vukkocska

Hoppá: 5 nap alatt elvégzik a koronavírustesztet mind a 9 millió lakosnál
@grincss: Én meg reménykedtem. De azért tudtam a tudatalattimban, hogy ez nem a mi hírünk. :)
Súlyos sarc vár a budavári autósokra
Ez úgy baromság, ahogy van. Lehet megint hergelni az embereket.
Megérkezett Kovács Zoltán államtitkár koronavírustesztjének az eredménye
Azért ez jellemző. Vizet prédikálnak és bort isznak. Mindig mindenhol szájmaszk nélkül jelennek meg, egymás seggében. Azon csodálkozom, hogy eddig megúszták.
Orbán Viktor több kérdésben is meghátrálásra késztette Angela Merkelt
Origo. Nehogy már a farok csóválja a kutyát ! Orbánnak szüksége van a pénzre, főleg a vissza nem térítendőre, ezért kisebb nagyobb csavarral úgyis beadja a derekát. Ennyi pénzt ő nem hagy futni.
Vadhajtások, eddig eljutottam. Szóra, olvasásra sem érdemes.
Deák Dániel: "Teljesen érthetetlen, hogy az ellenzéki pártok miért mennek szembe a társadalmi akarattal"
Hát ez is bölcsebb lett volna, ha hallgat. Az ellenzék együtt működött a vészhelyzet megszavazásában, és sok más egyébben. De az ellenzék nem tud olyan kormánnyal együttműködni, ahol el akarják vonni az önkormányzatok önállóságát.Meggyőződésem, hogy Orbán legnagyobb esze, töményzsóti azért nyújtotta be a törvényt, mert le akarták nyúlni Soros egymilliárdját. Amiről meg vagyok győződve, hogy ilyet agyilag képtelen lett volna összehozni. Csak kellett egy név. Hogy mi jön még ezután, nem tudjuk. Vagyis a Városliget úgy túnik be fog indulni,hiába mondta OV a választás után, hogy Budapesten az lesz, amit a budapestiek akarnak. Persze.
Müller: a 65 év felettiek csak végszükség esetén hagyják el a lakást
Eddig a csapból is az folyt, hogy az idősek maradjanak otthon, vegyenek igénybe segítséget a bevásároláshoz. Most meg kizavarják őket az utcára 9 és 12 között. Lehet is látni reggel sok időst, akik mennek bevásárolni, mert engedéllyel mennek, úgy érzik. Pedig nem kéne. Talán nem kellett volna ilyen jogszabályt megalkotni. @justhpeter: engem másodszor nyugtat meg Cecília asszony. Először akkor, hogy nem kell maszk, most meg úgy, hogy fiatal pár nyugodtan sétáljon, csak tartsanak egymás mellett másfél métert. A lakásban is? Egyre több hülyeséget beszél.
Gulyás: Feltartóztattak egy buszt a határon a koronavírus miatt
Szerintem először meg kell győződni arról, hogy a buszon lévő utasok nem fertőződöttek-e, s ha nem, el kell engedni az egész hírt. Gondolom, a prágaiak is voltak olyan körültekintőek, hogy megnézték a buszon ülők egészségi állapotát. Megszoktuk, Gulyás Gergely és csapatának fontosabb a sz...r kavarás
Bíróság elé állítják a röszkei átkelőnél elfogott négy embert
Ez a történet a hét röheje. Jönnek gyalog az emberek, vagy hatvanan. Van három biztonsági (vagy kettő) őr, akik "megfékezték" a behatolókat, kivéve kb tízet, akik be is jutottak. Jelenleg már csak négy. Van aki ezt a blőd mesét elhiszi, de inkább gyanítom, hogy a kormány kifogyott a migránsozásból és ki kellett találni valamit, amin a jó nép csámcsog. Mert aki gondolkodik, nem veszi be. Már lassan az is elképzelhető, hogy lesznek mű-robbantások is, hogy félelem uralkodjon az embereken.
Itt szilveszterezett Gyurcsány Ferenc
@division: A különbség az, hogy nagy valószínűséggel Orbán 40-50 emberrel nem tud ilyen kulturáltan ünnepelni. Láttunk már róla egy-két képet.
Nagy Ervin is megkapta a magáét a Fidesztől, miután beszólt Kocsis Máténak
Nagyon tetszett Nagy Ervinnel készített beszélgetés. Ezek meg csak fröcsögjenek Kocsis Mátétól Dömötör Csabáig mind :)
Kökény Attila 44 évesen nagypapa lesz
Én 44 évesen nagymama lettem, csodálatos érzés volt fiatalon nagymamának lenni. Ma már az anyukák ennyi idősek.
A Fidesz beszólt a putyinozó ellenzéknek
@F_Viktor: persze, természetesen korrekt volt a kapcsolatuk, és nem olyan sunyi, országot eladó, mint Orbánnal
A Fidesz beszólt a putyinozó ellenzéknek
Tény, korábban Gyurcsány jó kapcsolatban volt Putyinnal. Erről ő is beszélt. Meg arról is, hogy Putyinnal a kapcsolatot megszüntette az új irányú politikája miatt. Ez a "fél évszázad" is jópofa dolog, hiszen még a 60 évét sem töltötte be Gyurcsány. Tiszta hülyék.
Nacsa Olivér reagált a válása körül keringő pletykákra
Kit érdekel. Azt sem tudtam, hogy ismét megnősült. Nem akkora agy, hogy ekkora figyelmet érdemeljen.
"Ha harc, hát legyen harc" – Nyilatkozott a zaklatással vádolt László Imre, tiltakozik a fővárosi ellenzék – videó
@reagens: ő sem a tiédben. Mi lenne, ha Borkaival foglalkoznál, akiről totális kép van dugás és kurvázás közben? Meg a szexpartiról készített videót is megtekintheted.
"Ha harc, hát legyen harc" – Nyilatkozott a zaklatással vádolt László Imre, tiltakozik a fővárosi ellenzék – videó
@reagens: A kórház vezetésének cáfolata meg cáfolat. Mert ugye a "hölgy" jelezte a vezetőségnek, hogy László Imre mit tett vele. Csak éppen ők nem tudnak róla. Ha ez így lett volna, azonnal követte volna büntetőjogi eljárás. A bizonyíték kinek a kezében van? Mert nincs. Lehet majd kalapozni a doktornőnek, hogy összegyűjtse a pénzt, amit megítélnek László Imre javára. Meg ugye hét évig rágta a körmét, hogy megszólaljon-e vagy sem.
Novák Katalin: minden eddiginél magasabb összegű lesz a novemberi nyugdíjprémium
Anno, amíg nem a Fidesz volt uralmon, a nyugíj korrekciót beleépítették a nyugdíjba, mert ugye arról van szó, hogy rosszul állapították meg az emelést. Nem egyszeri juttatásként adták. Ne legyen büszke arra a kormány ezzel a buta libával az élen, hogy a korrekciót nem a törvénynek megfelelően adják.
"Ha harc, hát legyen harc" – Nyilatkozott a zaklatással vádolt László Imre, tiltakozik a fővárosi ellenzék – videó
@reagens: ami nem történt meg, azt nem kell cáfolni. A fideszesek egyre mocskosabb módszereket alkalmaznak. Aki ismeri László Imrét, a Tétényi úti kórház (akkor úgy hívták) volt igazgatóját, egy fél másodpercig sem gondolja, hogy bármi alapja lenne annak, amit a legaljasabb csatorna, a Tv2 közölt. A magyar jog alapelve, hogy nem a vétlenséget, hanem a bűnösséget kell bizonyítani. Remélem az erkölcsi elégtétel mellett meg lesz a büntetőjogi felelősség megállapítása. Nem kéne készpénznek venni az ilyen aljas híreket.
Friss hírek érkeztek az agyvérzésből lábadozó Sas József állapotáról
@reagens: nem gondolom, ha hasonló helyzetbe kerülsz, hogy rólad valami jót írnak. A jó ízlés nagyon messze jár tőled.
Vádat emeltek a soroksári futónő gyilkosának ügyében
Dögöljön meg. Egyetlen gyermek volt, s a szülők mindenben számíthattak rá. Krisztina halála óta egy végig aludt éjszakájuk sincs. Remélem a börtöntársak majd "díjazni fogják" cselekményét.
Népszerű humorista és színész is Orbánékkal piknikezett szombaton
Potrohos miniszterelnök nagyon kiöltözött megint. Még a gyűrött inge is gatyán kívül volt. Ahogy a seggével támasztotta az autót, hát az a kép világszám, az biztos. Undorító.
L.L. Junior a temetőből, élő Facebook-videóban üzent vissza elhunyt gyermeke édesanyjának – videó
LL Junior egy tetves gazember. Szerencsétlen Csilla egy életen keresztül lelkiismeret furdalásban élhet azon túl, hogy önmagában egy gyermek elvesztése feldolgozhatatlan tragédia. Mint ahogy Csilla a nyílt levelében megkérdezte: hol voltál négy évig? Ez a tetűláda hagyta el a családját új szerelme miatt. Persze, nem ő az egyetlen, ilyen sok van az életben. De azért az is mond valamit, hogy Csilla kizárólagos gondozója volt a gyermekeknek, nem közös felügyelet alatt voltak. Junior mutogatja a gyermekek képét nyilvánosan, Csilla kitakarja. Remélem soha nem kapja meg a közös felügyeletet, mert nem nézem ki belőle, hogy nem fogja uszítani Lacikát az anyja ellen.
Készül az újabb nemzeti konzultáció, ezek lesznek a témái
Ezek az elmebetegek ahelyett, hogy az egészségügybe nyomnák a rengeteg milliárdot, ezekkel szórakoznak. Nálam azonnal a szemétben landol, felbontás nélkül. Kiküldik 8 milliónak, és örömködnek, ha pár százezren visszaküldik.
Példátlan volt Rogán Antal meghallgatása, az ellenzék futni hagyta
@Horizont: Tök fölöslegesen vannak ott. Minden bizottság Fidesz-túlsúlyos. Legalább nem kapnak agyvérzést annyi hazugság után. Én mondjuk Rogánnal egy légtérben sem tudnék lenni.