A nyugat-európai sajtót is bejárta a magyar állami vezetők amerikai kitiltásának az ügye, de az amerikaiak körében is aktuális beszédtéma a kormányunk korrupciós szégyen ügye. Rend szerint címlapon van a Fidesz kormány. A Fidesz kormány két részből is vezeti a világsajtó címlapjait. Egyrészről Uganda és Oroszország mellé sorolják az Orbán kormányt a korrupciós ügyek és a Putyin kapcsolataink miatt, másrészről az internetadó bevezetése előtt az egész világ értetlenül és felháborodva áll. Ezzel mindenki foglalkozik, csak mi magyarok nem, ami nagyon megdöbbentő. Egy ilyen hír után sok-sok országban már komoly tüntetések lennének az országban, de a magyarok végtelen türelműek és végtelenül palira lehet venni őket sajnálatos módon. Ez látszik a jelenlegi választási eredményekből. Bár igazán elgondolkodva nincs is alternatíva, mert sem közép, sem baloldal létezését sem lehet ebben az országban kimutatni, maximum úgy, mint az élelmiszerekben a mogyorót - nyomokban. Több nyugati média és nem

Forrás: hir.ma
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az biztos, hogy az Unió nem tehet tovább úgy mintha nem tudná, hogy az ÁFA eltüntetés és a kizárás között nem lenne kapcsolat és nem tudná kik a magas beosztású kormánytisztviselők. Az Uniónak kellett volna meglépni amit végül az amerikaiak léptek meg. Nyilván több uniós cég is érintett és őket fedezik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szimba
@tivoli: A tiszetesség tényleg nem párt hovátartozáson múlik, ezért kéne tisztességesnek lennie minden embernek. Az más kérdés, ki mit ért tisztesség alatt.
Szimba
@tivoli: "viszont úgy ánblok idiótáztad le a magyar népet, mintha te nem is magyar lennél" - a magyar népnek a nem idióta rétegéhez tartozom, talán ettől még lehetek magyar, ha nem nyalom a fidesznyikok seggét, mint te.
Szimba
@tivoli: Te magyar vagy? Itt élsz Mo.-on?
Nil
megérdemelnénk a kizárást
de mi lesz a kint dolgozókkal és tanulókkal?
megint jön az útlevél?
és mi lesz velünk ha teljes uniós kontroll nélküli hatalma lesz a fidesznek?
tivoli
@Szimba: egy mentálisan egészséges embernek mindegy, hogy melyik oldalon ír.
Szimba
@tivoli: Nem igazán értem mire ez a válasz. Mentálisan egészséges ember arra válaszol, amit írtak neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.