Vitézy szerint helyrehozhatatlan hiba lenne egy drága kínai luxusvonat a fővárosban

Teljes tévút Vitézy Dávid szerint, hogy kínaiak építsenek magasvasutat Ferihegy és a belváros között.

Miután kiderült, hogy a Budapestet délről elkerülő V0-t és a belvárost a ferihegyi repülőtérrel összekötő új vasútvonalat is kínaiak építenék, kínai hitelből és kínai technológiával, Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt erőteljes kritikát fogalmazott meg a Facebook oldalán a tervvel kapcsolatban. Az atv.hu vette észre, hogy szó szerint azt írta: „teljes, totális tévút lenne a kínaiakkal építeni a tömegközlekedési rendszertől elkülönített reptéri expresszvonatot Ferihegyre.”

"Teljes, totális tévút, helyrehozhatatlan hiba!" – Tombol Vitézy Dávid, aki szerint őrült pazarlás lenne a kínaiakkal építeni reptéri expresszvonatot Ferihegyre

Vitézy szerint helyrehozhatatlan hiba lenne egy drága kínai luxusvonat a fővárosban

Vitézy magyarázatként kifejtette: kész terv van arra, hogy a vasúti hálózatba bekössék a repteret, így a különböző elővárosi és távolsági vonatok állnának meg a reptéren, egy új vonalon áthaladva a nemzetközi repülőtér előtere alatt. Sőt, hozzáteszi, hogy erre építési engedély is van, és uniós forrásból ezt kellene megcsinálni. Másrészt pedig úgy fogalmaz, hogy „Budapestet nem szabad Kína játszóterévé tenni.”

Vitézy szerint helyrehozhatatlan hiba lenne, ha a repülőtér európai és hazai országos vasúti rendszerbe való bekapcsolása, és valós, hálózatos tömegközlekedési megoldások felkínálása helyett csak egy drága kínai luxusvonat vinné ki az embereket a budapesti reptérre.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán a kínaiak pénzéből teszi adós rabszolga sorba a magyarokat míg ő meg a haverok az elsíbolt vagyonokból dőzsölnek. Az az ország amely nem képes önerőből megépíteni cca 25 km kétpályás vasutat az kuka. Az meg , hogy a magyar reptér is kínai jeggyel használható az agyrém. Ha ez így folytatódik, hamarosan kötelező lesz a kínai írásjelek használata is. Szuverén állam... Kínai pénz, kínai vasút, arab pénz, külföldi lakók, kiárúsított uniós vízum, pénz Tiborcz ingatlanalapjába vagy arab lakóparkba arab befektetőknek felhajtva a lakásárakat. Mi marad a magyar embereknek? Ausztria, Németország?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@RonaGyuri: Örülök,hogy van köztünk olyan aki átlát a szitán,de attól hogy igazad van ebben az esetben a másik százezer mutyi az megtörtént!Nézz körül az utcán a búval baszottak országa lett ez a valamikor az átkosban éldegélő nép,most a JAVA tengődik a szar meg úszik a felszínen!Amit a fideSS tett az eltelt URALKODÁSA alatt az 1 új MOHÁCSI tragédiához vezet,de ezek ezt szeretnék,mert a csere nép már könnyebben irtható a keleti despoták segítségével!Ott az ember nem számít,csak ha sokat hoz a konyhára!A hírek ezt bizonyítják!Itt már a pofánkat sem lehet használni,ha nem tettszik a szitu,mert nincs hozzá védelem ami ezt megengedi!Annyi korlátot vezetnek be amennyi kell a birkáik egybe tartásához!A gondolkodás "művészetének" az iskolák lebutításával szabnak határt!Aki tovább lát az orránál azt a fülénél hozzák vissza nemzethy való seggbe vagy mehet a levesbe!Ellenzék?Az meg olyan ,mint a slózi papír,de abból is van egy két vagy 3 rétegű!Sajnos olyan ellentétek vannak,mint az eltelt 1100 év alatt mindig!
RonaGyuri
@balos: már mondtam igazatok van! amit Orbánék és kínai meg ruszki barátaik művelnek az szégyen. De reptéri gyorsvasút egy nagyon más dolog. Dávidkáéknak éppen ez a gondja vele: nem lehet belőle lopni! =)) Nincs benne közvetlen pénz!!
balos
@RonaGyuri: Nekem nincs vele gondom,de a csúti szemet vetett a repülőtérre!Pedig anno ö is segítette a külföldiek lerohasztását az említett intézménynek!Nekem különben még mindig Ferihegy!A Liszt maradjon a zongoránál!
RonaGyuri
@balos: ehhez nem tudom mi köze a kolostor-disznóhoz és ahhoz ki üzemelteti a repteret. Azonban szerintem az egész felemlítése csak Dávidka szokásos zagyválása és az ő nagyságának éltetése! =))
Yoda69
Ez mar hazaarulas a kobon. Mi a fasznak magasvasut a belvarosba? Ezeknek total elment az eszuk?
M3 metrot kell kivinni a repterre, Ilyen pofon egyszeru lenne, es ehhez tuti kapna Budapest Unios penzt is.
ja hogy ebbol az orban maffia nem tudna lopni? Ez itt a legnagyobb problema.
RonaGyuri
@Yoda69: az m3-at Dávidka fúrja, egyszer már megakadályozta! Orbánéknak az EU-s pénzek lenyúlásában óriási szakértelme van!
A kínai magas-vasútból nem tudnának lopni! Abban a megoldásban nincs megcsapolható pénzmozgás.
Egyébként az eddigi két terv szerinti Nyugati pu ill. keleti pu nem a belvárosban lenne! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.