teuton

KSH: 400 ezer forint fölött volt a bruttó átlagkereset
Nemzetközileg összehasonlitani csak a minimalbert lehet, a vasarloi kosar (arak) figyelembevetelevel, minden mas torz es hamis. A minimalber az, amiböl barki meg kellene tudjon emberi modon eljen ugy, hogy minden letszüksegre futja belöle, termeszetesen luxus nelkül. Meg kell nezni az EUROSTAT adatait, nem a KSH propagandahivatalnak hinni!
De lenne egyszerübb bizonyitek is, hol vannak azok, akik messze az atlag FELETT keresnek, jelentkezzenek!
A Jobbiknak annyi, Dobrev feltör – izgalmas átrendeződést jósol ellenzéki térfélen a kormányközeli intézet
@Pegero: Ein is üzenek neked, de mar kinöttem a kiscsoportbol ezert nem kepeket nezegetek, csak azt mondom: Bede-troll kuss!!!
A Jobbiknak annyi, Dobrev feltör – izgalmas átrendeződést jósol ellenzéki térfélen a kormányközeli intézet
@Clavigo: Orban nem mer kiallni senkivel nyilvanos vitara, amiota Gyurcsany felmosta vele a teveben a padlot, pedig a Feri sem egy nagy szonoktipus. De az amatörszinesz is jobb egy ripacsnal, aki csak felolvasni tudja a sajat (?) beszedeit is. Orban retorikailag leragadt a focipalya szelen...
Két megyében már közel akkora a fertőzöttek aránya, mint Budapesten
Szepen elrejtette a statisztikai adatokat az összehasonlitas megnehezitesere, de összefoglalom:
- 35432 tesztelt szemelyböl 3641 pozitiv, tehat messze több, mint 10%!!! Vetitsük ezt most akkor teljes lakossagra! Nem csoda, hogy a keves teszt miatt pozitiv a statisztika, bar ha a halottak (bevallott) szamaval vetitjük össze, akkor katasztrofalis, minden 8. meghalt! Mas orszagokban, ahol kevesebb volt a megszoritas, de több a teszt, ez az arany 2/3-dal jobb!
- Az iskolakat az ujranyitas elött alaposan ki kell takaritani es fertötlenitani. A hivatalos közlemeny szerint a virus max. 2 napig el meg valamilyen felületen. Az iskolak mar hetek ota zarva vannak! Ott mar nemhogy a virus, de meg a legyek es pokok is megdöglöttek!!!
Esetleg a Penztaros takarito-fertötlenitö ceget is alapitott es ezert kell neki nehany milliardot odatolni?
Több, mint 36000 embert küldek haza korhazakbol es több 1000 mütetet halasztottak el a jarvanyra hiivatlkozva. Ezzel szemben alig 1600 szemely szorul korhazi apolasra. A kiürites miatt meghaltakert ki a felelös???
A videken eszlelt fertözötteket miert kellett Pestre fuvarozni, ha ott is volt KÖTELEZÖEN több 1000 szabad hely a fogadasukra? Jatek a statisztikaval!!!
Vizsgálódnak nő ügyében, aki agyhártyagyulladásba halt bele, miután nem fogadták a kórházak
Az összes pesti allami korhaz elutasitotta a jarvanyra valo hivatkozassal, ide-oda furikaztattak az orszagban, a 7. videki korhaz fogadta, ahol aztan meghalt...
https://hvg.hu/itthon/20200522_esztergom_regi...
A video pedig Bangone fb-oldalan lathato.
Németh Szilárd: a Magyar Honvédség is részt vesz a munkahelyteremtésben
160ezres BRUTTO fiezetssel kiivalo munkaado a honvedseg! Egy nemet hajlektalan kap ennyit...
10 évre titkosították a Budapest-Belgrád vasútfejlesztési projekt egyes adatait
@jesz: Erdekes... TE az ellenzeket hibaztatod, nem azt, aki titkosit... TE miert nem teszel feljelentest, csak nevtelenül hibaztatod az ellenzeket azert, amit a fidesz tesz??? Ki veri akkor itt a nyalat nagy pofaval???
Végre reagált a kormány a rémhírterjesztésért meghurcolt férfiak ügyére – szerintük egy jogállamban előfordul az ilyen
@Sámannus: Ugy erted, hogy örüljenek, hogy nem statarialisan a helyszinen tarkonlöttek öket? Mert jogallamban ez is elöfordulhat esetleg. Ha egy Gulyas mondja...
1 pelda a jogalamrol: Egy nemet pasit evekig ideggyogyintezetben tartottak, mert a felesege azt mondta, az eletere tör, kiszurta a autogumiijait, stb. Valojaban bankos volt a nö, a ferje pedig rajött, hogy sikkaszt, feljelentette...
A nönek jo összeköttetesei voltak, evekig huzodott az ügy. Akkora botrany lett a vegen, hogy az igazsagügyi allamtitkar le kellett mondjon, a pasi kb. 200 millio ft karteritast kapott. Na akkor most hasonlitsuk össze, hol van jogallam? Inkabb ne hasonlitgassunk, eleg a felhatalmazasi törvenyre gondolni. Eddig 1x volt a törtenelemben, egy kis törpe diktator vezette be...
Svédországban is tízmillió ember él, mégis 3 ezer koronás halottjuk van! Itt vannak az adatok
En is keszitettem egy kis összehasonlitast es olyant hasonlitok össze, ami összehasonlithato! (Svedorszag azert nem relevans, mert ott szabadjara engedtek mindent, tehat nemhogy kijararasi tilalom, maszkviseles, felhatalmazasi törveny vagy katonai iranyitas nem volt, hanem szabadon mozoghattak az emberek utcan, boltokban, ettermekben, jatszotereken!)
Vegyük az allitolag elmaradott, 3. vilagbeli Algeriat...
Lakossaga 43 millio, tehat 4,4es szorzoval kell a magyar adatokhoz viszonyitani.
Fertözöttek 6800, halott 540. (Kb. minden 13. fertözött, Nemetorszagban minden 21.)
Magyaroszragon minden 8, fertözött meghalt, az algeriai szamokhoz viszonyitva pedig igy kellene kinezzen a statisztika (A nemethez nem erdemes, elkepesztö lenne a szakadek!):
122 halott, 1545 fertözött. Milyenek is a bevallott magyar szamok? (En aktualisan 462, ill. 3535röl tudok, tehat közel NEGYSZERES a halottak szama a lakossag szamahoz viszonyitva!!!)
Na akkor finomitsuk meg egy kicsit ezt a statisztikat:
Magyarorszagon NINCS altalanos teszteles, tehat a fertözöttek szama nagysagrendekkel nagyobb lehet! (Eddig kb. 130ezer tesztet vegeztek, Nemetorszagban kb. 5 milliot!)
Magyarorszagon Kasler irasos utasitasa alapjam a korhazaknak nem szabadott volna a virust a halal okakent regisztralni. Hany korhaz/orvos tett igy, nem tudni, de a kiderült szamok is hatalmasak.
Akkor most tessek a SZEPITETT magyar statisztikat az algeriai VALOS adatokkal összehasonlitani!
Meg csak egy kapcsolodo hir: Egy algeria orvosnö meghalt, mert a korhazban fertözödött meg. (Magyarorszagon allitolag a fertözöttek 25%-a eü-dolgozo.) A korhazigazhatot azonnal elbocsatottak, büntetöeljaras indult ellene halalt okozo gondatlan veszelyeztetes miatt.
A magyar korhazkiüritesek miatt meghaltak miatt kit es mikor fognak büntetöeljaras ala vonni???
"Orbán elveszítette a járvány elleni első csatát" – megszólalt az ellenzék
@1magyar: EGY peldat hoztal, de indoklast nem! Pedig mindenütt olvashato, hog miert epp Francia-es Olaszorszagban nagy a halalozasi ranay! Ja, olvasni kene megtanulni, nem csak baromsagokat firkalni!
Az EN peldamra miert nem valaszoltal (Nemetorszagban csak minden 21. fertözött halt meg, mig MO-on minden 8.!)
A feltett kerdeseimre miert nem valaszoltal?
Na itt van meg 1: Ki teszetelte a megvasarolt kinai maszkokat es mi lett a vizsgalat eredmenye? Erröl igen nagy a hallgatas, Cilike pedig csak annyit közöllt, hogy "nagy a minösegi különbseg"...
O.V megnyitotta a közmunkaprogramot a több mint 163 ezer munkanélküli számára
Nekem valami nagyon ismerös...
Elöször a mediak bedaralasa, aztan az ellenzek kiiktatasa, azutan felhatalmazasi törveny, aztan közmunka... Mi jön meg?
De ugye nem autopalyakat es koncentracios taborokat fognak epiteni a közmunkasok???
Ki kell fizetni a 100 milliós kártérítést a patai romáknak
Ha egy allitolag jogi vegzettseggel rendelkezö szemely a legfelsöbb birosag megfellebbezhetetlen iteletet nem ismeri el, azt igazsagtalannak, söt JOGTALANNAK tartja, adja vissza a diplomajat es "monnyon le"!
Orbán Viktor nem hajlandó Brüsszelbe menni a vitára – ezt válaszolta az Európai Parlamentnek
@1magyar: Hülyegyerek! MAJD valamikor visszaadja? Ezt igeri? Es arrol nem olvastal -ja, nem tudsz-, hogy rendeletek helyett, amik eddig voltak, ugyanazokat törvenybe iktatjak???
Melyik europai orszagban volt ilyen hitleri felhatalmazas???
Melyik europai orszagban küldtek haza magatahetetlen embereket a korhazakbol???
Melyik europai orszagban 25% a korhazi dolgozok fertözöttsege???
Melyik europai orszagban iranyit KATONASAG MAGANCEGEKET es korhazakat???
Melyik europai orszagban büntetendö a maganvelemeny mint "remhirterjesztes"???
Melyik europai orszagban szabotalja a kormany a tesztelest???
"Orbán elveszítette a járvány elleni első csatát" – megszólalt az ellenzék
@1magyar: Tenyleg ennyire hülye vagy? Olvasni nem tudsz, azt mar regen tudom, de ezek szerint a SZAMOKAT sem ismered! MO-on minden 8. fertözött meghalt, Nemetorszagban csak minden 21.! Aztonkivül hany tesztet vegeztek? Persze ha nincs teszt, akkor fertözött sincs! Hogyan lehet az, hogy ahol tesztelni KELLETT (korhazi dolgozok), ott 25%-rol derült ki, hogy fertözött?
Milyen pakisztani fiurol beszelsz, mikor magyar turistak, kamionosok es ORVOSOK hoztak be a virust Olaszorszagbol es Ausztriabol, lasd Szeged es Debrecen es adtak tovabb a korhazakban!!!
Orbán Viktor nem hajlandó Brüsszelbe menni a vitára – ezt válaszolta az Európai Parlamentnek
@1magyar: Hülyegyerek! Azt sem tudod, mit jelent a migrans szo! Egyebkent abban a temaban pedig NEM migransokrol van szo, hanem menekültek nemzetközi törvenyek altal szabalyozott IDÖLEGEGES (!) befogadasarol!
Most pedig megszületett az EB legujabb elitelö itelete MAGYARORSZAG -es NEM a magyarok!- ellen, vagyis a fideszkormany törvenye a tarnzitzonakrol törvenyellenes, fogvatartasnak szamit! Ja, ehhez a Kossuth-radio penteki birka-predaikaciojan kivül nemzetközi mediat is kellene nezni/olvasni!
Vissza a EP-vitahoz: A hitleri felhatalmazasi-törvenyröl van szo, amilyent EGYETLEN orszag kormanya sem hozott meg Hitler ota! EZ IS ütközik EU-s törvenyekkel. Ebben a vitaban pedig a hazszabaly szerint csak allam- vagy kormanyfö vehet reszt, nem küldheti a szomszedjat vagy valamelyik szervilois csahosat! Egy allitolag jogi diplomasnak ezt tudnia kellene...
Nem fplytatom, analfabetakkal ertelmetlen dolog leallni tenyekkel vitatkozni, csak papagajkent szajkozod a Soros, migrancs, Gyurcsany, emuttnyocev szavakat, többre nem is telik töled...
Orbán Viktor nem hajlandó Brüsszelbe menni a vitára – ezt válaszolta az Európai Parlamentnek
@1magyar: Hülyegyerek! Azt sem tudod, mit jelent a migrans szo! Egyebkentabban a temaban pedig NEM migransokrol van szo, hanem menekültekröl! Es csütörtökön megszületett az EB legujabb elitelö itelete MAGYARORSZAG -es NEM a magyarok!- ellen, vagyis a fidezskormany törvenye törvenyellenes! Ja, ehhez a Kosstuth-radi penteki birka-predaikaciojan kivül nemzetközi mediat is kellene nezni/olvasni!
Vissza a EP-vitahoz: A hitleri felhatalmazasi-törvenyröl van szo, amilyent EGYETLEN orszag kormanya sem hozott meg Hitler ota! EZ IS ütközik EU-s törvenyekkel. Nem fplytatom, analfabetakkal ertelmetlen dplog leallni tenyekkel vitatkozni, csak szajkozod a Soros, migrancs, Gyurcsany, nyocev szavakat, tönbbre nem is tellk töled...