rosalinda57

Orbán Viktor hivatalosan is beteg
@Shikari: Orban beteg ; influenza no meg csalasok kovetkezmenyeinek betegsege
Orbán emeli a szintet: Brüsszel migránspárti zsoldosokat küld Magyarországra
A migránsozásról egy szó sem esett, viszont a jogállamiság teljes leépítéséről annál több. Mikor esik le a tantusz a cikk írójánál, hogy ne védje a hazugságot ? Mire jó ez ? A jelentés egész másról szól ! Orbán viszont a migránsozásba lassan beleőrül, no meg azok is, akik ezt minden valós tény helyett elhiszik. A magyar nép érdeke -nem Orbán érdeke ! Ő csak hülyíteni akarja azokat, akik ezt a maszlagot beveszik ! Ébresztő !!!
Fidesz: az országgyűlés tisztségviselőinek tiszteletdíja az általuk vállalt munkával arányosan alakul
Ha arra gondolok, hogy hányszor láttam üres padsorokat a parlamenti képviselők helyén, akkor nagyon csodálkozok azon, hogy ez a "munka" annyira megérdemelne emelést ? Miért nem a horvát devizahiteles megoldást vetették fel napirendi pontnak ?
Mintegy 100 ezer embert rúgnának ki a közszférából
Ha azokat küldenék el, akik nem is konyítanak a munkájukhoz, az még rendben is lenne, de valószínű, hogy nem őket küldik el, hanem azokat, akik értenek is a munkájukhoz. Jó lenne , ha végre a hozzáértők maradnának és a nagy nyelvüek lennének elbocsájtva !
Az új lakások leszoríthatják az albérletek árát
@cikicakk55: vajon a részletek meddig maradnak alacsonyabbak az albérletnél ? Aztán jöhet a kilakoltatás másfajta alapon.
Novák Katalin: minden eddiginél több pénz jut a családokra
@eszegfu: a rendelet hozioi leginkabb ! az atlagemberek nem tudjak kihasznalni !
Novák Katalin: minden eddiginél több pénz jut a családokra
CSAK AZT FELEJTIK EL, HOGY EDDIG IS VOLTAK CSALÁDOK, AKIKKEL EDDIG KELLETT VOLNA FOGLALKOZNI ! JA ÉS HA ÉPPEN ŐK OKOZTÁK EGY-EGY CSALÁD KILAKOLTATÁSÁT, AKKOR HOGYAN KELLENE A CSALÁDOT TÁMOGATNI ? UTÓLAG !
Varga Zoltán: Orbán Viktor üzent a bolondokházából - Városi Kurír
@1magyar: MEG ONNEK, HA IGY GONDOLJA. NA EZ A BAJA FOLEG MONAK, HOGY ORBAN HIBAI MIATT A MAGYAR NEPET TEKINTIK OSTOBANAK, HOLOTT NEM AZ !
Valami nagyon különös dolog történt Orbán Viktor nadrágjával
@Nessy: ÍZLESBOL ELEGTELEN. NO AZERT MAST IS OSZTALYOYNI KELLENE, DE AZ SE LENNE JOBB !
Betiltaná a hajléktalanságot a Fidesz – videó
EN VISZONT AZT ÍRNAM BELE A TORVENYBE, HOGY AKI A HAJLEKTALANSAGOT ELOIDEZTE, AZOKKAL TOLTSEK FEL A SZALLASHELYEKET , HOGY LEGYEN FOGALMUK ARROL, HOGY AKINEK A LAKASAT AZ IDIOTA ES JOGTALANTORVENYKEZESUK MIATT ELVETTEK, TUDJA MEG, MI AZ, HOGY "SZENVEDNI!!' JA ES BELOLUK LENNENEK AZ UJ KOZMUNKASOK.
Magyar György Kétely-bizottsága - Állampolgári Számvevőszék - Városi Kurír
NEM IS ÉRTEM, HOGY EDDIG MIÉRT NEM ÁLLAMPOLGÁRI SZÁMVEVŐSZÉK VOLT, MIÉRT ÜLNEK A MAI NAPIG PÁRTKATONÁK A SZÁMVEVŐSZÉKBEN, A SZAKÉRTŐK ÉS ELFOGULATLANOK HELYETT.
Magyar György Kétely-bizottsága - Állampolgári Számvevőszék - Városi Kurír
SZÜKSÉG VAN ERRE, ÉPPEN AZÉRT, HOGY TISZTÁN LEHESSEN LÁTNI AZOKAT A TÉNYEZŐKET, AMIK BEFOLYÁSOLHATTÁK A VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEKET.A SZAKÉRTŐI BIZOTTSÁG ENNEK FELTÁRÁSA UTÁN MEG TUDJA ÁLLAPÍTANI A HIBÁK NAGYSÁGRENDJÉT, AMELY AZ EREDMÉNY MEGERŐSÍTÉSÉRE AVAGY CÁFOLÁSÁRA SZOLGÁLHAT.
EMMI: a kormány ott fog állni a leendő édesanyák mellett, mikor gyerekvállalásra készülnek
@cikicakk55: ÚGY VAN MINDEN, AHOGY LEÍRTAD. AZ ÉN MOST 41. ÉVES FIAM VISSZAJÖTT KÜLFÖLDRŐL ,PEDIG AZ ÉPÍTŐIPARBAN NAGYON JÓL KERESETT. HÁL'ISTENNEK, MOST MÁR ITTHON IS, DE NEM NŐSÜLT MEG, GYEREKE SINCS-AZAZ NINCS UNOKÁM AZ Ő RÉSZÉRŐL. AZ ÖCCSE AUTÓTECHNIKUS, MUNKAHELYE MELLETT MÉG VÁLLALKOZÁSA IS VAN, Ő NŐS, 2 GYERMEKE VAN, DE AZ UNOKÁIMAT NEM LÁTHATOM , PEDIG A KISLÁNY MÁR 10 ÉVES, A KISFIÚ IS 7, , MERT HAJNALTÓL KÉSŐ ESTIG DOLGOZNAK , HOGY VALAMILYEN SZINTEN MEGÉLJENEK. ÉN SEGÍTETTEM NEKIK A LAKÁSVÉTELBEN, DE A ROKKANT NYUGDÍJAM ELVÉTELÉVEL A LAKÁST IS KIHÚZTA ALÓLAM EZ A KORMÁNY. A HARMADIK FIAM 29 ÉVES - BÁR ÉN ALBÉRLETBEN ÉLEK ÉS A MUNKÁJA MELLETT ÉN TÁMOGATOM ŐT , HA TUDOM A NYUGDÍJAMBÓL, Ő SEM NŐS, ÉS GYERMEKE SINCS MÉG. KÉRDÉS :LESZ-E ? NEM BIZTOS, MERT TANÚJA VOLT ANNAK, HOGY VELEM MIT TETT EZ A KORMÁNY.
EMMI: a kormány ott fog állni a leendő édesanyák mellett, mikor gyerekvállalásra készülnek
@cikicakk55: ÉRDEKES. SZINTE SZÓRÓL SZÓRA LEÍRHATNÁM AZT, AMIT TE. ÉN UGYANEZT AZ ÉLMÉNYEKET ÉLTEM ÁT ÉS A MA ELBORZASZT. SAJNOS A NŐKET NEMCSAK A VÁRANDÓSÁG IDEJÉN KELLENE TISZTELNI, HANEM VALÓDI SEGÍTSÉGET KELLENE NYÚJTANI FELÉJÜK. ÉN IS 4 GYERMEKET SZÜLTEM,, DE AMIKOR LEROKKANTAM 31 ÉV JOGVISZONY UTÁN, AKKOR A ROKKANT NYUGDÍJAMAT ELVETTÉK, MAJD AMIKOR ELŐREHOZOTT NYUGDÍJBA AKARTAM MENNI A 42 ÉVEM UTÁN, AKKOR SIKERÜLT NEKIK "NEM KÖZÉPISKOLÁS FOKON" BELERADÍROZNI A SZOLGÁLATI IDŐMBE ÉS CSAK 63,5 ÉVESEN MENTEM EL, DE KÖZBEN MIATTUK A LAKÁSOMAT IS ELVESZTVE ( 18 HÓNAPON ÁT ELLÁTATLAN VOLTAM ! ) - NEM ÁRTOTT VOLNA, HA A MAGUKBA NÉZNEK ÉS ÉSZREVESZIK, HOGY EGY 4 GYEREKES ANYÁT FOSZTOTTAK KI !!!
Itt van a száz százalékos választási végeredmény
@Yoda69: SAJNOS A VÁLASZTÁSI TÖRVÉNNYEL VAN PROBLÉMA, MERT ARÁNYTALAN.
SZERINTEM ÉRVÉNYTELENI IS, MERT A FIDESZNEK NEM VOLT MEG A 2/3-A, AMIKOR HATÁLYBA KLÉPTETTÉK. ERRE UGYANIS NEM KAPHATTAK FELHATALMAZÁST. RÁADÁSUL : A NÉP NEM LEHET ELLENZÉKBEN !!!
Az ellenzéki pártok a Nemzeti Választási Irodához fordulnak – Gyurcsány csalást sejtet
@cikicakk55: NEM ÚJRASZÁMOLÁSRA VAN SZÜKSÉG, HISZEN A VÁLASZTÓKÖRÖKBEN A SZÁMVIZSGÁLÓ BIZOTTSÁGI TAGOK TISZTESSÉGESEN VÉGEZTÉK A MUNKÁJUKAT. A PROBLÉMA A "MŰSZAKI LEÁLLÁSBAN" VAN. EZALATT LEHETETT BÁRMIT, HISZEN, HA A 19 ÓRÁS EREDMÉNYEK KEVESEBBEK VOLTAK, MINT A 18:30-AS EREDMÉNYEK, AKKOR OTT NAGYON NINCS RENDBEN VALAMI AZ ELEKTRONIKUS RENDSZER ÉS AZOK KEZELŐI KÖRÜL ! A BETÁPLÁLT ADATOKAT KELL ÖSSZEVETNI A KÖRZETI JEGYZŐKÖNYVEK ADATAIVAL. HA VAN ELTÉRÉS, AKKOR LEHET CSALÁSRÓL BESZÉLNI !!! VALAKI VALÓSZÍNŰ BELEPISZKÁLT A RENDSZERBE ÉS ETTŐL LETT "VÉGEREDMÉNY", HOLOTT A KLHONIAK SZAVAZATAI MÉG MINDIG HIÁNYOZTAK ÉS NEM JOGERŐS ADDIG AZ EREDMÉNY, AMÍG AZ ELENZÉKI PÁRTOK KIFOGÁST EMELNEK ÉS A VIZSGÁLAT ZAJLIK !!!
"Elég egy rossz döntés, és Budapestre nem fogunk ráismerni" – Orbán szerint a migráció első helyen a budapestieket fenyegeti
AZ LENNE ROSSZ DÖNTÉS, HA MARADNÁL. HISZENTE MONDTAD, HOGY NE AZT FIGYELJE A NÉP, AMIT MONDASZ ( AZAZ HAZUGSÁG ), HANEM AZT, AMIT TESZEL ! AZT , AMÍG EDDIG TETTÉL EGYTŐL EGYIG ROSSZ DÖNTÉS VOLT ÉS CSAK A LOPÁST EREDMÉNYEZTE. ELÉG A ROSSZ ÉS LOPÓS DÖNTÉSEKBŐL ÉS A GYŰLÖLETBŐL ! MENJÉL HAZA !
Kövér szerint az ellenzék miatt durva a választási kampány
NEM AZ ELLENZÉK KAMPÁNYA DURVA, HANEM SORRA HULLNAK KI A CSONTVÁZAK A SZEKRÉNYBŐL KORMÁNYTAGOKNÁL.
Meglepő válasz: Orbán ezért nem vitázik senkivel
@1bitang: MIÉRT EDDIG ÉP ÉSSZEL RENDELKEZETT, HA ÁLLANDÓ ORVOSI KEZELÉSRE VOLT EDDIG IS SZÜKSÉGE ? NEM VÉLETLENÜL ILYEN "FURCSA" A HOZZÁÁLLÁSA A DOLGOKHOZ ÉS AZ EMBEREKHEZ ! DE A BUGYUTÁK EZT NEM LÁTJÁK, ÉS EZ A BAJ !
Meglepő válasz: Orbán ezért nem vitázik senkivel
@division: JOBB LENNE, HA MOST VITÁZNA, MERT HA VESZTES LESZ, AKKOR MÉG MEGSZÓLALNI SEM FOG TUDNI.
Lázár: Az Elios-ügy szivárogtatói a választásokat akarják befolyásolni
HA IGAZ A JELENTÉS, AKKOR KÖZHÍRRÉ KELL TENNI, HOGY AZ EMBEREK INFORMÁLÓDJANAK AZ IGAZSÁGRÓL ÉS NE A MESÉT HALLGASSÁK OLYAN DOLGOKRÓL, AMIT A FIDESZ TALÁLGAT KI RENDSZERESEN. REMÉLEM MOST MÁR ORBÁN-STOP LESZ, MERT EZ AZ EMBER MEGINT KELLENE, HOGY KEZELTESSE MAGÁT. AKI ENNYIRE GYÁVA, ANNAK MUSZÁLY KEZELTETNIE MAGÁT !
Orbán pénzt kért a néptől, 186 millió forintot kapott
NEM SZÉGYENLI MAGÁT, MIKOR ANNYI EMBERT NYOMORÍTOTT MEG AZ UTÓBBI "NYÓCÉVBEN" - ROKKANTAKTÓL A NYUGDÍJ ELVÉTELE, DE CSAK AZOKTÓL, AKIK TÉNYLEG BETEGEK VOLTAK, - A DEVIZAHITELESEKTŐL ÉS MÁS BANKI KÁROSULTAKTÓL, ( HITELKÁRTYÁSOK - AKIKNEK SÉRÜLT KÁRTYÁT KÜLDÖTT KI A BANK, MAJD MEGISMÉTELTE EGY ÚJ KIKÜLDÉSÉT ÉS "JOGOT FORMÁLT ARRA ", HOGY MINDKÉT KÁRTYÁN MŰVELETEKET VÉGEZZEN, HOLOTT AZ ELSŐT AZ ILLETŐ HASZNÁLNI SEM TUDTA !, ADDIG, AMIG NEM VOLT NEMZETI ESZKÖZKEZELŐ AZON ROKKANT NYUGDÍJASOK, AKIK ÉRDEKELTEK VOLTAK A DEVIZAHITELBEN, AZOK LAKÁSÁT KÉNYSZERÉRTÉKESÍTETTE A BANK, MA JÓ ESETBEN ALBÉRLETBEN ÉLNEK ( MINT ÉN !) STB. - EZ MIND NEM VOLT ELÉG ???
Hegedűs Zsuzsa:,,mára sikerült felszámolni Magyarországon a gyerekéhezést.”
Dehogy tudták felszámolni, sőt most a nyugdíjasok is ugyanolyan helyzetbe kerültek. A nyugdíjak vásárlóértéke pedig fokozatosan a lejtőn csúszik lefelé.