Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Berkes Team SE alapítója. A sportoló ötször szerzett vb-aranyat a fegyveres erők világbajnokságán testépítésben.

Hatalmas veszteség érte a magyar és a nemzetközi fitnesz- és testépítő sportágat, miután 47 éves korában elhunyt Berkes László. A gyászhírről a Magyar Fitness és Testépítő Szövetség számolt be szombaton – írta meg az Index.

Mint írták,

a Berkes Team SE alapítója ötször szerzett vb-aranyat a fegyveres erők világbajnokságán testépítésben.

Berkes László több funkciót is betöltött a hazai szövetségben. A Testépítő Szakág vezetője volt, és a Bírói Bizottság vezetőségének tagjaként is segítette a sportágat. Ezenkívül a az Elit Pro szekció irányítójaként dolgozott, továbbá profi bíróként is tevékenykedett, tették hozzá.

Berkes László a spanyolországi Santa Susannában zajló fitness- és testépítő Európa-bajnokságon hunyt el szívelégtelenség következtében.

A Magyar Fitness és Testépítő Szövetség saját halottjának tekinti Berkes Lászlót.

Forrás: Index

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Gyászoljuk mindannyian, ismerősök-barátok-ismeretlenek a fiatal, sportoló embert. Csak a címbeli "fitnesz" zavaró egy kicsit.
izéke
Van egy video a youtube-on,ahol egy natural testépítő bemutat fiatal ( 50 évesig ) , testépítőket akik a kokszolás miatt szinte mint szívroham,szívelegtelenség miatt haltak meg,vagy váltak fizikailag ronccsá. Természetesen nem ismertem az elhunytat,nem állítom,hogy ő is ezt tette volna. Nyugodjon békében!
DR PRÉDlKÁTOR
@izéke: Linkeld be lécci... megnézném.
verőce21
Az ilyeneket szokta kifigurázni "Anatoli", aki félkézzel felemeli azokat a súlyokat amikkel ezek izzadnak, és másik kézzel felmossa a padlót alatta...? TikTok-on látható...! :)
sokanvagyunk
@izéke: úgy tudom, a natura az natura, és azt ellenőrzik is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.