Ismeretlen baktériumfajt azonosítottak német és amerikai kutatók az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) és az Európai Űrügynökség (ESA) egy-egy nagytisztaságú szerelőcsarnokában – jelentette be a Regensburgi Egyetem.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Lám-lám!A jövő kém robotjai.Gazdatestbe jutva akár a módosíthatják is viselkedést,az agyi funkciókat is.Meglehet éppen így néznek ki a földönkívüliek.?Talán ők is gyúrnak az ember a marson nagy pillanatára,és a világmindenség összes kincséért sem szeretnének lemaradni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Ha most azt mondjátok a hagymával mindet lehet irtani hát el is ájulok!:-)
gabrella
@magyarbakancs: Először mindig a vöröshagyma és fokhagyma kerül sorra nálam egy megfázásnál, csak ha komolyabb,akkor váltok gyógyszerre.
kamazuka
@martinpalermo: Én tegnap is láttam egyet.Kaposváron a földhivatal előtt sertepertélt.
Aki az épültben bent volt annak minimum volt egy két holdja.Nem is értem miért nem hívják űrhivatalnak.Aki meg a marson vízért ás gödröt,az meg űrkutatás!
Január
Lehet, hogy itt vannak az idegenek, előbb mikrobák aztán majd kifejlődnek, mint annyi fantasztikus filmben.
martinpalermo
@kamazuka: :-))) jó-jó csak komollyá ne váljon.
kamazuka
@martinpalermo: képzeld el betoppannak az idegenek.képzeld el immunisak lennének a földi vírusokkal szemben.Képzeld el csak a náthásakat küldenék ide.A kezüket sem kell felemelniük kihalunk,mint a dínók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok