48 értékes állami ingatlan eladásról ír a kormányhatározat alapján, de terv nem új.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A DK inkább ezzel foglalkozhatna, a helyett hogy minden létező fórumon Magyart baxxxják!
Mert egy ellenzéki pártnak ez lenne a dolga! Ellenőrizni a hatalmat! Nem egymást csesztetni!
KisTehen
kormányhatározatban foglalt állami ingatlanértékesítések terve nem új. A 2024-es költségvetést megalapozó törvényjavaslat-csomagban a nemzeti vagyonról szóló törvény tervezett módosítása Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek osztja ki feladatul, hogy rendeletben kijelölje, melyek azok az ingatlanok, amelyeket a közeljövőben el kell adni.

A lap emlékeztet arra is, hogy később Válasz Online szerzett meg egy kormány-előterjesztést, amely a Gazdaságfejlesztési Minisztériumban készült 2023 májusában – vagyis még a törvényjavaslat benyújtása előtt –, és egy 74 tételből álló mellékletet tartalmazott az eladásra javasolt ingatlanokról. Az irat munkaanyag volt és arra lehetett akkor következtetni, hogy a végleges lista ennél szűkebb lehet.

A hvg.hu feltevése szerint ha a Magyar-féle dokumentum valós a maga 48 tételt tartalmazó mellékletéve, akkor valóban egy szűkített listát jelölt ki végül a kabinet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.