panellproli

Fegyházba megy a négy magyar, aki megerőszakolt egy kolumbiai turistát
Érdekes, mindig a migránsokkal fenyegetnek, és mi történt? Magyar erőszakoskodik külföldivel
Török Gábor: Orbán fenyegetőzése komoly politikai hiba lehet
Kibújt a szög a zsákból, vagy csak Freude-i elszólás? Mindegy, mert egyértelmű, ha nyernek, a fekete kocsik is elindulnak, mert már csak ez hiányzik a rákosista tárházukból.
Tüntettek Romániában az igazságszolgáltatás politikai ellenőrzése ellen
A románok ezzel is bizonyították, hogy sokkal több vér van A pucájukban, mint a sunyi, rettegő, birka magyaréban.
Soros György megszólalt az ellene folytatott kampányról
@Csizmás Kond: Legjobb védekezés a támadás-fideszes tempó.Személyeskedő, szűk látókörű kommentek nem érdekelnek, ugyhogy nem érdekel a további reagálása sem
Soros György megszólalt az ellene folytatott kampányról
@Csizmás Kond: Bocsánat véletlen a tetsziket nyomtam, de szó sincs röla. Több beleszólása lehetne neki az ország ügyeibe, ha egyáltalán akarna, mert még egyetlen forintot sem vett el tőlünk, nem úgy mint választott vezetőink, sőt hatalmas pénzekkel támogatta azokat akik az elesettekért, hajléktalanokért dolgoznak. Nem beszélve a vörösiszap katasztrófánál adott több milliárdról. Szerintem azért vált ellenséggé mert ezek a pénzek is eltüntek, nehogy ez is kiderüljön.
Az Orbán-korszak sem tart örökké
Szerencsére a hatalmas elzsírosodott hasában és májában termelődő káros anyagok ugyanugy rombolnak , mint akárki másban. Itt nincs kivétel.Költheti az ellopott pénzeket azokra a bizonyos szögekre.
Titkos svájci utak, méregdrága riói repjegy – 90 millióért repült Orbán ebben a ciklusban
Minél gazdagabb valaki, annál szarrágóbb.Képes a milliárdokon ülni, és még az összes kedvtelését is mi fizetjük. Nem beszélve az elmebaj kezeléséről, az itthoni betegek meg annak ellenére hogy nagy pénzt fizetnek az egészségbiztosításra, nem kapnak érte cserébe már semmit, mehetnek a maszek rendelésekre, kórházakba, ha meg tudják fizetni. A szegény férgese meg pusztuljon.
Évente átlagosan 7-8 órát várakozunk az orvosnál, de ez most csökkenhet
Mivel sokkal hosszabb ideig tart a vény nyomtatása, ezért aki eddig alig várt, most kénytelen lesz, nem beszélve aki vizsgálatot is szeretne. Ez pont olyan hazugság, mint az összes többi, ami elhagyja a fidesznyikek csuszalesőjét.
A kormány úgy tűnik meghallotta a panaszokat, jelentősen nőhet a kiemelkedő művészek nyugdíja
aki meg így is a perifériára szorult, nemhogy nem kap semmit, hanem még a 20-30 ezer ft-jukat is elveszik. Persze ahogy igérték, nem hagynak senkit az út szélén- igen mert belökik az árokba, így már nincsenek is.
200 millió forintot szánna jövőre Washington a független magyar sajtóra
Csak minél hamarabb indítsák el, lehetőleg még a választások előtt, hogy a főleg periférián élők ne csak a propagandát hallgathassák és olvassák éjjel-nappal,hanem tájékozódjanak a valóságról. Bár azt nem értem,hogy a mindennapjaikban érzékelik a véres valóságot, mégis elhiszik a dicshimnuszokat.
Ha Tiborcz a környéken van, megnyílik az államközeli bankok zsebe
Sajnos nem csak a bankok zsebe nyílik meg, hanem az összes valamiore való cégé, mikor megjelenik mint pénzbehajtó!
Egy újabb ismert színházi rendezőt vádolnak szexuális zaklatással
Ez a ripacsok világa! Rothadás és szenny, mégis állandóan verik a mellkasukat hogy a nemzet szolgái és mekkora értéket tesznek az asztalra! Sohasem becsültem egyiküket sem, és nem értettem soha hogy mit tudnak rajongani értük.Egy jó szakembert sokkal értékesebbnek tartok mint ezek ripacskodását
Tovább csökkenhet a munkanélküliség Magyarországon
Nem a munkanélküliség csökkent, hanem a munkások száma, Mindkettő oka hogy az épkézláb emberek fogják a batyujukat és mennek.
Vizes vébé és hasító turizmus: a kormánynak hisz vagy a számoknak?
Nem jutott eszükbe, hogy saját buszokon kellene ide is szállítani a megvásárolt közönséget, mint az ünnepi hőbörgéseire szokta, és majd a szavazásra is azt fogja tenni.
Orbán vizsgálatot követel Hadházy Ákos ellen
Az örök taktika, legjobb védekezés a támadás.Ezek csak a harcot ismerik, észérvek nem léteznek.
A sátán ellen küzdeni keresztény kötelesség – ez is elhangzott ma a parlamentben a Soros-terv kapcsán
A Sátán sajnos ott ül a legfőbb bársonyszékben. Kéretik hogy használják csak a rózsafüzért, és a tömjént, már csak ebben reménykedhetünk, hogy füstté vájék.
Megkétszereződött a minisztériumi dolgozók száma
Ez is egyike azoknak a számtalan intézkedéseknek, amikkel homlok egyenest mást igért a választások előtt. Mindenben mehazudtolja korábbi önmagát ez a sátán fajzat és követői
Több milliós prémiumok az állami cégvezetőknek
Még ellenzékben köpködtek, hogy mennyi a vezetők bére, és maximalizálni kell két millió forintban. Most meg a seggnyalók díjazása a csillagos ég. A pórnép meg dögöljön meg
Szombathelyen elítélték a Kétfarkú Kutyák járdafestőit
Mondtam a cica-nyúzók kapcsán hogy itt csak azokat büntetik, akik nyiltan eluatsítják a seggnyalást, azon kívül mindenki bűntelen.