telegdilaci

Orbán Viktor a török külügyminiszterrel tárgyalt a Karmelitában
@Horizont:Egymás után jönnek a Diktátorok,hogy nem akar ide jönni egy Demokratikus Ország képviselője sem, vagy kitaszitottak lettünk?
Orbán kétségbeejtő adatokat közölt reggel a Kossuth rádióban – Magyarország el fog veszíteni 3764 milliárd forintot ebben az évben
@nejlontacskó:Látszik hogy ki támogatja a Háborút,Miért nem határolódik el Putyintól egyértelműen,a Nemzeti inzultáció egy Baromság felesleges pénzpocsékolás,aminek semmi értelme ráadásúl a lakosság többsége nem is küldte vissza,még a Hithű Fideszes szavazók közül sem küldték sokan vissza! egyébként is olyan semmit mondó baromságra kellett volna szavazni ami semilyen következménye nincs az EU-ra nézve egyébként saját magát nevetteti ki hogy azokra akarja a Nemleges válaszokat,amiket megszavazott!
Orbán kétségbeejtő adatokat közölt reggel a Kossuth rádióban – Magyarország el fog veszíteni 3764 milliárd forintot ebben az évben
@drrotf:Normális Ember nem akar belefolyni egy háborúba,még a dollárbaloldal sem,és az sem igaz hogy van dollármédia van viszont közpénzből fent tartott kormány propaganda Médiája Magyarországnak,amit sajnos hogy csak a kormány hazugságainak agymosására használják,már számtalan,Média és nyomtatott sajtó áll a kormány rendelkezésére ami igen jelentős túl súly az ellenzéki médiával szemben! bár a kormány mást állit!
Orbán kétségbeejtő adatokat közölt reggel a Kossuth rádióban – Magyarország el fog veszíteni 3764 milliárd forintot ebben az évben
@sgl:Nem értem a Miniszterelnök úgy érzi jól magát ha folyamatosan hazudik,miért nem vállalja be egyszer végre a saját hibáit,nem kellene mindig mást hibáztatni meg baloldalízni,hogy ha a baloldal lenne akkor mi lenne ezek csak találgatások célozgatások,a valóság elferdítése,aki gondolkodik és nem a hazugság propagandából tájékozódik ezeket a blődségeket,nem hiszi el
Navracsics szerint Orbán támogatja a miniszteri összeférhetetlenség kimondását
Az lesz a leg tisztességesebb ha Miniszterek önként lemondanak a kuratóriumi tagságukról,el sem kellett volna nekik vállalni nem lehetnek ennyire telhetetlenek hogy nekik semmi nem elég!
6.000 közmillióért székház a hatéve csak online ülésező testületnek? - Semjén szerint kell és pont....
Ez a Stüszivadász mást sem tud csak szórni a közpénz kibicnek semmi nem drága annyi esze hogy nem a pénz szórásra kaptak felhatalmazást,hogy szétlopják az Országot,a KDNP-re viszont senki nem szavazott mivel egy mérhetetlen támogatottságú pártocska!
Miközben kiderült, hogy titokban tovább drágult az atlétikai vb, Németh Balázs ünnepel: "Az álmaink valóra válnak és ez lesz minden idők legjobb atlétikai világbajnoksága"
@verőce21:Érdemes volt Tompikának kidobni pár ezer milliárdot a semmit nem érő beléptető kapura,most Sport diplomáciát oktat egy egyetemen,mivel ő nagyon ért mindenhez is!
Miközben kiderült, hogy titokban tovább drágult az atlétikai vb, Németh Balázs ünnepel: "Az álmaink valóra válnak és ez lesz minden idők legjobb atlétikai világbajnoksága"
Érti valaki rajtam kívül hogy Magyarországon miért kerül minden a többszörösébe az eredeti összegnél?nincs még a világon ilyen korrupció hogy minden drágább mire felépül minden amit az Országban építenek!
Miközben kiderült, hogy titokban tovább drágult az atlétikai vb, Németh Balázs ünnepel: "Az álmaink valóra válnak és ez lesz minden idők legjobb atlétikai világbajnoksága"
@balos:Ez sem az eszért lett kinevezve már amikor Híradós volt az MTV-nél akkor sem birtam nézni azt a mocskos pofáját,felfordult tőle a gyomrom,de van az a pénz amiért képes benyalni csontig!
Orbánéknak fontosabb volt Vodafone megvásárlása, mint az oktatás
@Németh István: Ócska gazember tudsz mást is a gyalázkodáson kívül amikor kinyitod azt a buta pofádat fröcsög a szar belőlle,valószínű azért gyalázod a Pedagógusokat mert nem tudtak illemre tisztességre megtanitani idiótának születtél az is maradsz életed végéi, egyébként gratulálok hogy a jó hosszú barna nyelveddel ismét benyaltál csontig!
Orbánéknak fontosabb volt Vodafone megvásárlása, mint az oktatás
@Németh István: Te is eltakarodhatnál már ócska tróger FAX-szopó érdekes hogy a potrohos vezérednek,van pénze a saját és bandája fizetésemelésére,a parlamenti képviselők költség térítésére nekik nem kell megvárni hogy lapátolja az EU-a pénzt a Pedagógusok azok várjanak igaz azt hazudják nekik hogy jár nekik a Fizetésemelés csak NEM-jut,most a kormány közalkalmazott rabszolgái is kérik a fizetés emelést mivel 2021-óta nem emelkedett a fizetésük nekik meg azt válaszolta a Diktátor hogy minden forint kell a rezsivédelmi alapba,agyatlan Gyula neked nem tűnt fel hogy amikor a saját fizetés emelésükről van szó akkor arra minden körülmények között van pénz,Én a helyedben szégyelném magam hogy mindig Ócsárolod azokat a tőled értelmesebb tisztességesebb Embereket,akik fel merik emelni a szavukat ezellen a korrupt rendszer ellen,és meg szeretnének élni!
Orbánéknak fontosabb volt Vodafone megvásárlása, mint az oktatás
@Designer:Ahoz képest hogy Orbán azt hazudja,hogy minden forint megy a rezsicsökentő alapba,képes volt kiadni közel 700-milliárdot a Vodafoonra,amire semmi szükségünk! a közalkalmazottak sem kapnak béremelést,erre hívatkozva ők sem kapnak fizetésemelést,az viszont még ettől a gazember Orbántól is gyalázatos hogy az Ő és a minisztereinek,Parlamenti képviselők fizetsemelésére költség térítésre van pénz az nem kell a Rezsi alapba,és ez a valaki minden nap a Szemünkbe hazudik,folyamatosan,szégyen hogy ilyen Miniszterlnöke van Magyarországnak!
Schadl György szerint döbbenetesek a vádak, ő csak a kölcsöneit kapta vissza
@Galway:Ennyi az eszed hogy nem emlékszel mindenre egy aljas sunyi bűnöző vagy ha kölcsön adtad a pénzedet és azt kaptad vissza akkor el tudsz vele számolni honnan volt sok száz millió forintod,mivel tisztességes munkával ennyit nem lehet össze gyűjteni,csak tisztességtelen úton amelyiken te is jártál! gondolod hogy mindenki ostoba hogy ezt el is hiszi remélem hogy példás büntetést szab ki rád a Bíróság,nagyon sok Szegény Ember nyomorba taszitottál amikor minden szívfájdalom nélkül elvetted a fejük fölül a házukat,és fillérekért megszerezted magadnak,olyan tenyérbemászó pofád van amikor mosolyogva hazudsz egy golf ütővel meg kellene igazítani hogy lefagyjon a mosoly!
Orbán Viktor az EU-ból való kilépéssel viccelődött
Egy felelős politikusnak nem lehet ezzel viccelődni,még viccnek is rossz!
Orbán kétségbeejtő adatokat közölt reggel a Kossuth rádióban – Magyarország el fog veszíteni 3764 milliárd forintot ebben az évben
@sgl: Ahhoz képest hogy Orbán szerint mi nem háborúzunk senkivel az EU-val folyamatos harcban áll,közben meg tartja a markát az EU-pénzekért mert igen nagy [email protected],nagyon kell az a pénz,azt gondolja Orbán hogy az Ország többsége az Ő folyamatos hazugságait,hallgatja? vannak az agyatlan hiveiktől normálisabb gondolkodó Emberek is akiknek nem Ő az Istenük és már azt sem hisszük el neki amit kérdez,aki gondolkodni képes és nem manipulálható,hazugsággal nem irányítható az Hiteles forrásból tájékozódik,mivel a kormány hazugságot szajkózó propaganda elhallgatja az igazságot!
Az orbáni javaslat alapján Ukrajna 20%-át elveszítené, ez magyar viszonylatban több, mint négy (vár)megyét jelentene
@KisTehen:Orbán már a háború kezdetekor dörzsölte a Markát mivel a gazdája be igérte neki ha győznek,vissza adja neki Kárpátalját,gondolom ennek a hatalom mániás férőrültnek kicsi már a jelenlegi Magyarország!
Hatalmas és fájó pofont kapott Orbán Viktor – Az Orbánizáció ellenes politikus lett Csehország új kormányfője
@Shikari:Milyen libsikről beszélsz agyhalott? Az elmúlt években hála Istennek akiket a Potrohos vezéred támogat,rendre el buknak,szerencsére!
Nyílt vérengzés Budapesten? Lázár után Navracsics is visszafogná a budapesti fejlesztéseket
@Törölt Nick:Volt rá 12-évetek,a támogatások ellopásán kívül semmit nem fejlesztettetek,valójában ez hablaty hogy ott kell dönteni ahol a beruházások lesznek,politikai okokból nem engedik megvalósítani egy Prolyektet,még akkor sem ha arra megkaptuk az EU-támogatásokat,csak azért sem valósítjuk meg inkább visszafizetjük a pénzt az EU-nak,látszik mennyire egyeztettek a társadalommal,a Tüntestések ellenére csak azért is megépítitek az Akku gyárat,kerül amibe kerül nem számit az Emberek véleménye,Debrecen polgármestere is Szembe megy a laksság akaratával,csakazért is felépül az akku gyár mert a fentről jövő parancsot végre kell hajtani,a Riporter kérdésére amikor megkrdezték tőle mi lesz ha nem fogják újra választani amiért nem a lakosság akaratát támogatja,(ettől nem tart,mivel bölcsnek tartja a Debrecenieket) várjuk ki a végét,egyébként Szombathelyen is akartak építeni egy akku gyárat,még a Debreceni előtt,de mivel ott ellenzéki a polgármester ott szóba sem jöhetett!
Orbán Viktor: "Vajon melyik derék honfitársunk áll a dollárbaloldal mögött?" – videó
@Aki Én: Régi igazság az hogy az liabál akinek a háza ég Miért nem gondolkodik mielőtt baromságokkal vádol másokat,amikor Soros Őt támogatta dollár milliókkal hogy tanulhasson külföldi egyetemen,az akkor rendben volt de nagyon kár volt azt gondolta az Öreg hogy rendes Ember lesz belőlle ahhoz képest egy hihetetlenül gonosz gazember lett!
Új szintet lépett a fideszes propaganda, erre nehezen lehet mit mondani
@Baker: A Fidesz szerint most azon a 4-millárd civileknek adott támogatáson visítoznak,és szajkózzák hogy a Dollár baloldal azt már nem fogják fel hogy a Kormány ennek legalább a tízszeresét költi kampálcélra azt viszont közpénzből,ezt egy normális Demokratikus Országban kivizsgálnák mivel ez valóban felháborító nem pedig az hogy külföldről küldtek civileknek támogatást! azért nem adják tovább a Norvég alap a civileknek,a támogatásokat,amit ezelőtt évekig adták,mert azt is a kormány akarta szétosztani hogy kinek mennyit adjon abból a pár száz millióból,mivel a Norvég alap nem akrta hogy a kormány beleszóljon inkább nem adják tovább!
Új szintet lépett a fideszes propaganda, erre nehezen lehet mit mondani
@human:Valamelyik hazugságot sugárzó propagandának el kell végezni a tudatlan manipulálható nem gondolkodó választók agymosását,nem véletlenűl ölnek bele száz milliárdokat közpénzből!
Megszólalt az újságíró is, aki Orbán EU-ból kilépős mondatait idézte
@Horizont:Azt senki nem veszi figyelembe hogy folyamatosan pávatáncol kettős beszédet folytat,annyira sunyi jellemtelen,amikor az EU-ban beszél ott mást mond mint itthon a Híveinek azok meg el is hiszik a hazugságait,nem lehet félre érteni,Nagyon jól tudja mikor mit mond csak később mikor rájön hogy nem ezt kellett vagy nem így kellett volna mondani próbálják komozsdatni hogy félre értették persze ami NEM-igaz!
Vona Gábor: Ötpontos nyílt levél Dnyipro polgármesterének
@Béla333:Egyébként Vonának mi köze hozzá ha Orbánról elmondja valaki az igazságot,és a véleményét,
A kormányzati tengelykezű félemberek támadása Budapest ellen - Lázár és Navracsics a főváros minden tervét kinyírják
@Jozefina:Valószínű irigyek a Karácsony sikereire mivel sokkal többet tett a Fővárosért amióta Ő lett a Főpolgármester a Budapestiekért mint Tarlós a 8-év Főpolgármestersége idején csinált,ezért próbálnak Karácsonynak keresztbe tenni hogy lejárassák,el lehetetlenítsék azután ráfogják hogy alkalmatlan holott normális gondolkodó Emberek tudják hogy ez ócska aljasHazugság! egyébként ennek a velejéig romlott gonosz kormánynak Budapest mindig Szálka volt a Szemében!
Kövér László milliókat vont el, az Ab most kezd el vizsgálódni az ügyben
@Maccska: Látom nagyon agymosott Fideszes szektatag vagy aki védi az igazsággal szemben a mundér becsületét,csakhogy a Parlament nem munkahely az ellenzéki vagy független képviselőket is a Magyar választók küldték a parlamentbe hogy képviseljék az érdekeinket,ezzel együtt az a munkájuk hogy szóvá tegyék a hiányosságokat,vissza éléseket,amiket Pártunk és kormányunk csinál,egyébként az alaptörvény NEM-alkotmány ez az alaptörvénynek nevezett összelapátolt tákolmányt kizárólag a Fidesz szavazta meg nem egyeztetett a Többi parlamenti pártokkal,nagyon jól teszi Hadházy hogy utánna jár a rendszerszintű korrupciónak így legalább minden magyar állampolgár értesül a Fidesz korrupciós ügyeiről,viszont ezt egy hithű Fideszes nem érti meg vagy nem is akarja megérteni,ezért nem akarja az EU-adni az Országnak járó támogatásokat,mert nem az Ország fejlődésére költik hanem gazdagitják a saját családjukat,a haveri kört,fejlesztésre meg nem marad semmi,hiteles forrásból kellene tájékozódni nem a hazugság propagandából!
Kövér László milliókat vont el, az Ab most kezd el vizsgálódni az ügyben
@Qqberci:Azt hiszi ez a Bajszos Szar hogy Ő mindenkivel bármit megtehet,aki nem ért egyet a Fidesz politikájával vagy kritizálni meri a kormány ténykedését,és van pofájuk azt hazudni hogy itt jogállam van,igaz van Fidesz féle jogállam!
Orbán kétségbeejtő adatokat közölt reggel a Kossuth rádióban – Magyarország el fog veszíteni 3764 milliárd forintot ebben az évben
@sgl:Ez egy hihetelenűl aljas,hazug hiteltelen gazember,azt hiszi mindenki idióta és elhiszi ezeket a hazug szövegeket,éppen Ő vádolja baloldali dollár médiát,ami nem létezik,a közpénzből milliárdokért hazugságot szajkózó Fideszes média viszont létezik már szinte az összes média az Ő kezükben van,engem ez jobban felháborít mert mindannyiunk pénzéből hazudoznak néznek hülyének,bennünket,már akit lehet,elég sokára jutott eszébe hogy mégis kellene a Brüsszeli támogatásokat,mivel annak a hitel kamata sokkal kedvezőbb mint a Kínától felvett giga hitel kamata Orbán egyértelműen első perctől alkalmatlan Miniszterelnöknek,egy Uszító,megosztó Személyíség!
Ha ezt a videót Orbán Viktor meglátja magáról... Szembesítették korábbi, nem túl oroszbarát kijelentéseivel a miniszterelnököt
@szegény hazám:valőszínű hogy a Miniszterelnökünk is az Oroszok kezében van,miért szavazta meg az összes szankciót,lett volna 12éve hogy Függetlenítse Magyarországot az Oroszoktól de nem akarta temérdek pénz özönlött be az EU-ból amiből egy hozzá értő kormány el kezdhette volna a Függetlenedést az Oroszoktól,ehhez viszon nem Stadionok épitésére kellett volna a támogatásokat elszórni hanem az Ország fejlesztésére!
Az állam már a fürdőkre is rátenné a kezét – persze, pusztán segítő szándékkal
@Horizont:Gondolom hogy a Tiborcz vő és a Mészáros Lölő megsegítése céljából nem a Magyar Lakosságra gondoltak ebben sem csak hogy ezek a gazemberek még gazdagabbak legyenek!