teuton

Itt a MOK következő lépése: Közösen mennek neki Orbánék határozatnának
A kezivezerlesü rendeleti kormanyzas (diktatura) mar meglett, mikor jön a magyar sarija bevezetese egy ejszaka kijött rendelettel?
Detroitban magyarázott Trianonról és erős magyar közösségről Szilágyi Péter helyettes államtitkár
Analfabeta birkaknak egy kis matek es kerdesek...
Tehat 1 millio 150ezer KÜLFÖLDI lett PAPIRON magyar allampolgar!!!
- Ezekböl mennyi fizet adot az allamkasszaba es mennyit?
- Ezek mennyi nyugdijat kapnak az igazi MAGYAR dolgozok adojabol es mekkora ertekben kapnak orvosi +egyeb ellatast?
- Ha több, mint 1 millioan lettek 2010 ota "magyarra", akkor miert csökkent megis a lakossag??? Csak egy kis adat: 2010 ota az összlakossag 310ezerrel csökkent, tehat ha hozzaadjuk a magyarra tett több, mint 1 milliot, az 1,5 millios VALOS csökkenest jelent, ami az orszag lakossaganak 16%a!!! Na akkor most tessek pofazni birkak orbancotok kivalo csaladpolitikajarol meg hogy "MO jobban teljesit"!!!
Azert egy kis összehasonlitas is kell az analfabetaknak: Nemetorszag lakossaga egyedül 2015 ota 2 millioval nött!!!
Ha Putyin véletlenül Magyarországra jönne, nem tartóztatnák le, hiába a nemzetközi elfogatóparancs
@Maccska: Teged nem tudna a putyler "megmenteni" es elvinni valamelyik sziberiai gulagba több eves latogatasra???
Ha Putyin véletlenül Magyarországra jönne, nem tartóztatnák le, hiába a nemzetközi elfogatóparancs
@Őrnagy: Hugyagyu taho, ha megtanulsz olvasni fideszek analfabetaja, akkor olvass HITELES adatoknak es törteneszek kutatasainak utana! Pl. ezt: "Diese forderten zwischen 22.700 und 25.000 Todesopfer, zerstörten große Teile der Innenstadt und der industriellen und militärischen Infrastruktur Dresdens. Sechsstellige Opferzahlen, die die nationalsozialistische Propaganda in Umlauf brachte, wurden durch eine umfassende historisch-empirische Untersuchung widerlegt." Itt: de.wikipedia.org/wiki/Luftangriffe_auf_Dresden
Ha Putyin véletlenül Magyarországra jönne, nem tartóztatnák le, hiába a nemzetközi elfogatóparancs
@Maccska: Drezdaban volt egy csomo katonai celpont, tanulj meg olvasni!!! Egyebkent pedig Coventry vagy Guernica bombazasa a naciktol mi volt?
Ha Putyin véletlenül Magyarországra jönne, nem tartóztatnák le, hiába a nemzetközi elfogatóparancs
@Őrnagy: Aki fosik, az NEM MER sehova utazni! A potrohos gazdad sem mer elmenni Kievbe, pedig mar a fel vilag vezetöi jartak mar ott!
Ha Putyin véletlenül Magyarországra jönne, nem tartóztatnák le, hiába a nemzetközi elfogatóparancs
@Maccska: A baromsagaidat honnan veszed te analfabeta??? Talan olvasni tanulj meg!!! Napalm akkor meg nem volt, hanem foszforbomba, es nem 135ezer hanem a HIVATALOS becsles szerint 25ezer halott volt. Na ennyit a fakenews-reszlegröl ahonnan a baromsagaidat szeded! Örülj, hogy az ilyen fakenewsokert nem törölnek!!!
Magyar siker: Marozsán Dzsenifer lett minden idők legjobb női irányítója
@Pálinkás Pál: A pofad lapos, a fejed üres te taho! Hogy ki milyen nevet ad a gyerekenek, az az ö dolga, teged miert hivnak palinkasnak? Apad palinkaval elitta az eszet amikor teged csinalt??? Egyebkent azert adnak sokan olyan nevet a gyereküknek, mert mar eleve arra gondolnak, hogy külföldön fognak boldogulni es ne tünjenek ki a primitiv magyar nevülkkel. A magyar törvenyek szerint viszont csak a magyar kiejtes szerinti irasmod engedelyezett, ami röhej, mas orszagokban szabad valasztas/irasmod lehet, bizonyos -keves- megszoritassal! Ha pedig olvasni tudnal, akkor elolvashatnad ki ö (3x lett Nemetorszagban az ev focistaja!!!), meg ki az apja (MAGYAR valogatott focista!!!)! Persze itt nem erröl van szo, hanem arrol, hogy miert ment el az apja es ö, miert nem a jobban teljesitö MOon el. mint 600ezer mas magyar... Egyebkent pedig ö vitte valamire a tehetsegevel es tudasaval, milliokat keres, te meg taho senki itt apropenzert mocskolodsz!
Magyar siker: Marozsán Dzsenifer lett minden idők legjobb női irányítója
@Pálinkás Pál: Elöször is a cigo TE vagy, a Marozsan meg azert nemet, mert MOon nem kellett, az apja pedig Nemetorszagban dolgozott/elt es ö nött fel csaladtagkent. Vajon miert, ha MO a vilag legelhetöbb allama a legmagasabb fizetesekkel es legalacsonyabb arakkal? Ja, vagy megsem... Azonkivül ö Franciaorszagban jatszik. Talan olvasnod kellene megtanulnod analfabeta birka!
Breaking! A Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Putyin ellen
@verőce21: Majd ha megtanulsz olvasni, utananezhetsz, kb. 130 orszag! Tehat oda putyulid be sem teheti a labat!!! Amugy sem jar nagyon sehova, az orszagon belül is bujkal mar, mint anno Sztalin. Kb. ugy is fogja vegezni, olvass utana, 2-3 napig hagyjak majd a padlon fetrengeni, mire megrohad... Ja, nem tudsz, mert te analfabeta vagy...
Breaking! A Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Putyin ellen
@verőce21: Ne vergödj vergödszke, A matek az persze nem az erösseged... NEM a nepEsseg szamit, hanem a darabszam! A vilag közel 150 orszaga tagja a birosagnak es elismeri a joghatosagat! Az mennyi is %ban??? szovall putyli mozgastere nagyon leszükült, mostmar a nyalonchoz sem latogathat el a Karmelitaba!
Orosz vadászgép ütközött amerikai repülőgéppel a Fekete-tenger fölött, nemzetközi légtérben
@lusta: Talan olvasni kellene megtanulnod: NEMZETKÖZI LEGTER!!! Tehat az oroszok is ott lehetnek, de semmi joguk sincs masik repülöket vadaszgepekkel veszelyeztetni vagy akar megsemmisiteni, a nemzetközi legterszabalyok vonatkoznak ra!!! Egyebkent pedig a Fekete-tengerrel hataros több NATO-tagallam, tehat lehetnek ott ami gepek...
„Gyurinak szólni, Trócsányi ügye hogy áll!” – A volt igazságügyi miniszterre neve is felbukkan Schadl György bizalmasának naplójában
@Philip Marlowe: Analfabeta barom, ahhoz mit szolsz, hogy a 22böl 10 mar beismerte bünösseget??? Ha tudnal olvasni, akkor tudhatnad, hogy ez azt jelenti a BTK szerint, hogy a vad TELJES EGESZEBEN, minden pontjaban megall a laban!!! Tehat barmit hazudnak a fökolomposok!!!
Először mondták be az orosz tévében, hogy a háborút akár el is veszíthetik
@verőce21: Mar megint itt van egy josolgato a baromsagaival! FOGADNI is mersz a baromsagaidra vagy csak a levegöbe pofazol??? Ha nem, akkor lottozz a josolgatasokkal es ne itt rontsd a levegöt!!!
Alaposan nekiment a kormánynak az egykori miniszter: Orbánéknak az elszegényedett, nem tájékozódó vidéki kellenek akik elhiszik a nacionalista, demagóg szózuhatagot
@justhpeter: Mas orszagokban igen, ott van a tünteteseknek, összefogasnak eredmenye. MOon csak megosztas van es szethuzas. Ezt exportaltak külföldre is a magyarok. Mas nemzetisegek külföldi közössegei összetartanak, a magyarok meg egymast marjak es verik at...
Kivételeztek egy hallgatóval a vizsgán a Corvinuson a Mol-részesedéssel rendelkező szülők nyomására, etikai eljárás indult az egyetem két munkatársa ellen
@Maccska: Bizonyitani tudod amit allitasz, vagy csak ragalmazol? Az pedig büntetendö!!! Az ügyben lefolytattak egy vizsgalatot es az semmit szabaylelleneset, nemhogy jogelleneset nem tudott megallapitani. Tehat maradt a ragalmazasnal... Apropo tagaömazas... Hany sajtopert is nyert az ellenzek tavaly egyetlenegy ev alatt a szennymedia ellen? Nem tudod??? Elarulom, kb. 900at!!! Szerinted ki es miböl fizette ki a költsegeket es a karteritast???
Magyarország nem vétózza meg a tizedik szankciós csomagot sem
@Namely: Nem irok 1000 karaktert a baromsagaidra valaszt, csak annyit:
. Sehol nem irtam, hogy a NATO Ukrajnat vedje! Tanulj meg olvasni analfabeta! Azt irtam, ha a BALTI ALLAMOKAT vagy LENGYELORSZAGOT megtamadnak az oroszok!
- NEM a NATO szallit fegyvereket es kepez ki ukran katonakat, hanem az egyes orszagok!!!
- Itrakban es mashol is voltak magyar katonak külföldön, ahol NEM NATO tagallamokrol van szo!!!
- Ha az oroszok megtamadjak a fegyverszallitasok miatt valamelyik orszagot, az a nemzetközi törvenyek szerint jogos haboru???
- Ha az oroszok megtamadjak valamelyik fegyverszallito NATO-orszagot, akkor MOnak kötelezö belepni az oroszok elleni haboruba, attol függetlenül, mi a potrohos velemenye, meg a tied???
„Elkényelmesedtek a rendszer kiszolgálói”: végrehajtókat küldtek a TV2-re, az Origóra és a Ripostra
@NKF: Egyenlöre arrol van szo, hogy MINDEN sajtopert megnyert eddig a szennymedia ellen, ugyanugy, mint Greczi (19et)!!! Most a maganjogi perekröl van szo, mert a szennymedia törvenyt sertett. TE fizetnel helyettük??? Vajon lki fizet es möböl??? Elarulom neked, közpenzböl lesz fizetve a büntetes, a TE adodbol is (ha egyaltalan fizetsz adot!), kormanyreklamnak titulalva a szennymedianak...
Ha pedig olyan jol tudsz josolgatni, akkor lottozz, ne itt osszad keretlenül a baromsagokat! Vagy fogadj velem! Ezt mar többször ajanlottam a josolgato gyapjasoknak, de eddig senki nem mert közületek velem fogadni...
Hiába olcsó most a gáz, nem vásárolunk belőle
@KisTehen: Tenyleg, Nagy Marha? Es mennyire vannak tele, es a benne levö gaz mennyibe került??? Ugye ötödaras es 30 evre titkositva...
Magyarország nem vétózza meg a tizedik szankciós csomagot sem
@Namely: Majd ha megtanulsz olvasni analfabeta, akkor nezz utana, mit pofaz a potrohos gazdad!
1. Oroszorszag az agresszor.
2. MO a haboru aldozata.
3. MO azert nem szallit fegyvert, mert "belekeveredne" a haboruba. Na vajon mi all a NATO-szerzödesben??? Ha pl. Lengyelorszagot vagy a balti allamokat megtamadnak az oroszok a fegyverszallitasok miatt, nem kellene MOnak is tamadast inditani az oroszok ellen???
Újabb alapélelmiszer ára ugrik a tűréshatár fölé
@ómió: Ekkora barommal, mint te nem allok többet szoba! Semmilyen kerdesre nem tudsz valaszolni, csak hajtohatod az allando baromsagaid! Majd ha megtanulsz olvasni, nezz utana, mit nyilatkozott gulyasgeci a mult heten! Nyugat-Europaban CSÖKKENT az energia ara!!! Moon???
Hogyan úszták meg Rogánék a Schadl-ügyet? Újabb bizonyítékok kerültek elő
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajgöreny naci efftars! A gond az, hogy analfabeta vagy!
1. Czegledynel mar van vademeles, le is tartoztattak.
2.Völnerre 8 evet ker az ügyeszseg, de meg szabad!
3. Ha olvasni tudnal, a BTKban benne van, hogy akire 3 evnel több varhat, azt elözetesbe kell tenni, lasd Herzegh!!!
Kuruc.info - Toroczkai: betámadott a disznófejűek által pénzelt Partizán
"...minket", mpndta a nacivezer, tehat nyiltan elismerte, hogy a migatyank az egy naci banda!
Holtan találtak egy orosz rendőrtábornokot, állítólag öngyilkos lett
A rendörsegi jegyzökönyv szerint 5x lötte magat hatba 5 különbözö pisztollyal, MIUTAN felakasztva kiesett a 9. emeleti ablakon.
Hogyan úszták meg Rogánék a Schadl-ügyet? Újabb bizonyítékok kerültek elő
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajgöreny naci efftars, majd ha megtanulsz olvasni, nezz utana, mit mondott az egyik vadlott a targyalason! Ha nem tudod elolvasni, akkor majd egy 2. osztalyos felolvassa neked! A hivatalvezetö bevallotta, hogy MINDEN a vadiratban szereplö allitas igaz es elismerte a sajat bünösseget!!!
Újabb alapélelmiszer ára ugrik a tűréshatár fölé
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajgöreny naci efftars, te a szankciokat okolod az inflacioert es a magas arakert! A sajat böffeneseidet sem tudod elolvasni? Ja, ha analfabeta vagy es egy cedularol vakarod be, akkor tenyleg nem megy az ertelmezes. Mar csak azert sem, mert: nem adtal valaszt arra;
- Mmit termelnek a földesurak? Ugye azt az allami tulajdont nem Gyurcsany kotyavetyelte el a NERnek??? Ök hova szallitanak es mit, mennyiert adjak el? Mert ugye külföldön a magyar termekek olcsobbak!!!
- Miert OLCSOBB a hagyma Ausztriaban es Nemetorszagban, mint MOon, holott a fizetesek 3-5x magasabbak, vagyis csak töredekebe kerül gyakorlatilag, hiszen neha 1000 kmre kell szallitani!
- Miert OLCSOBBAK a magyar termekek külföldön, mint MOon???
- Miert OLCSOBB majdnem minden elelmiszer, de meg a dizel is külföldön, mint MOon???
Valaszt nem fogsz tudni adni, csak kutyaagyu ismetelgetest...