Nem tudom, hogy ez mit jelent (vagy jelent-e egyáltalán valamit), de hirtelen felindulásból kiderítettem, hogy a jelentősebb magyar online (hír)médiumok főszerkesztői közül négyen vannak fent az iWiW-en: Hirschler Richárd (hvg.hu), Gavra Gábor (Hírszerző), Néző Lászlő (MNO) és Weyer Balázs (origo). Hozzá kell tenni, hogy a FigyelőNet főszerkesztő híján jelentős hátrányból indult. Hogy ne ragadjunk le az “internetes telefonkönyvnél”, gyors áttekintés után úgy tűnik, sem a Facebookon, sem a Twitteren nincs egyikőjük sem jelen. A nagyobb baj persze az, hogy az utóbbi kettőről elég sokuk valószínűleg azt sem tudja, hogy micsoda.

Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Sokszor nem olyan emberek kerülnek vezetői székbe, akik odavalók. Bár az online médiumok gondolom magánbefektetések, így a tulajdonos a legjobbakat akarja. Ez lehet, hogy nem megy elsőre, másodikra, de a természetes kiválasztódás szerint a megfelelőek fognak odakerülni. Amíg nem akad majd náluk is jobb.
tsabeeka
vagy amíg a tulaj meg nem unja az egész "játékot"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.