megkérdezte,hogy "ki ez a f...z? az nem zavart senkit,pedig a bekapcsolt mikrofonon át mindenki hallotta.
Már 25 ezer migráns érkezett Olaszországba, amióta megint baloldali kormány van
Azért érdekes dolgok történnek, legalább is az én részemre. Hétrő-hétre kevesebb a migráns, nálunk egyaltalán nincs!! ...részükre ""szomorú"". Bakondi már szeptemberbe riógatott !!!
Orbán elutazik az olaszokhoz, tárgyal Salvinnivel és Berlusconival.Megrágják a "dolgokat"
Orbánék ,és csak ők, aláírják, jóváhadják , a török invázióz sziriába a kurdok ellen. Sok ártatlan gyerek-felnött szőrnyű halállal végzödő háború !!! ...azt mondják Szijjártóék, hogy magyar érdek !!! ...Salvinni ellenzi ezt a gyilkolást és szóvá is teszi !!! ...Erdogánnak és Orbánnak ""vér tapad"" a kezükhőz !!! ...most egy dolog fontos Salviniéknek és Szijjártóéknek, hogy százezrek menekülnek és van miről beszélni meg Bakondinak védekezneni !!!
Tarlós: soha nem látott ütemben fejlődik Budapest
@kokopelli: ...egy pár héttel ezelött, azt mondta, hogy a 2010-es terveket kell folytatni ! ...kérdezném, eddig mit csináltak ?
Farkas Flórián ismét listavezető
@fahrenheit451: ..csak azokat ""engedi el"" a fidesz, akik nem ""adakoztak""
Farkas Flórián ismét listavezető
??? ...hol vannak a roma emberek, akik eddig is véleményt mondtak a Flóri ""munkájáról""??? ...és hadják jelőltnek???...szomorú a helyzet ...
Ennyit a bérrobbanásról: a magyar fizetés az egyik legalacsonyabb az EU-ban
index.hu/gazdasag/magyar/2010/06/08/ez_orban_29_pontja/...ezen belül , ami a legdurvább, az a 19. pont!!!
19. Havi bruttó 2 millió forintos keresetnél plafont húznak meg a költségvetési szférába tartozó minden, még a kormány irányítása alá nem tartozó szerveknél is, beleértve az MNB-t is. Az Orbán által név szerint említett jegybank elnöke, a Fidesz által sokat támadott Simor András ezzel havonta több mint hatmillió forintot bukik.
Szijjártó ellentámadásban: Brüsszel és Róma hazudik, támadnak a migránsok
...most már kettő ellen 'harcolunk" !! Brüsszel+Roma...ki a következő.??? ...mert bíztos, hogy lesz...500 milliárdot szedtek össze a ""fizetős"" migránsoktól !!! ...ezt miért nem hangoztatják ???,,