vitamin51

Karácsony elmondta, hogy Gyurcsány meg akarta zsarolni
Karigeri nagyon ostoba vagy, ezzel nem csak a miniszterelnökséget veszítetted el, de a fővárost is elfogod!
Tóth Gabi szeretkezés helyett ölelkezésről énekelt a Hősök terén
Nem is értem, nekem ez a dal valahogy annyira NOX-os, nincs itt egy kis koppintás?
Őszintén vallott Presser Gábor – Az Omega elhunyt tagjairól is kendőzetlenül beszélt
@karma1: Ez most komoly? Miért kellene népszerűsíteni a könyvét, miért olyan hihetetlen, hogy nehezen viseli korabeli barátai halálát? Hogy lehet ezeknek a kiragadott cikkeknek, mondatoknak alapján véleményt formálni, és haszonlesést feltételezni? A "sajnos a mi életünkben egyre sűrűbben történik majd meg" megjegyzésbe saját magát is beleérti, hisz tudja jól, hogy bármelyik pillanatban rá kerülhet sor.
Halálra szúrtak egy férfit Budapesten, a villamoson
@Giovanni Alba: Biztos ez lenne a véleményed akkor is ha veled történik meg hasonló eset. Mondj még egy olyan népcsoportot akinek a zsebében zsebkendő helyett bicska van. Lehet elmélkedni, filozofálni, segítséget nyújtani, de nem árt elismerni, hogy van olyan amikor nincs segítség, mert nem tudnak élni vele, nem tudnak mit kezdeni vele. Abban sincs igazad, hogy a bosszú a könnyebbik út, már csak azért sem, mert amíg a vágy bennünk van, hogy bosszút álljunk teljesen jogosan, a tehetségünk nincs meg hozzá, csupán csak azért, mert nem vagyunk hasonszőrűek, képtelenek lennénk rá. Legalább a vágyat hagyd meg az emberben, mert ha már az sincs akkor birkák vagyunk a mezőn.
Megütötte és szexuálisan zaklatta kiskorú gyakornokát a győri szakács
Ha a pasi erőszakkal közösült a lánnyal akkor az a videón is látható, vagyis ha felteszi bárhova, nem a lányt alázza meg, hanem bizonyítékot tesz közzé saját maga ellen. Így nem kellett volna tovább tűrnie a nőnek a zaklatást, fel lehetett volna jelenteni azt a férfinek nem mondható véglényt.
Megállíthatatlanul terjed a vírus: már az USA-ban is megjelent a koronavírusos tüdőgyulladás
Bizony, hogy jön a vírus, az is lehet, hogy előbb mint gondolnánk. Az a féleszű, mániákusan utazó Szíjártó fogja behozni, hisz olyan mint a lókaka, folyamatosan úton van a világ szinte minden szegletébe. Ennek nem kell lakás, ház, hisz csak ágyrajáró életet él. Ha minden helyről behoz egy kis vírust, hamar megszűnik a magyarok mindennapi gondja :-(
Elindult a templomba, de nem érkezett meg oda: körözik a 67 éves asszonyt
@Szeparepa2: no, mi a bibi, csak nem rosszul esik az igazság? Nézzen a tükörbe és hangosan mondja bele azokat a szavakat amiket itt leírt!
Elindult a templomba, de nem érkezett meg oda: körözik a 67 éves asszonyt
@Szeparepa2: Idióta, reméljük maga nem éri meg azt a kort amikor csak zabáló-szaró agyhalott lesz, hozzászólását tekintve, már nagyon közel van hozzá :-(
Ábel Anita rengeteget fogyott, egyre karcsúbb – fotók
Akkora öntelt képe van ennek a nőnek, hogy kinézhet bárhogy, csoda ha még egyáltalán gerjed rá a férje. Ő mondta ki, hogy vége, hm... hisz megállt a fejlődésben, vajon mire gondolt? Miért nem azt mondja, hogy túl tolták az egoját a sok szerepléssel a tévében, és apuci már kevés neki?! Alázta ép eleget szerencsétlen manust a heti hetestől kezdve mindenhol ahol csak megszólalt, azt gondolta, hú de jó poén? Ha pasi lennék azt hiszem ez a nő testesítené meg szememben az anti nőt.
Leslie Mandoki lánya lezuhant egy kilakoltatás elleni tüntetésen
Leslie Mandoki Orbán cimbije, mondja már a lányának, hogy jöjjön haza, itt nagyüzemben folynak a kilakoltatások, tüntethetne orrba szájba :-(
Barátnője adta fel a Soroksáron kocogó nő gyilkosát
Mivel elhunyt az állítólagos elkövető, nehéz lesz bizonyítani, hogy valóban ő tette! Vagyis, továbbra is felderítetlen marad az ügy!
Ismét kórházba került Pécsi Ildikó
Nem hiába, a gonoszság, a rosszindulat előbb utóbb megbetegíti az embert:-(
Belerúgtak a kutyájába, majdnem megölte a támadót a debreceni férfi
Talán ha az állatvédelmi törvény szigorúbb volna és minden tekintetben be lenne tartatva, akkor nem kellene önkényesen védelmezni az állatainkat! Én is ezt tettem volna, még akkor is ha idős nő vagyok. Legfeljebb abban az esetben én húztam volna a rövidebbet. Egyetlen hibát követett el csak a kutyáját védő ember, hívnia kellet volna a mentőket, de valószínűnek tartom, hogy nem sejtette milyen komoly sérülést okozott az az egyetlen pofon.
Tragédia – úthenger gázolt halálra egy nőt Pest megyében
Nem értem, miért kell egy úthenger mögé állni, vagy egyáltalán a közelébe? Egy ilyen monstrumot jobb távolból figyelni, ha már annyira érdekel valakit :-(
Csótány mászott egy nő fülébe – napokig élt ott
Nekem bakfis koromban egy légy repült a fülembe, nem tudtuk kiszedni, iszonyú rossz érzés volt hetekig :-( Valószínű az hamar elpusztult, majd természetes tisztulás útján távozhatott de én még évek múlva is úgy éreztem, hogy ott van az valahol :-(
EMMI: a kormány ott fog állni a leendő édesanyák mellett, mikor gyerekvállalásra készülnek
Ó hogyne, ezek még a gyermek "létrehozásánál" is képesek lennének ott állni, biztos ami zicher, nehogy csaljanak a leendő szülők :-(
Egy ütéssel megölte az áldozatát
@Peller Anikó: 46 éves ember, messze van az öregségtől! Nem tudom, van-e olyan elfogadható indok, ami bárkit feljogosít, hogy egy másik embert egyetlen ütéssel leterítsen! Egyetlen kivétel amit el lehet fogadni, az önvédelem, ha az életére törnek.
A következő napokban ismét zivatarok csapnak le, ezekre a megyékre adtak ki riasztást
Az OMSZ péntekre öt dunántúli megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést a heves zivatarok miatt: Szám szerint is tudják, hogy 5 megyére adtak ki riasztást, de egyetlen egyet sem írtak le, tehát, melyik az az 5 megye???
Musical Jimmyről: folytatódik a kölcsönös sárhajigálás, Pintér beszólt az özvegynek
Hát igen, Pintér egyetlen dologban ér többet, mint Jimmy, a pia és a nők nála is megvannak, pluszba jön neki a lovak szeretete. Jimmy mint énekes fényévekre megelőzte Pintért, mondjuk ha már az életéről írnak musicalt, talán a tehetségére kellett volna fektetni a hangsúlyt, és a családra, Edit asszony nyilván nem önmagát akarta volna túlértékelni, de az is köztudott, hogy Jimmy minden hibája, kicsapongása ellenére, imádta a családját! Az viszont, hogy Pintér fejében pont a negatív oldala hagyott nyomott, nem jelent mást mint, hogy saját élete botlásait vetíti a nézők felé. Már aki egyáltalán meg fogja nézni ezt a darabot, amit egy hiperaktív, enyhén sérült figura akar elénk tárni.
Újabb csontváz esett ki a szekrényből: idős karvezető molesztálta a magyar színésznőt
@volvós: nyugi ez így megy ma is, és ilyen meg a hasonló megjegyzések miatt marad évtizedekig titokban!
Kötelezően bevezetik minden városban a 30 kilométeres sebességkorlátot?
Gondolom a kerékpárosoknak, mert szgk-val kizárt! Sokszor még az 50 is nyúzza a motort, nem még a 30 :-(
Brutális gyilkosság áldozata lett egy ismert magyar pszichiáter fia
@cikicakk55: Ez az információ vajon honnan jött? Meghallotta, hogy megöltek egy fiatalt és elkezdett hozzá regényt költeni? Van valami konkrétum is, vagy csak úgy hasra pacsi?
Féltette életét, ezért szállt ki a Barátok köztből Ábrahám Edit
@ittott: Péter bácsi és mindenki más aki irigykedik, vagy hitetlenkedik, menjen színésznek, akkor majd azt csinál amit csak akar. Nem kéne folyamatosan beszólogatni a celebekre, mert többségükről úgy jelenik meg cikk, hogy meg sem kérdezik őket. Van olyan rutinos a mai média, hogy hírt csináljon bármiből ami nem is hír!
Nagy a boldogság Liptai Claudiáéknál
Idén október még odébb van, jó lesz az tavaly októbernek is :-)
Több ezer ember gyűlt össze a Kossuth téren
Csodálják ha nem veszik komolyan az egész tüntetési kísérletet? Akkora bulizenével indulnak útnak, mintha szórakozni indulnának! Milyen tüntetés az ahol buli hangulat van, miért jó az ha az IQ csökevény fidesz szóvivőinek csak annyi jön le az egészből, hogy jót buliztak, szórakoztak a tüntetők? Miért jó az, hogy másnap Orbán az egész hajcihőt egy vállrándítással letudja, helyette jön a Sorosozás, Gyurcsányozás stb. stb. stb. amit aztán a fidesz hívők be is cumiznak? Nem ártana ha legalább a tüntetést szervezők vennék saját magukat komolyan és bulizene helyett némán vonulnának, sokszor a csend ijesztőbb, mint a legnagyobb hangzavar!
Milliós pert indít balesete miatt Zalatnay Sarolta
@terlasz: így igaz, kivéve az, hogy esze ágában sincs visszafizetni a kicsalt milliókat. Az isten pénze nem elég neki, loncsos-lompos debella, nagy bögyétől nem lát a földre, na meg annyira fent hordja az órát, hogy azt sem látja mibe lép bele. Totál szánalom, mivé lesz egy ember aki hajdanán értékesnek volt mondható, egy macskapöcsnyi ideig :-(
Oszter felesége szerint egy pohár bor nem számít ittasságnak
Ez a stílus :-( Vajon mekkora volt az a 1 pohár? Talán nem a Balatonhoz kellett volna költözni egy szőlőhegyre, ahol akár számolatlanul lehet poharazgatni, hanem mondjuk Németországba, ott nem csinálnak ügyet 1 pohár borból, addig amíg nem okoz valami galibát! Minden esetre elég nagy szégyen apjuk után anyjuk ittas vezetése, nem okulnak semmit sem! Fain lesz a hegyről naponta gyalogolni azért a kis kenyérért, meg a többi cuccért jogosítvány híján, ilyen idős korban :-)