teuton

Lövöldöztek Berlinben
@ómió: Moricka, neked mindenröl a pina jut eszedbe? Ja, ehes diszno makkal almodik... Egyebkent csecsen.ammfia miliöben volt bandaharc. Ha plvasniu nem is tudsz, a terkepen lathatod, hogy OROSZ befolyas alatt van Csecsenföld! A francia tanart lefejezö terrorista is egy MOSZKVABAN született cscsen volt, tehat OROSZ terroristak!!! Az efftarsaid!!!
A németek kétharmada, a magyaroknak csak a 15 százaléka oltatná be magát koronavírus ellen
A cirillbetüs csomagolasu vakcinat en a minielnöknek hagynam meg. Ha 1 het utan is meg el, akkor utana a kutyamon tesztelnem.
Erdő Péter: Ha sikerül végre megtalálni a vírus ellenszerét, az is a teremtő Isten ajándéka lesz
Termeszetesen Isten ajandeka egy muszlimtol... A Biontech nemet ceg tulajdonosa es a vakcina kifejlesztöje egy török muszlim, Uğur Şahin...
Gyengült a forint
@simmering73: A hirt ertelmezni egyszerü, csak szamolni kell; MINDEN BEVETEL, ami 1 ev alatt kevesebb, mint 10%-kal nött (fizetes, GDP, stb.) az NULLA, mert 10%-ot esett a forint... Na ehhez kell aztan a nyugdijemelest hasonlitani, mert akkor euroban szamolva MINUSZ 8%!!! Nem is beszelve az aremelkedesekröl., vagyis a vasarloeröröl! Ezt megertetni egy fidesznyuggerrel lehetetlen...
Brüsszel gyorsított eljárással vizsgáltatná a jogállamiságot
Mi valtozott? Semmi, ugyanolyan analfabeta vagy, mint eddig! Esetleg majd a 6 eves felolvassa neked, hany törvenyt KELLETT megvaltoztani a birosag itelete utan a kormanynak (mediatörveny, birok nyugdijazasa, tranziitzina, Gattyan ügy, stb.)! Aztan annak is utana tud nezni egy 6 eves, mert mar ismerei a szamokat, hogy hany milliard forint karterites es birosagi/ügyvedi költseg volt a vesztett perek utan? Ja, ezt ugye nem plakatoljak ki a ba´rkaknak milliardokert, de nem csak a birkak, hanem mindenh adofizetö penzeböl lett fizetve. A birlkak meg ehhez is tapsolnak, hoszen nekik mint nagy gyözelem lett beadva...
De volt olyan is, hogy el sem került az ügy a birosag ele, hanem a kormany szo nelkül elfogadta a büntetest, pl. a legutobbi OLAF jelentesre "rendszerszintü korrupcio miatt" az EUs penzej 25%-at kellett kifizetni, 2000 milliard forintot! Na birka, ennek is tapsolsz???
Brüsszel gyorsított eljárással vizsgáltatná a jogállamiságot
@Namely: Kis analfabeta, itt van valami, amit egy 6 eves majd felolvas neked:
Majus ota masodszor marasztalta el az EU-Birosag Magyarorszagot a menekültek tranzitzonaba zarasa, elutasita es egyebek miatt!!! Aztan gyere most azzal, hogy hazugsag... Az INDEXröl van, amit a kormany finansziroz!
index.hu/kulfold/2020/12/17/tranzitzona_idegenrendeszet_europai_birosag_kotelezettsegszegesi_eljaras/
Brüsszel gyorsított eljárással vizsgáltatná a jogállamiságot
@Namely: Talan olvasnod kellene megtanulnod, mielött baromsagokat irsz, vagy ez volt a cedulan, ezt kellett benyögni??? Mifele szankcio??? Birosagi eljaras!!! Azellen lehet tiltakozni, de semmifele szavazas nem lesz rola, fellebbezesnek helye nincs, azonnal ervenyes! Talan lapozz vissza, hany ilyen elmarasztalo döntes született mar az elmult 10 evben az EU-Birosagon a kormany baromsagai miatt es ez mennyi adoforintba került! Megsugom, mert olvasni nem tudsz: Eddig az ÖSSZES pert elvesztette a kormany!!!
"Sötét idők ellen" sötétséggel tiltakozik Karácsony Gergelytől Márki-Zay Péterig több polgármester
Orban Viktort kellene mar lekapcsolni, de nem csak egy kis idöre, hanem örökre! Akkor megszünne a (szellemi) sötetseg...
Brüsszel gyorsított eljárással vizsgáltatná a jogállamiságot
SZORUL A HUROK!!! "Brüsszel", vagyis Ursula von der Leyen elnök gyorsított vizsgálati eljárásra tett javaslatot az EU-Bíróságnál Magyar- és Lengyelország ellen, söt, ha a jogállamiság megsértését megállapítják, akkor VISSZAMENÖLEG vonják meg a kifizetéseket!
Egy ilyen gyorsított ejárás átlagosan 10 hónapba tartott eddig, tehát akár már 2021 vége elött megszülethet az ítélet! A gyorsított eljárás javaslatát a liberálisok és konzervatívok (Weber a Néppárttól!) azonnal üdvözölték.
Orbán Viktor üzent Soros Györgynek – Ezt írta a miniszterelnök
@kokopelli: Hogy Franken Bajororszag egy resze es ott keves a katolikus, az nem jellemzö az egesz tartomanyra, csak meg kell nezni a vallasi statisztikat. (Van ilyen, mert az adolapon nyilvan van tartva a felekezet.) Ne vedd te sem kioktatasnak, az exem, a gyerekeim es unokaim nemetek, en 37 eve lakom NO-ban...
Ha Deutsch Tamást kizárják a néppárti frakcióból, követi a többi fideszes is
Remélem, hogy követik is Tompikát, lefelé az ereszcsatornán a csatornába a patkányok közé, ahová valók!
Orbán Viktor üzent Soros Györgynek – Ezt írta a miniszterelnök
@kokopelli: Ki kell igazitsalak, a bajorok többsege katolikus. A mostani bajor ME -Söder- frank, de nem reformatus, azokbol elvetve akad csak NO-ban, többnyire a francia, de leginkabb holland vallashaboruk menekültjeinek a leszarmazottai, föleg Berlinben es környeken elnek, A nemetek többsege (Söder is) lutheranus (evangelikus). Persze nem sokaig lesznek nagy tömegek az egyhazaknal, 1 ev alatt 500ezren leptel ki! Te biztosan, de a magyarok 99%-a nem tudja, hogy az vallast az adokartyan tartjak nyilvan, es az allem nem milliardokkal tömi ki a közvagyonbol az egyhazakat, mint MO-on, hanem a munkaltato automatikus levonja a fizetesböl az egyhazi adot es utalja az allamnak, amit aztan elosztanak. Mert ez igy fair, aki valamilyen egyesület tagja, az fizesse maga a tagdijat, ne massal fizettesse ki!
Nagy a baj: teljes zárlatot rendeltek el Németországban
@tothjani: Na latod, ennyi a különbseg a demokracia es az illib diktatura között! Ha eddig nem tudtad volna az ejfel elött 5 perccel bejelentett es vita nelkül elfogadott törvenyvaltoztatasok miatt...
Orbán Viktor üzent Soros Györgynek – Ezt írta a miniszterelnök
@kokopelli: Nem tudom, miket nezel, de nezz be a mediathekaba: NDR, ZDF, MDR, RTL, NTV, Bild.TV, mindenhol szo van a diktatorrol, hetente! A veto es Szajer miatt pedig naponta mindenhol megemlitettek nev szerint! Meg a BBC es a Huffington Post hireibe is mindig bejut! Hol szatiraban, hol politikai hirekben, hol vitamüsorokban, brüsszeli tudositasban, mindenütt! A holland vasarnapi teveshow (a ZDF Heute Show mintajara) is kiröhögtette a minidiktator maffiavezert.
Deutsch Tamás megint a baloldalt szidta
Tompika! Nyavajogsz, mert elvonasi tüneteid vannak? Most, Szallj el utan tudod, hogy mikroszloppal es tavcsövel figyelnek teged is, ezert egy idöre le kell mondjal a porocskarol es a pinacskarol?
Kellemetlen napokat, söt honapokat es talan eveket is a fideszmafie el es fog atelni, mert az EU-Birosag eljarasa fenyegeti. Mivel pedig az eddig mindig a magyar kormany ellen döntött, a kimenetel boritekolhato. Tovabbi jo nyavajgast!
Orbán Viktor üzent Soros Györgynek – Ezt írta a miniszterelnök
@Csizmás Kond: Szerintem te elolvasni sem tudod az iteletet, nemhogy megerteni. Tanulj meg magyarul, de ne a Putyin-fidesz altal finanszirozva es forditoprogrammal, mert akkor mindent forditva latsz!
Orbán Viktor üzent Soros Györgynek – Ezt írta a miniszterelnök
@kokopelli: Ez igy nem teljesen igaz, Sorost az összeesküveselmeletiesek nyomjak mindenütt, mint mumust, de Orbanrol nagyon is jol tudjak kicsoda, minden europai orszagban ismert a vegvari vitez neve, mint agyament europaellenes diktator, hetente szerepel a neve elrettenteskent teveben, ujsagban, internetes mediakban. Mint 1000 evvel ezelött az imadsag: A magyarok nilaitol ments meg Uram minket... Most meg Orban miatt imadkoznak, NEM ÖERTE! DE! Ha utananezel pl. a holland teveben is szerepelt, Sargentini mellett! Sargentiniröl a hollandok nem tudtak, hogy kicsoda, a nevet sem ismertek, pedig MO-on a mediabol mindeki hallotta, hogy ö a holland közellenseg! Azt hazudta rola a magyar kiralyi media, hogy meg diplomaja sincs (nem is kell ahhoz, hogy valaki az EP tagja legyen!), viszont nagyonis van, törtenelemböl az amszterdami egyetemen szerezte. Hogy pontosan milyen temaban irta a diplomamunkajat, az sem meglepö, a diktaturak elemzeseröl...
Orbán Viktor üzent Soros Györgynek – Ezt írta a miniszterelnök
@Csizmás Kond: Annyi konkret bizonyitek van a kormany ellen, hogy a Duna eldugulna töle, eleg csak az EU-Birosag elutasito/elmarasztalo iteleteit olvasni! Persze csak az tudja ezt, aki tud olvasni... Itt a legujabb, ami szinten nehany milliardba került: curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2020-12/cp200155hu.pdf
Németországban annyira rossz a helyzet, hogy januárig teljes zárlatot vezetnek be
Hat ez bizony kapitalis hazugsag. Elelmiszerboltok, zöldseges, piacok, gyogyszertarak, stb. nyitva lehetnek, söt meg az ovodaban es bölcsödekben is szükseg eseten bent lehetnek a gyerekek. Az iskolaban teli sz+net lesz, ill. mivel tartomanyonkent valtozo idöpontu, ezert tavoktatas. DE! Nincs kijarasi tilalom, idösek vasarlasi savja, stb.
Menczer Tamás: ezért kaptak krumplit ajándékba a külügyminisztérium dolgozói
"Bajbajutott gazdak"??? Miert nem tudjak eladni, hiszen olyan draga majdnem a krumpli, mint a banan, az alma meg meg dragabb Nyugaton! Ha csak 10%-kal adnak olcsobban, 1 het alatt ezertonnak mentek volna el exportra, EUROERT!!! Ugy hazugsag ez, ahogy van, termeszetesen a gazdak nevet es a termenyek arat nem aruljak el...
Német lap: Orbán és Morawiecki megadták magukat
@pécsi: Analfabeta! 2 dolog, igen vagy nem?
- O1G azt mondta, hogy lkitart a veto mellett.
- O1G azt mondta, hogy nem lesz jogallamisagi vita.
Na most tessek pofazni ki nyert?
Ja, nyeres... Soroljad mar, hany pert nyert eddig a magyar kormany az EU-Birosagon! (Eddig az összeset elvesztette, milliardokat kellett fizetni perköltsegre es karteritesre. Vajon ki fizette es miböl???)
Szijjártó Péter is keményen odamondott vátóügyben – Ezt üzeni a miniszter
Ennek megártott a sok vitamin, amit a vírus ellen szedett. Újfajta Móricka lett belöle, neki mindenröl a migránsok jutnak az eszébe. Soros neve nem volt neki felírva a papírra, hogy felolvassa?
A lengyelek meghátrálnak, és mégsem vétóznak? És most mit lép Orbán?
Mit lép, mit lép??? Hülye kérdés, 2t jobbra, 2t balra, mint mindig... Azt fogja mondani, hogy nem akarja meggátolni a súlyos helyzetben levö országok pénzhezjutását. Mert a végvári vitéz az ugye soha nem veszít, csak megadja magát és ezért gyöz. Szerinte...