telegdilaci

Keményen nekimentek Novák Katalinnak: Orbánék tették a Fideszből a Sándor-palotába
@Eladott Ország:Nekem ettől a sunyi Rókaképű Rajtunk élősködő Semjénnek már a látványától is felfordul a gyomrom,ha a mérhetetlen,támogatottságu pártocskája önállóan indult volna a választáson be sem jutottak volna a Parlamentbe 12-éve kizárólag a Fidesz hátán felkapaszkodva jutottak be!
Gulyás elment Bayerhez – alaposan kiosztotta az ellenzéket, majd elárulta a Fidesz-titkot
@Giovanni Alba: Azt sem szabadna ezeknek a pökhendi nagy arcúnak el felejteni hogy Hazudtak,megfélemlitették a választókat,ha az ellenzék nyer,el veszik a nyugdíjakat,a Fiainkat háborúba küldenék,el zárnák a gáz csapot,oda lenne a Rezsi csökkentés csak nem értem aki fával fűt,az hogy érinti a gáz elzárása,én erre a jellemtelen hazug az Emberek megfélemlítésére riogatására,hazugság propagandára épülő győzelemre NEM lennék annyira büszke,de ezt Embere válogatja!
Gyurcsány Ferenc a családjával majálisozott május elsején – fotók!
@Maccska:Éppen így sétálgatott,nem hordott golyó álló mellényt,és nem őrizte a TEK-milliárdokért!
Gyurcsány Ferenc a családjával majálisozott május elsején – fotók!
@Pegero:Mi a gond ezzel,az nem zavar amikor a sok agy mosott,vén asszony körbe rajongják Orbánt és csókolgatják a kezét na szerintem ez gyomorforgató nekem inkább ezzel van gondom!
"Az ukránok az egész világot akarják irányítani" – így látják a helyzetet az oroszbarát magyar tüntetők
@justhpeter:Ezeknek annyi az eszük amennyi látszik jól át tudták mosni az agyukat,miből gondolják hogy az Ukránok akarják irányítani az egész világot,nem az Oroszok támadták meg Ukrajnát? Akik itt most tüntetnek az Oroszok mellett,hamar el felejtették hogy Magyarországra is bevonultak,és ideiglenesen itt maradtak 40-évig,és mit műveltek aII-világháborúban a Magyar Nőkkel hány zabi gyerek maradt utánnuk,egyébként ha annyira Istenítik az Oroszokat,költözzenek oda és nyalhatják a Putyin valagát,fényesre!
Orosz újságíró: Orbánt Oroszország szövetségeseként mutatja be az orosz állami média
@Maccska:A kis köcsög Mátéka miért nem a gazdájával foglalkozik hiszen Ő tette lehetővé a Gáz függőségünket,az Oroszoktól! folytatni kellett volna a Déli áramlat építését amely lehetővé tette volna hogy más csatornákon keresztül is jöhetne Gáz,nem függenénk ilyen nagy mértékben az Oroszoktól!
„Magyarok” lettek az ukrán romák
Még csak ők hiányoztak,hogy lehet hogy ennyi Romának van Magyar Útlevele,szégyen! tarthatjuk ezeket is szerintem mindegyik a nyakunkon marad, a CSEH kormány nem ad ezeknek a Romáknak,semmiféle támogatást mivel Magyar Útlevéllel és Állampolgársággal rendelkeznek,és nem is tudnának egy helyre elszállásolni a 20-30-fős családokat,és kizárólag Magyarul beszélnek,Oroszul,Ukránul NEM!
Meghívták Orbán Viktort a borsodi cigányok, hogy lássa, milyen 22 ezer forintból élni
@134.bátor Miért nem választás előtt hívták meg meg is érdemlik hogy nyomorban éljenek,szegénységük ellenére a Fideszre szavaztak!
Összeomolhat Orbánék csodafegyvere? Elképesztően drágán jön az orosz gáz Magyarországra
Ezek szerint mégsem akkora siker volt ez a Gáz szállítási szerződés,15-évre ahogy a kakadu elő adta magát!
Szijjártó Péter: Zelenszkij be akart avatkozni a magyar választásba
De nem tette sült bolond Kakadú! ez csak találgatás egyéb gondja sincs az Ukrán Elnöknek csak a Magyar választásokba be avatkozni!
Megszólalt a háziorvos, akit a volt fideszes államtitkár egy ország előtt próbált lejáratni
@magyar1:Miért is van igaza L Simonnak nem csak az Ő anyukájához nem megy ki a Házi orvos,több 100-ezer beteget érint ez a helyzet, a Házi Orvos és az asszisztenseik is kivannak idegileg ettől a hülye helyzettől, nem a Házi Orvosok találták ki ezt a rendelkezést,L Simon ne háborogjon tegyen érte ha nem ért ezzel egyet,hiszen az Ő kormánya hozta létre ezt az elfogadhatatlan rendelkezést, volt szerencsém sajnos tapasztalni hogy folyamatosan csörög a Házi Orvosnál a Telefon ami áldatlan állapotokat hoz létre, volt szerencsém éppen tegnap átélni azt a helyzetet amikor a beteg felelőtlenül,el hallgatja hogy milyen tünetekkel kéri az időpontot,az Orvoshoz,már a váróteremben sem mondta el az asszisztens nőknek hogy mi a panasza csupán hát fájásra panaszkodott,csak amikor be került a rendelőbe,akkor mondta el az Orvosnak hogy neki légzési panaszai vannak és köhög is,így derült ki egy teszt után hogy bizony Covidos,az Orvos természetesen letolta az asszisztenseit hogy be engedtek hozzá egy Covidos beteget,szegények egész nap lótnak futnak,és még ők a hibásak amiért a beteg nem tájékoztatta őket a tüneteiről ha elmondta volna még a váróban sem engedték volna be nemhogy a rendelőbe!
Brutális, 40 százalékos áremelés jöhet az árstop után Magyarországon: 3000 forintot fizethetünk majd a csirkemellért!
@Maxipocak:Én nagyon örültem volna egy kormány váltásnak de már szívből örülök hogy nem jött össze egye meg Orbán amit főzött,kíváncsi vagyok hogy húzza ki a [email protected]ÓL-az Országot amibe kormányozta már az EU-s milliárdokra nem számíthat,hála Istennek,előbb kellett volna lépni az EUNAK!
Már az ellenzéki választók is elkezdtek „gyurcsányozni”
@kereső:Sajnos hogy Orbán sikeresen lejáratta Gyurcsányt,elkövette ellene a karakter gyilkosságot,annyi szajkózta hogy Gyurcsány éjjel,nappal hazudott hogy meg utáltatta az Emberekkel Gyurcsányt,de legalább Ő bevallotta hogy hazudtunk,na és melyik politikus nem hazudik Orbán is folyamatosan hazudik nem csak éjjel,nappal,a saját érdekében csak annyi különbség van kettőjük között hogy Gyurcsány gerincesen bevallotta,amit Orbán soha nem fog megtenni,szégyentelenül félre vezette most is a választókat,hazudott,riogatással nyerték meg a választást,ami eléggé gerinctelen gátlástalan!
Elveszik a tópartot a helyiektől Balatonaligán
@Havanagi:Egyszerüen fel foghatatlan hogy hogy nyerhette meg a Fidesz a választást,amikor folyamatosan rombolnak saját érdekükben,nincs már olyan réteg az Országban akiknek nem okoztak volna valamilyen fajta kárt,vagy lehetetlenítették el az életét! érti valaki hogy miért van még ezekután is újra kormányon a Fidesz mert én NEM!!!
Velünk élő veszélyhelyzet – A kormány ismét az alaptörvény módosítására készül
@RonaGyuri:Nem úgy volt hogy Gránit szilárdságú?ahhoz képest már sokadjára toldozgatják foldozgatják!
"Itt mindenki utálja a Fideszt, a Fidesz sem szereti a falut"
@Eladott Orszáq:Nem az a lényeg inkább az hogy felháborító amiért a Fidesz nem hajlandó beszüntetni azokat az Ukrán nyugdíjakat,amiért soha nem dolgoztak Magyarországon,nem fizettek járulékot,hamis igazolások alapján több Magyar nyugdíjat kapnak mint az Országban élők,akik ledolgozták az életüket,de aki Fideszes ezt nem értheti meg nekik jó ha ingyen nyugdíjat adunk minden jött mentnek!
Csúnya pofon Szijjártónak és az Orbán-kormánynak: nem kívánatosak lettek az oroszbarátságuk miatt a magyar kormány tagjai
Ezeket már Demokratikus Országokban nem látják szívesen,kizárólag a Diktátorok fogadják őket,ezt is elértük sajnos hogy nincs semmi szégyenérzetük,csak nehogy az jöjjön ki ebből is hogy Megsértették a Magyar Népet-pedig nem hanem a vezetőinket nem látják szívesen sehol!
Az ellenzéki pártok szerint Szél Bernadett nem ülhet be a parlamentbe
@Béla333:Ezért nem fognak nyerni soha a büdös életben,ez széthúzás nem összefogás,szerintem senki nem érdemelné meg jobban a parlamenti helyet Szél Bernadettnél!
Satuba fogta Putyint a Moszkva elsüllyedése: félezer tengerész és a presztízs is odaveszhetett
@gybognarjr:Sajnos az Orbán Pávatánca miatt az eddig barátinak tartott Országok is kihátráltak Orbán mögül annyira el fogadhatatlannak tartják a Putyinhoz viszonyúló Politikáját!
Fergeteges Orbán-interjún röhög az internet, a miniszterelnök kínos pillanatait gyűjtötte össze egy youtuber
@Istenakinincsen:Ez Bizony elég gáz,ezért nem mert kiállni vitázni mert nem tud sokszor mit mondani ha kellemetlen számára,hiteltelen,éppen arról beszél amiket Ő csinál hülyének nézi az Országot!
Fojtogatják a szankciók Oroszországot: az élelmiszerboltjaik lassan kiürülnek
Nálunk hála Istennek még nincs árú hiány csak lassan már nem tudjuk megvenni amire szükségünk van,ha megszűnik a hatósági áras korlátozás még brutálisabb árak lesznek!
Fidesz titokban kegyetlen megszorításokra készül – állítja a szocialista politikus
@driv3r:Én szerettem volna kormány váltást, de amikor kiderült mekkora ([email protected]) kormányozták az Országot előre menjünk nem hátra,örűlök hogy ők nyertek had főjön az Orbán feje,hogy húzza ki az Országot a gödörből!
Vitézy Zsófia már Kolumbiában értesült a nagyköveti kinevezéséről
@namihami:Van olyan Idióta az Országban aki ezt a hazugságot el is hiszi mit gondolt az Uncsi tesó üdülni küldték Kolumbiába?
Kiszivárgott dokumentumok szerint megvoltak az irányszámok, hány szavazatot vár el a Fidesz, a közmunka elvesztésével fenyegették a szavazókat
@colibri:Ezért nem találtak csalásra utaló állapotokat, azok a számláló bizottsági tagok akik el mondták hogy választáskor nem észleltek csalást, viszont előtte igen mivel a kis telepűléseken,meg voltak félemlítve a megélhetésüket féltő választók!
Az RMDSZ is reagált a megsemmisített szavazólapokra: a Fidesz narratíváját ismétlik
@namihami:Azt mivel magyarázza a FIDESZ-hátsójából kibújt RMDSZ hogy miért csak az ellenzékre leadott szavazatokat,találtak a szemétben,vagy talán az ellenzék saját maga semmisítette meg a rájuk le adott szavazatokat,azt is érdemes lenne meg vizsgálni hogy miért nem a Postára feladva voltak a szavazó lapok,kinek álhatott érdekében hogy felbontsák a szavazólapokat,és amelyiken nem a Fideszre leadott szavazatok voltak azokat kidobták a szemétbe,egyébként azokat a szavazólapokat,Magyarországra vissza küldve az Országos választási Bizottságnak lett volna joga felbontani összesíteni a többi külföldi szavazatokkal együtt!