telegdilaci

Kósa: unalmas, hogy mindig mi győzünk 2006 ősze óta
Az az ominózus év amikor a békésen tüntető utca kövekkel felszerelt,csürhe randalírozott,kocsikat,borogattak gyújtogattak,szétverték az MTV-székházat,ami akkor még független Média intézmény,volt,de hiába volt a zavargás megrendelve,akkor még nem győztetek,majd csak 2010-ig kellet várni!
Ijesztő mélységbe zuhant a forint
Nem kellene levonni valakinek a tanulságot,és elvonulni pihenni,ilyen pénzromlás után,lassan már semmit nem ér a Magyar forint! Valaki ezért felelős,SzTem!!
Adóforintokból utaztak a KDNP-s politikusok feleségeikkel
Bevett gyakorlat,nálatok de sehol máshol a világon! mi már annyira jól állunk közpénz elherdálása nem számít!
2,7 millió forint közpénzbe került a KDNP-s vezetők és feleségeik szentpétervári turistáskodása
Ezt értik ezek csak,de nagyon tetszett,ahogy Hollik köpni nyelni nem tudott,amikor feltették neki a kellemetlen,kérdést,na ezeket mindennek lehet nevezni csak keresztényeknek nem,minden szentnek maga felé hajlik a keze!!
Megérkezett Demcsák Zsuzsa férje, lefotózták a nagy találkozást
Ez mitől hír? kit érdekel ez a Demcsák,teljesen közömbös hogy ki a Férje!
Ugrik több mint egymilliárd az oktatásból és az egészségügyből
Az a lényeg,hogy a Románokat,Szerbeket,támogassuk,az Országban élőket meg magasról le [email protected]! Kiknek a Kormánya ez a magát,nemzetinek nevező,kormány?mert nem a Magyarországon élőké az már biztos!!
Elkezdték építeni Dárdai fociakadémiáját Pécsen – ennyibe fog kerülni
@papa.49: Beteg az egész rendszer,a vezérével együtt! nem baj ha belerokkan az Ország ebbe az elmebeteg építkezésekbe,de amit kitalál mindenáron véghez viszi! a Stadionok is konganak az ürességtől,a Határon túlról hozatnak,iskolásokat,ingyen jeggyel hogy legyenek nézők az üres Stadionokban!
Ez már a mélypont: Tarlós szerint a főpolgármester-jelölteket előorvosi vizsgálatnak kellene alávetni
Remélem kibukik és nem választják meg ismét,én úgy látom hogy Ő is egy BÁB akit a vezér irányít,azt teszi,amit parancsba kap,az pedig a Rombolás,hozzá nem értés,neki meg már régen zárt osztályon lenne a helye,és nem az ellenfeleit kellene alázni,ez teljesen az Orbán stílusa!
Hasra esett Putyin
És nem törte ki a nyakát? nagyon sajnálom!
Orbán Viktor a baráti Kazahsztán felé vette az irányt – videó
Elég nagy szégyen hogy ilyen barátaink vannak! miért vonzódik a Miniszterelnökünk,ilyen kétes hírű,alakokhoz!
Újabb tízmilliárdok repkednek a költségvetésből - mutatjuk, hol landolnak
Ehhez értenek ész nélkül szórni a Magyar Emberek adóforintjait,mindenféle agyament,hülyeségre,amire valóban kellene arra nincs! sokkal fontosabb hiányosságok vannak mint a Sport,ezen belül a Foci a sláger,az egyházakról nem is beszélve ahogy öntik hozzájuk a közpénzt!
A CSOK az új lakástakarék
Kizárt hogy sokan Jakuzzit,építettek,volna, állami támogatásból a kis Emberek örülnek ha egy egyszerű élhető lakást tudnak venni,amelyben tisztességesen élhetnek,nevelhetik a gyermekeiket,a tehetősek akiknek nem kell hitel sem,egy ház vásárláshoz,lehet Jakuzzit építettek az állami támogatásból,de a többség esetleg fel újította belőle a lakását!ENNYI.
Készülhetnek az idei két választásra a fantommagyarok
@Shikari: Ott a hiba hogy ne szóljanak bele olyanok a Magyarországi belügyekbe,akik nem itt élnek nem fizetnek adót,sőt meg lettek véve,a nekik adott,sok esetben magasabb Magyar nyugdíjjal,mint amit mi a Magyarországon élők kapnak,40-45-év ledolgozott év után,soha nem dolgoztak Magyarországon csak hamis igazolásokkal,kérik a Magyarországi nyugdíjakat,tartják a potya pénzért a mocskos Markukat! Szégyen hogy nem szünteti meg a Magyar kormány azt a Gyalázatos államközi szerződést amit még 1962-be a szocializmusban,kötöttek a ma már nem is létező felbomlott Országokkal!ENNYI!!!
Készülhetnek az idei két választásra a fantommagyarok
Akkor ez ugye nem is választási csalás? ezért nem akarják meg vonni a mocskoktól a Magyar nyugdíjakat!!
Egy kutatás szerint minden ellenzéki a Fidesz ellen voksolna Szombathelyen, ha lenne közös jelölt
Akkor fogjanak már össze mire várnak még hány évet akarnak még elvesztegetni,ezek az Impotensek? ne a koncot féltsék,nem a titulussal kell foglalkozni!
Bayer Zsolt a Budai Várba költözött
@Eladott Ország: Tényleg nincs is korrupció Magyarországon!
Bayer Zsolt a Budai Várba költözött
@RonaGyuri: Megy a csahos kutya a gazdija közelébe! hátha szüksége lesz rá.
Novák Katalin: a magyar családpolitika hivatkozási alappá vált
Csak is azért mert nem látnak tisztán,nem ismerik ennek a családpolitikának a buktatóit! pedig van bőven.
Felmérés: a magyarok közel fele szerint nagyon rossz az egészségügy
@Dr plágium: Az nem baj ha össze omlik az egészségügy,de Dübörög a Fociakadémia és a Stadionok építése,Vietnámban is Új kórházat épít a Magyar Állam,ha a Magyar kórházak a fejünkre szakad,és csődben van a Magyar Egészségügy nem számít,az a lényeg hogy döngetjük a mellünket,hogy annyira jól állunk hogy tudunk segíteni másokon,a Magyarok meg?NO COMMENT!!
Juszt László: Ki volt az a hülye, aki felhatalmazta a “miniducsét” a venezuelaiak importjára?
@1magyar: Én egy muszlimot sem látok Magyarországon,főleg nem robbantgatót,gyilkolóst,te nagyon Fideszes! ha az Eu-ban vannak az az Ő bajuk.egyék meg amit főztek! de a mini Ducsét senki nem hatalmazta fel menekültek befogadására,főleg nem olyanokat akik elhagyták a Hazájukat,és most hogy bajban vannak jönnek vissza! és a leszármazottak akik nem is Beszélik a Magyar nyelvet.na Ehhez mit szólsz?
Deutsch Tamás: Magyarországon az emberek szívesen túlóráznak
Te már csak tudod te a Magyar adófizetők pénzén élősködő agyatlan hogy mit szeretnének a dolgozó Emberek,amikor soha életedben nem dolgoztál azt sem tudod mi az 8-órán keresztül,keményen dolgozni kétkezi munkásként,porban,zajban! a hazugság pofázásán kívül máshoz nem értesz! miről beszélsz? agyatlan.egyébként,nem a túlórából kellene megélni az Embereknek hanem,8-órai munkával tisztességes bért kellene kapni!
Európában és a világon is példátlan a családvédelmi terv, amelyet Orbán Viktor jelentett be
@Nessy: Csak azt felejtették el mondani hogy éppen nem azok tudják ezeket a támogatásokat igénybe venni akik rá lennének szorulva,ez is a tehetőseknek lett kitalálva!
Index: 300 venezuelai menekültet fogadott be titokban a magyar kormány
Hogy mi van? ezek jó migránsok,ezeket szeretni kell? mert ezeket be akarjuk engedni! és csak érdekelne hogy kinek a pénzéből tartjuk el őket! lehet hogy mégis engedünk a bevándorláspárti Brüsszeli politikának,és elfogadjuk a betelepitési kvótát! csak kapkodom a fejemet,már semmit nem értek!!
Kovács Zoltán: készülnek azok a tervek, amelyeket az Európai Bizottság tagad
@nevemnick: Még egy Soros tervet sem sikerült meg mutatni lehet ez is egy fantazmagória amit ez a Beteg elme összehordott,szokás szerint!
Visszatért az ellenzék a parlamentbe: a Jobbik szerint a Fidesz "a magyar fiatalt szaporítani való haszonállatnak" nézi, a Párbeszéd közölte, hogy "el kell takarítani a kormányt"
Óriási a leszakadás Magyarországon a Bérekben! Dunántúlon élők,nem akarják el hinni hogy a Keleti régióban fillérekért,vagyunk kénytelenek,dolgozni! a KSH-szerint kihozott 320-ezres átlagbért,gondolom,BP-és a Dunántúli régióban mérték! ott biztosan meg van a Keleti Országrészben? jó ha 80-120-ezer összejön most már!
Visszatért az ellenzék a parlamentbe: a Jobbik szerint a Fidesz "a magyar fiatalt szaporítani való haszonállatnak" nézi, a Párbeszéd közölte, hogy "el kell takarítani a kormányt"
@Csizmás Kond: Sajnos a gazemberekkel nem lehet normális hangnemben,beszélni ha nem lennél vak! mindent lesöpörnek az asztalról amilyen javaslatot,az ellenzék,benyújt! miről hablatyolsz?
Orbán Viktor rendkívüli kormányinfót tartott
Ezt nem hiszem el még mindig a bevándorlást szajkózzák! nem unják még a Kereszténységet is el felejthetnék,a politikusaink kivétel nélkül áll keresztények,aki nem szajkózza folyamatosan a migrációt,az sem akarja hogy ide telepítsék a migránsokat!