Jelentős változás előtt áll a TV2: már kiderült, hogy Simicska Lajos és üzlettársai nem akarják, de nem is tudják támogatni anyagilag a tévétársaságot, viszont a miniszterelnökkel jóban lévő Andy Vajna már házon belül van. Ugyanakkor az állami vállalatok és a kormány nyár óta igen bőkezű lett a társasággal, aminek viszont szintén Simicskáék ihatják meg a levét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Valamikor egyszer nyáron véletlenül odakapcsoltam.
Meg pörgetéskor is felvillan.
Ennyi a TV2.
bencemacska
Én már kb 1 éve nem nyitottam rá, nem is fogok!!!
mate03
@Desischado: Soha nem néztem ezt a csatornát! De annak örülök,hogy megkezdődött a belháború! Simicska és üzlettársai,nem gyenge emberek! Nagyon sokat tudnak ártani,Viktor hatalmának! Csak hagy marják egymást,nekünk ugyan nem lesz könnyebb,de legalább meggyengítik egymást!
tivoli
Mivel én nem nézek TV2-őt sőt már a Forma1-et se, mert az is meg van buherálva mint minden más, nem is érdekel a sorsuk.
nyanya001
Nagyon rég nem nézem a tv2-t !
Vajna majd kap némi kis állami apanázst, hogy támogathassa
a szennycsatornát !
Desischado
@mate03: Én is ebben reménykedem! Arról nem beszélve, hogy simicska is sokat tudhat! Bár nem hiszem, hogy beszélne, mert magának is árt, legfeljebb csak akkor, ha nem lát más kiutat. De én is bízom benne, hogy sok kicsi sokra megy! Ez a banda már rég megérett a bukásra! FALJÁK FEL EGYMÁST MIELŐBB! Most is mit akarnak a segélyekkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.