Áll a bál a pártok között, hol is legyen az első listavezetői vita: a köztévében vagy jövő pénteken a Partizánban.

Ez az igazi kampányolás – Arról vitatkoznak, hol vitázzanak

Fotó: Twitter/Toroczkai László 

A kialakult helyzetről szinte mindenkinek más a véleménye. Hadházy Ákos például azt írta:

Egészen nyilvánvaló, hogy Deutsch Tamással csak az állami propagandatévében van értelme vitatkozni. Csak így van lehetőség meggyőzni bármiről is azokat a honfitársainkat, akik kizárólag a propagandamédiát nézik és hallgatják, akiket ezért a propaganda meg is tudott téveszteni.

A közmédia azonban nem szokott ellenzéki politikusoknak teret adni.

Dobrev Klára hevesen odamondogatott ezügyben Magyar Péternek, aki ragaszkodna a köztévés szerepléshez, és ha ott ezt nem teszik lehetővé, akkor tüntetést szervezne a Kunigunda utcához. A DK listavezetője szerint viszont

A »köztévés« vita nem a többi feltétele, hanem egy a sok közül”. Szerinte „aki azt mondja, hogy CSAK akkor megy el a többi vitára, ha előtte neki Orbán/Rogán megengedte, hogy a köztévében vitatkozzon, az valójában CSAK ki akar bújni a vita alól

- idézte a 444.hu.

Magyar erre nyilván visszaszólt és azzal vádolta Dobrevet, hogy egy brancsot alkotnak Orbán Viktorral.

Ön a bejegyzésével asszisztál a Fidesz propaganda azon évtizedes törekvéséhez, hogy párhuzamos nyilvánosságot építsenek ki hazánkban és több millió emberhez ne jussanak el a valós hírek.

Mire Dobrev odakommentelte:

Összegezzük. Én már válaszoltam, megyek a »köztévébe«, ha lesz vita. Ön viszont gyáva, nem mer jönni jövő héten a Partizánba.

Erre tett rá egy nagy lapáttal Toroczkai László, aki az elején rendkívül körültekintően fogalmazott:

Az EP-listavezetőknek most is kötelességük bárhol, bármikor egységesen vállalni a vitát. Nem lehet egy-egy médium iránti szimpátia alapján válogatni, ahogy a média képviselői sem válogathatnak, az ő kötelességük pedig az, hogy minden listát állító párt listavezetője számára egyszerre biztosítsák a vita lehetőségét. Ezzel tartozunk a magyaroknak, a választópolgároknak. Én ezért minden meghívásnak eleget teszek, ahol ezt biztosítják, így ott leszek május 17-én a Partizán YouTube-csatorna által szervezett vitán is. Egyetértek azzal, hogy a köztelevíziónak is kutya kötelessége ugyanezt a lehetőséget biztosítani minden EP-listavezető számára. Mi magunk is tiltakozni fogunk az Országgyűlésben is, ha ezt az adófizetők pénzéből működő köztelevízió nem teszi meg.

Aztán mégis ledobta az atomot:

Ugyanakkor a Magyar Péter által a MTVA székházához szervezett tüntetéshez nem csatlakozunk, mert a David Pressman-nel vacsorázó Nagy Ervin, a Tisza Párt EP-listájának második helyén található londoni Meta-jogtanácsos és társaik alapján joggal feltételezhetjük, hogy egy újabb Majdan téri fordulathoz asszisztálnánk.

A Majdan itt a 2014-es kijevi tüntetésekre utal, amelyek hatására megbukott az akkori oroszpárti elnök. Az orosz propagandában viszont ezt ugyanolyan nyugati hátterű puccsnak állítják be, mint az 56-os magyar forradalmat. Ezzel az értelmezéssel sokszor kacérkodnak a magyar kormánypártok és a szintén oroszpárti szélsőjobb.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"Vajúdnak a hegyek, s nevetséges egeret szülnek."
Béla333
Nem hülyeség, hogy a "köz TV"-n legyen, hiszen nagyon sokan vidéken ezt az egy adót nézik. Így a maffia hazugságával itt lehet szembesíteni őket!
Nem bántva a Partizán szervezését, de Tápióretyerutyán senki nem tudna az általuk szervezett vitáról, míg a "Köz TV"-t azért este megnézik...
Pegero
@Béla333: Nem nézd hülyéknek a vidéken élő embereket. Lehet, hogy tájékozottabbak, mint te vagy!
RonaGyuri
Dávidka sem jobb

csak sajna a derék matyar média vele – aktuális – kesztyűs kézzel bánik!!

Ami a főpolgi vetélkedésben, pontosabban annak ürügyén folyik??? Nem tartozik szorosan a témához, de inkább amit ebből a média kavar, s ahogy erre a magét nem orbán-alfél lefetyelőnek nevező média tunkol. A dolog hatékonysága persze erősen kétséges, még akkor is, ha a derék nem-orbáni média sokat tehet Karácsony ellen.
Mindeközben a Párt központi napilapja sem lankad:
„Poszt-trauma
Ez az év poénja: így csinált bohócot Szentkirályi Alexandra Karácsony Gergelyből
Gyurcsány kesztyűbábja nevetségessé tette magát.
Csépányi Balázs”
RonaGyuri
aztán
„Adjátok meg a császárnak, ami a császáré, és az Istennek, ami az Istené!” Máté 22:15

A derék 444.hu a Bács-Kiskun megyei Bácsalmáson „érte tetten” Németh Szilárdot, a kormánypárt alelnökét

youtu.be/9RwyhOeu_Ys?si=tJA3qXc45EqqoFll

Hallgatóinek az atomháborúról, az EP-választásról, a kommentelőkről és Magyar Péterről beszélt, majd arra biztatta őket (pontosabban csak a helyi fideszeseket), hogy utcai harcosok módjára védjék meg a kormányzás eredményeit,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.