Előzetes letartóztatásba került S. Ábel. A legszigorúbb kényszerintézkedés elrendeléséről hétfő délelőtt döntöttek a bűnismétlés veszélyére hivatkozva – tudta meg a 24.hu Bagoly Bettinától, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjétől.

A gyanúsított és védője fellebbezett, illetve az ügyész is, utóbbi amiatt, állapítsák meg – a bűnismétlés veszélyén túl – a szökés és elrejtőzés veszélyét.

A rendőrég pénteken arról tájékoztatott, hogy S. Ábelt rablás előkészületével gyanúsítják. Hogy pontosan miféle bűncselekmény elkövetését tervezhette, azóta sem közölték.

A lap úgy tudja, az eddigi információk szerint S. Ábel robbantásra készülhetett, és robbanóanyaggal való visszaélés miatt is felelnie kell. A 24. hu információi szerint a lakásán találtak olyan anyagot, amely erre alkalmas lehet.

A TEK csapott le S. Ábelre péntek délután a XI. kerületi Bogdánfy úton. A BRFK csak annyit árult el késő este, hogy a fiatalembert rablás előkészületével gyanúsítják, ami ellen panasszal élt.ű

S. Ábel robbantársa készülhetett, előzetesben van

(Fotó: Mihádák Zoltán/MTI)

Bűnügyi technikusokat és tűzszerészeket is küldtek a budai lakáshoz, de a rendőrség ennek kapcsán sem közölt semmit – írja a lap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.