sentinel216

Kínos kérdést kapott, az Index tulajdonosának üzent Orbán
Ez a kicsi miniszterelnök, amióta politikus lett, soha, semmiért nem vállal felelősséget. Évek óta bármit kérdeznek tőle, mindenre azt mondja forduljon az illetékeshez! Ez nem ír alá semmit, nem szavaz a fontos törvények meghozatalánál, függöny mögül lesi, hogy ki akarja őt bántani. Meglátjátok, ha eljön az elszámoltatás ideje - mert egyszer eljön -, jogilag nem sokat tudnak vele mit kezdeni.
Hajdú Péter képet posztolt új barátnőjével
Ezeket a "nőket" gépsoron klónozzák. Ha a celeb megunta az egyiket, elmegy a gyárba és leakaszt a sorról egy másikat. Csakhogy normális embernek, már tele van a hócipője a kalandjaikkal, szívhez szóló örök szerelmükkel, pénz szórásukkal. Persze nálunk a dalolászó civilek, a pucérkodó egymással üzekedő, milliókért primitívségüket mutogató VV bentlakók jelentik a kultúrát. Úgy kell nekünk!
Kirándulást szerveznek "a földkerekség legszebb stadionjába", Felcsútra
Gyufát, öngyújtót, egyéb tűzkeltő anyagokat a falu szélén a TEK járőrei elkobozzák, Nehogy valaki késztetést érezzen a világszép arénára piros kakast röptetni.
Megszűnik az EU-s pénzeket lenyúló roma foglalkoztatási program
Megszűnt ???!!! Az kevés! Minden egyes ellopott forintot letenni a nép asztalára! Aztán irány Szeged, a Csillag vendégfogadó. Életfogytig, valamennyi szemét tolvajnak.
Fideszes tanácsadó fotózta a Momentum komáromi fórumának hallgatóit
@elnyomott: Csak attól tartok, kicsit túltolják a dolgot a legények. Hordozzák ezeket a becsomagolt valamiket körbe - körbe a városban, elmondják a győzelem statisztikáit. Van aki elhiszi, van aki kételkedik, hogy mi van azokban a csomagokban. Nyilas Misi is pakkot kapott, de ő legalább ki is nyitotta. Böszörményinek - a fideszesnek - sikerült is kilopni a bokszot belőle. Föl is falta, azon nyomban. Tehát, kedves fiatalok, jöhet a következő lépés! A mutogatástól nem mennek előre a dolgok.
Elmesélte a történetét a félmillióra büntetett bliccelő
Bezzeg a Kaya Ibrahimos, székházügyes, állami gazdaságok lenyúlása már elavult.
Háromgyermekes család elől szerezte meg a bérlakást Jászberény polgármestere
A dádénak és pereputtyának rendezi a mészáros péntáros az anyagi dolgait. A köpcösnek letétben vannak külföldön a milliárdok. Lovak közé dobja a gyeplőt és leugrik a szaladékba rohanó taligáról. A seggnyalói kőzül a hüyébbek most ébredtek föl. Két vadászkastély? Önkormányzati lakások filléelért, kaszélyok, mütárgyak? Hamar - hamar kaparrni, mert vége lesz a jó világnak! Ezek az idióták nem tudják, hogy Polt Petike is a vádlottak padján ül hamaroan? Mindenki bukni fog!
Mészáros Lőrincék rendezték az Orbán-rokonság tartozásait
Kezdődik a menekülés! Már nem nagyon van mit ellopni, no meg hagyni kell a jogászoknak is valamit , mikor majd jönnek. Oszt' annyi!
A nyugdíjasoknak is fizetni kellene egészségügyi alapdíjat
Egyezzünk meg Viktor! Adsz 50% nyugdíjemelést vazze, mi abból visszaadunk a kasszába 20% - ot. Megoldottuk a Hozzájárulást. Jut is, marad is! Így csináltátok a rezsicsökkentéssel is. 40% - kal olcsóbban vettétek az energiahordozókat, nekünk engedtetek 10% - ot.
Nagy bunyó volt a hétvégén a Fradi és a diósgyőri szurkolók között
Ennyi emberrel és fáradsággal a románok sarokba szorították a hülye politikusaikat és elérték politikai céljukat.. Mi meg egymást verjük, holmi barom focimeccs miatt. Orbánország!
Jeges ár jön a Felső-Tiszán, ledarál mindent
Mikor még a téeszek, állami gazdaságok működtek, ebben a helyzetben mondta az agronómus és a brigádvezető: - Emberek! Elő a lapátot, csákányt, ásót, Józsi tankolja meg a tolólapost! Irány a szántóföld! Víztározót, gátat, elvezetőt építünk! ... és a tagság mindent megtett, hogy ne legyen árvíz az Alföldön. Ma nincsen kinek szólni, mert a föld jogászoké, műkörmösöké, 10 éves gyerekeké. Nem értik az idők szavát.
Kifizette a rendőrfőkapitány a büntetést a leukémiás kislány apjának
Vannak olyan napok, amikor AKCIÓT hirdet a parancsnok szolgálat előtti eligazításon. Akkor nem tartják be a fokozatosság elvét a szabálysértéseknél. Ez nem a rendőr hibája.

"A figyelmeztetés egy szabálysértési szankció, melyek a következőek súlyosság szerint: figyelmeztetés, helyszíni bírság, szabálysértési feljelentés, előállítás szabálysértés továbbfolytatása miatt.
A figyelmeztetés szerepelni fog a szabálysértési nyilvántartásodban, semmilyen pénzbeli büntetéssel, vagy erkölcsi bizonyítványban szerepléssel nem jár. Csupán ha legközelebb a rendőr megállít, és esetleg megnézeti a szabálysértési priuszod, akkor mondhatja azt, hogy voltál már figyelmeztetve ezért, most bírságot kapsz.

AKCIÓ esetében vadászni kell a minél több pénzbírságra.
Kifizette a rendőrfőkapitány a büntetést a leukémiás kislány apjának
Akárhogy is történt, ha végre találtunk egy embert, aki beosztását félretéve ember tudott lenni, ne akarjuk sárba tiporni. Magunkat minősítjük vele. Személy szerint megköszönöm a kapitány úr hozzá állását! További munkájához kívánok erőt, egészséget!
Szanyi Tibort megleckéztette a Momentum Mozgalom elnöke – videó
@Horizont: 18:54

Nagyon hősies volt ahogy ez a szimpatikus fiatalember lepöckölte a veterán Szanyit. Talán még igaza is volt. DE! Az ilyen újonnan felbukkanó csillagok a feltűnés keltés mellett gyűjtsenek maguk mögé tartós szimpatizáns bázist! Ne az "öregeket" DK - t, MSZP - t gyalulják! Másokat letaposva csak időlegesen lehet följebb jutni. Meglovagolni egy amúgy is népszerűtlen kormány intézkedést nagyon könnyű aláírásokat gyűjteni. Hol van mögülük a tömeg? Ki ismeri őket? Legalább a korosztályuk közül állnának látványosan melléjük. Ma Magyarországon politikát csinálni nem babaruházás. Kérdezzék megy Gyurcsány Ferencet, aki mindenki ellenére mérhető pártot alapított!
Az arab országokban leszedik a keresztet a Real Madrid címeréről
Csak azt nem értem, hogy akkor Európában minek háborognak, ha megtiltják a burkát. Ráadásul ők akarják diktálni az itteni szokásokat, öltözködést, étkezést. Templomokat akarnak, de focicsapat nem viselheti a mezén a keresztet. Rá kell jönni végre, hogy hódítani akarnak, nem beintegrálódni.
Busztragédia: nem lehet hetekig, hónapokig csak erről beszélni
@Szókrakész: Mert a média ilyen! Emlékszel Zámbó Imre halálát több min egy évig címlapon tartották? Pedig okosabb lenne lecsendesíteni a "szenzációt", hogy az érintettek fel tudják dolgozni a tragédiát!
Orbán: Európa egyre gyengébb
@CsipkeRózsa: Hozzám ma dobta be a postás a Magyarország Erősödik brosúrát. De hát én úgy tudom még mi is Európához tartozunk. Akkor most erősödünk, vagy gyöngülünk?
Vadonatúj, a Vörös Hadsereg előtt tisztelgő emlékművel köszönti Magyarország az ide látogató Vlagyimir Putyin orosz elnököt
Novák Előd ott figyelt a háttérben a létrájával, vésőjével! Vagy átnevelték a seregben és toleránsabb az oroszokkal szemben?
Ennél nagyobbat az életében ne élvezzen! Örömében össze vissza totyogott, vállát rángatta, hadonászott, majd leverte a mikrofonokat. Nem tudom mire örül? Csirkefogó, bűnöző is mondogathatja magát királynak, a népek mégis tudják, hogy hol a helye.
Közel 300 millióért vesznek festményeket Lázárék
A bankok már nem biztonságosak. Túl átláthatóak, még Brüsszelből is. Ezért műtárgyak, festmények, külföldi ingatlanokba fektetik a pénzt. Ha futni kell jobban mobilizálható egy festmény, egy műtárgy. Az összelopott magyar termőföldet meg majd itt hagyják pénztáros lőrike nyakán.
Többet lophattak a 4-es metrónál, mint amit visszafizettethet az EU
Bocsi! Nem akartam a szofisztika bűzös mocsarába tévedni! Elnézést, ha félreérthető lett volna az érvelésem. Jó öreg szónoklat tan oktatóm nem dicsérne meg.

/szofisztika: Valamilyen hamis, téves információkkal, tényekkel történő tudatos, meggyőző érvelés/
Többet lophattak a 4-es metrónál, mint amit visszafizettethet az EU
@Béla333: Talán mert rákérdeztél. :-)

@sentinel216: 20.53
"De a büntetést megfizetni nem nekik kell, hanem a Kati néninek, a villamosvezetőnek, meg a zembereknek. "

Miért is?
január 16.20:53
Katonai képzést indítanak több magyar iskolában
Megmondtam, hogy a köpcös falábú focibuzi visszahozza a horthy időkből a levente kiképzést. A csuklóztatást, békaügetés a sárban, rohampálya 14 éves kamaszoknak. Jaj szegény kis unokáim!
Jöjjenek haza a nyugdíjasok, akkor el tudják költeni az Erzsébet-utalványokat
Valahol olvastam, hogy mikor az ókori Római birodalom megszűnt köztársaságnak lenni, a diktátor császárok - ha érezték a népszerűségük csökkenését - végigkocsiztak Róma utcáin és a szolgáik réz sestertiusokat szórtak az utca sarába. A polgárok pedig egymást lökdösve kaparták ki a mocsokból a pénzt. Ez jutott eszembe a felcsúti rémegér karácsonyi tízezer forintos Erzsébet kártyájáról. Sajnos olyan körülményeket teremtett az országban, hogy az ember kénytelen lehajolni a könyöradományért. Megalázó, pökhendi, lenéző akció volt ez, egy olyan valakitől, aki a mi választásunk által került fel a magas polcra.
Többet lophattak a 4-es metrónál, mint amit visszafizettethet az EU
@Béla333: 20:53
"Az OLAF szerint a korrupcióval és szabálytalansággal érintett szerződések összege 272 milliárd 823 millió 488 ezer 215 forint. Brüsszel azt állítja, hogy 166 milliárd 998 millió 258 ezer 356 forint "elloptak vagy elcsaltak", ezért ezt a pénzt az európai hatóságoknak és a magyar kormánynak vissza kell követelnie – mondta, jelezve, hogy ebből a pénzből 76,6 milliárd forint az, amit uniós fejlesztésként fizettek ki, és ez az az összeg, amit a brüsszeli nyomozati jelentés szerint visszakövetelhetnek Magyarországtól." A "... visszakövetelhetnek Magyarországtól." Szerinted miről szól?