telegdilaci

Iváncsa csak a kezdet? – Nagy reményeket fűzött a kormány az akkumulátoriparhoz, egyelőre ezért nem jött be
@izéke:Ezektől minden kitelik ami nem jó a Magyar lakosságnak,ránk erőltetik az akkumulátor gyárakat,és most rájöttek hogy nincs igény az akkumlátorokra,vissza esett a kereslet az elektromos autókra,ezért Iváncsáról több száz vendég munkást,és kölcsönzött Magyar munkaerőt el bocsátottak,viszont Fónagy elvtárs meg magyarázta ilyen a kapitalizmus ez van ha van munka akkor felveszik a munkaerőt,ha nincs akkor el küldik,csak ugye ezzel is az a baj hogy pár ezer milliárd állami támogatást adott a Magyar kormány,és még vendégmunkás szállót is építettek ki tudja hány milliárdból a vendégmunkásoknak,véleményem szerint jó befürdünk ezzel az erőltetett akkugyárak ide telepítésével!
Tombolt Sváby András Szijjártó Péter legújabb húzása miatt – videó
@rücsü41:Ha ílyen ütemben nő benne az urhatnámság,kivagyiság el fogjuk érni hogy Helikopterrel jár be a munkahelyére annyira fontos Embernek magát!
Orbán nem bírta a nagy hajtást, a Katica cukrászda fogadta egy kávéval – fotó
@Billibácsi:Csak kérdezem nem minden Magyarországon élő Magyar Miniszterelnöke,hogy bújkál a saját Népe előtt és csak a kormány hazugságot szajkózó propaganda lapoknak,ad interjút,független sajtónak nem nyilatkozik,Tisztességes Ember nem bújkál ha nincs takargatni valója,vagy nem szereti a kellemetlen kérdéseket,csak az előre egyeztetettet?
Hungarikum! Szemét-ügy pártalapon
Fel kellene venni és a kukába dobni,nem vísítozni,hogy szemetes a Város ezért nem a Főpolgármestert kell hibáztatni az Embereknek a fejében kellene rendet rakni!
"Itt egy felcsúti srác, aki képes lesz a legkisebb királyfihoz hasonlóan legyőzni egy világbirodalom vezetőjét" – Orbán Viktorról epikus párbajhősként beszélt G. Fodor Gábor
@Nyírfa:A Felcsúti trógerből nem lett volna senki ha annak idején Soros nem támogatta volna hogy az legyen belőle ami lett egy gerinctelen hazug,korrupt gazember,most meg a jótevője maga a patás ördög,Orbán most abba a kézbe harap amelyik anno enni adott neki mondhatjuk úgy is hogy oda X@RT-ahonnan enni kapott,Milyen Ember az ilyen? Ez az élősködő Qazimodo,nyílván hogy nyalja a pénzesség seggét!
Csúnyán beleszaladt Gyurcsány Ferenc a pofonba – nem kérnek az emberek ebben a nagyvárosban belőlük
@Maccska:Ebben a Városban sikeresen működik a Fideszes agymosó hazugság az ellenzéket lejára propaganda,nekem senkim Gyurcsány csak az a különbség közte és Orbán között hogy Ő nem rabolta szét az Országot,ahogy Orbán az EU-támogatásokat elszórta nem az Ország fejlesztésére költötte hanem a haveri kör és a családjaik gazdagodtak lettek milliárdosok az EU-támogatásokból ezért kullogunk Románia után az Ország fejlesztésére kellett volna költeni a támogatásokat,hogy felzárkózzunk a jóléti államokhoz,gondolom ebben a városban élőknek tetszik ez a korrupt hazug tolvaj rendszer,nem kell nekik egy tisztességes Demokratikus az Emberek sorsával jólétével foglalkozó rendszer!
Orbán Viktor szerint büszkeség, hogy olimpiai bajnokokat adtunk Kínának
@Sakk Matt:Nem mi adtuk őket ők mentek el mivel vegyes házasságból születtek,valószínüleg jobban vonzódnak Kínához,mint Magyarországhoz!
Deutsch Tamás havi 1,5 milliós mellékest kap az EP-ből befolyó 3 milliója mellé – mutatjuk, honnan
@Szegény Dzso@Szegény Dzsoni és Árnika: @Szegény Dzsoni és Árnika: Én egy tyúk pert nem bíznék erre a bugrisra!
Nagyon durva! Kocsis Máté páros lábbal szállt bele Dobrev Klárába
@Horizont:Hogy tudnak ezek az állkeresztények folyamatosan hazudni egy igaz szó nem hagyja el a szájukat!@jáger laszló: Volt neki valamikor is jelleme Ki van zárva,ez egy sunyi hitvány kis köcsög!
Videó – Orbán kitett magáért a kínai elnök fogadásán, de nem teszi zsebre, amit a kommentelőktől kapott
@RonaGyuri:Sajnos a mi vezénylő tábornukunknak eszébe nem jutott hogy amikor Ő Németországba és Ausztriába látogatott ellene is Tűntettek,ezek a megállapodások amiket most alá írtak valószínű hogy soha nem valósulnak meg,hogyan lehetséges az hogy a BP-Belgrád Vasútvonal már a Szerbiai része kész van a Magyar meg sehol nem tart,arról is jó lenne tudni hogy ha már annyira kényesek vagyunk a Szuverenitásunkra hogy lehet megengedni hogy Kínai vállalatok építsenek a Belvárosból Ferihegyre egy magas vasutat,amikor lehetne a már meglévő MÁV-vonalra rácsatlakoztatni a Ferihegyre menő vasutat!
Orbán Viktor: A győzelemhez partnerekre, befektetőkre és a világ legmodernebb technológiájára van szükségünk
@Dr. Proktor:A béke párti Orbán folyamatosan Győzni akarást szajkóz ki ellen is kell harcolni hogy mi győzzünk?
Videó – Orbán kitett magáért a kínai elnök fogadásán, de nem teszi zsebre, amit a kommentelőktől kapott
Orbán mindig megtalálja hogy az érdekeinek megfelelő aktuális segget nyalja,neki az a lényeg hogy a világ beszéljen róla még annak ellenére is hogy képes lejáratni magát!
Ennyit jósol Deutsch Tamás a Fidesznek – Nagyon optimista jövőképet vázolt
@Eladott Ország:Valószínüleg hogy rendszer váltáskor ami még a mai napig nem volt meg nem ilyen Országot akartunk,nem ilyen hazug korrupt az Országot kifosztó idegeneknek kiárúsított Országban szeretnénk élni!
Ennyit jósol Deutsch Tamás a Fidesznek – Nagyon optimista jövőképet vázolt
@Menőmanó:Ebből a 14-15-ből lehet engedni remélem az EU-választásokra kinyíllik a választók szeme és megvilágosodnak,Szégyen hogy ilyen elhanyagolt kinézetű Drogos képviseli Magyarországot!
Minden csúcsszuper volt! - csak azokon a fránya fotókon pont az ellenkezője látszik....
@Pusztai:Sikeresen kivezényeltek szóltak nekik akik Magyarországon élnek KÍNAI-állampolgárok hogy ők akarnak menni éljenezni fogadni Kínai zászlókat lobogtatva szeretett Vezetőjüket,miért is nem mennek ezek vissza a hazájukba?
Szalay-Bobrovniczky Kristóf döntött: "Helyettünk senki nem fog minket megvédeni"
@Horizont:Ez is Szajkózza a baromságokat,amit a vezér a szájukba rágott,a Magyar hadsereg kizárólag golyófogónak jók azért vagyunk NATO-tagok hogy megvédjenek bennünket,egy Országot ért támadás esetén nem unják még ezt a süketelést,hogy a Magyar kormányon kívűl mindenki háború párti ez csupán kampány fogás feltételezés normális Emberek nem akarnak háborút,így az EU-és a NATO-sem,kizárt hogy mi meg tudnánk védeni magunkat egy támadás esetén Magyarország egy porszem a világban!
A kínai elnök az elődeinél is keményebben üldözi a kereszténységet
A nagy keresztény kormányunk ilyen diktátorokkal parádézik,aki üldözi a keresztényeket,ezt a fajta barátságot akarjuk?
Gulyás Gergely kitálalt: sosem hallott részleteket osztott meg Magyar Péterrel kapcsolatban
@Horizont:Milyen barát az aki bajban nincs a Barátja mellett hanem inkább aljas módon támadja te egy megélhetési hazug politikus vagy én szégyellem magam hogy milyen Barát az ilyen gerinctelen alak!
Navracsics Tibor: Magyarország jól használja fel az uniós pénzeket
@Pusztai:Valahogy ezt az átlag Emberek nem így látjuk ha egyes Emberek mocskos zsebét tömték ki az EU-támogatásokkal,és ha megnézzük a lomkorona nélküli Lombkotrona sétányra a Számolatlanul felépített Stadionokat,még a Határon túliaknak is, adtunk pár milliárdot valamilyen érdekből kifolyólag és nem az Ország fejlesztésére lett fordítva hogy felzárkózzunk a jóléti államokhoz akkor nem egészen jól lettek elköltve az EU-támogatások sokkal inkább el lett baromságokra herdálva de sajnos nem jó célra!
Szentkirályi szerint Karácsonynak az oviban a helye
@Horizo@ Az lett volna neked a legjobb ha meg sem születtél volna Valójában akik a NER-ren belül vannak azok nagyot kaszálnak,tele van a kormány milliárdosokkal,ennek a lotyónak is milliárdos a Férje biztosan halálra dolgozta magát hogy elérje hogy milliárdos legyen!
Gulyás Gergely kitálalt: sosem hallott részleteket osztott meg Magyar Péterrel kapcsolatban
Az igazság az kedves Gulyás Úr hogy előbb a saját párjában kellene sepregetnie mielőtt a baloldalt kritizálná, Ők nem rabolták szét osztogatták ingyen a Haveroknak családtagoknak az ingyen közpénzből felújított kastélyokat,Szállodákat,soha vissza nem térő alkalmat szalasztott el a Fidesz 14-év kormányzása alatt amikor a soha nem látott mértékű Euró ezer milliárdok jöttek be az Országba amit arra kaptak a Magyar Emberek hogy fejlesszék az Országot,hogy fel zárkózzunk a jóléti államokhoz és mi valósult meg ezekből a támogatásokból,épült számolatlan,Stadion még a Határon túliaknak is számolatlanul osztogattuk a Magyar Emberek pénzét szerte a nagyvilágba,az Ország nem fejlődött viszont lett néhány milliárdos kormányközeli haver családtagok!
Gulyás Gergely: „Magyar Pétert Magyar Péterként ismertem, de Poloska Péterként nem”
@CsipkeRózsa:Mészáros viszont az Orbán Embere miatta lett milliárdos,én szégyelem magam Gulyás helyett a Pozícióért elárúlta a valamikori legjobb barátját,az ilyen jellemtelen alak, Nemember,egy sunyi fosos megélhetési politikus!
Kitalálja melyik sztár kampányol újabban Szentkirályi Alexandrának – nem csigázzuk
@Pálinkás Pál:Ezen már meg sem lepődünk mivel jól tudjuk hogy Nemcsák Ős Fideszes seggnyaló,Szentkirályi azt gondolja ha neki van jogosítványa akkor már alkalmas a Főváros vezetésére,a Főváros nem egy Autó aminek a vezetéséhez Autóvezetői jogosítvány kell,ostoba némber!
Balog Zoltánt nem lehet kirúgni, marad rendkívüli nagykövet – így érvelt a minisztérium
@Béla333:Mi az hogy nem lehet kirúgni egy ilyen X@RHÁZI csuhást úgy kivágnám mint macskát X@RNI,csak akarni kell!
Orbán bosszúja: a miniszterelnök annyira retteghet, hogy nem engedik be a kormánykritikus lapokat az évértékelőjére
@csak úgy..Lehet érzi a vesztét ez a polyáca! ilyen gyalázatos hazug korrupt Miniszterelnöke még nem volt ennek az Országnak! lassan szégyelnünk kell a kormány miatt magunkat hogy Magyarok vagyunk!
Újabb kínai autógyár épülhet Magyarországon – ezt a várost szemelték ki
Jó lenne azért tudni hogy kik fognak ezekben a Kínai Gyárakban dolgozni,mivel hogy nincs ennyi Magyar munkaerő az Országban vagy idetelepítjük a fél Távolkelet,van itt hely bőven,mintha arról beszélt volna Orbán Tusványoson hogy nem akarunk kevert fajúvá válni akkor hogy is van ez? a valóság nem ezt mutatja!
Meghívták a Közszolgálati Egyetemre a holokauszttagadó iráni ex-elnököt, aki szerint "Izraelt le kell törölni a térképről"
@RonaGyuri:Nem is értem miért hívták meg ezt a X@RHÁZI-gazembert amikor már nem is Elnök, hihetetlen miért ragaszkodik Orbán az ilyen diktátorokhoz valószínű hogy demokratikus Országok vezetői nem állnak már vele szóba,vagy Ő is Diktatúrába kormányozza az Országot?