solidedge

Feljelentik a magyar kormányt az Európai Bizottságnál a 4iG tiltott támogatása miatt
@Németh István: A lejárató, mocskolódó kampány 2006-ban erősödött fel, kitalálója Orbán Viktor volt. A probléma alapja, hogy a Fidesz hívők a baloldalt bíráló híreket igaznak, míg a kormányon lévőket bírálókat hamisnak könyvelik el. Én Orbán Viktot miniszterelnöksége alatt egy önkritikus fideszes hírt sem hallottam.
Feljelentik a magyar kormányt az Európai Bizottságnál a 4iG tiltott támogatása miatt
@Németh István: István. Én a Fidesz helyében bátran állnék a vizsgálat elé, persze csak akkor, ha nincs vaj a fülem mögött. Ahol nincsenek fékek és ellensúlyok, ott hajlamos a hatalom visszaélni erőfölényével. A Fidesznek büszkén kellene mutogatni, hogy lám hazánkban demokrácia van, ezt mutatja a feljelentés is. Hadháziék nem azt mondják, hogy a hatalom bűnös, hanem azt, hogy vizsgálják ki, hogy korrektül járnak-e el.
Több polgármester is arra kéri Márki-Zay Pétert, hogy ne kampányoljon náluk
Ezeken a településeken az ellnzékkel szimpatizálók ki sem mernének menni Márkit meghallgatni, mert félnének a retorzióktól. Észak-Korea gyere tanulj!
Építkezésre hivatkozva zárták le Orbán hivatala előtt az utcát – másfél hónapja nincs nyoma a munkának
@Németh István: Ha ezt az ellenzék tenné egészen más lenne a véleménye. A lényeg, hogy elkötelezte mgát Orbán mellett (amivel demokráciában nincs semmi baj) és aki nem mellette áll ki annak elment az esze. Ez már viszont baj, mert megbélyegzi a másképp gondolkozókat nem is akármilyen alpári hangnemben. De nem lehet csodálkozni, a főnöke is próbál elnyomn minden más véleményt.
"A magyar kormány nem fél, bátor lépést tett" – Az agrárminiszter szerint az élelmiszerárstop egy kőkemény üzenet a piacnak
Ezt mi fogjuk beszopni a többi árúcikk árnövekedésével. Az ÁFA csökkentést viszont a kormány szopná be, ezért eszük ágában sincs.
4 éves kortól szexuális neveléssel érzékenyítenek a holland óvodákban
Mivel az ORIGO az első vonalban küzd a nyugat lejáratásáért a hírt fenntartásokkal kell fogadni. Valószínűsége a hírnek 10 %.
"Ennyivel tartozunk Orbánnak a sok támogatásért!" – A határon túli magyarok is készülnek a Békemenetre
Érdekes, hogy a román diktátort elzavarták, kinyírták, a magyarért meg rajonganak. Tehetik, mert nem ott végzi a magyarok többségét kirekesztő, gyűlöletet szító, diktátorokkal lepaktáló tevékenységét. E mellé meg nem az ő pénzét osztogatja közöttük, hanem a miénket.
Több millióba kerülhetett az országnak Orbán irodájának megszentelése
A szentelés lényege, hogy oda ártó szándékú ember be nem teszi a lábát. Már néztek neki egy másik irodát.
Egy uniós intézet szerint Orbán elveszíti a választásokat, de nem fogja átadni a hatalmat
A 2006-os Orbán által gerjesztett randalírozás csak babazsúr volt ahhoz képest, amit Orbánék és a saját gondolkozástól megfosztott rajongók el fognak követni.
Kazahsztán forradalma Vlagyimir Putyint is figyelmezteti
Az állami propaganda a szokásos lózungot pufogtatja, külföldről irányítják a megmozdulásokat. Azt sugalják, hogy a megmozdulásban részt vevők olyan hülyék, hogy maguktól nem képesek felháborodni a diktátorok tevékenységén.
Szijjártó Péter mindenkit megnyugtatott: a kormány továbbra is pénzeli az erdélyi sportfejlesztéseket
Cserében természetesen elvárja, hogy a Fideszre szavazzanak. A szomorú az, hogy Orbánék egy fityinget sem termelnek meg, a tölünk beszedett pénzekkel verik a mellüket.
Hivatalos: Maki elvenné a 13. havi nyugdíjat
Döbrögi meg 11 évig nem adta. Csak azért, hogy azt szajkózhassa, hogy Gyurcsányék elvették. Beteg elme.
Megfúrja a kormány az önkormányzatok hitelátütemezési terveit
@Németh István: Jelentkezz Orbánnál Erre már jár valami féle jutalom.
A kormánynak hálálkodó üzenet közlésére kötelezik a magyarországi bankokat
Nagyon gondolkozok azon, hogy felmondom a banki szerződésemet és egy nullás lisztes zacskóban fogom kérni a postástól a nyugdíjamat. Egy hónapja behívattak a bankba, hogy új szerződést kell csinálni, majd rám írtak 800 ezer forint kölcsönt azzal a mellékelt szöveggel, hogy ez nem kerülhető ki. Szerencsére a kártyát ehhez érvényesíteni kellene ami eszem ágában sincs. Gondolom ezt teszik azért, mert a jövőbeli szuperbank megalakulásához kellene a nagyobb tőke.
Levelet írt, csekket küldött Orbán – pénzt kér a harcra Soros, Gyurcsány és Brüsszel ellen
Ha Orbánék győznek, akkor elbúcsúzhatunk Európától, a maradék demokráciától, az önkormányzatiságtól. Sokan ekkor fogják megérteni, hogy Magyaroszág visszazuhant a Rákosi érába.
"Nálunk a gólya nem sztrájkol!" – válaszoltak a romák Novák Előd rasszista bejegyzésére
Hívatalosan 600 ezer, egy cigányvajda szerint 1,2 millió cigány van hazánkban. A 3 millió túlzás még legalább 50 évig.
Bemondták a tévében: a kormánynak köszönhetjük az áldott karácsonyt
Bende Balázs toronymagasan nyerte a Hét Leghülyébb Embere címet. A fideszes politikusok között óriási tolongás volt a cím elnyeréséért, így népes mezőnyben nyert Bende.