telegdilaci

Az evangélikus egyház szerint Dobrev Klára hazudott az egyházi iskolák finanszírozásáról
@Eladott Ország: Mennyire igaz nekik Orbán az Istenük aki milliárdokkal tömi ki a csuhásokat,az adófizetők pénzéből a megkérdezésünk nélkül!
Az evangélikus egyház szerint Dobrev Klára hazudott az egyházi iskolák finanszírozásáról
Nem kell az Embereket az egyház ellen hangolni kedves prédikátor uram aki nem hülye az látja hogy ez a velejéig korrupt romlott kormány soha nem látott milliárdokat ölt az egyházakba,és a Fociba amíg az egészségügyre szinte semmi,az is érthetetlen miért kap több támogatást,az egyházi Iskolában tanuló mint az államiban?éppen tegnap örömködött,Semjén Stüszivadász,akinek a hobbijára most szórtak el 80-milliárd közpénzt,hogy mennyi pénzt költött az állam egyházi iskolákra,és vallásra!
Dömötör Csaba a Magyar Nemzetnek: mindegy, ki nyeri az előválasztásnak nevezett „maszkabált”
Igaza van Ennek a Dömötör nevű bohóc szerint a Magyar nemzetnek, teljesen mindegy ki nyeri a választást,csak ne a Fidesz legyen ideje már a változásnak elege van az Országot kifosztó rablóbandából,lejáratódtak,mehetnek a Levesbe!
Kiakadt az Elk*rtuk producere, amiért a mozikban kevesebbszer játsszák a filmjét az új James Bondnál – A Gyurcsány-film nemzetközi bemutatója Brüsszelben lesz
@nezelodo: Valószínű ennek a lejárató filmnek nincs sikere de az a lényeg hogy jó sok adóforintjába került az Országnak,az Emberek szórakozni mennek moziba nem egy hazugság propaganda filmre kíváncsiak!ahogy a Semjén hobbijára elköltött milliárdokból megrendezett,vadászati világ kiállítás sem érte el a kívánt látogatottságot,nem hozta az elvárt megtérülését,a befektetésnek a hazugság propaganda ellenére,Iskolásokat utaztattak,ingyen,a belépő is ingyen volt,hogy legyen valaki,de aki látta sem volt tőle elragadtatva,szánalmas volt az egész,egyébként tegnap este az egyik TV-csatornán,bemutatták hogy milyen sok látogatója van a kiállitásnak,én Felnőtteket,nem láttam de Iskolás korúakat annál többet!
Kiakadt az Elk*rtuk producere, amiért a mozikban kevesebbszer játsszák a filmjét az új James Bondnál – A Gyurcsány-film nemzetközi bemutatója Brüsszelben lesz
@Eladott Ország: Nem is értem,hogy ezek a Fideszes Szánalmas Ficsúrok,hogy lettek és mikor ilyen nagyzolósak,hogy nekik magán repülőgép jár hogy repkedjenek,a menetrend szerinti repülő és a Luxus hivatali gépkocsi sem elég jó már nekik,gondolom mindet kergették gyermek korukban amiért nem akartak Luxus körülmények között élni! nagyon elszaladt velük a ló! közben az egészségügy annyira [email protected] van hogy az előválasztáson,igen sokan azért mentek el mert elege van az egészségügyből,nem úgy látják el őket ahogy a betegek elvárnák,szinte mindenkitől azt hallom hogy változást akarnak ez ami most van egyáltalán NEM-Jó!
Semjén Zsolt háborút indít az online gyógyszervásárlás ellen
@Aki Én: Rá is vadászhatna már valami vadkan,döngölné meg rendesen ezt az aljas gazembert!
Semjén Zsolt háborút indít az online gyógyszervásárlás ellen
A helyében nem találnék ki mindenféle baromságokat,talán a világkiállításra elszórt 80-milliárd forintból megrendezett,vadászati világ kiállítás,sikertelenségéről kellene beszámolni neki,a propagandával ellentétben,sikertelen volt,úgy tornázták fel a látogatók számát,hogy Iskolásokat,köteleztek,arra hogy menjenek el a kiállításra,igaz nem került a szüleiknek semmibe,a belépőjegyért,és az utazásért akik vidékről utaztak fel a Fővárosba,ingyen volt,kíváncsi lennék mennyi ráfizetés volt az adófizetőknek ez az Őrület,a látogatók szerint,teljesen érdektelen volt az egész Semjén hóbort! amit közpénzből kellett megrendezni.
Kövér László elszabadult: attól tart, hogy hamarosan mások által is irányítható lesz a gondolkodásunk
@solidedge: Azt hiszi ez az elmebeteg hogy csak ők irányíthatják moshatják a Magyar Emberek agyát,már akiét tudják,aljas gazemberek!
Kell egy „M0-s” a tehervonatoknak, hogy meg lehessen menteni Budát a brutális vasúti forgalomtól
Miért is nem lepődünk meg már azon hogy minden pályázatot,ez a Disznó nyer meg,hiszen minden ehhez hasonló kizárólag a számára van,meghirdetve hogy ő nyerje meg!
Lecserélhető-e menet közben az ellenzéki miniszterelnök-jelölt?
@KisTehen: Ezt álmodtad, vagy jósolni is tudsz! még messze van a szavazás,honnan tudod hogy a Nép kire szavaz?
Márki-Zay: Rogán kénytelen volt beszállni Dobrev Klára kampányába
Mit szívott ez? nagyon züllött kinézete van,de Ő már csak tudja hogy Rogán beszállt Dobrev Kampányába hiszen ismeri a Fideszes rafkós észjárást,Ő is Fideszes volt,na én az ilyenekben nem bízom!
Pereputty-törvénnyel riogatja a NER-t Dobrev Klára, aki elővenné a fideszes politikusok hozzátartozóit is a kisíbolt vagyonok miatt
@sgl: Megmondta egy TV-műsorban Pogácsa hogy Orbán nem akarja még ha lehetne sem hogy a Magyar Emberek jobban éljenek,nehogy hozzá szokjanak,Ők meg már annyira hozzá szoktak az Ország kirablásához,hogy kormányváltásra eltűnik Magyarország!
Márki-Zay Péter úgy számol, legalább félmillió embernek kell szavaznia, hogy ő legyen a miniszterelnök-jelölt
@namihami: Én is ezen a véleményen vagyok,nem azzal foglalkozik hogy mit tesz hogy letudják váltani az Országot ki rabló Maffiózókkal,hanem hány Szavazat kell hogy Ő legyen a Miniszterelnök,ez nem szól másról csak,az Ő nagyzási mániájáról,mindenáron Miniszterelnök akar lenni,remélem szerte foszlanak az álmai!
Karácsony elmondta, hogy Gyurcsány meg akarta zsarolni
@Gauntlet: Már a Miniszterelnök jelölti TV-vitában elkezdték,Márky és Fekete Győr is mintha Dobrev Klára felelős lenne a Gyurcsány tetteiért,na akkor ez nálam igen gyomorforgató volt,senki nem tartott egyiknek a fejéhez sem pisztolyt,hogy fogjanak össze,ha szerintük,Dobrev vállalhatatlan Gyurcsány miatt el sem kellett volna kezdeni,az egész összefogást,csak a hatalom a pozíció az nagy úr!
Megint pénzért könyörög a közösségi oldalán Damu Roland
Keresd fel a milliárdos volt barátnődet,kérj tőle bocsánatot,az aljas viselkedésedért talán megsajnál ad pár száz dollárt talán addig elég lesz amíg elkezdesz dolgozni!
Az egyiptomi elnök szerint Orbán nagyszerű vezető
Ha a korrupt Diktátorokat nagyszerű vezetőnek lehet nevezni aki kirabolja saját nemzetét,akkor igaza van!
Pereputty-törvénnyel riogatja a NER-t Dobrev Klára, aki elővenné a fideszes politikusok hozzátartozóit is a kisíbolt vagyonok miatt
Nem riogat ezt kívánja az Ország lakossága,és a tisztesség a becsület is azt kívánja számoljanak el a jogtalanul a Magyar néptől el lopott közvagyonnal!
Márki-Zay Péter kiakadt: Dobrev Klára fejezze be a lejáratókampányát
Tényleg és ezt miből gondolja? hiszen ők kezdték el Fekete Győrrel,a Gyurcsányozást,a TV-vitában,nem is értettem miért kellett nekik egyáltalán felhozni ha csak nem azért hogy ezzel is próbálják le alázni Dobrev Klárát,azért ez elég gyalázatos volt,mind két jelölttől!
Karácsony elmondta, hogy Gyurcsány meg akarta zsarolni
Bizonyítékot,egyébként ez is csak találgatás ahogy a Fidesz is azt próbálja sulykolni az Emberekbe hogy ha visszajön a Gyurcsány korszak,mi fog történni,ez is csak találgatás,vagy lehet már jósolni vagy jövőbe is látnak? holott nem kell ide Gyurcsány 12-év Fidesz kormányzás után élhetetlen lett az Ország,még Matolcsi szerint is a Románoktól kellene tanulni mivel előttünk járnak! úgyhogy mindenkinek javaslom a saját háza táján való seprést!
"A magyar népet nem lehet leváltani" – Nagyobb fokozatra kapcsol a Békemenet, a gyurcsányozás már nem elég, Brüsszelnek is nekimenne
A Magyar népet nem lehet leváltani csak azt a Kormányt,aki ilyen,aljas Szarházi élősködőket,tart el a Magyar Emberek adóforintjaiból,hogy uszítsanak azok ellen akiknek NEM-teszik az Orbán politikája,de miért kellene mindenkinek egyetérteni,a hazug korrupt,az Országot ki fosztó politikával,nyilván hogy a Cöfös gyalázatos gazemberek,akik a közpénzért az anyjukat is eladnák nem hogy a Honfitársaikat,mitől különb egy Suszterféle,Bayer agyhalott,Fricz,futóbolond,és a többi futóbolond,akik kizárólag anyagi haszonszerzésből támogatják az Orbán eszement politikáját,tele van a gatya hogy mi lesz ha oda lesz a kiváltságuk,adja a jó Istenem,hogy így legyen és az egész Cöf mehet a trágyadombra,ahova valók!
Nagyon messzire vagyunk attól, hogy olyan életünk legyen idős korunkban, mint az osztrákoknak
@Yoda69: Arról nem beszélve hogy az Osztrákok nem osztogatják az Olyanoknak akik náluk soha nem dolgoztak,nem fizettek nyugdíj járulékot,Mint Magyarország,hamis igazolásra állapított meg sokkal magasabb nyugdíjat,mint azoknak a Magyarországon élő az életüket ledolgozott,nyugdíj járulékot fizetett,Magyar nyugdíjasoknak!
Orbán Viktor akkora harcot hirdetett, hogy már csak fogjuk a fejünket
@lampa laz: Ez a hiteltelen gazember soha nem hagyja abba az aljas hazudozást,a Magyar Nép hülyítését,szánalmas,gyomorforgató!
"Sok pénz jön le ide, meglátszik, hogy fideszes a város" – így működik a propaganda vidéken
@ómió: Agy mosott érted is amit ide írtál,ezek voltak csak igazán Elvtársa,akik mind a Fideszben,verődtek össze! ezzel a sok pénz szórással a Seszták elvtárs jóvoltából,csak Kisvárdán élvezhetik a gyümölcsét,vagy ha úgy tetszik a hasznát,viszont a mély szegénységben élő Szabolcsi-Borsodi falvak,Siralmas állapotban vannak! semmi szükség Lórehabilitációs központra,ez valóban már az Elmebaj határát súrolja ahelyett,hogy a szegény Rászoruló Lakosságot,támogatnák,remélem hamarosan vége lesz ennek a sehova nem vezető pazarló Ország romboló kormányzásnak!
Berobbant: huszonnyolcan haltak meg a koronavírus miatt a hétvégén, 2046 új fertőzöttet igazoltak
És sajnos az ilyen elrettentő adatok ellenére is vannak olyanok,akiket nem lehet meggyőzni hogy oltakozzanak,erre nincsenek szavak!
Úgy hálálkodik Orbánnak a "demokráciáért" az ünnepelt színművész, hogy Nagy Feróék is megirigyelnék
@Istenakinincsen: Annyira gyomorforgató ahogy ezek a művészek,egy kis alamizsnáért,be állnak a talpnyalók sorába,bár van közöttük olyan,PL:Ákos most támogatta meg egy állami cég a Szerencsejáték ZRT,csupán 40-millióval,ami ugye közpénz,de az egészségügy adósságának kifizetésére,vagy a Velencei tó megmentésére ez a pénz éppen elég lenne,de ebben a korrupt rendszerben,vannak akik egyenlőbbek,a többségnél!
Elege lett: erővágóval esett a kerítésnek a Velencei Korzó lezárása miatt egy férfi
@Emmersson71: Mivel azt gondolja hogy Ők törvényen kívüliek! egyébként annak az úri Embernek,aki kivágta a kerítést,teljesen igazat adok mi az hogy valaki gondol egyet,és elzár egy területet,a köztulajdonból!
Keményen fogalmazott az Orbán-kormányról az egyik leggazdagabb magyar: "Egy fa sem nőhet az égig, vagy kidől vagy kivágják"
@Peller Anikó: Szerintem Orbánék kinézték a Bige Cégét,rá akarták tenni a mocskos enyves kezüket,és mivel önszántából nem adta,próbálják,kicsinyes bosszúból el lehetetleníteni,csak azt nem értem hogy a Fideszes agy mosottakat,miért egy ilyen cég tulajdonos gazdagodásán háborognak,amit Orbán és köre a családja művel,kifosztják szétrabolják az Országot,az rendben van nem háborítja fel őket! Orbán papa is megszerezte a Hatvan pusztai birtokot,maguknak,amit milliárdokból újítanak fel,és van képük azt hazudni,hogy azok gazdasági épületek,kérdezem én milyen és kinek a pénzéből? továbbá azt sem értem hogy egy Istállónak,vagy Disznó ólnak,juh akolnak,miért kell festett,freskós mennyezet,amelyik birtok valamikor ha jól tudom József Nádor birtoka, volt gondolom az Orbán család születésétől fogja nagyzási hóbortban,szenved vagy úgy gondolják ez jár nekik! de hogy a húgy agyúak szerint ez így rendben is van!
Az lehet, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea átvert mindenkit?
@Eladott Ország: Szerintem is,a kutyát nem érdekli ez a két Díszpinty,csak adják vissza a Magyar Néptől ellopott vagyonát!