Gulyás Márton szerint Orbán egy hétről hétre evickélő politikai szereplő, akinek folyton egyre erősebb állításokat kell tennie, hogy uralni tudja a közbeszédet. Gulyás azt szeretné, ha egy olyan választási rendszer jönne létre, amelyben mindenki a támogatottsága szerint kap mandátumokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Szókrakész: Ezt most komolyan irtad? Valoban ENNYIRE fidesz-fan lennel?
Hat most egy vilag omlott ossze bennem...:o((
Tudod, talan meg az elso 4 evre lehetett mondani, hogy megvalasztottak oket a hiveik, mert megerdemeltek...
De nehogy mar a 2014-es, roman szavazokkal tuzdelt, nyugaton elo IGAZI magyarok szavazataitol mentes valasztast legitimnek mondva elismerd a hatalomra valo jogukat???
Te nem otthon elsz?
Moszkvaban? Esetleg a Holdon?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@karma1: "Azert budahazy meg Gulyas az eg es fold,... Te is tudod,... egy jobbikos anarchista egeszen mas, mint Gulyas. "

Már megint a kettősmérce.

Egy jobbikos anarchista ugyanolyan anarchista, mint egy ballikos!!!
karma1
@Szókrakész: Na de azert az nem mindegy, hogy a fidesz felfogad veroembereket, hetprobas bunozoket azert, hogy gyujtogassanak, balhet csinaljanak, - nezd meg, Nyako hiaba jelentette fel az 5 buntetett eloeletu telefonfulket, polpolt elintezi, hogy a vilagon semmi se tortenjek...
A masik oldalon, ahol Gulyas es a megvezetett, atb@szott nep all, az viszont egeszen mas jellegu dolog: oket senki sem fizeti, hanem a sajat erdekukert mentek ki az utcara.Nem akartak kimenni, de balog es a kormany egyaltalan nem akar semmilyen formaban sem targyalni a CEU-val, a CEU-rol...
Azert tegyunk nmar kulobnbseget a ket megmozdulas kozott, mint ahogy a COF es Ivanyi Gabor civilszervezete koze sem lehet egyenlosegjelet tenni, mert a ketto meg veletlenul sem ugyanarrol szol...
Kulonben pedig a Te velemenyed a tied, az enyem meg az enyem: ha a kormany targyalna - de ugyan mirol? Hiszen a kormany reszerol mit mondhatnanak? Meg akarjuk szuntetni a CEU-t, mert nem akarunk Magyarorszagon gondolkodo, okos embereket kepezni es tudni, mert azok az ellensegeink, atlatnak rajtunk? Mert kb. errol lehetne csak targyalni: mit akar a fidesz, es mit akar a CEU?
Szókrakész
@karma1: "Azert tegyunk nmar kulobnbseget a ket megmozdulas kozott, "

Ne tegyünk.
A tolvaj is először csak kicsit lop, aztán a sikeren, a büntetés elmaradásától felbátorodva az egész országot.
Lásd mszp-szdsz, Gyurcsány, fidesz, Orbán és a száz sajátlába ...

Gulyás is most csak ezt tette, ráadásul úgy hordozzák körbe az összes portálo, mint hőst, pedig csak egy kis köcsög, alulbüntetett bűnöző.
karma1
@Szókrakész: Ne feledd, hogy Gulyas NEM akart vezeto lenni, a rendori intezkedes emelte ki ot a nevtelensegbol. Nagyon sokan vannak ezen az oldalon is, akik minden tuntetesre kijarnak, mert eleguk van orbanbol. H barmelyikuket igy itelnenek el, ekkora csinnadratta kozepette, akkor ok is elveszitenek a nevtelenseguket, oket is ujsagirok kerdeznek, es mindenkeppen elvarnak a kovetkezo tuntetesre, es azt is elvarnak toluk, hogy vezetokke legyenek... Nem biztos, hogy ok akarnanak vezetok lenni,
Szókrakész
@karma1: Én úgy látom, ha az ellenzék, elégedetlen magyarok, a nép akarná, akkor 1-2 nap alatt térdre kényszeríthetnék ezt a qrmányt.
Ha egyszerre 2-3 millió ember(mert lenne ennyi) munka helyett az utcára menne, akkor összerogyna ez a nagy fideszes röpködő, hasító gazdaság.
Nem elaprózva, itt-ott törünk, zúzunk mozgalmakkal.
Ha a gazdaság összecsuklik, akkor ezeknek finito azonnal.

És ha békésen tüntetne az ország, akkor még a rendőri fellépés is jogtalan lenne a részükről, ami pluszba erodálná hatalmukat.
Már most van annyi fideszen belüli bujkáló "renegát" is, hogy pikpakk rengeteg adat, okirat kerülne nyilvánosságra, megpecsételve Orbánék ezer év bánya sorsát.

Ahogy a kamu ballik mondta régen
20 évet a 20 évért.
Én Orbánnak meg azt mondom.

Bányát a bányáért!!!

Biztos megérti mire gondolok.
karma1
@Szókrakész: Maximalisan egyetertek Veled! Mar csak ezt a masfel-ketmillio embert kellene felallitani a karosszekbol...
Latod, a szerdai tuntetes az orosz kovetsegnel a rossz ido miatt elmaradt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.