szép új világ

Reagált a kormánylap: támadják Orbánt a fia kiképzése miatt
@szép új világ: Elképzelhető, hogy voltak az ösztöndíj elnyerésének feltételei, csak olyanok jelentkezhettek eleve, akik már legalább egyszer alapítottak egyházat.
Reagált a kormánylap: támadják Orbánt a fia kiképzése miatt
Igazán nagylelkű a HM, hogy a Gázsi gyereknek 37 millás ösztöndíjat adott. De valahogy hiányolom azoknak a nevét akik vele együtt és szintén HM ösztöndíjjal végeztek ezen a tanfolyamon. Ja..., hogy egyedül volt az Orbán purdé, gondolhattam volna!
Orbán Viktor fia a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként végzett egy brit elitiskolában
Hogy a faxomba lett ebből a szélhámos hittérítőből 1 év alatt tiszt? Tudtom szerint ahhoz főiskolai végzettség kell, minimum a tanárképzőn a ruhatáros - néphülyítő szak. (Rezsi Szilárdnak is ez van)
De az is lehet, hogy az újságíró nézte be és nem tisztté, hanem tiszthelyettesé avatták. Ehhez már valóban elég az egyéves tanfolyam + az érettségi.
TAJ-szám alapján azonosíthatják, kinek jár hamarabb az oltás
Ki hiszi el, hogy az oltásra jelentkezettek TAJ számai alapján majd valaki végig böngész pár millió orvosi kartont az adott személy krónikus betegségeit keresve. Ez megint egy oltári hazugság volt, mint az oltási terv megléte.
Az évezred bűnügye: a kőbányai betlehem meglopóját keresi a rendőrség – videó
@Yeromos: Szerintem meg a fej hasonlíthatott a csuti lótolvajra és egy fide$$ hívő nem bírt neki ellenállni.
Kósa Lajos elmondta véleményét az ellenzéki "moslékkoalícióról"
@justhpeter: Bakondit kifeljtetted... Egyébként ha ezek hárman összeállnának, már majdnem elérnék egy mongoloid idióta képességet.
Kiakadt a kormánymegbízott Hadházy Ákos halottasházi videója miatt
Nem kell már sok, hogy vissza jussunk az 50-es évekhez. Ugye ismerős mikor nem probléma, a baj ellen küzdöttek teljes erőből, hanem az ellen aki erre felhívta a figyelmet.
Orbán Viktor "kisújszállási asszonyságnak" nevezte a Nobel-díj egyik várományosát, kiakadt az ellenzék
Orbán sosem sikerült úriemberként megnyilvánulni. Mindig hozta önmagát - az utolérhetetlen bunkóságot.
Ellenzéki politikus: Orbánék titkolják az oltási stratégiájukat
Nem értek rá elkészíteni. Érthető, hiszen Sorosozással és plakátozással (Minden élet számít - amíg egy forint hasznuk van belőle) voltak elfoglalva.
A rendőrség egyre közelebb kerül a szigetszentmiklósi olajszennyezés elkövetőinek azonosításához
Egy kissé ellentmondásos a dolog. Akkor emeli a rendőrség +2 millióval a tétet, mikor már "egyre közelebb kerül" az elkövetőkhöz! Ez magyarra fordítva azt jelenti, hogy fingjuk sincs, egyenlőre hogy ki tehette. Én örülnék legjobban ha nem lenne igazam, és sikerülne elfogni azt a kretén barmot aki ezt tette.
Petőfi-díjjal tüntették ki Deutsch Tamást
Na még egy díj amit sikerült el értéktelenítenie a maffiának, hasonlóan a lovagkereszthez. Kíváncsi vagyok ezek után hány Petőfi díjas adja vissza majd a kitüntetését.
Kocsis Máté megmagyarázta Selmeczi Gabriella luxus BMW-s szabálytalankodását
Selymeci Gabika GPS-szel keresi a magánnyugdíj pénztárak pénzét? Te sem leszel már hülyébb Csokis Máté! Menj és játsszál a ... - ereszcsatornával.
Jó ötlet volt a vásárlási idősáv megszüntetése
Az idősáv bevezetése egy látszat intézkedés volt, minden értelem nélkül. Akár csak az ingyenes parkolás bevezetése, ami nem eredményezett mást a legtöbb helyen mint káoszt.
Deutsch Tamás megint a baloldalt szidta
Ha a szomszéd korcs kutyája - a Blöki - ugat, arra odafigyelek, mert az valami jelent!
Ugyan ez Dajcs Tompikáról már nem mondható el.
Menczer Tamás: ezért kaptak krumplit ajándékba a külügyminisztérium dolgozói
Hazug fidesznyik! Eddig arról szóltak a hírek, hogy kevés alma termett és e miatt kerül a boltokban 500-800 Forintba egy kiló alma.
Most meg azzal jön ez a zsebtolvaj, hogy a gazdákon kell segíteni, mert nem tudják eladni a termés. Undorító egy hazug társaság!
Emléktáblát kapott a brüsszeli eresz, amelyen Szájer József lemászott – fotó
@voltmárjobbis: Mert te megdugnád, ha ilyen "tündérkisasszony" lenne a csajod? Valahogy kezd értheőtvé válni, hogy Jóska miért szokott rá a lőcsre.
Valami nem stimmel a mai koronavírus-számokkal...
... mint látjuk egy tisztifőorvos, egy rendőr és egy katasztrófavédő együttesen sem képes egy egyszerű összeadásra, vagy egy 6 jegyű szám leírására.
Ennyit a szakértő kormányról.
Orbán beleszállt Manfred Weberbe: "balfácánnak néztek bennünket"
A felcsúti kerti törpe már megint összemossa a saját egóját az országgal. Valóban nem kell balfácánnak nézni, csak annak ami - egy mocskos autoriter tolvajnak.