solidedge

Ha Gyurcsány hatalomra kerülne és el kellene pusztulnom, akkor el fogok pusztulni
A 2006-os rendőrterrorról: "A demonstrációk biztosításában részt vevő rendőrök közül az ORFK adatai szerint összesen 399 fő – ebből az MTV-székház ostromakor 216 fő – szenvedett sérülést, közülük 352 fő könnyen, 47 pedig súlyosan sérült. 34 rendőr került kórházba, a munkavégzés alóli felmentések száma pedig október 31-ig 4156 nap volt. A súlyos sérülések körében kopo-nyatörés, kéz- és lábtörések, lapockatörés, súlyos ízületi rándulás, halláskárosodás, égési sérülés szerepel, míg a könnyű sérülések között említendők a mellkas-, törzs- és végtagzú-zódások, a könnygáz okozta ártalmak, agyrázkódás."
Szijjártó azt teszi, amiért fizetik: gorombán kioktat, megleckéztet
Ez egy hülye gyerek, Őt a helyén kell kezelni. Nagy tituluszt kapott, de mint ember nincs jelentősége.
Kamu Geriék végleg hazavágják a budapesti közlekedést: június 16-tól jön az igazi káosz a belvárosban
Volt káosz Tarlós idején is. De az fideszes káosz, tehát jó káosz volt. Ez viszont annak ellenére, hogy ugyanolyan, elviselhetetlen. Igaz csak azoknak, akik az angolul egyáltalán nem tudó Tarlóst szerették volna polgármesternek.
Lökdösték és slaggal locsolták le a DK aktivistáit a XVI. kerületben
Orbán ámokfutása meghozta gyümölcsét. Ezek az emberi mivoltukból kivetkőzött emberek jogosnak érzik a fellépést mindenkivel szemben aki nem a felcsúti hataloméhes, szociopata szekerét tolják. Ha az ellenzék megnyeri a választást, az Orbánt követő csürhe megint szétveri Budapestet.
Felmérték: egységesen támogatja a közvélemény az Orbán-féle választási osztogatást
Ha az infláció 5 %-os, ennek az ÁFA tartalma is az államé. Tehát Orbán összegyűjti a pénzt tőlünk, majd egy-két társadalmi csoportnak visszalök valamennyit.
A kórházi átalakítással a kismamák járhatnak a legrosszabbul
Orbánék családvédelmi programjának a része? Mint mindig, a szájával ad, a kezével elvesz.
Teljes átszervezés az egészségügyben – 2022-től az Országos Mentőszolgálat irányítása alatt működne a háziorvosi ügyelet
Tömeges kilépés várható a moratórium megszűnése után az egészségügyből. Orbán ennek a tudatában szűkíti az egészségügy kapacitását. Egy újabb példa, hogy amihez hozzányúl, csak rosszabb lesz.
Orbán: jön az újabb nemzeti konzultáció
Orbán nagy ívben tesz rá, hogy kinek mi a véleménye. Viszont így megint lemérheti a Fidesz támogatók számát.
Dráma: a csoffadt Gyurcsány egy gyönyörű kurvával repült Brüsszelbe
A Fidesz keresztényi, nemzeti kultúra gyöngyszeme. Ehhez már tényleg nagyon aljasnak kell lenni. De hát a Fidesz összegyújtötte hazánk legaljasabbjait. Lásd a cikk íróját.
Kövér László: "kereszténység nélküli időszak a káosz, a rettenet, az új barbárság korszaka lenne, csak a kereszténység köti össze az európai embereket"
"Boldogok voltunk. Azután jöttek a hittérítők és azt mondták csukjuk be a szemünket és imádkozzunk. Amikor kinyitottuk a szemünket miénk lett a Biblia, övék lett a földünk"
Orbán: "minősíthetetlen hangon támadják Magyarországot"
A magyarok többsége elutasíja a kínai diktatúrát. Tehát Orbán nem Magyarország miniszterelnöke, ő csak a saját álláspontját hangoztatja. A slepp pedig bólogat, mert tudják amíg ő van hatalmon addig lehet akkorát gazdagodni, mint még soha.