zsupumi

Félnek a borsodi faluban, mert sok ezer zarándok készül felkeresni a csodarabbi sírját a tomboló járvány közben
Nem a zsidoktól kell félni, hanem a magyaroktól. A zsidók nem beszélnek csúnyán, nem tartanak szeretőt, a napjukat pedig a zsinagógában kezdik és ott is fejezik be. Zsidók nélkül is van 24 ezer halott. És mielőtt bárki elkezdene mocskolni Istenigenlő keresztény vagyok, na nem úgy mint pártunk és kormányunk.
A Fidesz-KDNP szerint bátor, építkező kormányzás zajlik Magyarországon. Világrendszerváltás közepén vagyunk.
Kedves hidvéghi ! A fidesz azért hagyta ott a néppártot, mert tudta, hogy úgyis kirúgják őket. Magyarországról meg csak annyit, hogy egy centivel sem vagyunk előrébb, mint 1989-ben. Nézzen körül a magyar falvakban és a szomszédos osztrák falvakban. 1989-ben egy gyári munkás minden évben eltudott menni a családjával a balatonra fillérekért a SZOT üdülőkbe. Próbálnák ezt ma megtenni. Létrehozták a lakosság 20 % elittjét, a maradék 80%-a meg máról hónapra él. Mit vett be, mielőtt ezt a sok sületlenséget elmondta ?
Hadházy: nem feledkezhetünk meg a Fidesz eddigi legaljasabb propaganda kampányáról
Köszönjük Hadházy azt a sok feltárt korrupciót ! Boldog Húsvéti Ünnepeket az egész családnak !!
Még a gyász idején is támadják Rubint Rékát
Részvétem ! Sajnos aki a nyilvánosság előtt éli az életét, annak ezzel is számolni kell. A mai világban nemigazán jó magyarnak lenni. A kommenteket elnézve pedig gyanítom, hogy nem a magas IQ-val rendelkező egyének írogatnak.
Müller Cecília: a súlyos megbetegedéseket úgy tudjuk megelőzni, hogy nem fertőződünk meg
Ahogy elnézem ezt a mamókát /nálam fiatalabb, csak többnek néz ki/, még belőlem is lehet bárki !
Az amerikai szenátus elnöke szerint egy harmadik világbéli autokrácia Orbán Magyarországa
@Shikari: és neked mi közöd van a propellerhez ? A te fajtád a magyar nemzetet, a demokratát a mandinert és a pesti srácokat olvassa. Én azt olvasom el, ami közel áll hozzám. De te reggeltől estig fikázod az ellenzéket. Amit én utálok, abból egy sort sem vagyok hajlandó elolvasni.
Deutsch gyakorlatilag hazaárulással vádolta meg az ellenzéket, aljas mesterkedésről beszél
Na ilyen kinézetű és életvitelü embert nem lehet találni az ellenzékben! És ezek tanultak a régi rendszerben a mi pénzünkön !
Az amerikai szenátus elnöke szerint egy harmadik világbéli autokrácia Orbán Magyarországa
@Shikari: Ez az iskolázatlan, unintelligens valaki, aki annyira benne van orbán és orbánné hátsójában, hogy még a nagyapó répahúzási technikájával sem lehetne őt kiszedni onnan, talán munkanélküli ? Szerintem reggel rátapad erre az oldalra és egész nap írogatással tölti az idejét. Normális ember megnézi napjában egyszer a híreket, esetleg kommentet ír, aztán tovább lapoz.
Varga Judit: Brüsszel el akarja pusztítani a hagyományos értékeket
@nezelodo: Ennek a nagyon buta embernek hiába magyarázod, még szótár segítségével sem érti meg. Én már rég rájöttem, hogy nem reagálok a hülyeségeire, hadd könnyítsen magán a szerencsétlen. A válaszait pedig olvasás nélkül törölni szoktam.
Majka reagált Nagy Feró Kossuth-díjára: "Miért kell ilyen álszent szarnak lenni?"
@rokker33: Ez ma Magyarország : csirkedarálós, tehetségtelen csótányok kapnak Kossuth díjat. A Beatles sehol sincs !
Hihetetlen: Az elmúlt napon átlag 6-7 percenként halt meg egy magyar koronavírusban – Minden fronton szomorú rekordokat döntünk
Érdekes, most kussolnak. Emlékszünk rá, hogy egy évvel ezelőtt, hogy lejáratták Karácsony Gergelyt, mert az idősotthonokban naponta meghalt 10 idős ember?
Orbán üzent az EU-nak: Ezt elszúrták! "Több százan meghaltak volna, ha nem oltottunk volna keleti vakcinákkal"
@Gyurka80: A keleti vakcinát átadjuk nektek, mi inkább megvárjuk a pfájzert. Kezdhetnék pl. a 133 bátor emberrel. A mostani "nyugati" vírust meg azok a tehetőssek hordozták be, akik össze-vissza repkednek, gondolom nem az orosz barátainkhoz.
Nagy Feró az Orbán Viktortól kapott pálinka mellé teszi Kossuth-díját
Azt mondja, hogy a pénzt az unokájára fogja költeni. Miért, a fia nem tud csirkét darálni ?
Hadházy Ákos azzal állt elő, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea Dubajban járhatott
Mindig van az a pénz és gyomor ! Dubajozás helyett inkább a covid osztályokon segédkezne a hölgyemény, tudtommal valamikor mentőorvos volt.
Kossuth-díjat kapott a "Nemzet csótánya" is – Itt a kitüntetettek teljes listája
Ebben a rezsimben arra jók ezek a kitüntetések, hogy megtudjuk, kik a fideszes seggnyalók ! Még hogy nagy feró- Kossuth díj . ha-ha-ha
Kövér: a magyar polgárok tudják, hogy melyik oldalon a helyük
Ez a minden hatalomhoz dörgölödző moslék mikor tűnik már el a közéletből ? Nem az a baj, hogy kövérezünk, hanem az, hogy még nem tünt el a politikából. Életében nem dolgozott, de igen jól megél a polgárok adójából.