puszt

Tovább húzzák az időt Orbánék a svéd NATO-csatlakozással kapcsolatban?
Vajon mit szerettetek volna írni? Mert a Svéd elnökségről, meg a 7-es cikkelyről, ill. ezek összefügéseiről nem sikerült, így meg csak cikketek a helyet foglalja...
Kanadában beszélt arról a fideszes politikus, hogy a kárpátaljai magyarokat olyan háborúba viszik, ami "nem a mi háborúnk"
@m73: Én is néztem, ismerem az "akadémiai szabályozást, olvastam hozzászólásokat (mérgeskígyó, mérges kígyó). Nem vagyok hajlandó én sem külön írni, mert ez egy megnevezés, egészen más, m amikor hülye a gyerek... Magyarázhatnám a "népnyelvvel", de te is találsz az interneten példákat. Ezt az Akadémia elbszta, ill, lehet, h nem is igazán szabályozható.
m.nyest.hu/hirek/mergeskigyo-vagy-merges-kigyo-br-vajon-on-eltalalja
Balla György a svéd és finn NATO-csatlakozásról: "Brüsszel hazudik, mint a disznó"
A gyökerek mélyen beleásódtak a fidesz féle termékeny talajba... Nem lehet ezt kiirtani... most, h fogy a szajré, egymást licitálják felül, h tessék a főnöknek.
Cenzúrázná kultúránk exportját a Fidesz Romániából importált komisszárja
„A magam részéről a továbbiakban sem szeretnék cenzúrát"
...de ha egyszer muszáj...
Szikora után Zalatnay is megszólalt Tóth Andi meglepő bejelentése kapcsán
Saci erkölcsi fáklyaként világítja meg az utat, a szintén nem apáca Andika előtt...
Hiába a nyomás az egyetemek, az ellenzék és az EU részéről, a Fidesz nem hagyja magát
@Béla333: Milyen érdekes, és jellemző h ugyanők nem tartották "példa nélkülinek" azt, ahogy a modellváltás megszületett. Ott kinek a véleményét kérdezték?!
Aggasztó hírek érkeztek a Liu testvérek állapotáról
@drrotf: Én meg azt, h az állampolgárság nem szaros gatya, amit váltogatni lehet érdekből...
Orbán Viktor: "Ez a svájci luxus. Nekünk nem jár"
@izéke: Gazsiról olvastam már tök régen... Vajon titokban már hadseregtábornok lett-e má', Franciaországba vele kiküldött két ágyasa meg főszállásmester tábornok?
Brutális szigorítás jöhet! Minden nyugdíjas érintett az ügyben
Elmondjátok, h mindez hogy a pcsába érint egy nyugdíjast?! Csatlakozom Jáger kollégához: engem sem érint, biztosan!
1200 embert rúgnak ki a Magyar Postától a szankciókra hivatkozva
Akkor most szokás szerint áremelés jön. A Magyar Posta tizenéve semmi mást nem csinál, m árat emel, ezzel párhuzamosan szolgáltatásokat szüntet meg, ill. a megmaradók színvonalát csökkenti. Évek óta kritikán aluli a levélkézbesítés, már több nappal később érnek célba, m tizenéve, a csomagszállítás kritikán aluli, az ajánlottakat már csak úgy bedobálják, várom, h az expresszt egy hétre vállalják... Persze a Fidesz ide sem engedett külföldit, hisz a nem kézbesítette volna ingyen a kormány hazugságait.
Orbánék kíméletlenül nekimennek az orvosi kamarának: A kamarai tagság kötelezettségének megszüntetése a cél
@Edebácsi: Már kevesen emlékeznek, mit művelt Éger, és Gaskó 206-2010 között... Mindent megérdemel a magyar nép, igaza van a Fidesznek, akkor is, ha ennek véres vége lesz.
Orbán Viktor egyik legjobb barátja szerint a saját országát pusztító Zelenszkij a felelős a háborúért
@Őrnagy: kőagyőrnagy... Magad se tudod, miért hordasz össze távoli dolgokat. Leszakadhatnátok már a felsőbbrendűségetekről... Hülyeség az a lenéző "határvidékezés", ahogy a szlovákokat is lenézitek, nem létezőnek állítva be őket is. Igen, vannak népek, népcsoportok, akiknek a neve jelent valamit, de nem azt, amit ti kiokoskodtok belőle. Vicces, ahogy megetetnéd, h a monarchia jól bánt a nemzetiségekkel. Biztos azért álltak mindig szembe velünk a történelmi vérzivatarokban, pedig eredeti anyaországaik mindig nagyon nagyon visszamaradottak voltak, és mégis... Az sem bonyolult, h az agresszió az agresszió. Nem lehet oka 8 millió orosz "megvédése". Nem tudsz te semmit az ottani dolgokról. Érdekes, h hozzád csak a hazugságok jutnak el, v te ezt készen, továbbközlésre kapod? Várom dolgozatodat, h ezek szerint a "krími tatárok" melyik területet foglalhatják el. Vagy például sokkal, sokkal nagyobb probléma az örmények helyzete... Keress mindenkinek okot, és helyet, vedd számításba, h lassan Magyarország is kiürül, csak a hülyék maradnak, de lesz hely hülyéknek.
Egyszer már belebukott Orbán – Most újra keresztes hadjáratot hirdettek a nyelv védelmében
Harcolni pedig muszáj... óvodások ellen mégsem harcolhat, maradtak így a szellemileg roggyantak tapsolni...
Brutális pénzzel lóg a NAV-nak a TV2 sztárja
Egészen hajmeresztő magyar valóság... Az Origo-n ez a cikk úgy jelent meg, h NAV listán Karácsony kedvenc színésze...
Egyes élelmiszerek ára a duplájára emelkedett Magyarországon, ráadásul a szegényebb réteg jár a legrosszabbul
@Nessy: "aki nem tud sokat vásárolni, az spórok az ÁFA fizetésen"
LE A SZEGÉNYEKKEL! CSALNAK AZ ÁFÁVAL, NEM HAJLANDÓK FIZETNI!
Oroszország blokkolta a nyugati fegyverszállítások útvonalát
Világos.. amint az is ezek szerint, h eddig engedték valamiért. Érdekes...
Az Orbán-kormány sunnyog, a kínai sajtó viszont megírta, hogy 320 milliárd forint állami támogatást kap a debreceni CATL-akkumulátorgyár
@csak úgy...: Ez csak egy újgyakorlat a kínaiak érdekében kezdett vasútépítéshez képest... 800Mrd, kínai hitelből, kínai munkásokkal, magyar törlesztéssel. Eddig ez volt a csúcs.
Az Orbán-kormány sunnyog, a kínai sajtó viszont megírta, hogy 320 milliárd forint állami támogatást kap a debreceni CATL-akkumulátorgyár
Ez valószínűtlenül nagy szám. Itt valami félreértés lehet, még talán az AUDI sem kapott ennyit. De ha ez igaz, akkor nettó hazaárulás ebben a gazdasági helyzetben. Azt meg soha nem fogjuk megtudni, h pluszban mennyi ideig nem fizetnek majd adót, Debrecennek mennyibe került a terület előkészítése. (utak, villany, víz, gáz) Hab a tortán, h mint az AUDI-t ezt is évekig fogják tömni, Kína kedvére...