A paksi beruházás befektetői szemléletben nem térül meg a jelenlegi áramárak mellett. Ugyanakkor minden hatás figyelembevételével (közvetett és másodkörös adóbevételi hatásokkal), a jelenlegi...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nagy Testvér
ANNYIBA KERÜL MINT A MAGÁNNYUGDÍJUNK, AMIT ELVETTEK!!! MÉG EGYSZER ELVESZIK???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nagy Testvér
ANNYIBA KERÜL MINT A MAGÁNNYUGDÍJUNK, AMIT ELVETTEK!!! MÉG EGYSZER ELVESZIK???
coyote3
Ez azonban csak az ortodox gazdaságpolitikai tanok szerint igaz. :)))))
kukac50
Fizesse az aki gombot nyomott a döntésre! Vállalják a felelősséget!
joopapa
Ez a hír nem igaz, Paks 2 annyi áramot fog termelni hogy ellátja az egész országot ingyen energiával, és az építési költségeket a 200 %-os GDP emelkedés miatt két év alatt vissza fizetjük a ruszkiknak! Így megvalósul a nagy rizsa csökkentés és az állam fog fizetni az embereknek azért hogy használják az áramot ! És így a neocucilista kurmányunkat az égbe magasztalják az emberek és az orbán vityka lesz hazánk örökös mini elnöke, előre a lenini úton :-))))
Főlökött
@kukac50: Az lesz az első megnyilvánulás, hogy Neki mentességi joga van, volt, lesz. Igaz, a visszenenőleges törvénykezés nem ismeretlen számunkra sem :), tehát minden lehetséges - lesz - valamikor - számunkra is.
miazavalami
@Főlökött: Drága! Hidd el nekem rajtunk fogják azt behajtani.
Főlökött
Amúgy, ha offsore cégeknek eldaják az éves kapacitást a piaci ár alatt, mint ahogy szokták - bevált ténykedés, akkor igen nagy gondban leszünk, de ez dívik manapság.
Készíthetnek jópár villanyoszlopot, fellógatás témakörben, ezt borítékolom, mert sokan lógni fognak a szeren...nem önként és nem dalolva.
nyanya001
A kormány nem hisz a megszorítások politikájában, csak a folyamatos sarcolásban ...
bencemacska
És mi lesz, ha megtermeljük, de nem tudjuk eladni?
Mi lesz, ha ingyen sem veszik át tőlünk?
pityuka
@bencemacska: Mindenkinek kötelező lesz villanyrezsón főzni.:DDD
Vasárnapiiskolás
@bencemacska: Mindenki zsebrekúr 3x20 ampert lemegy a folyó,tó partra pecázni.Közbe megpirul a szotyi is a másik zsebbe...
bencemacska
@pityuka: @Vasárnapiiskolás: Jó, hogy egy emberöltő hátra van még ennek a problémának a megjelenéséig, addig lehetnek JÓ ötleteink!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.