shifty

Final Fantasy XIII - Játékteszt

A hét elején a nyugati boltok polcaira is felmászott a Japánban eladási rekordokat döntögető tizenhármas Final Fantasy XIII, melynek X360-as verzióját nyüstöltük.

New Super Mario Bros. Wii - Játékteszt

Ugyan szerkesztőségünk idei utolsó nyereményjátékában már gazdára talált a játék egyik példánya, a klasszikus platformer stílust ismét otthonunkba csempésző Wii-s Mario azóta se tudtuk megunni.

Egyszerűen bonyolult - Filmkritika

Nancy Meyers az elmúlt években rendezéssel is próbálkozik, és egyelőre csak kevesebb sikerrel sikerül művelnie ezt a műfajt...

Half-Life 2 és a Project Natal

A Burnout Paradise demózása után a Microsoft a Half-Life 2-vel mutatta be az idei E3-on leleplezett hang- és mozgásérzékelős kontroller, a Project Natal képességeit, ezzel is prezentálva mire képes a kütyü egy FPS játékokkal.

Folytatódhat a Guilty Gear sorozat?

Az Arc System Works népszerű, síkbeli verekedős szériája visszatérhet a tradicionális formájához és egy újabb epizóddal jelentkezhet a kurrens generáció képviselőin, tudtuk meg a producertől.

Dragon Age: Origins - Jövő héten visszatérünk Ostagarba

Hivatalos, napra pontos megjelenési dátumot kapott a Dragon Age: Origins múlt hónapban bejelentett letölthető tartalma, a Return to Ostagar.

Bad Company 2 - Januárban rajtol a PC-s béta

A PC-re is készülő Battlefield: Bad Company 2 hivatalos, zárt bétájára eredetileg az idén került volna sor, a svéd DICE azonban 2010-re passzolta át a próbakört.

Bioshock 2 - Rapture víz alá kerül

Vajon milyen lehet, amikor a víz alatti város víz alá kerül?

Aliens vs. Predator - Délelőtti képadag

A német PCGames jóvoltából szép nagy csokor állókép érkezett a jövő februárra datált Aliens vs.

PlayStation 4 - Cell processzor nélkül?

A japán Impress Watch friss jelentése szerint a Sony már elkezdte tervezni a PlayStation 4 koncepcióit, és nagyon úgy tűnik, a japán multi mellőzni fogja a harmadik generációs PlayStation Cell processzorát.

Modern Warfare 2 - A torrentezők kedvence

A TorrentFreak felmérése szerint 2009 legtöbbet illegálisan letöltött játékszoftvere az Activision akciójátéka, a Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-s verziója volt.

Grand Theft Auto V - Az 2010-es E3-on?

Jesse Divnich, az EEDAR elemzője ezúttal a még be nem jelentett ötödik Grand Theft Auto kapcsán bocsátkozott találgatásokba.

Mass Effect 2 - Grunt és Thane bemutatkozása

Mai Mass Effect 2 híradagunkban bemutatkozik Shepard majdani két segítője, Grunt és Thane, de szó lesz a készülő akciófigurákról, és a második rész Shepardjéről is.

UK TOP 10 - Brit játékeladások

Hetedik hete az élen a Modern Warfare 2, amit az idei esztendőben már biztosan nem taszítanak le a trónról a konkurensek.

Dragon Age: Origins - Márciusban jön a képregény

A hónapokkal ezelőtt bejelentett Dragon Age: Origins képregény első száma végre megjelenési dátumot kapott.

Duke Nukem - Jövőre több fronton is támad

Scott Miller az idén ősszel megszűnt, majd pár nappal később feltámadó 3D Realms elnöke a minap úgy nyilatkozott, több Duke Nukem játék is készülőben van, úgy hogy 2010-ben se maradunk Duke nélkül.

Bioshock 2 - Karácsony utáni képadag

A 2K Games és a Take Two meglepő módon visszafogottan reklámozza 2010 első felében megjelenő játékát, pedig az eddig látottak és olvasottak alapján nagyobb figyelmet is szentelhetne a csapat a BioShock folytatására.

EPIC - Valami eszméletlen cuccon dolgoznak

Bár az idei VGA jó pár héttel ezelőtt volt, Cliff Bleszinski vörös szőnyeges bevonulása alatt tett egyik nyilatkozata mégis csak most jutott el a legtöbb magazinhoz, így hozzánk is.

Split/Second - Hajmeresztő hajsza

Három darab friss, ropogós látnivalót kaptunk a Disney és a Pure-al köztudatba berobbanó Black Rock Game csapatától a jövőre megjelenő Split/Secondról.

Final Fantasy XIV - Vizuális betekintő

Több mint két tucat gyönyörű felvétel érkezett a jövőre béta teszt formájában kipróbálható Final Fantasy XIV-ből, amit az idei E3-on jelentette be a Sony és a Square Enix.

Aktuális japán hardvereladások - Magasan szárnyal a PlayStation 3

Persze nem magától teszi, ebben több mint kiváló segítőpartnere is akadt az ünnepekre, méghozzá a Final Fantasy XIII, melynek köszönhetően a Sony masinájának eladásai az egekbe szöktek az anyaföldön.

Final Fantasy XIII - Karácsonyi ajándék

Remélhetőleg még nincs övsömörötök a szinte naponta érkező Final Fantasy XIII gameplay videóktól, ugyanis a Square Enix karácsony alkalmából újabb csokorral örvendeztetett meg minket.

Heavy Rain - Meztelenkedős trailer

Felnőtt tartalomban gazdag, hihetetlenül hangulatos, már-már művészi kivitelű trailert kapott a február végén polcokra felmászó PlayStation 3 exkluzív Heavy Rain.

House M.D. - Készül a játékadaptáció

Ha azt hittétek, hogy mindenki kedves házidokija, Greg House elkerüli majd a játékipart, akkor órási csalódást kell okoznom.

Dante's Inferno - Demóteszt

A Dead Space után ismét a horror témája került a Visceral Games-nél terítékre, amely Dante Alighieri pokoli vízióját hívja életre korunk modern technológiáinak segedelmével.

Mass Effect 2 - Itt a teljes trailer

A BioWare álta a szavát, és tegnap elérhetővé tették a Mass Effect korábban beígért trailerének teljes változatát.

Dead Space 2 - Megérkezett az első kép

A Game Informer jóvoltából kora este befutott a Dead Space első hivatalos állóképe, ráadásul Isaac Clarke akció közbeni pillanatképét teljes 3D-ben is megleshetitek.

Blur - Főszerepben a Maxim lányok

A Maxim-lányok szereplésével készített reklámfilmet a Bizzare csapata a jövőre áttolt Blurhoz.

Gran Turismo 5 - Új versenyhelyszínek

Még karácsony előtt zavarták le az idei Asia Game Show-t, ahol a Polyphony csapatának jövő március végére ígért szimulátora, a Gran Turismo 5 is jelen volt a résztvevők között.

Saints Row 3 - Jövőre az E3-on mutatkozik be?

Az idén októberben bejelentett Saints Row 3 2010 nyarán, az E3-on mutatkozik majd be először.