zsupumi

Kövér László közölte: "Demokratikus jogrendben akarunk élni"
@Shikari: Akkor te mit keresel még itt ? Mi is abban szeretnénk élni immár 11 éve, de a ficsurok nélkül !
Szörnyű tragédia: Csabi életét áldozta fel, hogy szeretett kutyáját megmenthesse
@Shikari: Inkább 100 kutyát, mint 1 embert mentenék ki. Rólad meg ne is beszéljünk ! Akinek már volt kutyája az tudja, hogy többet érnek bármelyik embernél.
Így fonódott össze a MSZP pénzembere a Fidesszel
A politikánál nincs mocskosabb a világon. Mind megélhetési politikus, nem szeretnek dolgozni, csupán az 1-2 millióért nyomogatják a gombokat. Ha akarnak bejárnak, elücsörögnek a melegbe, ha nincs kedvük otthon maradnak. A többi szerencsétlen meg élje le a szürke kis életét kuporgatással. Még az a jó, hogy gazdag és szegény egyformán végzi, legalább ebben az egyben van igazság a földi életben.
Orbán Viktor: Gyurcsány Ferenc a legnagyobb veszély mert be akarja engedni a migránsokat, Karácsony múltjában pedig hazugságok rejlenek
Gyurcsány a migránsokat, orbán pedig a kínaiakat és az oroszokat engedi be. Karácsony múltja "hazugságokat rejteget", orbán múltja és jelene csak hazugság és lopás.
Gyurcsány bekiabált a parlamentben, Kövér László ismét hozta a formáját
@NKF: Ha Gyurcsány 10 éve nem rúg labdába akkor miért foglalkoztok vele ? Megmondom: mert a tolvaj banda fél tőle, ugyanis legalább annyian szeretik őt, mint ahányan a ti hájas vezéreteket ! Lehet hogy nem volt jó miniszternek, de az biztos, hogy nem lopott, tudomásom szerint nem vette föl a fizetését és hát ismerjük el, hogy "külsőleg-belsőleg" messze orbán fölött van.
Fürjes Balázs beleszállt Karácsonyba: szerinte még egy bolti eladónál is elvárás, hogy tudjon angolul
Egy miniszterelnök becsületesen szolgálja a népet, ne lopjon, ne hazudjon, ne nézze az embereket hülyének. Hogy beszél-e idegen nyelvet az nem kardinális kérdés !! A tolvaj bandánál megakadt a tű a nyelvtudásnál. Inkább a 30 ezer elhunytról makogjatok valamit .
Nagy indulatokat kavart Orbán ötlete, szétszedik az elégedetlenkedő kommentelők
@Gyurka80: A mangalica meg mindent ellopott. 68 éves vagyok és ma kaptam 600 ft. nyugdíjkiegészítést. Éljen soká a röfi, csak ne itt !!
Orbán egyetért a magyar fociszurkolók botrányt kavaró fütyülésével
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: 8 általános megvan ? És azt hány év alatt jártad ki ? Ja, és a szádat néha hypózd ki !!!
Megfenyegették a Soros Györgyöt disznóhoz hasonlító fideszes képviselőt
Ahogy elnézem pócs elvtárs arcképét, hát az sem egy matyóhímzés. Ha pedig disznóról beszélünk, nem éppen Soros György jut az eszembe.
"Ne viccelődjön Kínán!" – Kemény hangon reagált a kínai követség a budapesti Fudan-tüntetésre, szerintük Karácsony rágalmazta Kínát – tanácsokkal is ellátták a főpolgármestert
@verőce21: öcsisajt, nem unjátok még ezt az öszödi beszéd mantrázását ? 16 éve volt. Nem böffentenél valamit az elmúlt 11 évről, a magánnyugdíj lenyúlásáról, a magas inflációról, hogy a forint hol áll a valuták rangsorába vagy mészáros lőrinc haverotokról ?
"A kormány berezelt" – Megszólalt Karácsony a Fudanról és a szombati tüntetésről – videó
@verőce21: Én azt nem értem, hogy ti orbán fanok mit kerestek itt? A facebook-on, vagy ahogy a nagy vezér írta fészbukon kedvetekre imádhatjátok ! HAJRÁ KARÁCSONY ! Veled legalább nem kell szégyenkezni a nyugati vezetők előtt.
Orbán: "Köszönöm mindenkinek, aki ma gondolt rám"
Látom használta a magyar-angol fordítót is. Egyébként meg kit érdekel, hogy mikor van a születésnapja ?
Tíz év alatt megduplázódott a minisztériumokban dolgozók létszáma
@ómió: Ti meg nemcsak hazudtok reggel, délben, este, hanem loptok is 0-24 -ben.
Kocsis Máté Gyurcsányt és Dobrevet is kiátkozta
Úgy gondolom, hogy belőletek is elég volt 11 év. NEED FOR CHANGE !!