Albániában kedd estig 123 embert fertőzött meg az új koronavírus, 2 beteg meghalt, 9 ember meggyógyult. Albániában a koronavírus terjedése miatt 30 napra az ország egész területére természeti katasztrófák idejére vonatkozó veszélyhelyzetet rendeltek el. A vonatkozó törvény értelmében többek között a kormány és az önkormányzatok kárpótlást fizethetnek a katasztrófa sújtotta állampolgároknak – közölte az albán kormány.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az irány jó,

közel és távolban alkalmazott módszer trendjével együtt elérkezhetne hozzánk is

A járvány kapcsán az egyes országok érdekes intézkedéseket is hoznak.

A hét elején jött a hír, hogy: „A koronavírus okozta rendkívüli helyzetben 30 százalékkal csökkenti az állami tisztségviselők fizetését, köztük a parlamenti képviselőkét és a miniszterekét a szlovén parlament.”
Egy tegnapi hír szerit pedig: „Albániában Edi Rama kormányfő a helyzet miatt felére csökkentette a miniszterek fizetését”.
Nos nálunk is itt lenne az ideje valami hasonlónak. Leginkább az lenne a hatásos, ha ártunk és qurmányunk potentátjai elkezdenék visszahordani a kitalicskázott pénzt! =))
Mobil123
Na nálunk ilyen nem lesz. Politikusaink csak a habzsidözsit ismerik de a lemondást nem. (mindre értem !!!)
Pálinkás Pál
Nos a mi kipcsákjainknak ilyen meg sem fordul majd a fejében,rohadt banda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.