A Windows 7 operációs rendszert hatalmas várakozás övezi, hiszen a Vista nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeket, helyette még mindig a Windows XP a legnépszerűbb a felhasználók körében. A hetes Windows egy tesztverzióját, vagy ha úgy tetszik bétáját már kipróbálhatta a nagyérdemű, sőt, minden bizonnyal sokaknak mé...

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
közben meg már gondolkoznak a 8-on. a végén még lesz vmi ebből a microsoftból :)
hmolnarj
Kíváncsi lennék a Propeller szerkesztőségi elveire, mert jelenleg gyakorlatilag úgy működik, mint a magyar Google News... Kezdetekben bírtam ezt a site-ot, de nagyot kellett emiatt csalódnom.
tsabeeka
@hmolnarj: elmondod, kérlek, kicsit konkrétabban, hogy mire gondolsz? szívesen vennénk akár itt, akár e-mailben.
hmolnarj
@tsabeeka: Sok minden van, ami nekem személy szerint nem tetszik. De ennél a témánál maradva gyakorlatilag az, hogy egy soknapos (hétfői) hír csücsül jelenleg a Technika rovat élén, egy olyan médiumtól aki, talán utoljára írta ezt meg. Az anyag nem friss, nem a legjobb és ahogy te is mondtad: a Windows 8 ma sok helyen már inkább hír (miközben az is inkább tegnap volt az). Röviden: hírérték és források alapján nem értem néha a szerkesztést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.