Kicsivel több mint egy hete mutatták be Németországban azt az autót, amely a (nem is olyan távoli) jövőt tekintve talán változást hozhat a környezetszennyezés elleni harcban. A Trabant nT-t sokan várták már, ki azért, mert Trabant és retro van, ki pedig azért, mert az elektromos meghajtás miatt jóval környezetkímélőbb lehet, mint a jelenleg az utakon lévő legkisebb fogyasztású gépjármű. A probléma azonban itt is a pénz, illetve annak hiánya. De miért nem látják a befektetők a lehetőséget a zsákutca helyett?

Forrás: szempont.blog.hu
Feltöltő: peppe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zozo128
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik. Modern és még is sok mindenben meghagyták a trabant 601-es jellegét! Szívesen vennék én is egyet, de majd ha lefaragják a 5.5 milliós árat!
peppe
@zozo128: No igen. Az ára egyelőre kicsit borsosnak tűnik, de gondolom ez is "csak" addig tartana, amíg meg nem lenne a biztos anyagi háttér a gyártásra/fejlesztésre, vagy meg nem lenne a kellő kereslet. Csak hozzávetőlegesen, az első mobiltelefon ára 3700 dollár körül mozgott... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.