Már van gyanúsított az ügyben, a 24.hu szerint azonban a rendőrök még június elején is hazugságvizsgálóra kötöttek kihallgatottakat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hiaba, a tokonlovesert mindenki sajat maga jelentkezik...
Mikor fogjak mar fol vegre, hogy ezt egy futyisz-szaboto"r csempeszte bele a hirekbe?
Most a fidesz seggebol kikukkanto rendorseg-ugyeszseg fogja a hazugsagvizsgaloval megallapitani, hogy mondjuk havasbercike vagy habony vagy valamelyik jeles futyisz-tag csinalta a hekkelest?
Az ilyen ugyeket mar reges regen a sullyesztoben kellene tartania a futyisznek, hogy az ellenzek ne is emlekezzen az egesz Nepszabi-ugyre, a szelnek eresztett kivalo ujsagirokra, a mehszaros altal felvasarolt osszes videki lapokra, amik a Nepszabi egisze alatt mukodtek, es ugy egyaltalan: kurvara csendben kellene maradniuk...
De ok nem, ok beleszaladnak az ontokonlovesbe...
sokanvagyunk
Nyilvánvaló a hackelés - de ha beválik a hazugságvizsgáló, minden politikus megszólalása estén is csak ajánlani tudom a módszert, állandó jelleggel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.