Megnéztük, a celeb-képviselők közül kik azok, akiknek 250 négyzetméteresnél nagyobb háza van. Az MSZP volt pénztárnoka a csúcstartó a maga ezer négyzetméteres villájával, de a listára felkerült Selmeczi, Kósa, és Szekeres Imre is. Külön érdekesség, hogy bár Szekeres villája a II. kerületben van, mégis felveszi a vidékieknek járó havi 116 ezer forintos lakhatási támogatást.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
György Sziládi · Kiemelt hozzászóló · Itt dolgozik: Nyugdíjas vagyok

"A kétkezi munkás ha dolgozni akar, teremtse meg saját lakhatását, vagy munkába járását!!! Ezzel szemben a parlamenti ingyenélők mindent megragadnak, hogy zsebeiket minél degeszebre tömjék az adófizetők pénzén!!! Ezt nyíltan, pofátlan módon, az általuk meghozott, saját zsebüket érintő tőrvény alapján teszik!!!Magyarországon nincs olyan település ahonnan 3-4 órás gépkocsi úttal a főváros nem érhető el!!! A képviselőséget ö
nként vállalták, nem igaz, hogy a milliós képviselői fizetésből nem tellene belőle egy 100 ezres albérletre, mint az egyszerű dolgozó állampolgárnak!!! Tisztelt képviselők!!! Jó lenne időnként tükörbe nézni,és elgondolkodni!!!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@miazavalami: A medence mérete úgy - ahogy stimmel, a lakóteret viszont nagyon kicsire vetted:-))
lenhardtibolya
Tetszik, hogy végre egy cikk objektív, hiszen nem tesz különbséget a jobb és baloldali képviselők között. Számomra az a legfurcsább, hogy a budapesti ingatlannal rendelkező képviselők némelyike felveszi a lakhatási támogatást. Hogy lehet ez? Nem ellenőrzi senki az adatokat? Bemondásra fizetnek nekik?
sport50
az biztos,hogy még nem hallottam szegény politikusról,mert abban egyformák,ha a fizetésüket,juttatásukat emelni kell azt mind megszavazza!!!a mutyikról nem is beszélve,hát persze,hogy így futja nekik!!és még azt a villákat ugye fenn is kell tartani!!hát jöhet a rezsicsökkentés,ne kerüljön annyiba!!
SLAakku
György Sziládi tegnap, 14:09 idezett hozzászólása 10 tetszikkel nem rossz!
kukac50
Aki Budapesti lakással rendelkezik ,ha még csak fele részben ,mert a másik fele a feleség nevén van nem vehetne fel lakhatási támogatást.
Szegény ember aki albérletbe lakik annak meg csak 4 ezer forint lakástámogatás jár.
margo47
@SLAakku: Sőt, fokoznám, a tükörképet még le is lehetne köpni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok