Bayer Zsolt hhosszasan értekezett arról, hogy "Mi a demokrácia ma?", és felidézett két, Németországban történt migránsok által elkövtett erőszakot, amitől elképesztő dühbe gurult.

Mi a demokrácia ma? Fontos kérdés, megválaszolásra vár, annál is inkább, mert az a szervezet (szövetség?), amelyhez tartozunk, állandóan a demokráciát kéri számon rajtunk, s a teljes hasonulást óhajtja, hogy cserébe odaadja a törvény szerint amúgy is járó pénzt, továbbá megveregesse a vállunkat

- kezdte írását Bayer Zsolt.

Bayer Zsolt mérhetetlenül kiborut: "ilyen a legvadabb szürreális drámába se kerülhetne bele, (...) a meggyalázott gyerek apja venne elégtételt fegyverrel"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A jog mint az új társadalmi rend létrehozásának eszköze – ez történik most Nyugaton, és ezt kell demokráciának nevezni. Ezt is. A háttérben pedig itt is megtaláljuk a sátán követét, a vén gazembert, a „nyitott társadalom” megszállottját, a liberális Hitlert, az antitradicionalista Sztálint, Sorost, aki fölöttébb jelentős összegeket áldoz bírák és ügyészek „érzékenyítésére” – értsd: képezd ki őket arra, hogy a jogot az új társadalmi rend létrehozására használják, ennek okán például bizonyos, mostantól privilegizált társadalmi csoportokra – migránsok, homoszexuálisok és egyéb ­LMBTQ akárkik, feketék stb. – más törvények vonatkozzanak, kapjanak előjogokat, s ha bűnt követnek el, akkor se kapják azt a büntetést ezentúl, amit más, nem privilegizált társadalmi csoportok – fehérek, keresztények, heteroszexuálisok stb. – kapnának - írta a Magyar Nemzet hasábjain Bayer.

Így fordulhat elő az a képtelenség, hogy egy bíró a kisfiú megerőszakolóját azzal mentegeti, hogy mivel nem beszélte a gyerek nyelvét, nem tudhatta biztosan, a gyerek nem egyezett-e bele a szexuális aktusba. Ilyen a legvadabb szürreális drámába se kerülhetne bele. S egészséges, magára kicsit is adó időkben, ha más nem, a meggyalázott gyerek apja venne elégtételt fegyverrel, s a társadalom természetes igazságérzetének engedve az apa bírája felmentené őt

- kavarta fel Bayer Zsoltot az egyik eset emléke.

Forrás: Magyarnemzet.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Akkor is így kiborult, amikor a bicskei pedofilt védő, a bántalmazott gyerekeket hamis vallomásra győzködő és jogosan elítélt pasit a Balog-Novák-Varga trió kegyelemben részesítette és tisztára akarta mosni? Nem emlékszem ilyenre. Akkor otthon a 4 fal között őrjöngött? Vagy az nem érdekli, csak ami más országban történik, nem magyar gyerekekkel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szegény Dzsoni és Árnika
Bayer, egy hitetlen zsidó, ráadásul a legrosszabb fajtából. Mondjuk a Fidesz egy gecimágnes, tehát minden csoportosulásból a leggecibbeket vonzza magához:

"Nem minden geci fideszes, de minden fideszes geci." /Nemhatma Ganja/

Szóval, fingom sincs, hogy zsidó létére miért keresztényezik annyit és miért félti a kereszténységet - na ez az igazi szürreális dráma! Vagy inkább képmutatás? Akik nem tudják róla, hogy zsidó, azoknak keresztényként akarja eladni magát?
Tudjátok mennyi keresztényező zsidó van a fideszben, és azon belül a szűkebb körben, és azon is belül Orbán haverjai, a Fidesz alapítói között? Ne tudd meg! :)
Igazából az Orbán- vagy Fidesz-maffia, az zsidómaffia.
De nem kell kiakadni, csak hozzák az istentelen formájukat, ami azt jelenti, hogy elvetették Isten Fiát, így magát Istent is, ezért Ő is elvetette őket, és ezért a maguk erejére támaszkodnak és a sok eszükkel pénzt, pozíciót, hatalmat szereznek és így akarják megvédeni magukat, de majd rájönnek, hogy veszett fejsze nyele; és nem is kell olyan messzire menni - egész Amerikáig, ahogy azt a fideszes felszopók teszik - a zsidó háttérhatalom tekintetében, mert nálunk is az van!

De van jó hír is, minden ember számára, így a - magukat egy hamis, bibliaellenes tanokat terjesztő kereszténységgel (325 óta papírjuk is van róla!) összekeresztényező - zsidók számára is!
Van rossz hír is, de azzal most nem untatnálak benneteket és főleg nem terhelném tovább a terhelteket (elég mára egy a horror, amit az időjárás abszolvál :)
Szegény Dzsoni és Árnika
Aszem végeztem ezzel a névvel, már nincs több mondanivalóm ezen név alatt, így hát könnyes búcsút veszek szegény Dzsonitól (agresszív apu) és szegény Árnikától (pszichoanyu).
Az új nevemről nem tudok még nyilatkozni, mert valószínűleg késhegyig menő vita során fog eldőlni, én és én meg az Irén között.
A túlélő - mert csak egy maradhat!* - majd közli az eredményt

* - www.youtube.com/watch?v=HHR1MHx-luA
Nyírfa
Bayer számára nem a pedofília a probléma, hanem az elkövető személye, aki által lehet migránsozni, sorosozni.
Gondolom, nem mondok újat azzal, hogy Bayernak komoly mentális gondjai vannak, olyan náci hajlamokkal, amelyre a kirohanásában emlegetett Hitler is büszke lenne.
Bayer Zsolt a fidesz prominens alakja,s ha e minőségében, általa vezetjük le a fidesz mibenlétét, akkor kijelenthetjük, hogy a fidesz egy náci párt.
human
@Nyírfa: A náciknak legalább voltak elveik, még ha az rossz is volt. De Orbánék? Nekik nincsenek elveik. A cél a hatalom és ezért a választóiknak azt mondják amit hallani akarnak. Orbán politikájában és Bayer fröcsögéseiben szerintem inkább a választóik világlátása tükröződik.
Nyírfa
@human: tegnap, 23.26

Persze. Ha nem lennének támogatóik, ez a fidesz sem lenne. Ami pedig a nácizmust illeti, a diszkriminációs politika ugyanaz, s hogy a korlátozásaik még nem fajultak el, s nem hasonulnak teljesen a 30-as; 40-es évek ismert intézkedéseivel, annak az egyetlen oka az EU-tagság. A cél valóban a hatalom, annak kizárólagos megszerzése és megtartása, s ehhez az eszközöket a szélsőjobboldalon találták meg.
Tegnap a böngészéseim során belebotlottam Goebbelsbe. Döbbenetesen hasonlít Rogánra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.