solidedge

Kifosztották Vajna Tímeát Ibizán
Meg is akarták erőszakolni, de amikor meglátták lemondtak róla.
Letépték, majd meggyújtották a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról
A Ferencváros szurkolóinak buzi tagozata tépte le. Szerénységük tiltja hogy reklámozzák őket.
42 milliós állami támogatásból épül Száraz István balatoni panziója
Ezzel a támogatással megint javul hazánk helyzete. Tízmilliomod része az országnak gazdagabb lett.
A szupergyors koronavírus-teszt mindössze 70 forintba kerülne
Ezzel meg mi a lópikulát kezdjenek a Fidesz közeli vállalkozók? Ebből nincs lóvé, így valószínű be sem kerül hazánkba a teszt.
Mégis jöhet az átlagsebesség-méréses ellenőrzés?
Alig várom. Autópályán külső sáv kamion sebesség, belső sáv 170 km/h. Én 130-cal meg mint a pingpong labda pattogok a két sáv között. Ja, és a belső sávban a megengedett maximum sebességgel haladva ledudálnak a sávból.
Háttérhatalom, kommunizmus, gyűlölet, nyilt fenyegetés – Vidnyánszky Attila ismét komolyan nekiment az SZFE-nek
Nincs miről beszélni. Orbán úgy gondolja hogy ha a diktatúrát csöpögtetve, sunyi módon hozza létre akkor a hülye nép nem veszi észre. Vidnyánszky is ennek a folyamatnak a része. Ellenőrzés alá vonni mindent. Rohadtul abberált dolog ez Európában a XXI. században. Ki gondolta volna hogy hazánkban lesz egy olyan kis falusi emberke aki romba dönti a rendszerváltást. Azt mondják hogy nagyon tehetséges. Szerintem csak betegesen gátlástalan hatalommániás.
Matematikus: Orbán bukni fog 2022-ben, ez lehet a fő ok
Orbán röhög a markába. Bukása után bakter lesz a felcsúti kisvasútnál.
Újabb honvédelmi sportközpontok építésébe kezd bele a kormány
Oda járnak majd gyakorolni az 50 ezer Forint alatti nyugdíjból élők. Jó gondolatnak tartom.
Új, életveszélyes drog jelent meg Magyarországon, eddig 11-en haltak meg tőle
Ugyan ilyen tüneteim vannak az M1 híradó megnézése után. Görcsroham, őrjöngés már van, következik az agyhalál.
Elképesztő mértékben drágult néhány élelmiszer
Szerintem a koronavírusnak nem sok köze van az áremelésekhez. A lényeg hogy mindig emelni akarnak és mindig találnak okot. A koronavírus is kapóra jött. De ok a kevés termés, a sok termés okozta tárolási gond stb. Valaki azt írta hogy vonuljanak ki a multi élelmiszerláncok, ő ebben látja az áremelések okát. Menjen be a magyar COOP áruházakba és meglátja hogy a vevők kopasztása ott folyik csak igazán. Az utóbbi idők béremeléseit az áremelések már rég elnyelték. De gondolni is rossz azokra akik a béremelésekből kimaradtak, vagy kisnyugdíjasok.
Nyomorult hájas libernyák rohadékok
@Shikari: Az emberi gondolkodás egyszerű dolgokra van berendezkedve. Akit nem kedvelünk arra csak negatív, akit kedvelünk arra pozitív jelzőket aggatunk. Rákosi például tanult, több nyelven beszélő és nagyon családszerető ember volt. De mivel a történelemben negatív szerepet játszott, az előbbi tulajdonságok csak összezavarnák az embereket, csökkenhetne az iránta érzett gyűlölet ezért kihagyják. Teljes mértékben igaz hogy Hitler fellendítette a német gazdaságot, eltüntette a munkanélküliséget, de ez ki sem mondható mert istenkáromlással felérő tett volna. Ki merné megírni hogy IV. Béla miután az első összecsapásban visszaszorította a tatárokat Muhinál elment Ónodba kurváéval hetyegni, így úszta meg a végzetét.Most pedig ami rossz az a baloldal, ami jó az a jobboldal. Csak hogy az együgyű választó nehogy összezavarodjon. De kedves Shikari ez az önálló gondolkozásra képtelen (Fidesz szavazóbázis) embereknek van címezve. Tessék csak nyugodtan libenyákozni ha ez örömöt szerez a subernyák Orbánnak.
A Jobbik sürgősen közbelépne a siófoki obszervatórium mellé tervezett apartmanház ügyében
Nézzük a dolog jó oldalát. Átalakíthatták volna az obszervatóriumot is apartmanná, de nem tették. Ennek örüljünk.
Karácsonyt a KRESZ sem érdekli, életveszélyesen keskenyek az új autósávok
A cél Karácsony lejáratása. Másra sem telik tőletek. Igaz nekünk is van dolgunk bőven a felcsúti kis hombre lejáratására.
Navracsics: nem kell aggódni a magyar demokráciáért
Igaza van, eddig kellett volna aggódni a demokráciáért mert most már késő.
Schuszter Lóránt megvédte az Orbán-rendszert Koncz Zsuzsáéktól
Schuster maradtál volna inkább a kaptafánál. Koncz Zsuzsa egy ikon te meg háttérzaj vagy a magyar palettán.
A kormány megint hülyének néz bennünket
Hogy ki a hülye az egyértelmű. Meg kellett hosszabbítani mert igen gyatra volt az érdeklődés.
Már több mint 160 ezer áldozata van a járványnak az Egyesült Államokban
Az USA jobban áll, mint mi. Ők 330 millióan vannak. Itt 600 halott van, ami átszámítva USA lakosságára 200 ezer körüli halottat jelent.
Bekerült az alapcsomagba a könyörtelenül kormánybarát Pesti TV
Sötét korszak hírnöke. Az M1-et is kitöröltem mivel igényem van a korrekt tájékoztatásra. Ezeknek egy igaz mondat nem hagyja el a szájukat. A cél az arra hajlamos emberek becsapása, megtévesztése, hülyének nézése.
Fekete-Győr Balatonőszödről üzent Gyurcsánynak
A magyar belpolitikában nem a jó és a rossz harca folyik erről ne legyen senkinek kétsége. A rossz áll szemben a nagyon rosszal. 1990 óta nem igazán lehetünk boldogok, pedig aztán itt volt jobboldali és baloldali kormányzás orrba-szájba.Most csupán arról van szó hogy ilyen elvetemült párttal még nem volt dolgunk, mint az elgurult gyógyszerét hiába kereső Orbán pártja.
Hallgatott a nép Orbán Viktorra – friss nyaralási statisztikák
Az embereket terelik, mint a birkát. Külföldre nem mernek menni (majdnem fele pénz mint a Balaton), mert félnek hogy kintlétük alatt minősítik az ottani országot piros besorolásba és akkor a négytagú család már is hívhatja a Cofidist a teszt költségeinek fedezésére. Észak-magyarországi multi cég kijelentette hogy aki külföldre megy utána 14 napos önkéntes karantén otthon. Sokan már csak a fizetetlen otthonléttel tudják megoldani. A Szép kártya tulajdonos be van terelve a Mészáros félék hoteljeibe, panzióiba, mert kizárólag azért adják. Pénz, amivel nem ő rendelkezik. Sokan nem bánnák, ha a kártyájukra szánt pénzt egyenesen Mészárosnak utalná a cég. Mivel a Szép kártya nem fedezi az üdülés csak egy részét, a szegényebb az otthonmaradással spórolni is tudna. A Szép kártya egyébként a kenyérjeggyel azonos tulajdonságokkal bír. A pénzért én dolgozok meg de más mondja meg mire költhetem.
Kormányinfó: "Karácsony Gergelynek bocsánatot kellene kérnie a kormánypártoktól"
Hiába no. Aljas egy csőcselék ez a Fidesz. Ezt sulykolja Gulyás Gergely már mióta belénk. De sokan még nem hallják meg.