solidedge

Bajban a kormány – összeroppanni látszik a rezsicsökkentés, milliárdokat bukhat a szektor
A kormány tartani fogja a villamos energia árat a választásokig. Utána emel, ha nyer. Ha nem, akkor az ellenzéknek kell emelni, ami erős adú lesz Orbánék kezében.
Fidesz: a baloldal uszította a férfit, aki fideszes aláírásgyűjtőkre támadt Budapesten
Az utóbi hónapokban több ellenzéki aktivistát is megtámadtak.A fenti logika szerint nem nehéz azonosítani a felbujtót. Mellesleg a baloldal elleni uszítás is több száz millióba kerül amire az Orbánnal nem szimpatizálók is költenek akaratukon kívül. Elég csak a kormány által kitett plakátokra nézni.
Fejenként egy dinnyét kaptak a szociálisan rászorulók és a közmunkások Hajdúnánáson
A bennszülöttek üveggyöngyért adták oda szülőföldjüket, itt a krumpli és a dinnye helyettesíti az üveggyöngyöt.
Az Európai Parlament úgy döntött, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek
Ha valakinek értelmi képesség nélkül nem sikerül tisztességesen elolvasni az EP határozatot, miért ír róla cikket. Annyi előnye lehet, hogy az igen alacsony IQ-val rendelkező Orbán nyaloncok ezt beveszik. Mint tudjuk, belőlük aztán van csőstől.
Cseh Katalin politikai hulla, csak még nem tudja
Ez is rá fog égni a Fideszre. Azzal próbálják majd a bakit megúszni, hogy a viszgálatot elhúzzák a választásokig.
Karácsony a kiváltságos baloldali gimnáziumba járatja a fiát évi több mint 1 millióért
@durbincs: Gondolom rengeteg pénzbe kerül súlyos agykárosodásod kezelése. Szeretnék segíteni, az ennyire elesetteknek szívesen nyújtok anyagi támogatást. Csak szólj, segítek.
Tönkre győzte magát az Orbán-kormány a nemzeti konzultáción
Ijedten látom, hogy mennyire fogy hazánk lakossága. Az előző nemzeti konzultációkban még kétmillió felett volt a magyar emberek száma, ma már 1,2 millióra apadt. Ki fogunk halni.
Momentumos céghálózat nyúlhatta le a váciaknak szánt támogatásokat
Megindult a fideszes aljas, lejárató gőzhenger. Tudják, hogy tisztességes versenyben esélytelenek lennének. Pedig egyszer ilene így is megmérettetni magukat. Gondolom azt sem tudják hogy kell ezt csinálni.
Így árusította ki a nemzet vagyonát Gyurcsány Ferenc
Kár, hogy a gazdasági világválság idején nem a Fidesz volt kormányon. Pofázni könnyű.
A Momentum támogatja, hogy transzneműek végezzék a magyar gyermekek szexuális felvilágosítását - PestiSrácok
Teljes gőzzel megy az ellenzék aljas keláratása. Ez pedig csak egy pártra jellemző, ők most kormányoznak. Bunkó, paraszt hozzáállás.
Hollik: Több mint 100 ezren írták alá a "Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!" petíciót
Mi van akkor, ha egymillióan írják alá. Gyurcsánynak disszidálni kell, vagy ezerszer le kell írnia, hogy többet rossz nem leszek, lábat kell csókolnia Orbánnak, esetleg pellengérre állítják a Kossuth téren egy táblával a nyakában? Valaki világosítson már fel mire valók ezek az aláírások? Szerintem a választások kiválóan alkalmasak a politikusok népszerűségenek eldöntésére. Persze csak tisztességes választás esetén. E utóbbi mondatot a fideszesek ne olvasság, úgy sem értik.
Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely újra megszorításokba kezdene
Én azért szívesen megnézném mit csinál az ellenzék, ha hatalomra kerül. A fideszes riogatás ettől nem tud eltántorítani.
EU-s támogatások nem megfelelő felhasználása miatt jelentette fel egy fideszes Cseh Katalint
Budai Gyula nyomatékosan felhívta a figyelmet, hogy a lopás joga csak a Fideszt illeti. Akkor is pánik tör ki a Fidesz soraiban, ha csak a gyanúja is felmerül, hogy az EU-s pénzek akár töredéke is más kezébe kerül. Mivel ebben az esetben nagy valószínűséggel Cseh Katalin ártatlan, így valószínű meg fognak nyugodni Budaiék, hogy nem károsodtak.
Már balról is támadják Kamu Gerit – Hont András: a Karácsony-kampány rémesen áll
@durbincs: Üdvözöllek. Sajnálattal látom, hogy a súlyos agykárosodásod nem javul. Nem baj, fideszesnek így is jó vagy.
Fideszes aláíró: "A fiatalok az internetet nyomkodják, nem tudják, mi a valóság"
Mert az interneten több hasznos információt szereznek, mint az M1-en, vagy a Kossuth rádión. Aki ez utóbbiakkal él, nos az nem tudja a valóságot.
Agresszív stílusban háborúról beszélt Gyurcsány, sokadszorra bizonyította, ő a baloldal vezetője
Gyurcsány arra hívta fel a figyelmet, hogy Orbán veresége után a Fidesz által beoltott csőcselék megint törni-zúzni fog. Mivel a gazdaság nagy része szintén a Fidesz éra által lett kisajátítva, ők is minden el fognak követni, hogy az ellenzék ne tudjon szabadon kormányozni. Így hát a Stop Orbán! a helyes feltevés.